theos_ Postat Decembrie 22, 2009 Share Postat Decembrie 22, 2009 Merry Christmas, Happy New Year !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alby Postat Decembrie 23, 2009 Share Postat Decembrie 23, 2009 Craciun fericit tuturor , si un an nouu catt maii bun in toate! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theos_ Postat Decembrie 30, 2009 Share Postat Decembrie 30, 2009 once again La Multi Ani !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fulguletz Postat Decembrie 31, 2009 Share Postat Decembrie 31, 2009 La multzi ani, si la cat mai multzi bani de benzina si pneuri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihstar Postat Ianuarie 1, 2010 Share Postat Ianuarie 1, 2010 La multi ani tuturor! Asfalt uscat si succesiune de curbe! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovi_zd3 Postat Ianuarie 1, 2010 Share Postat Ianuarie 1, 2010 La multi ani tuturor! Asfalt uscat si succesiune de curbe! la multi ani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
topgun Postat Ianuarie 19, 2010 Share Postat Ianuarie 19, 2010 Pentru bikeri din Craiova?! Vasi este in spital pentru o problema de sanatate. Banuiesc ca toti il cunoasteti. Cu ce putem sa il ajutam. Astept sugesti? Ce spuneti membri Oltenia Bikers?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fox99 Postat Aprilie 20, 2010 Share Postat Aprilie 20, 2010 Salut, eu sunt Tibi si posed un VFR 750 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theos_ Postat Aprilie 20, 2010 Share Postat Aprilie 20, 2010 Salut, eu sunt Tibi si posed un VFR 750 salut Tibi. observ ca ai scos la plimbare veferica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fox99 Postat Aprilie 20, 2010 Share Postat Aprilie 20, 2010 salut Tibi. observ ca ai scos la plimbare veferica Nici nu a stat vreodata, si in miezul iernii a mers ori de cite ori nu a nins. Nu prea tin cont de vreme, iar acum e mai misto ca vara, exceptind ploaia. Mesaj completat Oricum la drum se comporta mult mai bine decit Hornetul. Nu imi pare rau ca l-am dat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theos_ Postat Mai 19, 2010 Share Postat Mai 19, 2010 La multzi ani, si la cat mai multzi bani de benzina si pneuri ma cand te-au facut astia super membru ? esti tare ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fulguletz Postat Mai 19, 2010 Share Postat Mai 19, 2010 ma cand te-au facut astia super membru ? esti tare ! pai nu te face nimeni cu mana ... e automat cand faci 500 de posturi da` merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rhapsody Postat Septembrie 11, 2010 Share Postat Septembrie 11, 2010 Motocicletele din Oltenia au castigat o viroaga de 535 in dauna Timisoarabikers. Asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fulguletz Postat Septembrie 17, 2010 Share Postat Septembrie 17, 2010 Motocicletele din Oltenia au castigat o viroaga de 535 in dauna Timisoarabikers.Asfalt uscat! adica e castigata la ceva concurs de la intalnire moto sau ? felicitari oricum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rhapsody Postat Septembrie 17, 2010 Share Postat Septembrie 17, 2010 Motorul l-am cumparat de la un motociclist din Timisoara. E tare ideea cu concursul, dar deja am spus sotiei ca am cumparat-o, chiar "foarte ieftin". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fulguletz Postat Septembrie 20, 2010 Share Postat Septembrie 20, 2010 noua mea jucarie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mike06 Postat Septembrie 20, 2010 Share Postat Septembrie 20, 2010 noua mea jucarie Mane,noi doi trebe sa ne consultam(eu la a mea vreau sa-i pun carene de F4i sport:D ) deci,hai sa vb pe PM! Numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rhapsody Postat Septembrie 20, 2010 Share Postat Septembrie 20, 2010 noua mea jucarie Felicitari pentru onda rosie. Iti doresc sa te bucuri de ea si sa nu ai evenimente nedorite. Ozzy buna! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fulguletz Postat Septembrie 20, 2010 Share Postat Septembrie 20, 2010 Felicitari pentru onda rosie. Iti doresc sa te bucuri de ea si sa nu ai evenimente nedorite. Ozzy buna! multam poate unim viroaga ta cu blonda mea la vreo plimbare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theos_ Postat Septembrie 21, 2010 Share Postat Septembrie 21, 2010 @ Fulqulet, felicitari pentru achizitie, trebuie sa bagam o sesiune de bucovat zilele astea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fulguletz Postat Septembrie 21, 2010 Share Postat Septembrie 21, 2010 @ Fulqulet, felicitari pentru achizitie, trebuie sa bagam o sesiune de bucovat zilele astea stai sa pun alte opinci ca cu astea iasa bucati cand trag de gaz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Septembrie 22, 2010 Share Postat Septembrie 22, 2010 noua mea jucarie ce frumoasa e Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Digweed Postat Decembrie 26, 2010 Share Postat Decembrie 26, 2010 M-am intors defapt nu plecasem tot aici sunt cu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fulguletz Postat Decembrie 27, 2010 Share Postat Decembrie 27, 2010 noua mea motocicleta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theos_ Postat Decembrie 28, 2010 Share Postat Decembrie 28, 2010 M-am intors defapt nu plecasem tot aici sunt cu gata ma nicusoare l-ai luat ? bravo, sa-l stapanesti sanatos. este fun ? noua mea motocicleta. moaaaa, ai grija sa nu pierzi spatele Mesaj completat La multi ani tuturor motorizatilor pe doua roti ! Mesaj completat Important ! de azi s-a inchis calea bucuresti de la smith pana la universitate pentru o perioada de 2 ani asa ca cei care vor sa tranziteze orasul sa aleaga centura de nord sau rocada care trece pe la gara (aste pentru cei care circula pe ruta severin-bucuresti) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate