TaviS Postat Februarie 19, 2007 Share Postat Februarie 19, 2007 Trebuie sa-mi incaltz mototrul si am o dilema: cu ce? Motor: Suzuki GSX 400, un motor cam de asfalt, racire pe aer , dar rotile de 18, garda la sol, mh, cit de un drum forestier mai bun. Deci vreau sa-mi iau cauciuce profil de asta: (ceva heidnustiucum, mai ieftine) deoarece: mai toate drumurile mele se indreapta spre munti nu ma intereseaza sa polizez scaritze in curbe dar merg mult pe sosea (la lucru....si cam orice distanta peste 1 km ) in curbe imi place sa ma inclin, ca doar am motor ma intereseaza cum se comporta asa un couciuc pe sosea, in primul rand dpvd al aderentei. Banuiesc ca partea de confort nu e afectata. acuma, daca imi iau mai de sosea am sanse sa bat drumuri forestiere? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TaviS Postat Februarie 20, 2007 Autor Share Postat Februarie 20, 2007 Vad ca enduristii nu ma "vrea"....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Castravete Postat Februarie 21, 2007 Share Postat Februarie 21, 2007 (editat) Firma este una nemteasca , se numeste Heidenau. Nu am gasit foarte multe impresii pe net referitoare la cauciucurile lor. Si eu la randul meu am tot cautat informatii referitoare la un profil de SM , K73 si ma pregateam si eu zilele astea sa deschid un topic cam in acelasi gen .. daca a mai probat careva .. alea alea . O sa mai fac sapaturi dar cine stie poate se leaga ceva si aici. cele bune Editat Februarie 21, 2007 de Castravete Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
floricel Postat Februarie 21, 2007 Share Postat Februarie 21, 2007 incearca Mitas E09 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SPV13R Postat Februarie 21, 2007 Share Postat Februarie 21, 2007 incearca Mitas E09 iti pot aduce eu mitas e09, dar cred ca pentru tine si e07 sunt ok, cele cu urma ca de tractor. de restu nu stiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TaviS Postat Februarie 21, 2007 Autor Share Postat Februarie 21, 2007 Despre Heidenau nu am gasit nici io mai nimic decit pagina lor: http://www.reifenwerk-heidenau.de/produkte.html Despre Mitas s-a descutat aici: /index.php?showtopic=79922 de unde am tras si eu invataminte folositoare. Si anume ca-mi trebe niste cauciucuri de sosea cu valente softenduro, ca orcum o sa merg prudent, poate cu pasager si bagaj De la heidenau imi place K58, dar la fel ca si K73, nu fac pe 18" sau poate nu m-am uitat bine, ca nu vad de ce nu ar face. PSV13R La ce pret imi poti aduce Mitas E08 de 18"? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remu1 Postat Februarie 21, 2007 Share Postat Februarie 21, 2007 Scrie frate corekt macar titlul topicului. "Coucice" , ce naiba-s alea ? Nu sunt agreati cei care scriu anapoda pe forumul asta . No offence si i-a masuri ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TaviS Postat Februarie 22, 2007 Autor Share Postat Februarie 22, 2007 Scrie frate corekt macar titlul topicului. "Coucice" , ce naiba-s alea ? Nu sunt agreati cei care scriu anapoda pe forumul asta . No offence si i-a masuri ! Crezi ca nu as fi facut-o daca stiam cum. Dupa ce am postat am vazut. A, si corect e "coreCt", daca tot facem gramatica pe forum asta. No offence si i-a masuri ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IraSciBil Postat Februarie 22, 2007 Share Postat Februarie 22, 2007 Crezi ca nu as fi facut-o daca stiam cum. Dupa ce am postat am vazut. A, si corect e "coreCt", daca tot facem gramatica pe forum asta. No offence si i-a masuri ! Ca tot vorbiti de gramatica, corect este "ia masuri". A lua este verbul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Achile Postat Februarie 22, 2007 Share Postat Februarie 22, 2007 incearca Mitas E-08...e cam cel mai stradal profil de la mitas care permite si iesiri pe forestiere si pe uscatura...am si eu o pereche si sunt f multumit de ele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bcristian Postat Februarie 22, 2007 Share Postat Februarie 22, 2007 Un profil asemanator am si eu pe spate - mai precis Metzeler Enduro 4. N-am remarcat probleme in curbe, ma rog, nci nu m-a omorat curiozitatea sa vad cat de tare se poate apleca. La Mitas ai grija la indicele de viteza - multe sunt "P", adica max 150 kmph. http://www.tyresave.co.uk/tyrspeed.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TaviS Postat Februarie 22, 2007 Autor Share Postat Februarie 22, 2007 Ca tot vorbiti de gramatica, corect este "ia masuri". A lua este verbul Asa imi trebuie daca fac copy, paste. Cred ca o sa deschid un topic "garamatica pe forum" dar parca vad ca nu o sa scrie nimeni. Cat despre cauciucuri... cred ca imi iau softenduro pe spate, de strada pe fata si merg pe roata corespunzatoare Un profil asemanator am si eu pe spate - mai precis Metzeler Enduro 4. N-am remarcat probleme in curbe, ma rog, nci nu m-a omorat curiozitatea sa vad cat de tare se poate apleca. La Mitas ai grija la indicele de viteza - multe sunt "P", adica max 150 kmph. http://www.tyresave.co.uk/tyrspeed.html Si eu tot metzeler enduro 4 am, nu stiu cum merge unu bun, ca al meu e uzat... si nu tine in curbe. Cit despre indicele de viteza, e bine de stiut, dar nu la mototrul meu care are 152 vit. max. constru. Multzam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
otravel Postat Februarie 26, 2007 Share Postat Februarie 26, 2007 De MEFO a auzit cineva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate