Fulguletz Postat Martie 23, 2011 Share Postat Martie 23, 2011 14 luni nu 2 ani si sa speram ca se tin de cuvant Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theos_ Postat Martie 23, 2011 Share Postat Martie 23, 2011 14 luni nu 2 ani si sa speram ca se tin de cuvant nu stiu de ce dar am sentimentul ca nu se vor tine de cuvat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat Martie 23, 2011 Share Postat Martie 23, 2011 (editat) baieti, respectele mele ! imi e si mie dor de Craiova asa ca mai citesc sectiunea asta dar....cam putina activitate Mesaj completat p.s.: poate ajutati cu niste info`uri la cald : /index.php?showtopic=437149 Editat Martie 23, 2011 de tud0r Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theos_ Postat Martie 23, 2011 Share Postat Martie 23, 2011 baieti, respectele mele !imi e si mie dor de Craiova asa ca mai citesc sectiunea asta dar....cam putina activitate Mesaj completat p.s.: poate ajutati cu niste info`uri la cald : /index.php?showtopic=437149 salve my friend ! cand ne vizitezi ? in legatura cu harta sa ne hotaram ce si cum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fulguletz Postat Martie 23, 2011 Share Postat Martie 23, 2011 theos ce liniste a fost azi frate ... incredibil de bine fara traficul infernal de era aici odata. parca e mai bine asa, cel putin pana incep astia sa sape Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GJ 00 VEX Postat Martie 23, 2011 Share Postat Martie 23, 2011 Daca veniti prin Rovinari putem sa mai schimbam o vorba /sfaturi/iesiri. Ma puteti contacta la 0763038365.(Vex) Salutare . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theos_ Postat Martie 23, 2011 Share Postat Martie 23, 2011 theos ce liniste a fost azi frate ... incredibil de bine fara traficul infernal de era aici odata. parca e mai bine asa, cel putin pana incep astia sa sape daaaa, parca ar fi fost weekendul pe a.i. cuza cand or incepe sa sparga nu avem decat sa cerem spor de zgomot/praf ca si minerii Mesaj completat Daca veniti prin Rovinari putem sa mai schimbam o vorba /sfaturi/iesiri. Ma puteti contacta la 0763038365.(Vex) Salutare . salutare, cum sa nu, notat ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat Martie 27, 2011 Share Postat Martie 27, 2011 salve my friend ! cand ne vizitezi ? in legatura cu harta sa ne hotaram ce si cum cu prima ocazie cand cele 3 bisectoare se vor intalni : timpul,banulsi cu vremea nush cum e pe la voi cu drumurile dar aci primavara pe langa ghiocei si tot felul de pasarici a adus gropi, nisip si toate ingredientele unei plimbari excelente. ca daca tot veni vorba de vizite, voi nu ati vizita si ardealu acum rpd pana nu`l vand ai nostrii la vecini cu ocazia alegerilor ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theos_ Postat Martie 28, 2011 Share Postat Martie 28, 2011 cu prima ocazie cand cele 3 bisectoare se vor intalni : timpul,banulsi cu vremea nush cum e pe la voi cu drumurile dar aci primavara pe langa ghiocei si tot felul de pasarici a adus gropi, nisip si toate ingredientele unei plimbari excelente. ca daca tot veni vorba de vizite, voi nu ati vizita si ardealu acum rpd pana nu`l vand ai nostrii la vecini cu ocazia alegerilor ? am veni noi dar se aplica si aici teorema celor 3 bisectoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
toply Postat Iunie 28, 2011 Share Postat Iunie 28, 2011 Am revenit si eu printre motorizate cu Suzuki DR 650 RSE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theos_ Postat Iunie 29, 2011 Share Postat Iunie 29, 2011 Am revenit si eu printre motorizate cu Suzuki DR 650 RSE bine ai revenit buna alegere ai facut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
toply Postat Iunie 29, 2011 Share Postat Iunie 29, 2011 bine ai revenit buna alegere ai facut Thanks Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazy_of_love Postat Iulie 6, 2011 Share Postat Iulie 6, 2011 Ajutatima si pe mine, stiti vreun magazin moto in craiova cu echipamente de protectie bune(geci, protectii coloana etc) ? Am sa revin si eu cu poze cand imi ajunge yzf-u r125 . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theos_ Postat Iulie 7, 2011 Share Postat Iulie 7, 2011 Ajutatima si pe mine, stiti vreun magazin moto in craiova cu echipamente de protectie bune(geci, protectii coloana etc) ? Am sa revin si eu cu poze cand imi ajunge yzf-u r125 . 1. bby motors pe strada george enescu, pana in cimitir sineasca 2. www.louis.de comandand pe www.kronaumoto.ro 3. www.fcmoto.de succes Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazy_of_love Postat Iulie 7, 2011 Share Postat Iulie 7, 2011 Multumesc . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theos_ Postat Iulie 7, 2011 Share Postat Iulie 7, 2011 Multumesc . nu ai pentru ce. sa nu uiti de fotografiile promise Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazy_of_love Postat Iulie 7, 2011 Share Postat Iulie 7, 2011 Imediat cum ajunge :X. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theos_ Postat Iulie 8, 2011 Share Postat Iulie 8, 2011 Imediat cum ajunge :X. povesteste mai multe: de unde trebuie sa vina, cum ai ales-o, cum te-ai hotarat la acest model, ai mai avut altceva inainte, etc.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazy_of_love Postat Iulie 8, 2011 Share Postat Iulie 8, 2011 Tre sa vina din bucuresti, de la reprezentanta Yamaha, mi-a fost foarte greu sa aleg modelu, am avut de ales intre Rs 125 si Yzf r125, tinand cont ca probabil o sa fie ultimu meu motor pana iau permisu de masina, nu m-am riscat cu un motor in 2 timpi, am fost la reprezentanta si m-am indragostit pe loc de ea =], am uitat cu totu de rs, puteam sa o iau a 2 zi dar am zis sa imi puna si crashpaduri si sa schimbe suportu ala de numar urat, trebuia sa ajunga ieri in mod normal dar vad ca au ceva intarzieri, inainte am avut o Honda cbr 125, tinand cont ca aveam 13 ani jumate era numai buna pentru mine, acm am luat A1 si m-am orientat spre Yzf pe care probabil nu o sa il mai vand, deabi astept sa vina si atunci revin cu poze si ceva impresii generale dupa ce fac cativa km cu el . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mike06 Postat Iulie 8, 2011 Share Postat Iulie 8, 2011 Tre sa vina din bucuresti, de la reprezentanta Yamaha, mi-a fost foarte greu sa aleg modelu, am avut de ales intre Rs 125 si Yzf r125, tinand cont ca probabil o sa fie ultimu meu motor pana iau permisu de masina, nu m-am riscat cu un motor in 2 timpi, am fost la reprezentanta si m-am indragostit pe loc de ea =], am uitat cu totu de rs, puteam sa o iau a 2 zi dar am zis sa imi puna si crashpaduri si sa schimbe suportu ala de numar urat, trebuia sa ajunga ieri in mod normal dar vad ca au ceva intarzieri, inainte am avut o Honda cbr 125, tinand cont ca aveam 13 ani jumate era numai buna pentru mine, acm am luat A1 si m-am orientat spre Yzf pe care probabil nu o sa il mai vand, deabi astept sa vina si atunci revin cu poze si ceva impresii generale dupa ce fac cativa km cu el . Da-mi nr. tau ed tel pe PM,sa ne sterangem mai multi posesori de yamaha(tzr50,yzf-r125,r6...de care om fi:)) ).Poate tragem niste curbe pe la gura vaii,sau pe la bucovat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazy_of_love Postat Iulie 21, 2011 Share Postat Iulie 21, 2011 nu ai pentru ce. sa nu uiti de fotografiile promise Asa cum am promis, deabi azi a ajuns, uitati si niste poze, ca impresie genererala, e superba din orice punct de vedere. :X Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theos_ Postat Iulie 21, 2011 Share Postat Iulie 21, 2011 Asa cum am promis, deabi azi a ajuns, uitati si niste poze, ca impresie genererala, e superba din orice punct de vedere. :X intr-adevar e frumoasa. s-o stapanesti sanatos, fara evenimente neplacute si sa parcurgeti impreuna cat mai multi kilometri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazy_of_love Postat Iulie 21, 2011 Share Postat Iulie 21, 2011 Multumesc . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CHER Postat August 22, 2011 Share Postat August 22, 2011 Salutareeeeeeee!!! Sunt dezolata....nici-un/o motociclist din OLT, in oras(Slatina) am vazut cateva si am auzit de ceva accidente, cei drept nu prea stau in oras(tara). In septembrie vreau sa-mi aduc si eu pe" CHER" , o Yamaha TDM 850 4XT, pt. a o inscrie si folosi cand vin acasa chiar daca am un pic de teama. Saptamana viitoare o duc la reprezentanta sa-i faca o verificare si sa o pregateasaca pt schimbarea rezidentei, nu stiu in zona noastra unde este cea mai apropiata reprezentanta de la la Yamaha, dar sper sa nu am nevoie in urmatorii 2 ani. Va salut si sper sa ne intalnim, olteanca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazy_of_love Postat August 22, 2011 Share Postat August 22, 2011 Cea mai aproape reprezenanta yamaha cred ca e in bucuresti... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate