blackjack Postat Septembrie 25, 2008 Share Postat Septembrie 25, 2008 Pai eu zic sa ne intalnim toti asa astia patratosi cu intrudere si il luam si pe AKRAPTOR si incercam sa vedem care din noi il face....ce ziceti ? e ok? daca nu reusim atunci il punem presedinte......ca el stie cum e cu sarmele si cu scanteile, si o sa facem foc mare si atunci o sa ne povesteasca cum este si noi o sa invatam..... Vreti??? EU NU>>>>>>>> DU_TE TATA PE ALT FORUM!!! da !da !super tare !!! numele serialului sf ''Intruder contraataca '' ....din seria Intruder vs Raptor(AkRaptor).... apropo stie cineva cite ''basculante" sint in bucuresti ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
circel Postat Septembrie 26, 2008 Share Postat Septembrie 26, 2008 (editat) sunt destule, eu am numarat peste 30, dar cred ca numarul e mai mare de atat, eu ma invart in cercuri restranse, ca am cauciuc patrat Editat Septembrie 26, 2008 de circel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
violetbiker Postat Septembrie 26, 2008 Share Postat Septembrie 26, 2008 eu ma invart in cercuri restranse, ca am cauciuc patrat Greseala!Tu mergi numai drept,din cauza asta ai cauciucuri patrate.Singurul care face cercuri stranse in care juleste cadrul este celebrul reisar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
circel Postat Septembrie 26, 2008 Share Postat Septembrie 26, 2008 ai o bere de la mine pentru vigilenta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blackjack Postat Septembrie 26, 2008 Share Postat Septembrie 26, 2008 daca si ale mele erau patrate nu ieseam duminica in balarii!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
circel Postat Septembrie 26, 2008 Share Postat Septembrie 26, 2008 pai ce patisi bre? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blackjack Postat Septembrie 26, 2008 Share Postat Septembrie 26, 2008 salut ! pai duminica impreuna cu un prieten turc ne-am decis sa dam o fuga pe amkart (nu!nu sa-l vedem pe akraptor...) vroia sa vada ce se intimpla pe acolo . cum drumul prin pipera este rupt m-am decis sa o luam pe centura .zis si facut . centura varza .... la amkart lume ,motoare baieti pe circuit soare ...bem o cafea si decidem sa dam o fuga pina la snagov. acceasi centura naspa si pe o parte si pe alta masini nervoase ...facem dreapta sa iesim in dn. el ii da foarte tare si dispare (deh ZX 12...) eu prind in fata doua masini si stau cuminte .....doar putin ca ma maninca in c... si ii dau si eu tare sa-l ajung atit de tare ca s-a terminat strada !!!!!!!(urma o curba strinsa la dreapta si apoi una mai lunga la stinga care da in dn )... frina frina alea alea ma pregatesc sa decolez dar nu dercolez ca impreuna avem 550 kg !!! o luam in jos pe iarba tot tare ...normal...si ma opresc intr-un sant prin care terecea apa sau era apa ...cert e ca era mult noroi ... motoru cade pe stinga eu fac niste tumbe ...2 cred si gata !!!!!! ma ridic fac semne ca sint ok si fac o evaluare scurta ....naspa rau ...mult noroi mult.... 4 persoane n-am chinuit sa scoatem motorul din mocirla ...aluneca rau dar am reusit si vreau sa multumesc celor doi motociclisti care sa-au oprit si ne-au ajutat .multumesc ! bratul de la schimbator a perforat capacul si curgea ulei... cupar de la mol niste plastelina si acoppar gaura .... bi cu adoua doar bice spre casa plin de noroi si eu si motorul ... intrudr offroad !!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinavram Postat Septembrie 26, 2008 Share Postat Septembrie 26, 2008 eu ma invart in cercuri restranse, ca am cauciuc patrat Din contra, daca te invarti in cercuri restranse trebuie sa te apleci => adio cauciucuri patrate. Cercuri largi, dragule, daca vrei sa ramai patrat la cauciucuri. Cercurile restranse sunt pentru cei patrati la cap. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dealien Postat Septembrie 26, 2008 Share Postat Septembrie 26, 2008 bine ca ai scapat cu atat si nu a fost mai rau.....pacat de motor...... Numa idioti pe drum....cand m-am intors de la Bucuresti, miercuri, era un tip cu un Golf V 1.9 TDI (racheta ) care s-a dat cu noi la linie si pe curbe cu motoarele(eu mia eram cu un prieten).... Nu are rost sa mentionez modul haotic in care lua conserva virajele si depasirile efectuate!!! E bine ca a scapat doar cu zgarieturi!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blackjack Postat Septembrie 26, 2008 Share Postat Septembrie 26, 2008 (editat) bine ca ai scapat cu atat si nu a fost mai rau.....pacat de motor...... Numa idioti pe drum....cand m-am intors de la Bucuresti, miercuri, era un tip cu un Golf V 1.9 TDI (racheta ) care s-a dat cu noi la linie si pe curbe cu motoarele(eu mia eram cu un prieten).... Nu are rost sa mentionez modul haotic in care lua conserva virajele si depasirile efectuate!!! E bine ca a scapat doar cu zgarieturi!!! salut ,dealien ! corect ! dar in acest caz idiotul am fost eu !!!! cind nu cunosti un drum nu dai gaz ca prostul !!! inca nu avem jacuzzi !!!!! Editat Octombrie 2, 2008 de Blackrider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Altair Postat Septembrie 26, 2008 Share Postat Septembrie 26, 2008 vezi ca spuma aia de la spalatoriile auto este foarte neindicata pentru mobre, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blackjack Postat Septembrie 26, 2008 Share Postat Septembrie 26, 2008 mesi ! n-am stiut ... dar la cit noroi era pe ea trebuia . ce metode sau ce detergenti cunosti ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Altair Postat Septembrie 26, 2008 Share Postat Septembrie 26, 2008 sunt o multime, wash and wax-uri, uita-te la magazinele moto, au toti cate ceva special pentru mobre Asta de la spalatorii ataca aluminiul, cromul, nichelul, plasticul si daca ma intrebi pe mine cred si cauciucurile sunt fucked in acelasi timp. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blackjack Postat Septembrie 27, 2008 Share Postat Septembrie 27, 2008 (editat) sunt o multime, wash and wax-uri, uita-te la magazinele moto, au toti cate ceva special pentru mobre Asta de la spalatorii ataca aluminiul, cromul, nichelul, plasticul si daca ma intrebi pe mine cred si cauciucurile sunt fucked in acelasi timp. apropo in state s-a lansat se pare prima spalatorie moto robotizata !!! Editat Octombrie 2, 2008 de Blackrider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
circel Postat Septembrie 27, 2008 Share Postat Septembrie 27, 2008 @carteadejoc imi pare rau pentru incidentul tau. iti recomand cu caldura crashbars ca sa nu mai ai situatii cu dat drumul la ulei pe jos... Eu am si mi-au fost de superajutor, in mai multe situatii. tare asta cu spalatoria! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blackjack Postat Septembrie 27, 2008 Share Postat Septembrie 27, 2008 @carteadejoc imi pare rau pentru incidentul tau. iti recomand cu caldura crashbars ca sa nu mai ai situatii cu dat drumul la ulei pe jos... Eu am si mi-au fost de superajutor, in mai multe situatii. tare asta cu spalatoria! mersi circel ! ironia e ca l-am comandat acum doua saptamani....chestie de sincronizare .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cornette Postat Octombrie 2, 2008 Share Postat Octombrie 2, 2008 Sal la toata lumea de curand am intrat si eu in rindul posesorilor de besti, sper sa ma primit si pe mine in randul vostru. Merci si asfalt uscat la toata lumea................... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi81 Postat Octombrie 2, 2008 Share Postat Octombrie 2, 2008 are cineva nevoie de un rezervor si carena de la far ?rezervorul este zgariat nu este infundat ,iar carena este putin zgariata.le dau la pret simbolic un rezervor nou costa 30 de mil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dealien Postat Octombrie 2, 2008 Share Postat Octombrie 2, 2008 Sal la toata lumea de curand am intrat si eu in rindul posesorilor de besti, sper sa ma primit si pe mine in randul vostru. Merci si asfalt uscat la toata lumea................... Bine ai venit si la cat mai multi km!!! Cum iti place motorul? see YA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cornette Postat Octombrie 3, 2008 Share Postat Octombrie 3, 2008 Merci mult la fel si voua. Este fenomenal, imi place la nebunie, o bestie inascuta in rest fara cuvinte. Am facut deja 850 Km si sper ca pana se lasa frigu sa mai fac cel putin 1000. asfalt uscat........... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi81 Postat Octombrie 3, 2008 Share Postat Octombrie 3, 2008 Merci mult la fel si voua. Este fenomenal, imi place la nebunie, o bestie inascuta in rest fara cuvinte. Am facut deja 850 Km si sper ca pana se lasa frigu sa mai fac cel putin 1000. asfalt uscat........... vii maine la cheia? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blackjack Postat Octombrie 3, 2008 Share Postat Octombrie 3, 2008 salut! ma gindeam poate facem un mic " inventar " al intruderelor si poate ne si intilnim asa intr-o zi cu soare .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cornette Postat Octombrie 3, 2008 Share Postat Octombrie 3, 2008 vii maine la cheia? cu parere de rau dar nu pot sa va insotesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi81 Postat Octombrie 3, 2008 Share Postat Octombrie 3, 2008 salut! ma gindeam poate facem un mic " inventar " al intruderelor si poate ne si intilnim asa intr-o zi cu soare .... maine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blackjack Postat Octombrie 3, 2008 Share Postat Octombrie 3, 2008 maine? salut cristi81 ! eu miine lucrez de la patru ... dar cred ca incet incet putem sa ne organizam si sa ne intilnim cit mai multi !!!! din punctul meu de vedere ar fii super !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate