gsm Postat Aprilie 13, 2010 Share Postat Aprilie 13, 2010 Mai baieti...va mai cer ajutorul inca odata. Cu bateria...am pus una de 10Ah...normal trebe de 8.5..si vad ca merge a dracu`...l`am prostit pe satana. E drept ca n`am mai dat`o pe jos sa vad daca la fel face. Culmea..e o ZAP..no name bullshit 1.7 meleoane...NU sunt adeptul la asa ceva, dar vad ca merge de 1000 de ori mai bine decat o Yuasa Toplite de 4 mil. care nu m`a tinut nici 4 luni. Unde s`o fi pierdut treaba cu "cat dai atata face" nu`mi dau seama. Dar sa revenim la oile noastre, asa cum ar zice beeeehcali. Am facut accident. Ala e de vina. Mergem amandoi la asigurator...asiguratoru` ma trimite la Honda sa fac deviz de plata. Ma duc la aia...imi cer 2 mil. doar sa se uite la ea...le dau..ce sa fac...si ma intorc la asigurator. Astia(Allianz)...culmea...nema dauna totala...cuminti..politicosi...seriosi...zic gata dom`le, iti facem plata. Du`te la Honda sa ne trimita factura si platim, am acceptat dauna(85 mil.), pune`i sa ne trimita factura...ca nah, nu merge pe ochi frumosi. Imi zic...ce oameni misto..daca toate trebile ar mere asa in tara...oameni ne facem. Si..incepe problema. Ma duc la fiintele alea...si cu o nonsalanta iesita din comun imi zic ca nu le pot trimite factura. Imi cer MIE jumatate din suma...ca sa poata scoata factura, sa comande piesele si sa le dea factura celor de la asigurari ca sa poata plati. Am ramas tampit...am zis ca nu`i adevarat asa ceva. Banii cica ii recuperez cand asiguratorul plateste...ori eu nu am banii aia si de as avea nu vreau sa ii dau. Ca nu e treaba mea asta! Deci asiguratorul VREA sa plateasca, n`o arde aiurea cum fac unii de stai dupa ei cu lunile...da` Honda nu vrea sa le dea factura invocand treaba asta cu jumatate din factura. Oamenii astia...sunt...Honda anti Honda! Nu vor sa faca bani! Aici nu mai e treaba ca ne razgandim...ca ei comanda piesele inainte si nu mai vad banii...e comanda ferma, asiguratorul vrea sa le dea banii...ca ridic carenele sau nu, e treaba mea, banii sunt ca si platiti. In afara micului detaliu....ca vor factura...e...omeneste. Ce ma sfatuiti sa fac? Am niste nervi uriasi...nu mai am liniste, nu pot crede asa ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brembo Postat Aprilie 14, 2010 Share Postat Aprilie 14, 2010 foooarte tare... in mod normal trebuie sa aiba decontare directa cu tiriac-ul te duci lasi motorul la ei, ti-l repara, le intra banii, iti iei motorul chiar asa jigodii sa fie?! sa-ti ceara banii in avans?! apropo...constatarea trebuie sa o suporte tiriac (200 ron) daca nu te intelegi cu service-ul ii intrebi pe tiriac unde sa te duci sa o repari si ei au o lista cu service-urile agreate de ei...in ziua de azi sunt destul de multi care fac treaba klumea fara dureri de cap pt tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cosmo Postat Aprilie 15, 2010 Share Postat Aprilie 15, 2010 corect. ei vor banii in avans pt ca se tem ca nu o sa le plateasca asiguratorul, ca tre sa dea in judecata, etc. pe de o parte au dretpate, pe de alta, tie trebuie sa ti se falfaie. fa ce ti-a zis brembo, si mergi in alta parte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
need for speed Postat Aprilie 15, 2010 Share Postat Aprilie 15, 2010 Si eu caut un monopost de 600rr 03-06. 0721463444 Salut, am eu un capac monopost de 1000rr. Nu stiu exact daca se potriveste insa codita in mare parte e la fel ca la 600rr. Daca esti interesat suna-ma 0724624671 Andrei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pgm4ss Postat Aprilie 17, 2010 Share Postat Aprilie 17, 2010 sal. ma intereseaza oglinzi stock pt 600 rr 2003, are cineva de vanzare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sokatu Postat Aprilie 18, 2010 Share Postat Aprilie 18, 2010 (editat) sal. ma intereseaza oglinzi stock pt 600 rr 2003, are cineva de vanzare? numa noi.... daca vrei calll me !!! Editat Aprilie 18, 2010 de Sokatu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexxey Postat Aprilie 19, 2010 Share Postat Aprilie 19, 2010 oare cum a setat suspensiile ....ca sa stea pe curbe sal am un rr 2007..luna a 10-a, cumparat in octomrie 2007, 6150km reali..dk te intereseaza vb... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinm Postat Aprilie 19, 2010 Share Postat Aprilie 19, 2010 Dupa remake-ul de primavara, v-o prezint pe a mea 600RR 05 Pearl Sunbeam White, albul de pe 600rr 09, si aerograf peste. Dotari extra, xenon faza lunga/scurta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexxey Postat Aprilie 19, 2010 Share Postat Aprilie 19, 2010 sal... are cineva un capak monopost pt 600 rr.model 2007-2008? Mesaj completat Dupa remake-ul de primavara, v-o prezint pe a mea 600RR 05 Pearl Sunbeam White, albul de pe 600rr 09, si aerograf peste. Dotari extra, xenon faza lunga/scurta ffffff tareeeee..... sa o STAPANESTI sanatos.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinm Postat Aprilie 19, 2010 Share Postat Aprilie 19, 2010 mersi, si eu caut capac monopost 600rr 03-06 sau de la 1000rr 04-07, se potriveste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buster Postat Aprilie 20, 2010 Share Postat Aprilie 20, 2010 Pentru cei interesati, am o evacuare Arrow pentru CBR 600 RR 2003-2006. Cotul intermediar e inclus si este cel original Arrow. Este in stare buna, fara indoituri sau lovituri. Pret 190 Euro. Se poate vedea in CT. Cine este interesat sa ma sune sau sa lase PM. 0752 312097. Codul de producator este 71693AO si o puteti vedea pe www.arrow.it Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sokatu Postat Aprilie 21, 2010 Share Postat Aprilie 21, 2010 mi-au venit statoarele din state + 1 releu incarcare + 1 buc volanta.... cine vrea ceva de aici call me ... apropo pt 1000 rr sc57 Mesaj completat Salutare... Mi-au venit restul de piese comandate pe ebay ... da nu mai am ce face cu ele, pentru ca epurasu ..inaint de paste mi-a adus un set.... si asa au venit de pe ebay urmatoarele pese : - 1 buc stator CBR1000 RR SC57 ambalat sigilat eticheta HONDA GENUINE PARTS -250 euro - 1 buc stator CBR1000 RR SC57 stator honda folosit dar in stare exceptionala - 200 euro - 1 buc releu incarcare CBR 1000 RR SC57 cu o mufa lipsa dar functional 50 euro - 2 buc volanta CBR 1000 RR SC57 - 100 eu buc - 1 capac stator negru CBR 1000 RR SC57 ( 2006-2007) nezgariat - 100 eu si prin garaj mai sta : - 1 buc toba stock CBR 1000 RR SC57 2004 - 100 euro. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Aprilie 22, 2010 Share Postat Aprilie 22, 2010 (editat) sal... are cineva un capak monopost pt 600 rr.model 2007-2008?Mesaj completat ffffff tareeeee..... sa o STAPANESTI sanatos.. Am unul, OEM Honda. Fa o propunere de pret. 0763 681 602. Se da ieftin. Mai am un radiator tzipla si un bord cu ... 250km, functional 100% dar cu capacele de plastic fisurate, carena de rezervor, aripa fata carbon OEM Honda, carena de coditza. Preturi informative: Radiator 100euro Bord 100euro Carena rezervor 80euro Carena coditza 100euro Aripa Carbon Honda 50euro Carenele sint perfecte, nu-s vopsite sau zgiriate. Editat Aprilie 22, 2010 de JAGI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
veics Postat Aprilie 22, 2010 Share Postat Aprilie 22, 2010 intalnire cbr + hornet, joi 22 aprilie daca va crapa browser-ul sa nu ma injurati , imi cer scuze pt. cei care au iesit pe jumatate fantome, dar trebuia sa stati nemiscati o secunda cat va faceam poza http://veics.viseaza.eu/?p=1079 /index.php?...p;#entry2395407 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sokatu Postat Aprilie 23, 2010 Share Postat Aprilie 23, 2010 bueeeiii de mult dureazaaa... nu ai putut sa o faci mai mica? ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
veics Postat Aprilie 23, 2010 Share Postat Aprilie 23, 2010 bueeeiii de mult dureazaaa... nu ai putut sa o faci mai mica? ) mmm, ba da, dar sigur ar fi cerut si varianta "originala" , multi vor sa-si vada in detaliu motoarele sau pe ei chiar, d'aia am lasat-o asa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DanLudus Postat Aprilie 24, 2010 Share Postat Aprilie 24, 2010 Salutare, As dori sa cumpar in viitorul apropiat un cbr1000rr repsol replica, model 2004+. O sa am in jur de 5 mii de euro, daca cumva citeste vre-un posesor... astept un pm. Pe bikeshop deja am vazut cam ce este... Merci mult, si... mne scuzatz ca am dat buzna in coltu dumnivostre Asfalt Uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sokatu Postat Aprilie 25, 2010 Share Postat Aprilie 25, 2010 Salutare, As dori sa cumpar in viitorul apropiat un cbr1000rr repsol replica, model 2004+. O sa am in jur de 5 mii de euro, daca cumva citeste vre-un posesor... astept un pm. Pe bikeshop deja am vazut cam ce este... Merci mult, si... mne scuzatz ca am dat buzna in coltu dumnivostre Asfalt Uscat buna alegere.... ia 2006 + e mai ok .si cu 5000 gasasesti sigur...nu o sa iti para rau nici o secunda ... daca o respecti te respecta si ea .... succes in cautari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
higheaven Postat Aprilie 27, 2010 Share Postat Aprilie 27, 2010 (editat) As dori sa cumpar in viitorul apropiat un cbr1000rr repsol replica, model 2004+. Sunt cateva la vanzare si pe pro-bike insa putine sunt repsoluri originale. Majoritatea sunt revopsite sau au carene aftermarket inlocuite. Mare atentie ce ascund ele. Poate te ajuta informatiile din anuntul acesta. Sau sa stii codurile de culoare originale: The wheels are YR-250 - Vibrant OrangeThe tank/sides are YR-181 - Valencia Orange www.colorrite.com Editat Aprilie 27, 2010 de higheaven Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DanLudus Postat Aprilie 27, 2010 Share Postat Aprilie 27, 2010 Am inteles... o sa fie atent la detalii... sa vad ce gasesc cand am banii in mana. Merci inca o data de lista 'ceea ! Salut si asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_250EXC Postat Aprilie 27, 2010 Share Postat Aprilie 27, 2010 noua mea motocicleta. Honda 1000RR 2004. Inca nu stiu multe despre ea ca abia am facut achizitia. oricum e bine s avad ca se fac intalniri si pt cei cu Honde poate ne vedem pe strada. Asfalt uscat la toti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sokatu Postat Aprilie 28, 2010 Share Postat Aprilie 28, 2010 noua mea motocicleta. Honda 1000RR 2004. Inca nu stiu multe despre ea ca abia am facut achizitia. oricum e bine s avad ca se fac intalniri si pt cei cu Honde poate ne vedem pe strada. Asfalt uscat la toti frumoasaaa.... sa o stapanesti sanatos si fara incidente. s-auzim de bine . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_250EXC Postat Aprilie 28, 2010 Share Postat Aprilie 28, 2010 ms mult de tot shokatule dar acum mai am o intrebare daca tot aveti voi 600/1000rr si ar fi daca e vreounul dintre voi xenoane H4 pe motoreta( faza lunga + scurta pe ambele faruri) si daca aveti pls spuneti-mi si mie cum ati facut modificarea!!! cam asa arata. ca mi-ar placea rau de tot sa ii fac farurile ca la asta din filmulet. adik angel eyes pe scurta, faza scurta pe lunga si lunga pe pass. cel putin asa cred eu ca au fost puse ca altfel nu vad cum. ms mult de tot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sokatu Postat Aprilie 28, 2010 Share Postat Aprilie 28, 2010 coane ... tu nu ai de treba... si aia e mai mult de fitza... mai bine ia gume.. placute... o toba....si xenoane normale... acu na faci ce vreii... succes Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
heaton Postat Aprilie 28, 2010 Share Postat Aprilie 28, 2010 Salutare tuturor! Sunt si eu proaspatul posesor al unui CBR 600 RR 03 si vreau sa zic ca sunt foarte bucuros de alegerea facuta!!! In alta ordine de idei cand sunt intalnirile si unde....si mai ales.....M-AI PRIMITI INCA UNUL?! Multumesc si asfalt usca ca dupa 6 luni de iarna meritam:) Mesaj completat Alecs.... O chestie....ai griza cu modificarile la lumini ca poti sa iti cureti bateria cat zici frana. Mergi la cineva care se pricepe si mai important care a mai facut asa ceva... Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate