Alex_250EXC Postat Mai 4, 2012 Share Postat Mai 4, 2012 Manete - http://www.ebay.com/itm/Brake-Clutch-Lever-For-Honda-CBR1000RR-FIREBLADE-04-07-/280533634253?pt=Motorcycles_Parts_Accessories&hash=item41511b8ccd&vxp=mtr Ms pt apreciere Adrian Iar pt mansoane daca vrei am eu un set nou nout care nu am ce face cu el ca am rizoma pe mobra si daca il vrei ti-l dau cu 40 ron ca sa scap de el ca sta si se umple de praf BIneinteles ca manetele pot fi vopsite electrostatic. Daca te intereseaza mansoanele da-mi un pm sa ti le trimit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Mai 4, 2012 Share Postat Mai 4, 2012 mi-e greu sa cred ca a zis cineva ca honda este peste gixer... la asta trebuie un print screen neaparat si pus pe topicul celor cu gixer ). este parerea mea, iar adevarul am sa-l recunosc indiferent de consecinte! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anonymous Postat Mai 4, 2012 Share Postat Mai 4, 2012 (editat) Salut, o intrebare am, cum se sta la drum lung pe 1000rr 2004-2007 daca ai 1,87 si 95 kg? E inghesuiala mare? Ca pe 600rr e jale.. Frumos mai arata rr-ul lu' Florin -v! Editat Mai 4, 2012 de Inspektor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_250EXC Postat Mai 5, 2012 Share Postat Mai 5, 2012 Salutare Inpektore... Sta foarte bine si mai este si loc berechet. E singura motocicleta de 3 ani incoace cu care eu ma inteleg bine.Am 1.93 , 105kg si a mea este un RR din 2004 de 1000. Sper sa te fi lamurit. Daca nu ma crezi incearca sa te sui pe una si vezi dupa aceia ce si cum dar eu zic ca iti satisface cam toate cerintele Ma bucur ca cineva are curajul sa spuna ca 600rr sau orice rr este may buna ca gixerul de 600. Eu mi-am spus parerea in legatura cu k5-ul de 1000 fata deRR-ul meu acutal si toti au zis ca mananc rahat ca nu are cum... Asta e, pt mine rr-ul de 1000 este peste k5-ul de 10000. O zi placuta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Mai 5, 2012 Share Postat Mai 5, 2012 vreau sa cred ca florin a comparat cu fostul lui gsx`r`ul de 600`2006 nu cu gsx-r`ul'09 ,cum am mai spus si in alte posturi si eu am refuzat un 600 si un 750 ambele k7 care aratau bestial pt miarul actual,am incalecat pe ele si singurul sentiment pe care`l aveam era "ca-mi vineau mici" erau mici pt mine care am 1.74-74kg ,erau mai mici chiar decat fostele gsx-`re detinute de 600-750`k5 ,un rezervor micut,barurile erau prea apropiate ,inghesuite pt gustul meu,pt tine si din punctul meu de vedere alexe este si singura motocicleta honda 1000 rr care-ti vine bine mai ales 2004-2005, am detinut si o honda 929 vreau sa va spun ca batea ambele k5`uri 600-750 la ciclistica,handling,frane si fun-factor!!!!! dar nu am inteles de ce prin randurile voastre circula o "duma" toti ii spun "vaca" 1000`rr`ului 2004 ?!!?!? si de ce toata lumea se intreaba "frate ,unde-i puterea ei?,nu are explozie de putere,are o liniaritate peste media celor de 1000 " honda 1000rr`2004 este o motocicleta joviala care din punctul meu de vedere poti sa o recomanzi cu tarie si incepatorilor carola mintea le conduce pumnul,nu invers! "Slowing down the CBR is slightly harder than the rest, most likely due to its additional weight" eu fac comparatia doar intre motocicletele care sunt cat mai aproape de cum ai iestit ele din fabrica ,nu cu tunninguri,soft tunning,preparate pt curse etc eu nu am gasit un 954 pe gustul meu ,intretinuta si coloritul cu galben pt ca imediat o cumparam ,recunosc ca sunt fan suzuki dar pot foarte bine sa recunosc ce au scos si alti producatori peste suzuki si care le sunt atuurile,cand vine vorba de 954 jos palaria ,dupa parerea mea este best bike ever din ce au scos ei pana acum mai ales tinand cont de anul in care a fost fabricat !!!!! ma duc sa ma spal si la GYM cu mine ) numai bine baieti , Doamne ajuta pt noi muritorii de rand ,orice motocicleta este foarte buna,ce facem noi cand comparam si ne dam cu presupusul despre 1,2.3 modele sunt doar mofturi ,nazuri,ifose,contre ajungem sa vb pt strada de fractiuni de secunda?sincer nu-si au rostu,pt strada din punctul meu de vedere o motocicleta trebuie sa indeplineasca putine cerinte ,in primul rand sa-ti faca placere sa mergi cu ea,sa franeze,handlingul bun ,fun-factorul si cat mai comoda ,celelalte lucruri majoritatea motocicletelor le au in comun,toate accelereaza ,arata bine (care asta tine doar de gust) aveam in grupul nostru anul trecut un baiat cu o honda deauville,cand ne intorceam de pe cheia PUR SI SIMPLU NE BATEAM PE MOTOCICLETA AIA CARE SA MEARGA CU EA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_250EXC Postat Mai 5, 2012 Share Postat Mai 5, 2012 (editat) Eu am vorbit strict pentru mine... nu ma prea intereseaza ce le place altora ci sa ma simt eu bine pe obea iar pe k5-ul de 1000 nu ma simteam ok. Unora poate le plac chopperele, altora enduro, altora touring, unora suzuki, altilor Hyosung, si asa mai departe. Nu poti sa te caci in gusturile omului si in motoreta cu care ei se simt bine. Eu zic ca am dreptate P.S. - Donez un cauciuc fata d208 cred ca este ,unui motociclist la ananghie. Nu il donez samsarilor ca sa il vanda dupa aceaia. Asa ca cine are nev sa imi dea un semn si sa vina sa il ia Editat Mai 5, 2012 de alecs_1000rr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Mai 5, 2012 Share Postat Mai 5, 2012 Salutare Inpektore... Sta foarte bine si mai este si loc berechet. E singura motocicleta de 3 ani incoace cu care eu ma inteleg bine.Am 1.93 , 105kg si a mea este un RR din 2004 de 1000. Sper sa te fi lamurit. Daca nu ma crezi incearca sa te sui pe una si vezi dupa aceia ce si cum dar eu zic ca iti satisface cam toate cerintele Ma bucur ca cineva are curajul sa spuna ca 600rr sau orice rr este may buna ca gixerul de 600. Eu mi-am spus parerea in legatura cu k5-ul de 1000 fata deRR-ul meu acutal si toti au zis ca mananc rahat ca nu are cum... Asta e, pt mine rr-ul de 1000 este peste k5-ul de 10000. O zi placuta. Daca vindeai 1000RR-ul, ce-ti luai? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
0ctav Postat Mai 6, 2012 Share Postat Mai 6, 2012 (editat) Salut, o intrebare am, cum se sta la drum lung pe 1000rr 2004-2007 daca ai 1,87 si 95 kg? E inghesuiala mare? Ca pe 600rr e jale.. Frumos mai arata rr-ul lu' Florin -v! nu cred ca e bine..sunt un pic mai mic..si tot nu incapeam.. restul...deosebit..dar distante scurte!! Salutare Inpektore... Sta foarte bine si mai este si loc berechet. E singura motocicleta de 3 ani incoace cu care eu ma inteleg bine.Am 1.93 , 105kg si a mea este un RR din 2004 de 1000. Sper sa te fi lamurit. Daca nu ma crezi incearca sa te sui pe una si vezi dupa aceia ce si cum dar eu zic ca iti satisface cam toate cerintele ..chiar nu inteleg cum reusesti....si unde e locul ala.."berechet" doar daca meri cate 50 km..!! Editat Mai 6, 2012 de octavius Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
umbbra Postat Mai 6, 2012 Share Postat Mai 6, 2012 Merita motoru asta cbr 600 banii ceruti? Vad ca are evacuare full, asta inseamna ca s-a umblat la parametrii motorului si pe la soft!? Ar trebui un mecanic bun pt asa ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Diaboliqute Postat Mai 6, 2012 Share Postat Mai 6, 2012 Spune si el, are Power Commander, deci cel mai probabil e remapat. Nu iti trebuie mecanic, iti trebuie electronist :-) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
servant.1980 Postat Mai 6, 2012 Share Postat Mai 6, 2012 ma poate ajuta cineva cu o siguranta la bidonasul (rezervorul ) pentru ulei la pompa de ambreiaj? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
umbbra Postat Mai 6, 2012 Share Postat Mai 6, 2012 Spune si el, are Power Commander, deci cel mai probabil e remapat. Nu iti trebuie mecanic, iti trebuie electronist :-) Asa . Exista risc mare de stricaciuni daca se remapeaza? Mai bine as cumpara un motor stock? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Mai 7, 2012 Share Postat Mai 7, 2012 vreau sa cred ca florin a comparat cu fostul lui gsx`r`ul de 600`2006 nu cu gsx-r`ul'09 ,c comparatia este intre gsx r-ul 600 din 2007 cu honda rr 600 din 2009. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Mai 7, 2012 Share Postat Mai 7, 2012 mi-am dat seama florin ca despre gsx-r`ul 2007 este vb, am tastat eu gresit 06,mea culpa mai pune 2-3 poze cu frumusica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Mai 7, 2012 Share Postat Mai 7, 2012 mi-am dat seama florin ca despre gsx-r`ul 2007 este vb, am tastat eu gresit 06,mea culpa mai pune 2-3 poze cu frumusica stai sa imi vina evacuarea finala....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Mai 7, 2012 Share Postat Mai 7, 2012 ce-i pui ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Diaboliqute Postat Mai 7, 2012 Share Postat Mai 7, 2012 In general se pun harti testate, cel mult ajustate pe dyno. Eu n-as experimenta harti built from scratch :-) Folosind un astfel de dispozitiv se poate strica motorul. E ca si cum ai cumpara o masina "chipata" :-) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Mai 7, 2012 Share Postat Mai 7, 2012 Evacuari scumpe, filtre sport, citiva cai putere vs cauciucuri moi care tin maxim 3-4000km. La ce-or servi caii aia in plus, ca pe asfalt sa impinga motoreta, sigur nu ajung decit de la treapta a 3-a in sus. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shobo2020 Postat Mai 7, 2012 Share Postat Mai 7, 2012 (editat) Vand honda cbr1000rr daca e cineva interesat, stare buna 38000km, stator nou schimbat acum 200 de km,toba arrow titan filtru aer bmc, cauciuc spate nou, ulei schimbat, apa paie si bataie , am atasat cateva poze cu ea pretul e de 3700 euro URGENT! Editat Mai 7, 2012 de Shobo2020 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_250EXC Postat Mai 7, 2012 Share Postat Mai 7, 2012 Are cinevas a imi imprumute si mie cateva zile maxim o saptamana o sea de 1000rr ca vreau sa o personalizez pe a mea si nici nu vreau sa stau fara mobra in perioada asta? dau un cico Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remusik2000 Postat Mai 9, 2012 Share Postat Mai 9, 2012 Care are de vanzare 600RR 2003-2004? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
umbbra Postat Mai 14, 2012 Share Postat Mai 14, 2012 (editat) Din ce an apare injectia la hondele cbr 600rr? Cele din 2004 au injectie? Editat Mai 14, 2012 de umbbra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Neutral Postat Mai 14, 2012 Share Postat Mai 14, 2012 din cate stiu toate au injectie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fenegyerek Postat Mai 14, 2012 Share Postat Mai 14, 2012 Din ce an apare injectia la hondele cbr 600rr? Cele din 2004 au injectie? a aparut deja si la ultimul model de 600F in 2001, F4i ul, "i" reprezentand injectia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
umbbra Postat Mai 14, 2012 Share Postat Mai 14, 2012 Sa traiesti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate