DLA Postat Aprilie 19, 2007 Share Postat Aprilie 19, 2007 poate ne vedem la salon, sper sa nu ploua, ca de la tg mures pana-n capitala... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Aprilie 19, 2007 Autor Share Postat Aprilie 19, 2007 poate ne vedem la salon, sper sa nu ploua, ca de la tg mures pana-n capitala... doamne ajuta sa nu ploua si sigur ne vedem , bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yelyne Postat Aprilie 20, 2007 Share Postat Aprilie 20, 2007 (editat) hai ca postez eu .. care vrea un arrow?ca io vreau sa sperii militienii cu twobrothers si eu vreau alta toba, pentru ca am o "problema" cu motocicletul meu nu se aude aproape deloc . de la honda mi s-a zis ca daca vreau sa schimb toba, trebuie neaparat cumparata de la ei, ca daca o iau din alta parte si o instalez, se pierde garantia eu vroiam una cu mai putini bani are cineva vreo idee? Editat Aprilie 20, 2007 de yelyne Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DLA Postat Aprilie 20, 2007 Share Postat Aprilie 20, 2007 transmite-le baietilor de la inter motorcycle din partea mea ca sunt niste dobitoci, oricum patronul chiar este un macaronar imputit. nu, de fapt nu le spune nimic, se supara prea tare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Aprilie 20, 2007 Autor Share Postat Aprilie 20, 2007 si eu vreau alta toba, pentru ca am o "problema" cu motocicletul meu nu se aude aproape deloc . de la honda mi s-a zis ca daca vreau sa schimb toba, trebuie neaparat cumparata de la ei, ca daca o iau din alta parte si o instalez, se pierde garantia eu vroiam una cu mai putini bani are cineva vreo idee? Sa stii ca si Arrowul care il am eu de la ei se aude destul de tare daca ii scoti silencerul ala "for road use" ... chiar destul , dar eu vreau maximul Apropo o toba foarte zgomotoasa te poate deranja la un drum mai lung Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yelyne Postat Aprilie 20, 2007 Share Postat Aprilie 20, 2007 Sa stii ca si Arrowul care il am eu de la ei se aude destul de tare daca ii scoti silencerul ala "for road use" ... chiar destul , dar eu vreau maximul Apropo o toba foarte zgomotoasa te poate deranja la un drum mai lung am avut eu o motocicleta cu o toba foarte "zgomotoasa" ,aprilia 125rs. si prin oras ma durea capul , la drum lung nu mai zic..... am inteles ca silencerul ala se scoate si se instaleaza la loc, daca e nevoie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Aprilie 20, 2007 Autor Share Postat Aprilie 20, 2007 am avut eu o motocicleta cu o toba foarte "zgomotoasa" ,aprilia 125rs. si prin oras ma durea capul , la drum lung nu mai zic..... am inteles ca silencerul ala se scoate si se instaleaza la loc, daca e nevoie. rs`u de 125 e mic copil cu zgomotul fatza de o toba "rea" pe un motor mare ... da silencerul ala se scoate si se pune la loc in caz de nevoie (politie ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NND Postat Aprilie 21, 2007 Share Postat Aprilie 21, 2007 Eu merg cu Arrowul fara silencer si chiar se aude binisor... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DLA Postat Aprilie 21, 2007 Share Postat Aprilie 21, 2007 da, asa este, da cel mai frumos se aude in ture, cand bagi putin manuta in ea, la drum.titanu asta suna fain. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Aprilie 22, 2007 Autor Share Postat Aprilie 22, 2007 Eu merg cu Arrowul fara silencer si chiar se aude binisor... Te-au oprit pana acuma din cauza tobei? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NND Postat Aprilie 22, 2007 Share Postat Aprilie 22, 2007 Nu m-au oprit niciodata ... daca ar fi asa ar treb sa opreasca 3 sferturi din motociclisti ...oricum in ture suna super fara silencer...fa o proba...si iti zic eu ca nu o mai schimbi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sweetpayn Postat Aprilie 23, 2007 Share Postat Aprilie 23, 2007 Salutare.Eu nu sunt detinator de nici un motor dar am si eu o intrebare:P care e diferentza intre un CBR 600RR din `03 si cel din 04`(tehnice?vizuale?) Sa nu radeti, eu sunt prastie;)) Multumesc anticipat:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NND Postat Aprilie 23, 2007 Share Postat Aprilie 23, 2007 Sunt identice... e modelul `03-`04 si dupa modelul `05-`06... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SILVIU.C Postat Aprilie 23, 2007 Share Postat Aprilie 23, 2007 O diferenta destul de mare ,zic eu ,e prezenta furcii upside-down Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nero74 Postat Aprilie 27, 2007 Share Postat Aprilie 27, 2007 De cand le detineti, de la cine le-ati achizitionat (daca le-ati luat noi), cum se 'comporta' pana acum? Garatia pe ce perioada este si cu piese si service-ul cum o sa va descurcati? (daca are unul suflet si rabdare sa scaneze un contract de garantie ca sa vedem si noi conditiile, ) P.S.: Le-ati achizitionat odata cu campania promotionala importatorului Honda (adica modelul din 2005 si 2006 au preturi avantajoase ) eu am una din 2005 luata anul trecut. garantia e de 2 ani. problema e ca vreau sa-mi pun un esapament destept . astia de la honda, daca nu iei de la iei , pierzi garantia. pana aici nici o probl.dar nu au decat arrow si aici incep surprizele....o finala din al (cea mai ieftina e peste 400 eur f. tva) nu se poate monta (zic ei)fara un racord care costa cam150 eur. deci ajungi pe la 600 eur. un leo vince din carbon este 500eur cu tva cu tot! asa ca ce facem in cazul asta????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Aprilie 29, 2007 Autor Share Postat Aprilie 29, 2007 salonul de fete si accesorii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NND Postat Mai 6, 2007 Share Postat Mai 6, 2007 Cine a mai mers pe la primele revizii cu albinutele...ce ulei v-ati pus? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DLA Postat Mai 7, 2007 Share Postat Mai 7, 2007 revizia la 3000, motul 15w 50 competition.mai bun nu exista.eu nu as pune altceva veci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NND Postat Mai 7, 2007 Share Postat Mai 7, 2007 Eu am bagat la 1000 si 3000 Motul 300V Factory Line 15W 50 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DLA Postat Mai 7, 2007 Share Postat Mai 7, 2007 exact, ala e! subiect inchis. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Mai 7, 2007 Autor Share Postat Mai 7, 2007 Eu am bagat la 1000 si 3000 Motul 300V Factory Line 15W 50 de ce l-ai mai schimbat la 3000 km? te dai la curse? Am inteles ca se schimba cam la 4000 km intr-un regim destul de forja daia nu inteleg de ce l-ai schimbat dupa 2000 km Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NND Postat Mai 7, 2007 Share Postat Mai 7, 2007 (editat) Pai asa scrie in cartea de garantie ca trebuie ca sa nu pierzi garantia...1000 ...3000...6000...si apoi din 6 in 6 12000...18000...tu cati km ai cu ea? Editat Mai 7, 2007 de NND Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Mai 8, 2007 Autor Share Postat Mai 8, 2007 Pai asa scrie in cartea de garantie ca trebuie ca sa nu pierzi garantia...1000 ...3000...6000...si apoi din 6 in 6 12000...18000...tu cati km ai cu ea? ah inseamna ca nu am citit bine cu cartea , aveam senzatia ca e 1000 -4000 si dupaia din 6 in 6 ...well , my mistake...am putin peste 1000 , deh...invatatul ptr BAC imi ocupa mult timp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pretzeL Postat Mai 8, 2007 Share Postat Mai 8, 2007 (editat) Salutari dragi posesori de RR. De ieri ma pot numara si eu cu mandrie in aceasta categorie. Multumiri in special lui yelyne si reverse care mi-au raspuns la intrebari. Va sunt dator cu o licoare la alegere la prima intalnire. In rest sper sa ne vedem cat mai curand pe strazi pt ca am un milion de lucruri de invatat despre RR. Editat Mai 8, 2007 de pretzeL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DLA Postat Mai 8, 2007 Share Postat Mai 8, 2007 bine ai venit! e cu priza de aer centrala, modelul 2007. e usor si nervos, foarte frumos designul.mult noroc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate