Phelipe Postat Mai 3, 2017 Share Postat Mai 3, 2017 Daca nu fugi cu ea te las eu ) o legi de un stalp sau stai cu un ak-47 langa mine ) (am in jur de 1.70m si vreau sa vad cam cum ajung cu picioarele jos) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Mai 4, 2017 Share Postat Mai 4, 2017 o legi de un stalp sau stai cu un ak-47 langa mine ) (am in jur de 1.70m si vreau sa vad cam cum ajung cu picioarele jos) Ajungi lejer. Asa cred. Eu sunt prea inalt pt ea )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi_papi Postat Mai 4, 2017 Share Postat Mai 4, 2017 RR-ul este cea mai mica dintre sportivele de 600. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GonnaSetTheStreetOnFire Postat Mai 4, 2017 Share Postat Mai 4, 2017 Ajungi lejer. Asa cred. Eu sunt prea inalt pt ea )) Tu ce inaltime ai , Ribo ? ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phelipe Postat Mai 4, 2017 Share Postat Mai 4, 2017 RR-ul este cea mai mica dintre sportivele de 600. M-am convins ca e destul de ok ca si inaltime pentru mine, m-am urcat pe a lui Ribo astazi si ii multumesc pentru amabilitate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GonnaSetTheStreetOnFire Postat Mai 4, 2017 Share Postat Mai 4, 2017 M-am convins ca e destul de ok ca si inaltime pentru mine, m-am urcat pe a lui Ribo astazi si ii multumesc pentru amabilitate. Mai multe detalii Phelipe ? Si eu am tot in jur de 1,70 si sunt curios cum se simte , din nefericire n-am cum sa aflu :/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phelipe Postat Mai 4, 2017 Share Postat Mai 4, 2017 Mai multe detalii Phelipe ? Si eu am tot in jur de 1,70 si sunt curios cum se simte , din nefericire n-am cum sa aflu :/ Ajung cu ambele picioare jos, evident ca nu cu toata talpa dar nici foarte foarte pe varfuri (undeva intre varfuri si jumatate de talpa). Din ce mi-a zis Ribo, motocicleta mai merge lasata putin, el fiind mai inalt si era setata normal sau putin mai sus. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GonnaSetTheStreetOnFire Postat Mai 4, 2017 Share Postat Mai 4, 2017 Ajung cu ambele picioare jos, evident ca nu cu toata talpa dar nici foarte foarte pe varfuri (undeva intre varfuri si jumatate de talpa). Din ce mi-a zis Ribo, motocicleta mai merge lasata putin, el fiind mai inalt si era setata normal sau putin mai sus. Si cum ti se pare ? Mare , mica ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phelipe Postat Mai 4, 2017 Share Postat Mai 4, 2017 Si cum ti se pare ? Mare , mica ? nici mare, nici mica ), potrivita sa zic asa, eu cred ca m-as descurca pe ea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GonnaSetTheStreetOnFire Postat Mai 4, 2017 Share Postat Mai 4, 2017 nici mare, nici mica ), potrivita sa zic asa, eu cred ca m-as descurca pe ea. Multumesc frumos Phelipe de raspunsuri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phelipe Postat Mai 4, 2017 Share Postat Mai 4, 2017 Multumesc frumos Phelipe de raspunsuri Cu placere, nu stiu cat de mult te-am lamurit dar nu e ca si cand as fi mers cu ea cel putin cateva zile si sa-ti povestesc din experienta avuta, pur si simplu am stat cateva minute pe ea si ti-am spus cum mi s-a parut mie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GonnaSetTheStreetOnFire Postat Mai 4, 2017 Share Postat Mai 4, 2017 Cu placere, nu stiu cat de mult te-am lamurit dar nu e ca si cand as fi mers cu ea cel putin cateva zile si sa-ti povestesc din experienta avuta, pur si simplu am stat cateva minute pe ea si ti-am spus cum mi s-a parut mie. E ok asa , nu-mi prea surade ideea ca nu ajung cu talpile jos ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Mai 5, 2017 Share Postat Mai 5, 2017 Eu ajung si cu gleznele ))))))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phelipe Postat Mai 5, 2017 Share Postat Mai 5, 2017 https://www.olx.ro/oferta/honda-cbr-600-rr-ID8rMA9.html#8c508e2ccc Va rog, ceva pareri, cunoaste cineva motorul ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Mai 8, 2017 Share Postat Mai 8, 2017 Salut, A utilizat cineva un kit de reparatie pompa frana? Ma intereseaza daca rezultatele sunt ok si durabile. Am auzit pareri impartite. Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Mai 8, 2017 Share Postat Mai 8, 2017 Daca pompa nu este afectata,da este o solutie ok pentru reparatia pompei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Mai 9, 2017 Share Postat Mai 9, 2017 Daca pompa nu este afectata,da este o solutie ok pentru reparatia pompei Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ssk Postat Mai 12, 2017 Share Postat Mai 12, 2017 vreau o toba de tipul asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Mai 13, 2017 Share Postat Mai 13, 2017 Toba sau undertail ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ssk Postat Mai 13, 2017 Share Postat Mai 13, 2017 Toba sau undertail ? Toba. undertaiil il fac singur. Trebuie sa gasesc pe cineva sa-mi faca o toba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator goe 75 Postat Mai 13, 2017 Share Postat Mai 13, 2017 Arata super! » Post actualizat in 13 May 2017 10:53Trebuie sa gasesti pe cineva sa-ti faca izolatia din jurul tobei destul de buna sa mearga combinatia.Fara izolatie buna iti topeste tot din jur. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Mai 13, 2017 Share Postat Mai 13, 2017 Toba. undertaiil il fac singur. Pai ia fa bre si mie unul, cat costa ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ssk Postat Mai 13, 2017 Share Postat Mai 13, 2017 Arata super! » Post actualizat in 13 May 2017 10:53 Trebuie sa gasesti pe cineva sa-ti faca izolatia din jurul tobei destul de buna sa mearga combinatia.Fara izolatie buna iti topeste tot din jur. vreau toba. de restul ma ocup eu » Post actualizat in 13 May 2017 13:24 Pai ia fa bre si mie unul, cat costa ? hai ma ce dracu. scoate putin ingineria din tine si apuca-te de treaba. la un f4i am facut unul boboc in vreo 3 zile. ( terminam mai repede, dar are si fibra timpul ei de intarire. faci un mulaj/sablon din carton, apoi incepi sa completezi cu bucati de hartie, scotch, etc. la final faci sablonul final si vezi daca pica cum trebuie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BMWs1000RR Postat Mai 13, 2017 Share Postat Mai 13, 2017 Ce tiganie pot face unii ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ssk Postat Mai 13, 2017 Share Postat Mai 13, 2017 Ce tiganie pot face unii ... Explica. Ce este țigănie ? Faptul ca-mi pot face singur un lucru ? Sau acel undertai cu evacuare cu tot ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate