Fulguletz Postat August 23, 2011 Share Postat August 23, 2011 Salutareeeeeeee!!! Sunt dezolata....nici-un/o motociclist din OLT, in oras(Slatina) am vazut cateva si am auzit de ceva accidente, cei drept nu prea stau in oras(tara). In septembrie vreau sa-mi aduc si eu pe" CHER" , o Yamaha TDM 850 4XT, pt. a o inscrie si folosi cand vin acasa chiar daca am un pic de teama. Saptamana viitoare o duc la reprezentanta sa-i faca o verificare si sa o pregateasaca pt schimbarea rezidentei, nu stiu in zona noastra unde este cea mai apropiata reprezentanta de la la Yamaha, dar sper sa nu am nevoie in urmatorii 2 ani. Va salut si sper sa ne intalnim, olteanca yamaha are in craiova, il stiu pe baiat, dar momentan nu mai e nimic in spatiu lui, dar putem da de el pentru orice chestie, ca stiu unde sta suntem multi din olt, poate nu ai citit tu destul de bine topicul bine ai venit printre noi, te asteptam la plimbari cand iti vine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CHER Postat August 26, 2011 Share Postat August 26, 2011 Sal' Ma bucur pt. oltenii care nu s-au lasat mai prejossssss si multumesc pt. invitatie si informatie," fulguletz",.M-ai ghicit....nu am citit mare lucru, am intrat pe site pt informatii privind inmatricularea, impozite...informatii pregatitoare pt lupta impotriva birocratiei . Colac peste pupaza, akm ca vin acasa nu mai am permisul de conducere(am lasat portofelul k toate doc. pe seaua de la moto, intr-o parcare)am o foaie provizorie eliberata de carabinieri italieni, sper sa nu fiu nevoita sa o mai traduc si pe asta. AAAAAAAA uitasem.... e cineva nascut odata k epoca comunista??????? Va salut, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tuning Postat August 27, 2011 Share Postat August 27, 2011 Sal' Ma bucur pt. oltenii care nu s-au lasat mai prejossssss si multumesc pt. invitatie si informatie," fulguletz",.M-ai ghicit....nu am citit mare lucru, am intrat pe site pt informatii privind inmatricularea, impozite...informatii pregatitoare pt lupta impotriva birocratiei . Colac peste pupaza, akm ca vin acasa nu mai am permisul de conducere(am lasat portofelul k toate doc. pe seaua de la moto, intr-o parcare)am o foaie provizorie eliberata de carabinieri italieni, sper sa nu fiu nevoita sa o mai traduc si pe asta. AAAAAAAA uitasem.... e cineva nascut odata k epoca comunista??????? Va salut, Cred ca suntem multi nascuti in comunism....care e ideea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rhapsody Postat August 27, 2011 Share Postat August 27, 2011 99,99% suntem nascuti inainte de `89, unii chiar au devenit bunici, dar nu-i impiedica sa motocicleasca. Ete-ma si pe mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theos_ Postat August 27, 2011 Share Postat August 27, 2011 (editat) Editat August 27, 2011 de theos_ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CHER Postat August 29, 2011 Share Postat August 29, 2011 Regret k nu m-am facut inteleasa,,....macar sa ma fi nascut in'89 odata cu.... pt mine inseamna anii '60, nu ma refeream la decretei, RHAPSODY,!!!!! mi-ai rupt lantul k procentul va salut Cred ca suntem multi nascuti in comunism....care e ideea? Citeste ce a scris FUZZY pe "ARTICOLE SI TUTORIALE"% "CUM SA RIDICAM O MOTO.." si ai sa vezi care era ideea. te salut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rhapsody Postat August 30, 2011 Share Postat August 30, 2011 Pana acum nu am intalnit o doamna cu motorul cazut (sau cu lantul rupt ), dar daca se va intampla, indiferent ca sunt cu mobra sau conserva voi opri sa ajut. Individul care s-a dat in spectacol pe "ARTICOLE SI TUTORIALE" nu trebuie luat in seama, el nu a inteles nimic din demonstratia aia. Asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mike06 Postat Septembrie 1, 2011 Share Postat Septembrie 1, 2011 Ce mai telenovela... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rs-dey Postat Septembrie 24, 2011 Share Postat Septembrie 24, 2011 (editat) Salutare la toti,sunt nou pe aici si vreau sa imi fac cunoscuta motocicleta mea si pe acest site. Este vorba de o Yamaha Tzr 50. Asfalt uscat tuturor. Editat Septembrie 24, 2011 de rs-dey Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theos_ Postat Septembrie 24, 2011 Share Postat Septembrie 24, 2011 salut. asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat Octombrie 7, 2011 Share Postat Octombrie 7, 2011 salut. asfalt uscat se pare ca ai creat o moda in Craiova cu culorile astea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rs-dey Postat Octombrie 8, 2011 Share Postat Octombrie 8, 2011 nu m'am inspirat de la @Theos cand am vopsit'o. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theos_ Postat Octombrie 8, 2011 Share Postat Octombrie 8, 2011 se pare ca ai creat o moda in Craiova cu culorile astea ) normal, ce e frumos place tuturor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zune Postat Ianuarie 28, 2012 Share Postat Ianuarie 28, 2012 (editat) daca totul merge bine, si ma mut cu jobu acasa(craiova) o sa ma afisez prin oras cu blonda Editat Ianuarie 28, 2012 de zune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RnjiTzU Postat Aprilie 23, 2012 Share Postat Aprilie 23, 2012 Salutareeeeeeee!!! Sunt dezolata....nici-un/o motociclist din OLT, in oras(Slatina) am vazut cateva si am auzit de ceva accidente, cei drept nu prea stau in oras(tara). In septembrie vreau sa-mi aduc si eu pe" CHER" , o Yamaha TDM 850 4XT, pt. a o inscrie si folosi cand vin acasa chiar daca am un pic de teama. Saptamana viitoare o duc la reprezentanta sa-i faca o verificare si sa o pregateasaca pt schimbarea rezidentei, nu stiu in zona noastra unde este cea mai apropiata reprezentanta de la la Yamaha, dar sper sa nu am nevoie in urmatorii 2 ani. Va salut si sper sa ne intalnim, olteanca eu sunt din slatina, si mai cunosc cativa. ideea e ca noi ne stim si ne intalnim pe la noi prin curte dar intotdeauna suntem deschisi pt noi prietenii mai ales motociclisti iti las un numar de telefon 0765451757 si cand ai chef de noi prieteni suni. Gabi ma numesc si conduc kawasaki ninja zx7R. mai scria cineva ca ne intalnim la Omv da este adevarat dar acolo este punctul de plecare al oricarei plimbari cartile sunt facute deja cand aju gem la omv sa bem o cafeluta. pt ceilalti care sunt din slatina si au moto nu ezitati sa faceti acelasi lucru cu telefonul de mai sus plimbari facem aproape in fiecare weekend Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theos_ Postat Aprilie 24, 2012 Share Postat Aprilie 24, 2012 daca totul merge bine, si ma mut cu jobu acasa(craiova) o sa ma afisez prin oras cu blonda nu te-ai mutat ? parca nu te-am vazut prin oras Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOSAPIENS Postat Mai 7, 2012 Share Postat Mai 7, 2012 Moto Sapiens Dr Tr Severin are placerea de a va anunta/invita la : /index.php?/topic/677156-clendar-activitati-moto-sapiens/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theos_ Postat Mai 7, 2012 Share Postat Mai 7, 2012 Moto Sapiens Dr Tr Severin are placerea de a va anunta/invita la : /index.php?/topic/677156-clendar-activitati-moto-sapiens/ pe 1-3 iunie suntem nelipsiti ! abia astept ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fulguletz Postat Mai 8, 2012 Share Postat Mai 8, 2012 teo tu ti-ai schimbat iar motoru? sau ala de AG parcat acu unde parchezi tu de obicei e al altcuiva? parca luasei aia gsxr-u de 750, asta parea o honda de 1000 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theos_ Postat Mai 8, 2012 Share Postat Mai 8, 2012 (editat) da, este a mea, sunt la a patra motocicleta este un suzuki gsx-r 1000, din 2006 (un an bun, ca la vinuri ) Editat Mai 8, 2012 de theos_ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fulguletz Postat Mai 8, 2012 Share Postat Mai 8, 2012 da, este a mea, sunt la a patra motocicleta este un suzuki gsx-r 1000, din 2006 (un an bun, ca la vinuri ) sa-tzi traiasca era si cazul sa scapi de aia cu numarul RIP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theos_ Postat Mai 8, 2012 Share Postat Mai 8, 2012 sa-tzi traiasca era si cazul sa scapi de aia cu numarul RIP merci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazy_of_love Postat Iulie 25, 2012 Share Postat Iulie 25, 2012 Salutare, care imi spuneti si mie un service in Craiova sau in imprejurimi unde pot sa fac si eu revizia la motor? Multumesc:D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Costi97 Postat Iulie 25, 2012 Share Postat Iulie 25, 2012 (editat) E unul aproape de Selgros, unde e panoul cu "Eurocar" de faci stanga pe o straduta, cam la vreo suta de metri pe straduta aia e vila cu service-ul. Momentan alt service nu mai stiu. Editat Iulie 25, 2012 de Costi97 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazy_of_love Postat Iulie 26, 2012 Share Postat Iulie 26, 2012 (editat) Ok, multumesc, am sa ma interesez:). Daca mai stiti altele va rog sa imi spuneti. Editat Iulie 26, 2012 de crazy_of_love Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate