Stefan Tataru Postat Martie 10, 2016 Share Postat Martie 10, 2016 In asteptarea unor zile insorite Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fanatic Postat Martie 11, 2016 Share Postat Martie 11, 2016 Numarul unde e? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stefan Tataru Postat Martie 24, 2016 Share Postat Martie 24, 2016 Uite aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fanatic Postat Martie 26, 2016 Share Postat Martie 26, 2016 (editat) Te intrebasem ca eram curios daca l-ai prins sub stop sau lateral. Eu am gasit un kit mai micut decat cel oem si l-am prins sub stop, dar tot nu sunt multumit. Tot acopera prea mult din guma spate Editat Martie 26, 2016 de fanatic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stefan Tataru Postat Martie 27, 2016 Share Postat Martie 27, 2016 Suportul asta este făcut de mine. M-am tot uitat pe net după tot felul de kit-uri și într-un final am decis sa-l fac eu. La fel și spătarul pentru scaunul pasagerului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX NINJA Postat Martie 28, 2016 Share Postat Martie 28, 2016 spatarul nu este chiar asa de reusit arata ca o antena parabolica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fanatic Postat Martie 28, 2016 Share Postat Martie 28, 2016 dar cred ca pasagerul este foarte multumit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stefan Tataru Postat Martie 28, 2016 Share Postat Martie 28, 2016 In realitate arata mai bine decât în poza iar soția și băiatul meu sunt foarte mulțumiți de confortul oferit de antena parabolica. Acest spătar se scoate odată cu scaunul pasagerului și unde mai pui ca totul a costat 35 USD. Eu cred ca arata foarte bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stefan Tataru Postat Martie 28, 2016 Share Postat Martie 28, 2016 Nu pot decât sa mulțumesc pentru feedback și sa va rog a-mi spune cum ați face voi pentru a fi satisfăcător și din punct vizual ? O idee rapida pe care o vad eu este coborârea spătarului. Aștept sugestii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Za Ke Postat Aprilie 26, 2016 Share Postat Aprilie 26, 2016 Salutare, fratilor!! As avea nevoie de o informatie pretioasa.. Mi-as dori sa-mi achizitionez pentru al meu VZR 1800 ceva evacuari mai zgomotoase. Aveti vreo recomandare. sugestie sau parere sa ma loviti cu ea?? Personal m-au impresionat niste Cobre.. Multam fain si s-aveti sarbatori magice... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stefan Tataru Postat Aprilie 29, 2016 Share Postat Aprilie 29, 2016 Daca faci un drum pana la galati le poti auzi pe ale mele Freedom performance short curve Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Balaurele Postat Aprilie 30, 2016 Share Postat Aprilie 30, 2016 Mda. Ia-ți-le cât mai zgomotoase. Joi seară tocmai a fost tăvălit un coleg al nostru cruiserist la Unirii; mergea înainte spre Universitate iar un cimpanzeu de pe o bandă mai din stânga a făcut dreapta spre Piața Alba Iulia, peste motociclist. Noroc că avea echipament full piele și un flip-up, zicea că nu îl doare nimic. Ce vreau să spun e că eu tocmai ieșisem din Unirea și, înainte de impact, nu am auzit niciun sunet de motor chiar dacă s-a întâmplat la câțiva metri de mine; or mie sunetul de motor îmi atrage atenția din reflex, mai ales dacă e vreun v-twin mare cum era acesta. Omul avea tobe stock; am auzit foarte clar pocnitura și plasticurile rupte și împrăștiate pe jos dar nu auzisem deloc motorul. În primele secunde, până să văd motorul pe jos, printre mașini, am crezut că a fost un accident doar cu mașini. În altă dezordine de idei, eu am evacuare hacker mayhem și îmi place foarte tare cum sună. Poate în viitor am să-mi iau tot de la ei, spun că modelul nou se aude și mai pe bass. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vali` Postat Mai 3, 2016 Share Postat Mai 3, 2016 Salutare . A mers cineva mai mult pe intruder ? Gen 700 800 km ? Lyna viitoare plec in Danemarca si inca imi fac planul de cati km /zi voi face ... in prima zi m-am gandit la Buc - Budapesta , a doua zi Budapesta Hamburg sau Hanovra 1100 km aprox , si a 3a zi restul ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Scaparici Postat Mai 3, 2016 Share Postat Mai 3, 2016 Fiecare isi lauda marfa lui , e greu sa fii subiectiv si tine si de gusturile personale . Eu am de la Miller si sant foarte incantat cum suna si arata. Am vazut la ei pe site ca au si pt Intruder ... ce model ai de la Miller ca si pe mine ma incanta dar nu stiu inca daca merita pretul ridicat? PS. Unde recomandati, In Bucuresti, sa schimba anvelopa pe spate (cu echilibrat cu tot)? Multumesc, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
traffic_man_fm Postat Mai 5, 2016 Share Postat Mai 5, 2016 ce model ai de la Miller ca si pe mine ma incanta dar nu stiu inca daca merita pretul ridicat? PS. Unde recomandati, In Bucuresti, sa schimba anvelopa pe spate (cu echilibrat cu tot)? Multumesc, Salutare, Eu am apelat la Razvan de la Metric Motion. Tot el a furnizat si anvelopele pentru al meu C1800. cauta metric motion pe forum si il vei gasi. este in zona Preciziei » Post actualizat in 05 May 2016 19:47 Salutare, fratilor!! As avea nevoie de o informatie pretioasa.. Mi-as dori sa-mi achizitionez pentru al meu VZR 1800 ceva evacuari mai zgomotoase. Aveti vreo recomandare. sugestie sau parere sa ma loviti cu ea?? Personal m-au impresionat niste Cobre.. Multam fain si s-aveti sarbatori magice... Eu am Cobra. am un post din 2011 aici cu ele. Sunt din Bucuresti. daca vrei sa le auzi, post/pm si ne intalnim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Balaurele Postat Mai 5, 2016 Share Postat Mai 5, 2016 Pt schimbare anvelopa spate am fost la: Contact: MotoRuote Str. Minervei, nr. 67, sector 1, Bucuresti Relatii la: 0764. 168.347 Din câte îmi amintesc, a fost 60 lei; servicii foarte OK. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Za Ke Postat Mai 13, 2016 Share Postat Mai 13, 2016 Fiecare isi lauda marfa lui , e greu sa fii subiectiv si tine si de gusturile personale . Eu am de la Miller si sant foarte incantat cum suna si arata. Am vazut la ei pe site ca au si pt Intruder ... multam fain! » Post actualizat in 13 May 2016 09:32 Salutare, Eu am apelat la Razvan de la Metric Motion. Tot el a furnizat si anvelopele pentru al meu C1800. cauta metric motion pe forum si il vei gasi. este in zona Preciziei » Post actualizat in 05 May 2016 19:47 Eu am Cobra. am un post din 2011 aici cu ele. Sunt din Bucuresti. daca vrei sa le auzi, post/pm si ne intalnim Am vazut postarea!! se aud super bine! tot pe niste cobre am pus si eu ochiul.. Cobra tri pro, varianta black.. arunca o privire de curiozitate.. tu de unde ti ai achizitionat tobele? cat te au costat? multumesc frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adixgl Postat Mai 13, 2016 Share Postat Mai 13, 2016 Bagati un ochi si aici. 595AUD inseamna 780AUD cu livrare in Romania adica ~500 euro. http://www.motorcycleexhaustprofessionals.com.au/product/suzuki-boulevard-m109-r-turnas-exhaust-system-australia-made/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Scaparici Postat Mai 13, 2016 Share Postat Mai 13, 2016 Salutare tuturor, Ce presiune e recomandata pentru spate - 280/35? Multumesc, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
trafficman Postat Mai 13, 2016 Share Postat Mai 13, 2016 De la Razvan - Metric motion, tot. Mintate la fost Elf in Popesti. multam fain!» Post actualizat in 13 May 2016 09:32 Am vazut postarea!! se aud super bine! tot pe niste cobre am pus si eu ochiul.. Cobra tri pro, varianta black.. arunca o privire de curiozitate.. tu de unde ti ai achizitionat tobele? cat te au costat? multumesc frumos multam fain!» Post actualizat in 13 May 2016 09:32 Am vazut postarea!! se aud super bine! tot pe niste cobre am pus si eu ochiul.. Cobra tri pro, varianta black.. arunca o privire de curiozitate.. tu de unde ti ai achizitionat tobele? cat te au costat? multumesc frumos » Post actualizat in 13 May 2016 16:22 Care veniti in Bucuresti la 2 Roti in 27 Mai? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b86dtm Postat Mai 13, 2016 Share Postat Mai 13, 2016 Salutare tuturor, Ce presiune e recomandata pentru spate - 280/35? Multumesc, 2,8 Cum se comporta cu anvelopa de 280 ? Al meu are 260 si dabea reusesc sa virez la viteze mici..parca este din alt film,cred ca gresim cand le punem anvelope mai late decat cele cu care au venit din fabrica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ngtmircea Postat Mai 15, 2016 Share Postat Mai 15, 2016 (editat) 2,8 Cum se comporta cu anvelopa de 280 ? Al meu are 260 si dabea reusesc sa virez la viteze mici..parca este din alt film,cred ca gresim cand le punem anvelope mai late decat cele cu care au venit din fabrica. Și eu am trecut de la stock 240 Dunlop...cu care vin astea echipate din fabrică la un Metzeler de 260...dar sincer mie mi se pare că ciclistica e mai bună cu cel de 260..și am văzut că multă lume are aceeași părere....poate doar pt. că Metzelerul ăsta are o formă mai bună a cauciucului...regula generală este însă că mai lat înseamnă ciclistică mai proastă...deci orice regulă are și excepții... Editat Mai 15, 2016 de ngtmircea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Za Ke Postat Mai 16, 2016 Share Postat Mai 16, 2016 Și eu am trecut de la stock 240 Dunlop...cu care vin astea echipate din fabrică la un Metzeler de 260...dar sincer mie mi se pare că ciclistica e mai bună cu cel de 260..și am văzut că multă lume are aceeași părere....poate doar pt. că Metzelerul ăsta are o formă mai bună a cauciucului...regula generală este însă că mai lat înseamnă ciclistică mai proastă...deci orice regulă are și excepții... si eu ma simt mai ciudat pe Metz ul de 260.. mai bine stateam pe doagele alea originale de 240, vechi de 7 ani... Dar se vad frumos astea late, bata le ar vina... » Post actualizat in 16 May 2016 09:03 M am decis la niste tobe.. Hard Krome Sideburner.. le am gasit pe ebay pe la 550 dolari, fara transport. Pareri? Idei? Sugestii?? Auzit, vazut,placut ceva de genul prin oras?? eventual for sale.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adixgl Postat Mai 16, 2016 Share Postat Mai 16, 2016 si eu ma simt mai ciudat pe Metz ul de 260.. mai bine stateam pe doagele alea originale de 240, vechi de 7 ani... Dar se vad frumos astea late, bata le ar vina... » Post actualizat in 16 May 2016 09:03 M am decis la niste tobe.. Hard Krome Sideburner.. le am gasit pe ebay pe la 550 dolari, fara transport. Pareri? Idei? Sugestii?? Auzit, vazut,placut ceva de genul prin oras?? eventual for sale.. O sa iti cam mute urechile si capul din loc la drum lung, iar daca mergi in coloana iti garanteaza ultimul loc, in rest cred ca sunt ok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b86dtm Postat Mai 16, 2016 Share Postat Mai 16, 2016 Tot Metz de 260 am si eu,cand intru intr-un giratoriu la viteza mica ma cam lupt cu balaurul...ori nu se apleaca,ori se lasa prea mult..parca ma conduce trotineta pe mine si nu invers. Cred ca are dreptate Adixgl,este destul de bubuicioasa si cu tobele originale..in treptele 1-2-3 se aude grav..in 4-5 se linisteste si poti merge fara sa-ti duduie cerebelul la drum lung. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate