Sari la conținut

Imi Caut Motor!


cristian78
 Share

Postări Recomandate

Salut!

Am ramas fara motor, dar microbul inca mai persista!

Vreau sa-mi iau unul si inca nu stiu ce.

Voi ce ma sfatuiti sa aleg: tot JAWA sau DNEPR(imi place ca e in 4 timpi, ca e puternic si ca are un aspect de "tank" in comparatie cu jawa).

La 500Euro care ar fi cea mai buna alegere????

 

Merci mult!!!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ai vazut deja cum sta treba cu comunistele... prima problema pe care trebuie sa ti-o pui e fiabilitatea.Da, Niprul este cel mai mare si mai puternic motor comunist, dar e o VACA : nu franeaza, nu se manevreaza,piesele din el sunt de k.k.t .Nu te-as sfatui sa te bagi la asa ceva. Jawa ,dupa cum ai vazut, e cea mai sportiva, dar cu problemele pe care le stii farte bine. Jupiterul e cam ca o jawa doar ca e facut de rusi :ph34r:

Ar ramane ETZ-ul 250 daca te poti inghesui pe el sau Ij Planeta care nu exceleaza la nimic, dar e cat de cat "fiabila". :(

 

De Samsoane & restul poti sa uiti, sunt fie prea mici , fie prea cu bube in cap...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

dnepr :( sau mz etz :(

Da Orestte, stiu ca la voi in Iasi se gasesc piese de Nipru mai bune si mai ieftine, dar nu e cazul pt Bucuresti. :( Plus o gramada de baieti priceputi care mai fac ceva modificari absolut necesare...eu vorbesc de cum merg treburile aici in realitate, nu ca la nivel teoretic Niprul e un motor bun.

un prieten si-a cumparat din iasi , prin posta o cutie intreaga de nipru pentru ca cele 3 pinioane belite la el nu avea de unde sa le ia separat...pe langa faptul ca a dat pe ea o caruta de bani, axele cutiei erau strambe din fabrica, inutilizabile. Cei din jurul meu care au avut Nepre au scapat (sau incearca sa scape) de ele pentru ca niciodata nu au facut un drum mai lung fara probleme, indiferent de cati bani si cate piese noi bagau in ele tot se mai strica ceva. :ph34r:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

stii ca io sunt fan dnepr 100%%% pt ca am avut si ij(jupiter si planeta) si jawa si tula ,minsk, voskhod si dnepra din toate asta mi se pare cea mai fiabila si cea mai rezistenta...pacat ca la voi nu sunt meseriasi care sa regelze dnepra cum sa se simta ea mai bine..io anul asta am 30miikm cu ea si nu i-am schimbat nik m-am mai jucat asa de 3-4 ori in 3 ani la reglat relantiul si culbutori atata si scuza-ma nu numai ca merg cu ea dar "ma si joc cu ea" la intruniri fac enduro ,la munte o bag pe unde e mai greu si tot asa...mie imi place

parerea mea :ph34r:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Pai daca vrei ceva puternic si care sa traga tot la nepra ajungi.Si eu sunt de aceeasi parere cu Orestte.Neprele merg daca sunt facute klumea.Daca mai bagi si un ulei bun cu atat mai bine.Deci eu ti-as recomanda tot un nipru,iar ca o a doua optiune o jawa. :ph34r:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Sfatul asta l-am mai dat de multe ori.In primul rand eu am Jawa ,asa ca poate nu sunt obiectiv 100%.DAR cauta un ETZ in stare buna .Dc nu gasesti ia o Jawa.La Nipru nu te baga ca e de cacao.Poate dc esti nu stiu ce meserias de mecanic.Nipranul nu e compatibil cu un drum lung.

 

 

In rest Ij-uri nu prea merita.Jupiterul 5 e singurul care merita dar e mai rar.Variantele mai vechi sunt naspa (punctul slab e ambielajul) si nu au nici un atu fata de Jawa.Mai zic unii ca e mai bun ca sunt p[iese ieftine dar asa imi cumpar o Dacie 1310 ca sunt piesele ieftine........... :ph34r:

 

Eu am facut de 1 mai cel mai lung drum cu catzeua (5-600 km cu drum de munte ) si n-am avut probleme.Dar asta nu inseamna ca nu voi avea :( .

 

Bafta.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

JAWA !!!

 

ia-ti JAWA preferabil de 350 model vechi nu ts ca sunt mai rezistente

eu am una si rup pamantul cu ea, .... well pamantul si cutia de viteze am rupt-o :()

dar sper ca in cateva zile sa o repar :())

oricum eu zis sa iti iei jawa ca e mai manevrabila, consuma mai putzin, are viteza....ce sa mai are tot ce vrei [din punctul meu de vedere] + ca o poti chooperii calumea de tot daca te duce imaginatia....

eu inca lucrez la a mea si cand o sa termin o sa pun niste poze cu ea pe forum

 

bafta

P.S. Ia-ti JAWA !!!!!!!!!!! :ph34r:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 1 year later...

IA SA MA BAG SI EU IN SEAMA.DACA VAD DISCUTIA ASTA SA SE DEA CU PAREREA NEA BROASCA CARA ARE UN NIPRAN CU ATAS IMPECABIL SI SA ZICA KOMBAT DE UN DRUM PINA LA COM.MAVRODIN,JUD.TELEORMAN 3 INSI CU NIPRU LUI GEO CU ATAS PE O CALDURA DE TE FECALIZAI PE TINE.

SOCIALISTELE SINT CE SINT DA SI LUMEA LE CONFUNDA CU JAPO SI DACA TOT AI DAT PUTIN PE EA,DE CE SA BAGI BANI MAI MULTI IN INTRETINERE,SAU DE CE MACAR SA INCERCI SA CAUTI PE NET PIESE MAI BUNE,CA EU AM GASIT PT.NIPRU,DA NU MAI AVEAM NEVOIE.SI PT.MECANICA EU CRED CA NEA MIRCEA DIN ZONA 1 MAI E O OPTIUNE,CA DE PSEUDOMECANICI E PLIN +CA OMU ARE SAU A AVUT NIPRU SI E SI MECANIC AUTORIZAT.DA UN ADEVAR E CA SI NOROCU CONTEAZA. :banana:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

multa dreptate,mere nipranu daca te ocupi de el serios,cind il iei nu te culci peo urechie,il desfaci verifici piesa cu piesa schimbi ce trebe in el si nai treaba dupa

cit priveste IJ-ul ba voi sa vorbiti cind o sa aveti unul mai mult de 1 an e plin de surprize,nu sunt fanatic dar nu asi schimba motoru meu cu o jiawa

IN CONCLUZIE IATI CE POTI INTRETINE SI STAPINI SI CARE FACE CORP COMUN CU TINE :banana:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...