arnold;) Postat Decembrie 8, 2008 Share Postat Decembrie 8, 2008 Pai...are cam tot atatia anishori ca si Ondi.....dar totusi ii mai mare ca si tine in povestea asta era vorba de vasile si de andreea......totusi eu ce caut?) cn ii mai mare decat mine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DeeaCBR Postat Decembrie 8, 2008 Share Postat Decembrie 8, 2008 in povestea asta era vorba de vasile si de andreea......totusi eu ce caut?) cn ii mai mare decat mine? Eu sunt mai mare decat tine.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy12000 Postat Decembrie 8, 2008 Share Postat Decembrie 8, 2008 in povestea asta era vorba de vasile si de andreea......totusi eu ce caut?) cn ii mai mare decat mine? Intrebarea ii alta.....cine-i mai mic ca si tine??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arnold;) Postat Decembrie 9, 2008 Share Postat Decembrie 9, 2008 Intrebarea ii alta.....cine-i mai mic ca si tine??? sa recunosc, dupa buletin (carte de identitate:P) eu is cel mai mic.....dar in rest NU Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DeeaCBR Postat Decembrie 10, 2008 Share Postat Decembrie 10, 2008 sa recunosc, dupa buletin (carte de identitate:P) eu is cel mai mic.....dar in rest NU La ce te refereai cu "dar in rest NU" ? Hai ca suntem curiosi.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arnold;) Postat Decembrie 11, 2008 Share Postat Decembrie 11, 2008 La ce te refereai cu "dar in rest NU" ? Hai ca suntem curiosi.... nici nu poti numara calitatiile , n-are rost sa le enumar .....si mai am cate-o calitate pe care oricum nu v-o arat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dreamcool26 Postat Decembrie 11, 2008 Share Postat Decembrie 11, 2008 serusz blondi.hai sa ma bag si io cu o sugestie. am auzit ca vrei sa iei motor.ce ar fi sa incerci ceva adevarat?s-ar putea sa am ceva pt tine.ce zici de un KAWASAKI???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy12000 Postat Decembrie 11, 2008 Share Postat Decembrie 11, 2008 serusz blondi.hai sa ma bag si io cu o sugestie. am auzit ca vrei sa iei motor.ce ar fi sa incerci ceva adevarat?s-ar putea sa am ceva pt tine.ce zici de un KAWASAKI???? Lasa blondi, te ajut eu HECI!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
schumi_misu Postat Decembrie 11, 2008 Share Postat Decembrie 11, 2008 mai lasti fata in pace... sa isi ia HONDA nu suzuki sau kawasaki Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elcamino Postat Decembrie 11, 2008 Share Postat Decembrie 11, 2008 pe 19 decembrie incepind de la orele 21:00 la GOLD TIMES (casa tineretului) Urban Moto organizeaza Christmas Moto Party cu expo de motoare,dansatoare,animatoare,chef de chef,tombola cu premii, DJ Dany va asteptam pe toti intrare 10 ron. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DeeaCBR Postat Decembrie 11, 2008 Share Postat Decembrie 11, 2008 serusz blondi.hai sa ma bag si io cu o sugestie. am auzit ca vrei sa iei motor.ce ar fi sa incerci ceva adevarat?s-ar putea sa am ceva pt tine.ce zici de un KAWASAKI???? Poate poate...daca aveai un Kawa 636 era ceva......dar asa....tot la RR raman... Lasa blondi, te ajut eu HECI!!!! Mersi Bobo..esti dragut ca intotdeauna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladut50 Postat Decembrie 12, 2008 Share Postat Decembrie 12, 2008 Care aduce cauciucuri in BM? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dreamcool26 Postat Decembrie 12, 2008 Share Postat Decembrie 12, 2008 Care aduce cauciucuri in BM? suna-l pe sebi.0745375624 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arnold;) Postat Decembrie 13, 2008 Share Postat Decembrie 13, 2008 nici pe forum da nici pe strazi nu va vad .....acum am intrat in casa, am facut vreo 20 km, ce tzies ii, voi nu va riscati? nu-i chiar frig afara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DeeaCBR Postat Decembrie 13, 2008 Share Postat Decembrie 13, 2008 nici pe forum da nici pe strazi nu va vad .....acum am intrat in casa, am facut vreo 20 km, ce tzies ii, voi nu va riscati? nu-i chiar frig afara Unii mai si dorm. Dar pe unde ai fost? Ca si eu as iesi...dar nu imi prea plac prin oras...si in afara nu stiu unde s-a putea merge.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladut50 Postat Decembrie 13, 2008 Share Postat Decembrie 13, 2008 Azi in Baia Sprie era un motociclist, mergea spre Baia Mare....da era un frig afara! Mare pasiunea asta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DeeaCBR Postat Decembrie 13, 2008 Share Postat Decembrie 13, 2008 Azi in Baia Sprie era un motociclist, mergea spre Baia Mare....da era un frig afara! Mare pasiunea asta! Pai asa si trebuie sa fie....sa profite fiecare de putinul timp frumos ramas. Daca te imbraci bine......nu mai e chiar asa frig....oricum motorul iti incalzeste sufletul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arnold;) Postat Decembrie 13, 2008 Share Postat Decembrie 13, 2008 Unii mai si dorm. Dar pe unde ai fost? Ca si eu as iesi...dar nu imi prea plac prin oras...si in afara nu stiu unde s-a putea merge.... am facut o tura pana dupa grosi,o tura in oras, apoi in ferneziu, si am ajuns acasa, cam 20 km Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy12000 Postat Decembrie 13, 2008 Share Postat Decembrie 13, 2008 Si pe mine ma mananca tare da tot sa scot papusa la plimbare, dar am promis cuiva ca anul asta nu mai motoresc . Oricum asfaltul ii prea rece, aderenta ii zero. Voi astia care nu ati facut promisiuni spor la motoreala sa aveti, dar mare grija cu asfaltu asta :D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DeeaCBR Postat Decembrie 14, 2008 Share Postat Decembrie 14, 2008 Si pe mine ma mananca tare da tot sa scot papusa la plimbare, dar am promis cuiva ca anul asta nu mai motoresc . Oricum asfaltul ii prea rece, aderenta ii zero. Voi astia care nu ati facut promisiuni spor la motoreala sa aveti, dar mare grija cu asfaltu asta :D Mersi mersi.... Se vede ca Bobo e indragostit.....daca a ajuns sa promita ca nu mai iese cu motorul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arnold;) Postat Decembrie 15, 2008 Share Postat Decembrie 15, 2008 pe 19 decembrie incepind de la orele 21:00 la GOLD TIMES (casa tineretului) Urban Moto organizeaza Christmas Moto Party cu expo de motoare,dansatoare,animatoare,chef de chef,tombola cu premii, DJ Dany va asteptam pe toti intrare 10 ron. ce fel de dansatoare?:> Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bredock Postat Decembrie 15, 2008 Share Postat Decembrie 15, 2008 ce fel de dansatoare?:> ori cum nu pentru minori este cerculetul rusu numai cu aprobarea parintilor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arnold;) Postat Decembrie 16, 2008 Share Postat Decembrie 16, 2008 ori cum nu pentru minori este cerculetul rusu numai cu aprobarea parintilor si daca imi aproba? :D .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bredock Postat Decembrie 16, 2008 Share Postat Decembrie 16, 2008 atunci poti sa participi si tu dar cand vor dansa dansatoarele iti pui ochelari de soare de culoare inchisa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DeeaCBR Postat Decembrie 16, 2008 Share Postat Decembrie 16, 2008 atunci poti sa participi si tu dar cand vor dansa dansatoarele iti pui ochelari de soare de culoare inchisa Nici asa nu e bine....ca poate sunt cu infrarosu....si vede sub hainutele fetelor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate