sorinm Postat Noiembrie 1, 2010 Share Postat Noiembrie 1, 2010 (editat) Dezmembreaza cineva un 600RR 2003-2006 ? Am nevoie de un far cu pozitie, senzor de inclinare, cadru bord, bord si alte maruntisuri P.S. Daca e model 05-06 am nevoie si de discurile de frana. Editat Noiembrie 1, 2010 de sorinm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sokatu Postat Noiembrie 1, 2010 Share Postat Noiembrie 1, 2010 Un Virago de 2 jumate` ți-ar veni ca o mănusă mersi omu.... nu e vb de 250 si eu is tinerel stai relax dar fac performanta la 300 km dinstanta cu r-unu ii parcug in 4 ore.... ce zic eu ca nu e rau. Alter... bine zis... zice cineva ceva de pista is in cautare de carene si go race... Offtopic... are cineva nevoie de un stator de 1000 rr ( SC57) nou in tipla ( nu neaparat bani) daca nu sa ii dau drumu la ebay Hai cu vara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinm Postat Noiembrie 4, 2010 Share Postat Noiembrie 4, 2010 Elemente de carenaj pentru 600rr 03-06. Bagati un ochi. /index.php?showtopic=600933 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzuki_pill Postat Noiembrie 10, 2010 Share Postat Noiembrie 10, 2010 am nevoie de rotita de reglaj de la o maneta de frana radiala ,poate are careva o maneta rupta cu rotita ok , fac cinste cui ma poate ajuta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gogO. Postat Noiembrie 11, 2010 Share Postat Noiembrie 11, 2010 are cineva idee cat era in 2004, in euro, un 600rr nou, la reprezentanta? trebuie sa aflu ca sa imi calculez plafonul de reparatii, daca trece de o anumita suma mi-o da dauna totala... mersi anticipat pt raspunsuri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sokatu Postat Noiembrie 11, 2010 Share Postat Noiembrie 11, 2010 are cineva idee cat era in 2004, in euro, un 600rr nou, la reprezentanta? trebuie sa aflu ca sa imi calculez plafonul de reparatii, daca trece de o anumita suma mi-o da dauna totala... mersi anticipat pt raspunsuri cere la nenea .... mihnea.malanciuc@honda-bikes.ro succes... hai cu vara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gogO. Postat Noiembrie 11, 2010 Share Postat Noiembrie 11, 2010 ii dadusem mail inainte sa postez, astept inca raspuns mersi oricum sokatu hai cu vara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzuki_pill Postat Noiembrie 11, 2010 Share Postat Noiembrie 11, 2010 am nevoie de rotita de reglaj de la o maneta de frana radiala ,poate are careva o maneta rupta cu rotita ok , fac cinste cui ma poate ajuta nu are nimeni? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
peoples Postat Noiembrie 11, 2010 Share Postat Noiembrie 11, 2010 Care stie ce inseamna A ala din bord si daca sta mereu aprins ( ca numai am mers cu mobra de 2 luni si nu mi-am dat seama daca inainte era martoru acolo sau nu) , este eroare sau a fost dintotdeauna acolo si nu l-am vazut eu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristiangsl Postat Noiembrie 11, 2010 Share Postat Noiembrie 11, 2010 (editat) Care stie ce inseamna A ala din bord si daca sta mereu aprins ( ca numai am mers cu mobra de 2 luni si nu mi-am dat seama daca inainte era martoru acolo sau nu) , este eroare sau a fost dintotdeauna acolo si nu l-am vazut eu... "A" ala din bord este Tripmeter... MAi mult ca sigur ca era aprins si inainte. Sunt 2 Tripmeter: A si B. Daca apesi pe butonul Adj se schimba din A in B si invers. Arata super cu ledurile albe Editat Noiembrie 11, 2010 de cristiangsl Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinm Postat Noiembrie 11, 2010 Share Postat Noiembrie 11, 2010 Nu e bordul lui Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristiangsl Postat Noiembrie 12, 2010 Share Postat Noiembrie 12, 2010 Nu e bordul lui Chiar mai vazusem si ma batea gandul sa il fac si eu la fel dar am vazut ca e cam greu de scos afisajele si decat sa stric ceva pe acolo mai bine il las asa ca se asorteaza cu vopseaua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sokatu Postat Noiembrie 12, 2010 Share Postat Noiembrie 12, 2010 Care stie ce inseamna A ala din bord si daca sta mereu aprins ( ca numai am mers cu mobra de 2 luni si nu mi-am dat seama daca inainte era martoru acolo sau nu) , este eroare sau a fost dintotdeauna acolo si nu l-am vazut eu... din capitolul beleste ochiii , cum au spus si ceilalti... trip... m-am uitat la a mea si are la fel... numai ca are 1 si 2 in loc de A si B Hai cu vara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Risc Postat Noiembrie 14, 2010 Share Postat Noiembrie 14, 2010 Salut RR`istilor ! De 3 zile sunt un posesor de CBR 600RR...coloristica:repsol...22.oookm,evacuare akrapovic,oglinzi(carbon) de rahat,prea mici )... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristiangsl Postat Noiembrie 15, 2010 Share Postat Noiembrie 15, 2010 Sa il stapanesti sanatos si sa nu ai incidente neplacute cu el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
heaton Postat Noiembrie 15, 2010 Share Postat Noiembrie 15, 2010 Salut Risc! Sa il stapanesti sanatos si sa ai grija de el! Promit ca si el o sa aiba grija de tine! Naspa cu oglinzile....stiu ca am la fel Ziua sunt ok dar noaptea sunt praf. Merg cu coatele in dreptul capului sa pot vedea ce am in spate Toate bune si sper sa ne vedem pe la Victoriei la primavara! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Risc Postat Noiembrie 15, 2010 Share Postat Noiembrie 15, 2010 Va multumesC ! O sa am mare grija de ea ,in scurt timp o sa rezolv si cu inmatriculatul si cu toate actele.... 22.000km...m-am interesat de km si penultimul proprietar inaintea mea cand a vandut`o a vandut`o cu 40 si ceva de mii de km... sa ma astept la probleme cu distributia oare? asa nu bate nimic,merge impecabil deocamdata,sper sa nu am probleme... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catalinxv750 Postat Noiembrie 16, 2010 Share Postat Noiembrie 16, 2010 salut...poate intereseaza pe cineva...600 rr 2005,15000km,gri/negru 3500E. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Frana Postat Noiembrie 16, 2010 Share Postat Noiembrie 16, 2010 poze? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catalinxv750 Postat Noiembrie 16, 2010 Share Postat Noiembrie 16, 2010 poza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzuki_pill Postat Noiembrie 17, 2010 Share Postat Noiembrie 17, 2010 Salut Risc!Sa il stapanesti sanatos si sa ai grija de el! Promit ca si el o sa aiba grija de tine! Naspa cu oglinzile....stiu ca am la fel Ziua sunt ok dar noaptea sunt praf. Merg cu coatele in dreptul capului sa pot vedea ce am in spate Toate bune si sper sa ne vedem pe la Victoriei la primavara! pai schimba oglinzile .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Risc Postat Noiembrie 17, 2010 Share Postat Noiembrie 17, 2010 un manual ?:-S rr 2003-2004 ?:-SS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristiangsl Postat Noiembrie 17, 2010 Share Postat Noiembrie 17, 2010 (editat) un manual ?:-S rr 2003-2004 ?:-SS de service sau de utilizare? manual de service gasesti la http://www.manualedereparatie.info/ si dai si tu cu search pe acolo... Editat Noiembrie 17, 2010 de cristiangsl Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_250EXC Postat Noiembrie 19, 2010 Share Postat Noiembrie 19, 2010 sa il stapanesti sanatos rr-ul. cred ca heaton stie cel mai bine cum e cu oglinzile astea mici ). nu e asa? oricum ai grija de ea si asa o sa aibe si ea grija de tine . in rest ce3 mai fac baietii??? ca nu ne-am mai auzit de mult.. heat ce mai zici ? BOB unde esti bre? frana doar nu mai vrei un 600rr? sau vrei sa il faci si pe ala praf? ) cine a fost la plimbare week trecut ? sorry ca nu am ajuns dar mi s-au stricat niste garnituri de la ambreiaj si pana nu imi ajunge comanda stau pe bara (( Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Risc Postat Noiembrie 19, 2010 Share Postat Noiembrie 19, 2010 de service sau de utilizare? manual de service gasesti la http://www.manualedereparatie.info/ si dai si tu cu search pe acolo... Merci merci ! de service cautam...daca stie cineva si pt utilizare nu strica...Ms Alecs! Vreau sa ii pun oglinzi cu semnale ,DE UNDE CUMPAR??? ce oglinzi se potrivesc ?:-s cine stie:-SS? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate