Diaboliqute Postat Mai 6, 2012 Share Postat Mai 6, 2012 Spune si el, are Power Commander, deci cel mai probabil e remapat. Nu iti trebuie mecanic, iti trebuie electronist :-) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
servant.1980 Postat Mai 6, 2012 Share Postat Mai 6, 2012 ma poate ajuta cineva cu o siguranta la bidonasul (rezervorul ) pentru ulei la pompa de ambreiaj? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
umbbra Postat Mai 6, 2012 Share Postat Mai 6, 2012 Spune si el, are Power Commander, deci cel mai probabil e remapat. Nu iti trebuie mecanic, iti trebuie electronist :-) Asa . Exista risc mare de stricaciuni daca se remapeaza? Mai bine as cumpara un motor stock? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Mai 7, 2012 Share Postat Mai 7, 2012 vreau sa cred ca florin a comparat cu fostul lui gsx`r`ul de 600`2006 nu cu gsx-r`ul'09 ,c comparatia este intre gsx r-ul 600 din 2007 cu honda rr 600 din 2009. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Mai 7, 2012 Share Postat Mai 7, 2012 mi-am dat seama florin ca despre gsx-r`ul 2007 este vb, am tastat eu gresit 06,mea culpa mai pune 2-3 poze cu frumusica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Mai 7, 2012 Share Postat Mai 7, 2012 mi-am dat seama florin ca despre gsx-r`ul 2007 este vb, am tastat eu gresit 06,mea culpa mai pune 2-3 poze cu frumusica stai sa imi vina evacuarea finala....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Mai 7, 2012 Share Postat Mai 7, 2012 ce-i pui ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Diaboliqute Postat Mai 7, 2012 Share Postat Mai 7, 2012 In general se pun harti testate, cel mult ajustate pe dyno. Eu n-as experimenta harti built from scratch :-) Folosind un astfel de dispozitiv se poate strica motorul. E ca si cum ai cumpara o masina "chipata" :-) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Mai 7, 2012 Share Postat Mai 7, 2012 Evacuari scumpe, filtre sport, citiva cai putere vs cauciucuri moi care tin maxim 3-4000km. La ce-or servi caii aia in plus, ca pe asfalt sa impinga motoreta, sigur nu ajung decit de la treapta a 3-a in sus. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_250EXC Postat Mai 7, 2012 Share Postat Mai 7, 2012 Are cinevas a imi imprumute si mie cateva zile maxim o saptamana o sea de 1000rr ca vreau sa o personalizez pe a mea si nici nu vreau sa stau fara mobra in perioada asta? dau un cico Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remusik2000 Postat Mai 9, 2012 Share Postat Mai 9, 2012 Care are de vanzare 600RR 2003-2004? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
umbbra Postat Mai 14, 2012 Share Postat Mai 14, 2012 (editat) Din ce an apare injectia la hondele cbr 600rr? Cele din 2004 au injectie? Editat Mai 14, 2012 de umbbra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Neutral Postat Mai 14, 2012 Share Postat Mai 14, 2012 din cate stiu toate au injectie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fenegyerek Postat Mai 14, 2012 Share Postat Mai 14, 2012 Din ce an apare injectia la hondele cbr 600rr? Cele din 2004 au injectie? a aparut deja si la ultimul model de 600F in 2001, F4i ul, "i" reprezentand injectia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
umbbra Postat Mai 14, 2012 Share Postat Mai 14, 2012 Sa traiesti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luke_81 Postat Mai 15, 2012 Share Postat Mai 15, 2012 cumpar CBR 1000 rr nodel 2006/2007 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mad.alin Postat Mai 16, 2012 Share Postat Mai 16, 2012 Salut! Daca este cineva interesat am 2 perechi de oglinzi cu semnalizari integrate. Eu le luasem pentru r1 2003 dar nu se potrivesc.Le-am luat de pe ebay cu 150 ron + 20 ron vama pe pereche. Le vand cu 150 ron perechea. Se vand doar cu proba. Valabil pentru Bucuresti. Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xavi Postat Mai 16, 2012 Share Postat Mai 16, 2012 va rog un link sau indrumare catre solutia pt a afla ce eroare am la 1000rr 2006(bec ulei rosu palpaie in bord). stiu ca are o mufa la care trebuie conectati doi pini dar nu stiu care e.....multumesc!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Mai 16, 2012 Share Postat Mai 16, 2012 va rog un link sau indrumare catre solutia pt a afla ce eroare am la 1000rr 2006(bec ulei rosu palpaie in bord). stiu ca are o mufa la care trebuie conectati doi pini dar nu stiu care e.....multumesc!! Carena stg jos,langa blocul cu sigurante este o mufa rosie cu capac. Din cate imi aduc aminte cu mufa in sus, fata la tine, pinul sus si jos partea stg.Cel mai bine cauti firul verde si fata de el urmatorul opus pe verticala...Sper sa nu ma insel.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adriangl Postat Mai 18, 2012 Share Postat Mai 18, 2012 @Alecs 1000rr-poate o sa zici ca innebunesc de cap cu atatea intrebari, dar te rog sa imi zici de unde sa comand un capac monopost ca al tau ca m-am tot uitat in ultimile zile pe ebay si nu gasesc decat modelul ala turtit si cu sitele alea pe el si nu prea imi place(ca al tau am vazut doar ptr modelul de 2008 in sus), daca ai vreun link ceva ar fi si mai bine, ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_250EXC Postat Mai 18, 2012 Share Postat Mai 18, 2012 Salut Adrian.Eu asa am luat mobra si nu stiu de unde l-a luat sincer. Dar daca vrei ti-l dau eu pe al meu cu 200 ron ca mie nu imi place, ca am seaua dedesubt si vreau sa imi iau simplu fara absolut nici o sea. Daca te intereseaza da-mi un semn pe PM sa vb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
umbbra Postat Mai 19, 2012 Share Postat Mai 19, 2012 (editat) Cine executa niste gauri pt crashpaduri in carene de cbr600rr 04? Merg date cu laser? Editat Mai 19, 2012 de umbbra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Mai 19, 2012 Share Postat Mai 19, 2012 Cine executa niste gauri pt crashpaduri in carene de cbr600rr 04? Merg date cu laser? Da merg cu laser,trebuie sa iei legatura cu capitanul Picard,din startrek,dar roaga-l frumos sa regleze raza la fazer sa nu treaca si prin motor! PS. freza... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Mai 19, 2012 Share Postat Mai 19, 2012 Da merg cu laser,trebuie sa iei legatura cu capitanul Picard,din startrek,dar roaga-l frumos sa regleze raza la fazer sa nu treaca si prin motor! PS. freza... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
umbbra Postat Mai 19, 2012 Share Postat Mai 19, 2012 PS. freza... Nenisorule, sa nu crape mai mult decat trebuie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate