NinjaMan Postat Iunie 10, 2004 Share Postat Iunie 10, 2004 Dumnezeu sa-l odihneasca!! Aveti grija de voi ca nimeni nu are,in rest!!!! Doamne ajuta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bandi Postat Iunie 10, 2004 Share Postat Iunie 10, 2004 odihneasca-se in pace... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ikarus Postat Iunie 10, 2004 Share Postat Iunie 10, 2004 R.I.P. , Alex ! Sustin si eu (inclusiv financiar) ideea pt o actiune de "trezire" a cretinilor astora. In plus, zic eu, cluburile din Bucuresti ar trebui sa urmareasca cursul anchetei despre accidentul asta si in caz ca gaborul nu primeste ceea ce merita, eu zic ca ar fi cazul sa intervenim (un protest organizat, meeting la parchet, la ministerul justitiei, cheta pt un avocat - orice care sa atraga atentia asupra cazului). Sa nu-l lasam pe nemernic sa scape pe pile si nepotisme! Regards. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lao Postat Iunie 10, 2004 Share Postat Iunie 10, 2004 Dumnezeu sa-l odihneasca in pace! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fester Postat Iunie 10, 2004 Share Postat Iunie 10, 2004 Dumnezeu sa-l odihneasca si sa ne aiba in paza! Condoleante Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mircea-RS Postat Iunie 10, 2004 Share Postat Iunie 10, 2004 Dumnezeu sa-l ierte.Nu-mi vine sa cred ca iar un prieten foarte bun numai e printre noi,era un super baiat,un caracater rar intalnit,saritor,sociabil etc.nu aveai ca sa-i reprosezi.Condoleante familiei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hannibal Postat Iunie 10, 2004 Share Postat Iunie 10, 2004 Sa-i fie tarana usoara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vali Postat Iunie 10, 2004 Share Postat Iunie 10, 2004 Dumnezeu sa-l odihneasca in pace. Poate ca acum facem ceva.Sunt cu voi(Inca) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
licuriciul Postat Iunie 10, 2004 Share Postat Iunie 10, 2004 offffffffffffffff offffffffffffffff offffffffffffffff Dumnezeu sa-l ierte....... si pe noi sa ne apere........ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaduKu Postat Iunie 10, 2004 Share Postat Iunie 10, 2004 ce facem? cand sunt funerariile? ne adunam mai multi sa-l conducem pe ultimul drum? daca organizam ceva dati post pe aici... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DragosKTM Postat Iunie 10, 2004 Share Postat Iunie 10, 2004 cluburile din Bucuresti ar trebui sa urmareasca cursul anchetei despre accidentul asta si in caz ca gaborul nu primeste ceea ce merita, eu zic ca ar fi cazul sa intervenim (un protest organizat, meeting la parchet, la ministerul justitiei, cheta pt un avocat - orice care sa atraga atentia asupra cazului). Sa nu-l lasam pe nemernic sa scape pe pile si nepotisme! Corect, OBLIGATORIU!! Cei care cunosc familia, ar trebui sa ne tina la curent, sa posteze pe forum despre mersul procesului. Condoleante... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Iunie 10, 2004 Share Postat Iunie 10, 2004 Fie-i tarana usoara Tocmai am vorbit cu maica-mea la telefon....a avut un soc aseara cand a vazut la stiri ca un motociclist de 25 de ani si-a pierdut viata in Lacul Tei.Eu locuiesc in zona si am 25 de ani... ... s-a linistit ca a apucat sa vada in reportaj ca motorul era albastru,..al meu e visiniu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dni Postat Iunie 10, 2004 Share Postat Iunie 10, 2004 Condolente familiei si apropiatilor.Probabil suntem sortiti sa fim o generatie de sacrificiu in Romania,educatia si formarea conducatorilor din traficul rutier in ceea ce ii priveste pe motociclisti si nu numai este la inceputul unui drum lung si dureros.Pe langa acest lucru se mai adauga si drumurile care sunt sub orice critica , plus lipsa unui circuit adevarat la noi in tara...Parca nu-mi vine a crede, era unul dintre cei mai cunoscuti motociclisti din Bucuresti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Iunie 10, 2004 Share Postat Iunie 10, 2004 Prea multi motociclisti mor anul acesta. Parca ar fi o loterie a mortii. Cu Alex am facut scoala de soferi Sa ii fie tarana usoara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabry Postat Iunie 10, 2004 Share Postat Iunie 10, 2004 Condoleante familiei, prietenei si celor care l-au cunoscut! Acum un an scriam pe forum, ca ma gandesc de fiecare data cand pleaca prietenul meu pe motor, ca pleaca si daca nu mai vine.... Nu pot ajuta cu prea multe, poate cu impartirea fuluturasilor. Si asta in Sibiu... Durere... nu vreau sa ma gandesc ce simt oamenii care l-au iubit si cunoscut! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cretescu Postat Iunie 10, 2004 Share Postat Iunie 10, 2004 Dumnezeu sa-l ierte . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cozo Postat Iunie 10, 2004 Share Postat Iunie 10, 2004 ALEX a fost adus acasa. pentru cei care vor sa-l vada, adresa lui este str. AMIDONULUI nr.13 este langa lacul tei stiu ca si-a dorit intotdeauna prietenii aproape... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX NINJA Postat Iunie 10, 2004 Share Postat Iunie 10, 2004 Condoleante Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Brutus Postat Iunie 10, 2004 Share Postat Iunie 10, 2004 Dumnezeu sa-l odihneasca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radupop Postat Iunie 10, 2004 Autor Share Postat Iunie 10, 2004 ALEX a fost adus acasa. pentru cei care vor sa-l vada, adresa lui este str. AMIDONULUI nr.13 este langa lacul tei stiu ca si-a dorit intotdeauna prietenii aproape... Pentru cine vrea sa vina - intalnirea este azi 10 Iunie la Arc la ora 19.00 (acolo unde venea si el in fiecare miercuri si unde se grabea si aseara sa ajunga....) si mergem incolonati la el in fata casei sa-l salutam de adio. FARA GALAGIE. FARA CLAXOANE. FARA SCANDAL !!!!!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luc_zxr Postat Iunie 10, 2004 Share Postat Iunie 10, 2004 Infiorator ... Sa-l odihneasca Dumnezeu in pace! Condoleante familiei si prietenilor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Navaro Postat Iunie 10, 2004 Share Postat Iunie 10, 2004 Dumnezeu sa-l odihneasca ! Sper ca nu a suferit fizic, s-au macar ca in acele 2-3 minute de viata ramse a fost inconstient. E totusi greu de crezut cum se poate ca accidentul sa fie mortal, in inima orasului, unde se presupune ca se circula cu o viteza redusa, iar la aparitia unor obstacole se mai poate evita impactul frontal. Dintr-o cazatura... Probabil ca a fost ceva mai complex, s-a lovit de ceva, l-a lovit o masina...cine stie...de unde si-a luat socul mortal. Imi pare rau ca nu am sa pot sa vin sa-l conduc pe ultimul drum. Voi pleca din Bucuresti. Sa-i fie tarana usoara ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dogg Postat Iunie 10, 2004 Share Postat Iunie 10, 2004 Dumnezeu sa-l ierte Soferi care mai cititi aceste topicuri...aveti grija Cu gandul ca pe viitor voi salva o viata si voi invata minte un imbecil VA VOI RUPE CAPUL,la orice neregula care imi va pune viata in pericol... Nu pot acum sa fac altceva decat sa transmit condoleante apropiatilor... Va sfatuiesc si pe voi sa faceti la fel... Oamenii nu vor intelege absolut nimic din fluturasi si manifestari de acest gen. Cand am impartit atunci la stop la arc mi s-a pus o intrebare dupa ce soferul unei toyote avensis s-a uitat pe fluturas ,si apoi cu un zambet tamp la mine(cunoasteti toti fluturasul)..."bine,bine...dar ma lasi sa plec io mai tare acum ?ca oricum ma faci..." Nu bag mana in foc ca Alex nu ar fi avut viteza,dar regula este urmatoarea...merg cum vreau cat timp eu incalc legea NEavand drept urmare punerea in pericol a celorlalti participanti la trafic,in timp ce ei ,cei care intorc mereu fara sa se asigure la 10 km /h sunt de o suta de ori mai periculosi de cat noi cei la 100....MOTOCICLETA PUTEA FI O MASINA...UN AUTOBUZ ..UN TANC IN GATU MASII AR FI TREBUIT SA FIE!!! Sa te odihnesti in pace fratioare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaduKu Postat Iunie 10, 2004 Share Postat Iunie 10, 2004 eu vin!!! la arc la 10!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radupop Postat Iunie 10, 2004 Autor Share Postat Iunie 10, 2004 eu vin!!! la arc la 10!!! la 19.00 .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate