Trotinel Postat Mai 17, 2011 Share Postat Mai 17, 2011 Foarte ciudata pozitia colegului tau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Mai 17, 2011 Share Postat Mai 17, 2011 Ai dreptate, Trotinel. O sa si-o imbunatateasca, pe viitor. S-a dat careva dintre voi cu 1000RR-ul pe circuit? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sokatu Postat Mai 17, 2011 Share Postat Mai 17, 2011 Ai dreptate, Trotinel. O sa si-o imbunatateasca, pe viitor. S-a dat careva dintre voi cu 1000RR-ul pe circuit? pentru asemenea info tre sa frecventezi alt forum Hai cu vara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Trotinel Postat Mai 17, 2011 Share Postat Mai 17, 2011 Ai dreptate, Trotinel. O sa si-o imbunatateasca, pe viitor. S-a dat careva dintre voi cu 1000RR-ul pe circuit? Amckart si Bacau. Foarte manevrabil pana si pe Amckart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Mai 17, 2011 Share Postat Mai 17, 2011 Merci, Trotinel. Saptamana viitoare, miercuri (25.05.2011) e trackday pe Hungaroring. Sansele ca sa ajung acolo sunt de 90%. Daca mai sunt RR-isti care ar dori sa ajunga, am putea sa ne dam impreuna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emi(Hornet600) Postat Mai 18, 2011 Share Postat Mai 18, 2011 S-a dat careva dintre voi cu 1000RR-ul pe circuit? Da, cu '05... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Diaboliqute Postat Mai 18, 2011 Share Postat Mai 18, 2011 Voi ce gripuri si bar-end-uri folositi pe 600 pentru reducerea vibratiilor? Am tot vazut ca lauda lumea Driven D3 si Renthal medium. La noi unde gasesc Driven? Niste bar-enduri mai grele imi recomandati? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Judas Iscariot Postat Mai 19, 2011 Share Postat Mai 19, 2011 Care vibratii? Capete de ghidon stoc sunt cele mai bune. Si nici cu mansoanele nu mi-e rusine. Daca chiar vrei Driven, ia-ti direct de pe net, nu cred ca este vreun importator pe la noi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gsm Postat Mai 20, 2011 Share Postat Mai 20, 2011 Va salut, baieti. Aveti idee...in afara de Honda oficial...pe unde as gasi prinderea de la pompa frana? cu sau fara suruburi. Va multumesc mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alter Ego Postat Mai 20, 2011 Share Postat Mai 20, 2011 www.ronayers.com www.hondaeasttoledo.com Astia vand piese OEM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gsm Postat Mai 20, 2011 Share Postat Mai 20, 2011 Multumesc, dar ma gandeam la ceva din RO. Nu sunt inflexibil, am card...tot ce trebuie, ma refer ca ar costa prea mult transportul pt. o bucata mica de metal si deja nu s`ar mai merita. In final comand din afara daca nu gasesc. Insa daca stiti pe aici, multumesc anticipat pt. ajutor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alter Ego Postat Mai 20, 2011 Share Postat Mai 20, 2011 In Ro mergi la Inter Motorcycle. Altii nu-i stiu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_250EXC Postat Mai 20, 2011 Share Postat Mai 20, 2011 (editat) Hai ca iar vin cu un anunt. Vand o carena centrala de 1000rr 04 pt pista. carena nu a fost niciodata pusa pe moto. Incerc sa pun poze cu ea cat mai curand ca de anul trecut sta la pvopsitorul meu ca vroiam sa ii faca gaurile pt faruri dar nu s-a mai apucat Pretul e de 250 roni nenegociabil ID - Alecs_1000rr Si mai am o toba de 1000rr stoc - 250ron Editat Mai 20, 2011 de alecs_1000rr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bugpity Postat Mai 21, 2011 Share Postat Mai 21, 2011 cine are si pt mine un radiator de cbr 1000rr din 2005 si un pret dak se poate.....asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_250EXC Postat Mai 24, 2011 Share Postat Mai 24, 2011 uitati si poze cu toba si carena frontala... se poate pune si farul daca e decupata de cineva care se pricepe asa ca scapati-ma de ea ca o tin degeaba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
upi Postat Mai 25, 2011 Share Postat Mai 25, 2011 Hai sa pun si eu niste poze cu portocala mea dupa niste mici modificari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Mai 29, 2011 Share Postat Mai 29, 2011 Upi, cum suna toba aia? Am iesit putin si astazi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
peoples Postat Mai 30, 2011 Share Postat Mai 30, 2011 (editat) Revin.., a avut sau are cineva probleme cu TPS-u? (ledul de ulei se aprinde de 8 ori)l-a schimbat sau reparat cineva?(daca l-ati shimbat cta ati dat si ce unde) sau numai a mea are probleme la TPS din toate ) . Vreau raspuns clar, am mai intrebat inainte si am scris acolo mai mult, dar nu mi-a zis nimeni nimic. Hai c-a venit vara:)) ps. 600rr 2003 Editat Mai 30, 2011 de peoples Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
upi Postat Mai 30, 2011 Share Postat Mai 30, 2011 Upi, cum suna toba aia? Suna cum tb cred ca e cea mai potrivita descriere plus ca se potriveste perfect la design...poate o sa pun un filmulet pe youtube cat de curand; am fost si eu int-o tura de cateva sute de km spre Slanic Moldova pe unde m-am dat putin . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Diaboliqute Postat Mai 31, 2011 Share Postat Mai 31, 2011 Si-a montat cineva pana acum lupe in faruri? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gogO. Postat Mai 31, 2011 Share Postat Mai 31, 2011 pe 600rr.net sunt destui care si-au pus, si au postat si tutoriale destul de detaliate de do-it-yourself arata demential, mai ales daca le pui in asa fel incat sa se aprinda ambele faruri deodata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Diaboliqute Postat Mai 31, 2011 Share Postat Mai 31, 2011 Da...am tot citit pe acolo si am povestit putin cu cei de la theretrofitsource. Vroiam doar sa stiu daca a gasit cineva pe la noi (eventual Bucuresti) oameni care sa faca astfel de instalari. Ma tot uit pe aici http://www.hidplanet.com/forums/album.php?albumid=146 si salivez :-) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gogO. Postat Mai 31, 2011 Share Postat Mai 31, 2011 mda, te inteleg perfect, toate arata demential... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GingiuMingiu Postat Iunie 1, 2011 Share Postat Iunie 1, 2011 Salut. caut si eu un suport nr + lampa nr pt R.A.R. cbr 600 rr 2005 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleks13 Postat Iunie 4, 2011 Share Postat Iunie 4, 2011 Si-a montat cineva pana acum lupe in faruri? 0722350144 cristi astia montau lupe in faruri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate