Sari la conținut

Detinatori de Honda CBR RR

Reverse
 Share

Postări Recomandate

Dezmembreaza cineva un 600RR 2003-2006 ? Am nevoie de un far cu pozitie, senzor de inclinare, cadru bord, bord si alte maruntisuri :laugh:

P.S. Daca e model 05-06 am nevoie si de discurile de frana.

Editat de sorinm
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 4k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Un Virago de 2 jumate` ți-ar veni ca o mănusă :laugh:

mersi omu.... nu e vb de 250 si eu is tinerel stai relax dar fac performanta la 300 km dinstanta cu r-unu ii parcug in 4 ore.... ce zic eu ca nu e rau.

Alter... bine zis... zice cineva ceva de pista :D is in cautare de carene si go race...

Offtopic... are cineva nevoie de un stator de 1000 rr ( SC57) nou in tipla ( nu neaparat bani) daca nu sa ii dau drumu la ebay

Hai cu vara

Link spre comentariu

are cineva idee cat era in 2004, in euro, un 600rr nou, la reprezentanta?

trebuie sa aflu ca sa imi calculez plafonul de reparatii, daca trece de o anumita suma mi-o da dauna totala...

mersi anticipat pt raspunsuri

Link spre comentariu

are cineva idee cat era in 2004, in euro, un 600rr nou, la reprezentanta?

trebuie sa aflu ca sa imi calculez plafonul de reparatii, daca trece de o anumita suma mi-o da dauna totala...

mersi anticipat pt raspunsuri

cere la nenea .... mihnea.malanciuc@honda-bikes.ro

succes...

hai cu vara

Link spre comentariu

Care stie ce inseamna A ala din bord si daca sta mereu aprins ( ca numai am mers cu mobra de 2 luni si nu mi-am dat seama daca inainte era martoru acolo sau nu) , este eroare sau a fost dintotdeauna acolo si nu l-am vazut eu...

post-52213-1289489442_thumb.jpg

Link spre comentariu

Care stie ce inseamna A ala din bord si daca sta mereu aprins ( ca numai am mers cu mobra de 2 luni si nu mi-am dat seama daca inainte era martoru acolo sau nu) , este eroare sau a fost dintotdeauna acolo si nu l-am vazut eu...

"A" ala din bord este Tripmeter... MAi mult ca sigur ca era aprins si inainte. Sunt 2 Tripmeter: A si B. Daca apesi pe butonul Adj se schimba din A in B si invers.

Arata super cu ledurile albe ;)

Editat de cristiangsl
Link spre comentariu

din capitolul beleste ochiii , cum au spus si ceilalti... trip... m-am uitat la a mea si are la fel... numai ca are 1 si 2 in loc de A si B

Hai cu vara

Link spre comentariu

Salut RR`istilor ! De 3 zile sunt un posesor de CBR 600RR...coloristica:repsol...22.oookm,evacuare akrapovic,oglinzi(carbon) de rahat,prea mici :goodposting:)...

post-51248-1289776153_thumb.jpg

post-51248-1289776162_thumb.jpg

post-51248-1289776204_thumb.jpg

post-51248-1289776244_thumb.jpg

Link spre comentariu

Salut Risc!

Sa il stapanesti sanatos si sa ai grija de el! Promit ca si el o sa aiba grija de tine!

Naspa cu oglinzile....stiu ca am la fel :goodposting: Ziua sunt ok dar noaptea sunt praf. Merg cu coatele in dreptul capului sa pot vedea ce am in spate :blink:

Toate bune si sper sa ne vedem pe la Victoriei la primavara!

Link spre comentariu

Va multumesC ! O sa am mare grija de ea ,in scurt timp o sa rezolv si cu inmatriculatul si cu toate actele.... 22.000km...m-am interesat de km si penultimul proprietar inaintea mea cand a vandut`o a vandut`o cu 40 si ceva de mii de km... sa ma astept la probleme cu distributia oare? asa nu bate nimic,merge impecabil deocamdata,sper sa nu am probleme...

Link spre comentariu

Salut Risc!

Sa il stapanesti sanatos si sa ai grija de el! Promit ca si el o sa aiba grija de tine!

Naspa cu oglinzile....stiu ca am la fel :goodposting: Ziua sunt ok dar noaptea sunt praf. Merg cu coatele in dreptul capului sa pot vedea ce am in spate :blink:

Toate bune si sper sa ne vedem pe la Victoriei la primavara!

pai schimba oglinzile ..

Link spre comentariu

sa il stapanesti sanatos rr-ul. cred ca heaton stie cel mai bine cum e cu oglinzile astea mici :laugh:). nu e asa? oricum ai grija de ea si asa o sa aibe si ea grija de tine :). in rest ce3 mai fac baietii??? ca nu ne-am mai auzit de mult.. heat ce mai zici ? BOB unde esti bre? frana doar nu mai vrei un 600rr? sau vrei sa il faci si pe ala praf? ;)) cine a fost la plimbare week trecut ? sorry ca nu am ajuns dar mi s-au stricat niste garnituri de la ambreiaj si pana nu imi ajunge comanda stau pe bara :laugh:((

Link spre comentariu

de service sau de utilizare? :)

manual de service gasesti la http://www.manualedereparatie.info/ si dai si tu cu search pe acolo...

Merci merci ! de service cautam...daca stie cineva si pt utilizare nu strica...Ms Alecs! Vreau sa ii pun oglinzi cu semnale ,DE UNDE CUMPAR??? ce oglinzi se potrivesc ?:-s cine stie:-SS?

Link spre comentariu