peoples Postat Iunie 6, 2011 Share Postat Iunie 6, 2011 Revin.., a avut sau are cineva probleme cu TPS-u? (ledul de ulei se aprinde de 8 ori)l-a schimbat sau reparat cineva?(daca l-ati shimbat cta ati dat si ce unde) sau numai a mea are probleme la TPS din toate ) . Vreau raspuns clar, am mai intrebat inainte si am scris acolo mai mult, dar nu mi-a zis nimeni nimic. Hai c-a venit vara:)) ps. 600rr 2003 UP! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gsm Postat Iunie 6, 2011 Share Postat Iunie 6, 2011 Va salut. Unde gasesc ax roata fata Honda 600RR model 2003? Sau macar termenul in engleza sa`l iau de pe ebay. Multumesc anticipat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Iunie 6, 2011 Share Postat Iunie 6, 2011 (editat) Sau macar termenul in engleza sa`l iau de pe ebay. Incearca asta Duminica ne-am dat iar... A venit si George de la Baia Mare la noi. Editat Iunie 6, 2011 de Stau-De-6 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Iunie 8, 2011 Share Postat Iunie 8, 2011 ete-l si pe george cu viespea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
levi KTM POWER Postat Iunie 17, 2011 Share Postat Iunie 17, 2011 cumpar pedala de frana honda cbr600rr ani 2005 urgent!info szallos_levi@yahoo.com tel:0740646223 cumpar parbriz fumuriu honda cbr600rr ani 2005. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZLD_moto Postat Iunie 21, 2011 Share Postat Iunie 21, 2011 Am un kit complet de revizie pentru furca de 1000RR 2004-2005 posibil si modelele mai noi.Kitul contine: cuzineti (sunt cate 2 perechi),semeringuri praf,semeringuri ulei.Toate sunt originale Honda si sigilate.Pretul il faceti voi.Daca sunteti interesati astept un PM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Judas Iscariot Postat Iunie 22, 2011 Share Postat Iunie 22, 2011 Am un filtru de aer K&N nou + kit-ul de intretinere pentru 600rr 07-10. Cine este interesat, il rog sa-mi dea un PM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Diaboliqute Postat Iunie 22, 2011 Share Postat Iunie 22, 2011 De unde mai comand si eu acum niste suruburi de carena pentru RR-ul meu din 2004? Daca inter s-a teleportat in neant... gasesc pe undeva ? Eventual tot setul? Poate chiar aftermarket? Merci! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sokatu Postat Iunie 23, 2011 Share Postat Iunie 23, 2011 Incearca asta Combinezonu tau e cumva Alpinestar Vector? ms Hai cu vara!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Iunie 26, 2011 Share Postat Iunie 26, 2011 (editat) ete-l si pe george cu viespea Chiar el. Combinezonu tau e cumva Alpinestar Vector? Da, e un Alpinestars Vector. Am fost pe Hungaroring, la trackday-ul din 23.06.2011. Ne-am simtit extraordinar impreuna. Editat Iunie 26, 2011 de Stau-De-6 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roberte Postat Iunie 26, 2011 Share Postat Iunie 26, 2011 Misto ca ati fost, Nicu! Ati mers voi asa de capu' vostru, sau in cadrul unei competitii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Iunie 26, 2011 Share Postat Iunie 26, 2011 (editat) Merci, Robert! Nu a fost nicio competitie, dar ne-am dus cu Zoli de la 33team. El s-a ocupat de rezervari la circuit si cazare. Ne-a ajutat cu sfaturi si a raspuns la toate intrebarile noastre de noobi. Tin sa-i multumesc pt ca ne-a suportat! Editat Iunie 26, 2011 de Stau-De-6 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roberte Postat Iunie 26, 2011 Share Postat Iunie 26, 2011 Muy bien Mie mi s-au stricat planurile, vroiam sa ajung la Panonia in Iulie, dar asta e Ma pregatesc pt Serres in Octombrie P.S. si io am patit-o cu scaritele, era chiar sa cad. bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spn Postat Iunie 27, 2011 Share Postat Iunie 27, 2011 Frumosa iesire Stau-de-6. Ai facut f bine ca ai enumerat costurile in topicul celalalt, astfel vei incuraja pe multi. In ritmul asta Tihuta va ramane doar 'mistress' . Doreste careva astazi sa iasa pe amckart? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Iunie 27, 2011 Share Postat Iunie 27, 2011 (editat) Muy bien Mie mi s-au stricat planurile, vroiam sa ajung la Panonia in Iulie, dar asta e Ma pregatesc pt Serres in Octombrie P.S. si io am patit-o cu scaritele, era chiar sa cad. bafta E o oferta foarte buna la Pannonia. Detalii aici. Si mie mi-a cazut piciorul din scarita pe curba, in timp ce eram cu ea pe jos. Neplacut sentiment. Frumosa iesire Stau-de-6. Ai facut f bine ca ai enumerat costurile in topicul celalalt, astfel vei incuraja pe multi. In ritmul asta Tihuta va ramane doar 'mistress' . Merci! Tocmai acesta a fost scopul. Am vrut sa arat ca nu e o avere sa mergi pe circuit. Inainte, nestiind costurile, mi se parea foarte mult. Ideea e ca se poate merge si cu bani putini. Editat Iunie 27, 2011 de Stau-De-6 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
al3xutz Postat Iulie 1, 2011 Share Postat Iulie 1, 2011 fratilor am si eu nevoie de un releu incarcare pt un CBR 1000 RR din 2004...are cineva?de preferat zona buc...0748.233.770,beep si sun eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Iulie 1, 2011 Share Postat Iulie 1, 2011 Am unul, 0763 681 602. Pe probate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spn Postat Iulie 3, 2011 Share Postat Iulie 3, 2011 Stau-de-6 spune-ne ca nu parasesti topicul ci doar schimbi anul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Iulie 3, 2011 Share Postat Iulie 3, 2011 Pana nu se definitiveaza ceva, sunt in silenzio stampa din punctul asta de vedere. Ma enerveaza vremea asta, tinem motoarele in garaj... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
peoples Postat Iulie 8, 2011 Share Postat Iulie 8, 2011 (editat) Revin.., a avut sau are cineva probleme cu TPS-u? (ledul de ulei se aprinde de 8 ori)l-a schimbat sau reparat cineva?(daca l-ati shimbat cta ati dat si ce unde) sau numai a mea are probleme la TPS din toate ) . Vreau raspuns clar, am mai intrebat inainte si am scris acolo mai mult, dar nu mi-a zis nimeni nimic. Hai c-a venit vara:)] ps. 600rr 2003 UP:) Editat Iulie 8, 2011 de peoples Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Judas Iscariot Postat Iulie 13, 2011 Share Postat Iulie 13, 2011 Ca tot vorbim de coduri: A long blink = "10" A short blink = "1" DNS = Engine does not start EON = Engine operates normally BLINKS : PROBLEM, SYMPTOMS No blinks: ECM malfunction, DNS No blinks: ECM power / ground circuit malfunction, DNS No blinks: ECM output line malfunction, DNS No blinks: MIL circuit malfunction, EON Stays lit: Data link circuit malfunction, EON 1 blink: MAP sensor circuit malfunction, EON 2 blinks: MAP sensor performance problem, EON 7 blinks: ECT sensor circuit malfunction, Hard start at low temp 8 blinks: TP sensor circuit malfunction, Poor performance on quick throttle operation 9 blinks: IAT sensor circuit malfunction, EON 11 blinks: Vehicle speed sensor circuit malfunction, EON 12 blinks: No. 1 Primary injector malfunction, DNS 13 blinks: No. 2 Primary injector malfunction, DNS 14 blinks: No. 3 Primary injector malfunction, DNS 15 blinks: No. 4 Primary injector malfunction, DNS 16 blinks: No. 1 Secondary injector malfunction, DNS 17 blinks: No. 2 Secondary injector malfunction, DNS 18 blinks: Cam pulse generator, no signal, DNS 19 blinks: Ignition pulse generator, no signal, DNS 21 blinks: No. 1 O2 sensor circuit malfunction (California only) , EON 22 blinks: No. 2 O2 sensor circuit malfunction (California only), EON 23 blinks: No. 1 O2 sensor heater malfunction (California only), EON 24 blinks: No. 2 O2 sensor heater malfunction (California only), EON 33 blinks: E2-PROM in ECM malfunction, EON 48 blinks: No. 3 Secondary injector malfunction, DNS 49 blinks: No. 4 Secondary injector malfunction , DNS @peoples: Cat despre problema ta, am auzit doar de cateva ori de ea. Solutia cea mai sigura ar fi sa schimbi doar senzorul TP, problema e ca nu se vinde separat de nou, ci doar tot ansamblul la cel putin 1000 de euro. Daca totusi poti sa pui mana pe unul de Honda Hornet, se pare ca merge inlocuit direct, cel putin pe 03-06. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Uzzy77 Postat Iulie 13, 2011 Share Postat Iulie 13, 2011 Salut baieti, aveti idee unde as putea gasi un stop cu semnale incluse pt un 600 RR din 2006? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Frana Postat Iulie 13, 2011 Share Postat Iulie 13, 2011 /index.php?/topic/520793-stopuri-pe-led-cu-semnalizari-incluse/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Uzzy77 Postat Iulie 14, 2011 Share Postat Iulie 14, 2011 Saru'mana! P.S. Adi...esti peste tot! ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vrajitoru_23 Postat Iulie 18, 2011 Share Postat Iulie 18, 2011 salutare, am un prieten care si-a luat de curand 600rr, si azi s-a dus la autentificare. l-au respins pt ca nu avea lapta de numar. si-a cumparat de curand moto si nu are suportul original de numar, banuim ca asta ii trebuie. poate cineva sa imprumute suportul original pt treaba asta? dati-mi mie un PM. multumesc. salutare, am un prieten care si-a luat de curand 600rr, si azi s-a dus la autentificare. l-au respins pt ca nu avea lapta de numar. si-a cumparat de curand moto si nu are suportul original de numar, banuim ca asta ii trebuie. poate cineva sa imprumute suportul original pt treaba asta? dati-mi mie un PM. multumesc. s-a rezolvat, ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate