TheFatBob Postat Mai 31, 2014 Share Postat Mai 31, 2014 from UK...enjoy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Iunie 2, 2014 Share Postat Iunie 2, 2014 (editat) cine duce lipsa de proiecte, puturi adanci pentru vise si bani aici 2 solutii nonagenare?! http://www.tocmai.ro/motocicleta-de-epoca-15720572.html Editat Iunie 2, 2014 de Aleko Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Iunie 2, 2014 Share Postat Iunie 2, 2014 Stiam ca sunt 3 motociclete scoase din garajul ala. Cealalta s-o fi vandut ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
->Bullet<- Postat Iunie 4, 2014 Share Postat Iunie 4, 2014 cine duce lipsa de proiecte, puturi adanci pentru vise si bani aici 2 solutii nonagenare?! http://www.tocmai.ro/motocicleta-de-epoca-15720572.html frumos proiect... solicita ceva $$$ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Iulie 18, 2014 Share Postat Iulie 18, 2014 Se vinde un Zundapp KS600. Este o motocicleta in firea ei, la care proprietarul i-a cumparat multe piese. Pentru alte detalii,0723565973. » Post actualizat in 18 Jul 2014 11:04Si totusi, sa nu uitam ca suntem in Iulie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellryder Postat Iulie 23, 2014 Share Postat Iulie 23, 2014 Tot din UK, National Motorcycle Museum, cateva sute de mobre clasice. Pentru moment am urcat cateva foto pe blog, urmeaza mai multe. http://vertizontal.ro/blog/2014/07/muzeul-de-motociclete-in-ansamblu/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HondaSan Postat Iulie 23, 2014 Share Postat Iulie 23, 2014 Se vinde un Zundapp KS600. Este o motocicleta in firea ei, la care proprietarul i-a cumparat multe piese. Pentru alte detalii,0723565973. » Post actualizat in 18 Jul 2014 11:04 Si totusi, sa nu uitam ca suntem in Iulie. IMG_20140717_225131.jpg Si totusi sa nu uitam ca este Coltul iubitorilor de Motociclete nu Coltul comerciantilor de motociclete. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Iulie 23, 2014 Share Postat Iulie 23, 2014 Din respect fata de OMUL care a fost Pino (proprietarul Zundappului), nu ma cobor. Multa sanatate! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TudorG Postat Iulie 23, 2014 Share Postat Iulie 23, 2014 Salut, Zundapp-ul despre care vorbea Mihai arata ok, are si grupul aproape gata, facut de Gabi. Are cam toate piesele, sincer in afara de sablat/vopsit/cromat, prea mult nu este de facut la el. ps...K500 ala din calendarul de la retromobil este al meu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vrsv Gunoier Postat Noiembrie 1, 2014 Share Postat Noiembrie 1, 2014 https://www.youtube.com/watch?v=CC10gMmxpPc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Noiembrie 11, 2014 Share Postat Noiembrie 11, 2014 Site-ul urmator este foarte bine ilustrat cu poze cu restaurari iar unele motociclete, precum superba KR6, au si video http://www.motorrad-fuchs.com/de/list,124,1,VICTORIA.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BLACK SPIDER Postat Noiembrie 23, 2014 Share Postat Noiembrie 23, 2014 (editat) iti lasa gura apa...... BMW R 75 WEHRMACHT, evaluata la 30.000 euro Editat Noiembrie 23, 2014 de BLACK SPIDER Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raduprint01 Postat Noiembrie 25, 2014 Share Postat Noiembrie 25, 2014 Am reusit, cu ajutorul lui Mihai_prd, sa intru in posesia agregatului de mai jos: este un Terrot 500 RGST din 1954, complet, nemodificat (are doar prindere de atas, dar o voi remedia si pe aia si un contact suplimentar in far care va dosparea). Voi face un topic de restaurare cand ma apuc de ea, deocamdata vreaus a termin RT-ul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TudorG Postat Noiembrie 25, 2014 Share Postat Noiembrie 25, 2014 Felicitari si Spor la treaba! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raduprint01 Postat Noiembrie 25, 2014 Share Postat Noiembrie 25, 2014 danke maestre » Post actualizat in 25 Nov 2014 15:52sa stii ca te invidiez pentru toate mobrele tale, mi-as dori una din fiecare de-ar sta banii pe garduri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Noiembrie 25, 2014 Share Postat Noiembrie 25, 2014 S-o stapanesti sanatos ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raduprint01 Postat Noiembrie 26, 2014 Share Postat Noiembrie 26, 2014 S-o stapanesti sanatos ! merci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Victor L Postat Noiembrie 26, 2014 Share Postat Noiembrie 26, 2014 Foarte faina . Iti doresc spor la restaurare si astept cu nerabdare un topic dedicat procesului de restaurare. Am reusit, cu ajutorul lui Mihai_prd, sa intru in posesia agregatului de mai jos: este un Terrot 500 RGST din 1954, complet, nemodificat (are doar prindere de atas, dar o voi remedia si pe aia si un contact suplimentar in far care va dosparea). Voi face un topic de restaurare cand ma apuc de ea, deocamdata vreaus a termin RT-ul » Post actualizat in 26 Nov 2014 07:54Superb modelul...chiar ca iti lasa gura apa. (pana cand ajungi la pret,atunci revii cu picioarele pe pamant ) Oricum tre' sa recunosc ca e o bijuterie iti lasa gura apa...... BMW R 75 WEHRMACHT, evaluata la 30.000 euro $_57.JPG1.JPG2.JPG3.JPG Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz1 Postat Decembrie 2, 2014 Share Postat Decembrie 2, 2014 O evaziune fiscala in Italia s-a lasat si cu confiscarea unei colectii auto si moto de epoca, vreo 40 de bmw in colectie : http://www.automoto.it/news/evasione-fiscale-286-supercar-160-moto-sequestrato-il-garage-delle-meraviglie.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Decembrie 2, 2014 Share Postat Decembrie 2, 2014 Sunt curios cu cate lire, pardon, euro se vor vinde, la licitatie, "fierataniile" pe 2 roti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi74 Postat Decembrie 3, 2014 Share Postat Decembrie 3, 2014 Eu cred ca "licitatia" se face la masa rotunda, asteapta altii sa puna mina pe ele. » Post actualizat in 08 Dec 2014 18:31 Cu greu am reusit sa fac cateva fotografii, toate sunt din ww 2 » Post actualizat in 08 Dec 2014 18:50Revin cu alte fotografii. » Post actualizat in 10 Dec 2014 19:01 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TudorG Postat Decembrie 31, 2014 Share Postat Decembrie 31, 2014 Un an nou fericit si tot ce va doriti! (eu imi doresc tractiune pe atas ca aveam aderenta 0 ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raduprint01 Postat Ianuarie 5, 2015 Share Postat Ianuarie 5, 2015 fresh from France capacul de la cutia laterala, pe care am reusit sa-l pierdem la transport. Aveam si varianta manufacturii, dar am preferat piesa originala. Totu-i bine cand se termina cu bine Si la multi ani tuturor!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Ianuarie 6, 2015 Share Postat Ianuarie 6, 2015 C'est magnifique. Un pas inainte, un mic gol in buzunar. Daca vrei, fa-i un topic lui Terrot unde include pe langa restaurare si date tehnice, poze, povesti, desigur urmarim si blogul.Cordialement, Aleko Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raduprint01 Postat Ianuarie 6, 2015 Share Postat Ianuarie 6, 2015 da, o sa-i fac, dar mai astept putin, macar pana desfac primul surub e tare frig in garajul actual, da il mut in primavara acasa si o sa-mi fie mult mai usor... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate