hardKnot Postat Noiembrie 24, 2015 Share Postat Noiembrie 24, 2015 Pt plimbari la Adamclisi? Daca te dai numai touring, e cea mai proasta alegere. E pt oameni scunzi, la 1.70 esti inalt pt ea. » Post actualizat in 19 Nov 2015 05:55 Daca vrei sportiva neaparat, orienteaza-te la R6, ZX6 2007+. ...pt toate. Adamclisi, mers la munca, un cox ocazional pe unde ma apuca.. nu o iau sa scot toti caii din ea 24/7, nici sa fie practica.. altfel aveam Prius acuma. Imi place mie foarte mult si parca trebuie sa am un 600RR in viata asta. Ori 2006-le care e deja cam vechitura, ori asta. Altceva nu imi place nimic cu adevarat. Si pana la urma daca ma hotarasc, o sa fie oricum cu inima si in felul asta intrebarea mea e de prisos ) Cred ca mai tin totusi SVul un sezon si daca nu-mi trece pana in 2017 e clar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motodr Postat Noiembrie 25, 2015 Share Postat Noiembrie 25, 2015 Salutare. Am si eu nevoie pentru un 600rr 2004 de urmatoarele piese: - carena frontala - oglinda dreapta - capac motor stanga M-ar interesa piesele sh mai mult, dar si noi daca au pret convenabil. Salut, carena frontala OEM (...ai PM) Tel 0722269189/Bucuresti Te salut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marian90 Postat Noiembrie 26, 2015 Share Postat Noiembrie 26, 2015 .....Imi place mie foarte mult si parca trebuie sa am un 600RR in viata asta. Ori 2006-le care e deja cam vechitura, ori asta.... Deci a mea e vechitura, a? Lasa ca te tin eu minte ) Te mai dai tu cu a mea in parcarea de la Victoriei cu motorul oprit? Acu urc filmuletul, daca nu esti cuminte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hardKnot Postat Decembrie 3, 2015 Share Postat Decembrie 3, 2015 (editat) nu e vechitura man, ai super mobra! dar eu ma gandesc la o achizitie pe care sa n'o schimb minim 5-6 ani, ca nu sunt genul sa iau alta in fiecare sexon L.E. poti sa-l urci.. sa mai rad putin Editat Decembrie 3, 2015 de hardKnot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fatal Fury Postat Decembrie 6, 2015 Share Postat Decembrie 6, 2015 Difera si jantele. Oricum, modelul 2012 e foarte reusit. comparativ cu r1 2012 cum e ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
relufarcas Postat Decembrie 13, 2015 Share Postat Decembrie 13, 2015 Am dat mobra si mi-a ramas Geaca de piele personalizata HONDA CBR Pret nou 280 lei Masurile pentru geaca sunt In umeri= 52 cm Piept(sub maneca) =62 cm Jos =57 cm(reglabil in minus cca 10 cm ) Lungime maneca = 69 cm Mai este valabil anuntul cu geaca ? O mai ai ? Daca da , da-mi te rog un telefon la 0740133824 sau un mesaj pe relufarcas@yahoo.com. Multumesc. » Post actualizat in 13 Dec 2015 15:31 Mai este valabil anuntul cu geaca ? O mai ai ? Daca da , da-mi te rog un telefon la 0740133824 sau un mesaj pe relufarcas@yahoo.com. Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Decembrie 17, 2015 Share Postat Decembrie 17, 2015 (editat) Salutare tuturor posesorilor de CBR 600 si 1000 RR,va anunt ca incepand cu anul 2016 voi putea sa rescriu softul si la atat de "secretoasa" HONDA. Modelele acoperite sunt: Honda CBR1000RR 2008 2009 2010 2011 2012 2013 2014 2015 Honda CBR600RR 2007 2008 2009 2010 2011 2012 2013 2014 2015 Unele dintre modele suporta mai multe modificari altele mai putine.Un exemplu de ce se poate face sunt urmatoarele modificari : Features available for Honda CBR1000RR 2008 IAP Fuel Maps TPS Fuel Maps Ignition Timing Maps Adjust RPM Limiters Adjust Idle RPM Adjust Fan Temperature Exhaust Valve Opening Maps Intake Flap Opening Maps Disable Stock O2 Sensor Disable PAIR Valve Disable Exhaust Valve Disable Knock Sensor Disable Steering Damper Real Time Engine Data Diagnostics: Read and Clear Fault Codes Cu respect TNG! Editat Decembrie 17, 2015 de TNG Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Decembrie 18, 2015 Share Postat Decembrie 18, 2015 Bravo Georgica ,felicitari ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marian90 Postat Decembrie 18, 2015 Share Postat Decembrie 18, 2015 600 RR din 2006 nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Decembrie 18, 2015 Share Postat Decembrie 18, 2015 Vinde-ti mai repede Powercommanderele pina nu scade pretul la ele. O sa fie revolutie , pina acum, la Honda nu s a putut rescrie softul, care include si ce faceau sistemele aftermarket gen Powercomm, Bazzaz, etc, adica rescrierea cantitatii de benzina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Decembrie 18, 2015 Share Postat Decembrie 18, 2015 600 RR din 2006 nu? Are alta generatie de procesor..eu unul momentan nu am acces la el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristilvk Postat Decembrie 21, 2015 Share Postat Decembrie 21, 2015 se face lista de asteptare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Decembrie 21, 2015 Share Postat Decembrie 21, 2015 Mergi sa-i faci Cristinele,o sa fie alta motocicleta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Decembrie 21, 2015 Share Postat Decembrie 21, 2015 se face lista de asteptare? Am sa vad care este cererea si atunci o sa-mi calculez si eu investitia in "scule". Importat este ca in sfarsit s-a putut afla ce zace in interiorul ecu-lui de honda.Cu Suzuki a fost o ambitie sa pot sa softez aproape toate modelele,dupa care a urmat kawasaki..sincer nici in momentul de fata nu s-au amortizat costurile pe "scule" pentru cele doua marci. Dar a fost o nebunie si nu-mi pare rau.Acum totusi mai trebuie sa ma gandesc si la buget ca o sa dorm pe pres daca afla sotia mea ca mai dau iar bani pe "prostii". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Decembrie 21, 2015 Share Postat Decembrie 21, 2015 Totusi, la circuit in RO, si chiar in afara la vecini, sint putine Honde. » Post actualizat in 21 Dec 2015 15:06La BMW S1000RR sa ai instalatii de scriere a calculatorului, esti tatic! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebanna Postat Decembrie 29, 2015 Share Postat Decembrie 29, 2015 Urata rau din fata, dar totusi, poate recupereaza ceva puncte cu noile inbunatatiri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Decembrie 29, 2015 Share Postat Decembrie 29, 2015 care sunt acele imbunatatiri? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebanna Postat Decembrie 29, 2015 Share Postat Decembrie 29, 2015 Ei asa zic, urmarind acel review din capul topicului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
disabled_Cata Postat Decembrie 29, 2015 Share Postat Decembrie 29, 2015 Bat farurile mai bine. Au pus Osram-uri . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Val.Hayabusa Postat Ianuarie 6, 2016 Share Postat Ianuarie 6, 2016 ma intereseaza o furca upside down de 600rr 05 1000rr Stramba daca are cineva vreau sa recuperez piese din ea daca are cineva astept mesaj salut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baz-v8 Postat Ianuarie 8, 2016 Share Postat Ianuarie 8, 2016 (editat) cand ma uit cati bagatori de seama sunt ma doare capul ... ba nene cum puteti sa vorbiti de o mobra care nici macar nu o cunoasteti ?!!! , noul propietar care esti , hai sa-ti spun eu istoricul la motorul tau ca eu o cunosc pe dinafara, pt ca a fost a mea candva ! ... sunetul care il auzi tu provine de la chiuloasa mai exact de la pastile ! daca te deranjeaza poti foarte frumos sa schimbi pastilele si nu o sa mai ai nici un sunet ! , cutia de viteze este schimbata la motor cu una impecabila , deci probleme de genul nu o sa mai ai curand , domnul acela lessy de pe forum mi-a trimis o cutie de viteze cu treapta 4 terminata , nu stiu cum mai are tupeul sa spuna ca a fost cutie buna ! domnule lessy daca stiai ca , este buna nu cred eu ca o trimiteai fara bani inainte ! , ai mers la 2 capete sa fim seriosi ... in fine asta e lumea , eu am fost baiat simtit si tot am trimis banii pe cutie cu toate ca nu merita , numai munca care a fost degeaba ,,,, dar ce sa mai, asta e , faptul e consumat , deci mobra ta din momentul care a plecat de la mine pot spune ca era absolut impecabila din orice punct de vedere ! baiatul care a luat-o nu stiu cat de mult a apucat sa mearga cu ea dar stiu sigur ca nu mult pt ca nu era de el ... bafta si nu mai fi trist ca ai o motoreta buna , nu mai te lua dupa toti habarnistii ... Editat Ianuarie 8, 2016 de baz-v8 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Ianuarie 8, 2016 Share Postat Ianuarie 8, 2016 muhahaha, daca a fost la bazv8 motocicleta e clar ... ce gunoi infect, da merge bine cu ulei de la bunica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bigFatAss Postat Ianuarie 8, 2016 Share Postat Ianuarie 8, 2016 Baieti nu va mai chinuiti... /index.php?/topic/729827-cutie-viteze-honda-954/&do=findComment&comment=4023111 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bobossus Postat Ianuarie 10, 2016 Share Postat Ianuarie 10, 2016 Salutare si sper ca anul 2016 sa ne dea cu cat mai multi km fara incidente ! Am o intrebare. Anul trecut am cumparat un model 954 din 2003, problema este ca proprietarul vechi s-a dus la un service unde i-a vopsit motocicleta de zici ca i-a vopsit gardul )) total neglijenta treaba a facut. Ma rog. Am fost la un service moto care mi-a fost recomandat de mai multe persoane si pentru o carenare pe model "Repsol" (incluzand tot ce este necesar) mi-a cerut 450 de E. Este prima mobra cu care merg la vopsitorie si nu stiu daca pretul e OK sau nu ? Ce parere aveti ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator goe 75 Postat Ianuarie 10, 2016 Share Postat Ianuarie 10, 2016 Depinde de citeva chestii. Daca baietii sunt super profesionisti si ofera calitate maxima .... Include powdercoating pentru jenti? Daca se ofera sa iti vopseasca jentile cu vopsea normala mai bine nu le mai faci . Eu am vopsit la Claudiu Albu( Garaj 77) M-a taxat 350e , fara jenti .Sunt foarte fericit cum a iesit. Am vazut si multe altele facute mai ieftin si se vedeau prea multe urme de amatorism. Indiferent la cine vopsesti va trebuii sa te porti ceva mai cu atentie decit cu una cu vopsea originala . Pretul pentru o vopseala mai depinde si de bugetul fiecaruia .Sunt destui baieti care daca aud de 450 pentru o vopseala prefera sa puna bidineaua pe ea si sa zica : mai bine suficient decit scump. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate