licinius Postat Februarie 4, 2009 Share Postat Februarie 4, 2009 doru87 a spus: sal...si eu de fiecare data kand merg prin Slatina la o tura, ii vad tot pe la OMW ...presupun k este un punkt de intalnire pt ei ...bafta Pt ei ???????? da tu de unde faci parte ? Tre sa iti faca cineva invitatie speciala? E greu sa te opresti sa ii intebi de vb ? All the best 4 u ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moto28 Postat Februarie 4, 2009 Share Postat Februarie 4, 2009 licinius a spus: Pt ei ???????? da tu de unde faci parte ? Tre sa iti faca cineva invitatie speciala? E greu sa te opresti sa ii intebi de vb ? All the best 4 u ! eeeee am sa ma opresc si eu ptr mai mult timp in Slatina poate dam o tura ,ca doar pot sta mai multe zile in Slatina , asa ca astept sa se mai incalzeasca ok !!!!!!! toate bune baieti si aer cald ca asfalt uscat mai e cat de cat ..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fulguletz Postat Februarie 5, 2009 Share Postat Februarie 5, 2009 e pe naiba, ne uda de tot azi, chiar cand incepusem sa-mi fac sperantze de un weekend pe 2 rotzi trist ce de motoare au fost azi!!!!!! wheee. sper sa o tzina asa vremea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theos_ Postat Februarie 6, 2009 Share Postat Februarie 6, 2009 craioveni, azi 06.02.2009 dam o tura ? daca ar fi vremea ca si ieri...... ce ziceti, o intalnire ceva ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theos_ Postat Februarie 13, 2009 Share Postat Februarie 13, 2009 a fost frumos..., vine ea vremea buna!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Digweed Postat Februarie 15, 2009 Share Postat Februarie 15, 2009 (editat) theos_ a spus: a fost frumos..., vine ea vremea buna!!! Asa e .. hai pe afara Hai care iese pe afara sa ridice mana .. azi duminica ,maine e alta oferta !!! propun ceva plimbare pe centura !!! Editat Februarie 15, 2009 de Digweed Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theos_ Postat Februarie 19, 2009 Share Postat Februarie 19, 2009 NU SE POATE !!!! zapada masii !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fulguletz Postat Februarie 20, 2009 Share Postat Februarie 20, 2009 theos_ a spus: NU SE POATE !!!! zapada masii !!! ne punem cuie ce mama dracu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theos_ Postat Februarie 20, 2009 Share Postat Februarie 20, 2009 poi chiar ca iti vine sa te echipezi cu cuie, shenile pt a da o tura aaa, ieri un prieten a avut rar-ul si s-a dus calare prin ninsoarea aia. abia se abtinea sa mearga incet Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fulguletz Postat Februarie 20, 2009 Share Postat Februarie 20, 2009 theos_ a spus: poi chiar ca iti vine sa te echipezi cu cuie, shenile pt a da o tura aaa, ieri un prieten a avut rar-ul si s-a dus calare prin ninsoarea aia. abia se abtinea sa mearga incet eu am fost miercuri cu ea. numai in highside-uri m-a tzinut. a fost ca la loterie. norocu meu ca am castigat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theos_ Postat Februarie 23, 2009 Share Postat Februarie 23, 2009 ce naiba, motociclisti din oltenia pe unde sunteti ??? pe site: ''585 user(s) active in the past 30 minutes Active Users 279 guests, 306 members, 0 anonymous members'' si pe oltenia: 1 user, 1 members (adica eu ) 2, cu fulgulet Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
topgun Postat Februarie 25, 2009 Share Postat Februarie 25, 2009 my bike multa sanatate tuturor oltenilor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fulguletz Postat Februarie 25, 2009 Share Postat Februarie 25, 2009 topgun a spus: my bike multa sanatate tuturor oltenilor. frumoasa. sa-tzi traiasca!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mike06 Postat Februarie 25, 2009 Share Postat Februarie 25, 2009 Da hai sa traiasca CRAIOVA!!! vreme numa' buna de vagabondat......si eu cu jupiteru-n garaj(ca are cama la aprindere ) care este "activ" pe vremea asta??? Numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fulguletz Postat Februarie 25, 2009 Share Postat Februarie 25, 2009 Mihai_J4 a spus: Da hai sa traiasca CRAIOVA!!! vreme numa' buna de vagabondat......si eu cu jupiteru-n garaj(ca are cama la aprindere ) care este "activ" pe vremea asta??? Numai bine! well, eu ca de obicei. nebunu olteniei =)) si nu mere burnout ca fujeee rau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
topgun Postat Februarie 26, 2009 Share Postat Februarie 26, 2009 Fulguletz a spus: well, eu ca de obicei.nebunu olteniei =)) si nu mere burnout ca fujeee rau Ieri prin Craiova s-a putut merge. Am iesit 3 nebuni si ne-am plimbat un pic. Sa vina CALDURAAAAAAAAAAA. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fulguletz Postat Februarie 26, 2009 Share Postat Februarie 26, 2009 topgun a spus: Ieri prin Craiova s-a putut merge. Am iesit 3 nebuni si ne-am plimbat un pic. Sa vina CALDURAAAAAAAAAAA. nu am zis ca nu se poate merge am zis ca nu se poate burnout... si eu m-am dat cu ea dar nu am ajuns in cr, am stat decat prin bals. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mike06 Postat Februarie 26, 2009 Share Postat Februarie 26, 2009 (editat) ahhhh.....ce m-as mai da si eu cu Ivan.....dar cand intra in R.C(reparatie capitala) nu il scoti afara 3-4-5 luni inca astept cama aia.....cica imi vine pe miercuri-joi. pana atunci...hai sa traiasca toti oltenii! P.S:poze cu Ivan in poza 1 nu era pus "corect" rezervorul,era peste nucile de prindere Editat Februarie 26, 2009 de Mihai_J4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theos_ Postat Februarie 27, 2009 Share Postat Februarie 27, 2009 stie cineva prognoza meteo pe martie, cand o sa putem cutreiera strazile calare ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fulguletz Postat Februarie 27, 2009 Share Postat Februarie 27, 2009 azi iar fu zi de alergat motoru, pacat ca sunt la munca ( dar in weekend nu scapaaaaaa!!!! COOOOXXXXXXX Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Digweed Postat Februarie 28, 2009 Share Postat Februarie 28, 2009 (editat) sanatate baieti ,azi sambata prognoza meteo suna bine: soare mult ,combinat cu cauciucuri calde ,cine nu iese azi e ....... in fine ziceti trasee azi ca vreau sa va dau fum ..Eu propun Centura sau un drum catre Tg-Jiu sau un drum catre Slatina cu oprire la saru . Editat Februarie 28, 2009 de Digweed Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Digweed Postat Februarie 28, 2009 Share Postat Februarie 28, 2009 Digweed a spus: sanatate baieti ,azi sambata prognoza meteo suna bine: soare mult ,combinat cu cauciucuri calde ,cine nu iese azi e ....... in fine ziceti trasee azi ca vreau sa va dau fum ..Eu propun Centura sau un drum catre Tg-Jiu sau un drum catre Slatina cu oprire la saru . Mda si se vinde si o geaca moto pentru detalii ym: nickusor_2005 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fulguletz Postat Februarie 28, 2009 Share Postat Februarie 28, 2009 unde fusesi ba ciupacapro, ca nu te vazui azi? pe centura erau decat 2 insi, ma dadui singur de nebun. saru e impracticabil, e ud pe jos. incercai sa o aplec si fugii de-o luara dracii. poate maine e mai cald si se usuca mai bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theos_ Postat Martie 2, 2009 Share Postat Martie 2, 2009 hai sa vedem care a iesit in weekend ? eu ma anunt primul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mike06 Postat Martie 2, 2009 Share Postat Martie 2, 2009 theos_ a spus: hai sa vedem care a iesit in weekend ? eu ma anunt primul. eu eu eu!!! am iesit la o plimbarica mica pe jos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate