licinius Postat Februarie 4, 2009 Share Postat Februarie 4, 2009 sal...si eu de fiecare data kand merg prin Slatina la o tura, ii vad tot pe la OMW ...presupun k este un punkt de intalnire pt ei ...bafta Pt ei ???????? da tu de unde faci parte ? Tre sa iti faca cineva invitatie speciala? E greu sa te opresti sa ii intebi de vb ? All the best 4 u ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moto28 Postat Februarie 4, 2009 Share Postat Februarie 4, 2009 Pt ei ???????? da tu de unde faci parte ? Tre sa iti faca cineva invitatie speciala? E greu sa te opresti sa ii intebi de vb ? All the best 4 u ! eeeee am sa ma opresc si eu ptr mai mult timp in Slatina poate dam o tura ,ca doar pot sta mai multe zile in Slatina , asa ca astept sa se mai incalzeasca ok !!!!!!! toate bune baieti si aer cald ca asfalt uscat mai e cat de cat ..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fulguletz Postat Februarie 5, 2009 Share Postat Februarie 5, 2009 e pe naiba, ne uda de tot azi, chiar cand incepusem sa-mi fac sperantze de un weekend pe 2 rotzi trist ce de motoare au fost azi!!!!!! wheee. sper sa o tzina asa vremea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theos_ Postat Februarie 6, 2009 Share Postat Februarie 6, 2009 craioveni, azi 06.02.2009 dam o tura ? daca ar fi vremea ca si ieri...... ce ziceti, o intalnire ceva ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theos_ Postat Februarie 13, 2009 Share Postat Februarie 13, 2009 a fost frumos..., vine ea vremea buna!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Digweed Postat Februarie 15, 2009 Share Postat Februarie 15, 2009 (editat) a fost frumos..., vine ea vremea buna!!! Asa e .. hai pe afara Hai care iese pe afara sa ridice mana .. azi duminica ,maine e alta oferta !!! propun ceva plimbare pe centura !!! Editat Februarie 15, 2009 de Digweed Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theos_ Postat Februarie 19, 2009 Share Postat Februarie 19, 2009 NU SE POATE !!!! zapada masii !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fulguletz Postat Februarie 20, 2009 Share Postat Februarie 20, 2009 NU SE POATE !!!! zapada masii !!! ne punem cuie ce mama dracu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theos_ Postat Februarie 20, 2009 Share Postat Februarie 20, 2009 poi chiar ca iti vine sa te echipezi cu cuie, shenile pt a da o tura aaa, ieri un prieten a avut rar-ul si s-a dus calare prin ninsoarea aia. abia se abtinea sa mearga incet Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fulguletz Postat Februarie 20, 2009 Share Postat Februarie 20, 2009 poi chiar ca iti vine sa te echipezi cu cuie, shenile pt a da o tura aaa, ieri un prieten a avut rar-ul si s-a dus calare prin ninsoarea aia. abia se abtinea sa mearga incet eu am fost miercuri cu ea. numai in highside-uri m-a tzinut. a fost ca la loterie. norocu meu ca am castigat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theos_ Postat Februarie 23, 2009 Share Postat Februarie 23, 2009 ce naiba, motociclisti din oltenia pe unde sunteti ??? pe site: ''585 user(s) active in the past 30 minutes Active Users 279 guests, 306 members, 0 anonymous members'' si pe oltenia: 1 user, 1 members (adica eu ) 2, cu fulgulet Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
topgun Postat Februarie 25, 2009 Share Postat Februarie 25, 2009 my bike multa sanatate tuturor oltenilor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fulguletz Postat Februarie 25, 2009 Share Postat Februarie 25, 2009 my bike multa sanatate tuturor oltenilor. frumoasa. sa-tzi traiasca!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mike06 Postat Februarie 25, 2009 Share Postat Februarie 25, 2009 Da hai sa traiasca CRAIOVA!!! vreme numa' buna de vagabondat......si eu cu jupiteru-n garaj(ca are cama la aprindere ) care este "activ" pe vremea asta??? Numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fulguletz Postat Februarie 25, 2009 Share Postat Februarie 25, 2009 Da hai sa traiasca CRAIOVA!!! vreme numa' buna de vagabondat......si eu cu jupiteru-n garaj(ca are cama la aprindere ) care este "activ" pe vremea asta??? Numai bine! well, eu ca de obicei. nebunu olteniei =)) si nu mere burnout ca fujeee rau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
topgun Postat Februarie 26, 2009 Share Postat Februarie 26, 2009 well, eu ca de obicei.nebunu olteniei =)) si nu mere burnout ca fujeee rau Ieri prin Craiova s-a putut merge. Am iesit 3 nebuni si ne-am plimbat un pic. Sa vina CALDURAAAAAAAAAAA. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fulguletz Postat Februarie 26, 2009 Share Postat Februarie 26, 2009 Ieri prin Craiova s-a putut merge. Am iesit 3 nebuni si ne-am plimbat un pic. Sa vina CALDURAAAAAAAAAAA. nu am zis ca nu se poate merge am zis ca nu se poate burnout... si eu m-am dat cu ea dar nu am ajuns in cr, am stat decat prin bals. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mike06 Postat Februarie 26, 2009 Share Postat Februarie 26, 2009 (editat) ahhhh.....ce m-as mai da si eu cu Ivan.....dar cand intra in R.C(reparatie capitala) nu il scoti afara 3-4-5 luni inca astept cama aia.....cica imi vine pe miercuri-joi. pana atunci...hai sa traiasca toti oltenii! P.S:poze cu Ivan in poza 1 nu era pus "corect" rezervorul,era peste nucile de prindere Editat Februarie 26, 2009 de Mihai_J4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theos_ Postat Februarie 27, 2009 Share Postat Februarie 27, 2009 stie cineva prognoza meteo pe martie, cand o sa putem cutreiera strazile calare ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fulguletz Postat Februarie 27, 2009 Share Postat Februarie 27, 2009 azi iar fu zi de alergat motoru, pacat ca sunt la munca ( dar in weekend nu scapaaaaaa!!!! COOOOXXXXXXX Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Digweed Postat Februarie 28, 2009 Share Postat Februarie 28, 2009 (editat) sanatate baieti ,azi sambata prognoza meteo suna bine: soare mult ,combinat cu cauciucuri calde ,cine nu iese azi e ....... in fine ziceti trasee azi ca vreau sa va dau fum ..Eu propun Centura sau un drum catre Tg-Jiu sau un drum catre Slatina cu oprire la saru . Editat Februarie 28, 2009 de Digweed Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Digweed Postat Februarie 28, 2009 Share Postat Februarie 28, 2009 sanatate baieti ,azi sambata prognoza meteo suna bine: soare mult ,combinat cu cauciucuri calde ,cine nu iese azi e ....... in fine ziceti trasee azi ca vreau sa va dau fum ..Eu propun Centura sau un drum catre Tg-Jiu sau un drum catre Slatina cu oprire la saru . Mda si se vinde si o geaca moto pentru detalii ym: nickusor_2005 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fulguletz Postat Februarie 28, 2009 Share Postat Februarie 28, 2009 unde fusesi ba ciupacapro, ca nu te vazui azi? pe centura erau decat 2 insi, ma dadui singur de nebun. saru e impracticabil, e ud pe jos. incercai sa o aplec si fugii de-o luara dracii. poate maine e mai cald si se usuca mai bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theos_ Postat Martie 2, 2009 Share Postat Martie 2, 2009 hai sa vedem care a iesit in weekend ? eu ma anunt primul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mike06 Postat Martie 2, 2009 Share Postat Martie 2, 2009 hai sa vedem care a iesit in weekend ? eu ma anunt primul. eu eu eu!!! am iesit la o plimbarica mica pe jos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate