xxakilaxx Postat Martie 13, 2007 Share Postat Martie 13, 2007 Imi pare sincer rau pt el,dumnezeu sa-l odihneasca in pace chiar azi am fost la capela cine vrea sa-l vada la capela silvestru pe mosilor,imi pare sincer rau si fii tare lucica suntem alaturii de tine. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Man_with_Kawa Postat Martie 14, 2007 Share Postat Martie 14, 2007 R.I.P.CONDOLEANTE FAMILIEI. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
demostene Postat Martie 14, 2007 Share Postat Martie 14, 2007 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makalu Postat Martie 14, 2007 Share Postat Martie 14, 2007 Odihneste-te in pace prietene ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dannym Postat Martie 14, 2007 Share Postat Martie 14, 2007 INMORMANTAREA VA AVEA LOC IN ZIUA DE JOI 15.03.2007 LA ORA 11 VA INCEPE SLUJBA LA BISERICA SF. SILVESTRU (Intersectia Mosilor cu Eminescu). DUPA SLUJBA SE VA MERGE IN COLOANA SPRE CIMITIRUL IANCU NOU. VA ASTEPTAM PE TOTI CEI CARE PUTETI VENI (PREFERABIL CU MOTOCICLETE), PENTRU A-L CONDUCE PE NIK PE ULTIMUL DRUM. (cine doreste, poate ajuta cu orice suma, din care se vor platii: locul si restul cheltuielilor legate de inmormantare de care nu se poate ocupa familia. de acest aspect se ocupa Corina - intrebati de ea. ) Va multumim. prietenii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucianno Postat Martie 14, 2007 Share Postat Martie 14, 2007 (editat) Slujba de inmormantare incepe la 11:00 si va tine in jur de o ora. Iar la cimitir...o sa inceapa pe la 12:30 Unul din prietenii nostrii... cu un suzuki intruder albastru o sa ii astepte de la ora 10:00 in piata Alba-Iulia pe ceilalti motociclisti care vor sa participe... Am inclus si o harta cu locatia bisericii si a cimitirului. Le multumesc anticipat tuturor celor care vor fi prezenti. Editat Martie 14, 2007 de Lucianno Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
misulik_4u Postat Martie 14, 2007 Share Postat Martie 14, 2007 R.I.P. Daca intr-adevar exista Dumnezeu, inseamna ca exista si un rai al motociclistilor.... fie ca acolo unde este acum sa aiba drumuri uscate si sa fie doar cu fratii lui motociclistii R.I.P. inca odata... sincer ma asteptam al un alt deznodamant, dar... asta este Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
style4u Postat Martie 14, 2007 Share Postat Martie 14, 2007 Condoleante familiei. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
high_dive_eagle Postat Martie 15, 2007 Share Postat Martie 15, 2007 ..condoleante! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Martie 15, 2007 Share Postat Martie 15, 2007 Am fost acolo... trist cum intr-o secunda o viata se transforma intr-un sicriu cu o casca la picioare. D-zeu sa-l ierte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aliass_pitbull Postat Martie 16, 2007 Share Postat Martie 16, 2007 ... RIP... MA POATE CONDAMNA ORICINE... EU RENUNT LA ACESTA PASIUNE... PENTRU MINE VA RAMANE DOAR UN VIS FRUMOS ... O PASIUNE PREA FRUMOASA>>> SI PREA SCUMPA PENTRU A O PUTEA SATISFACE>>> ESTE UN PRET PREA MARE PLATIT PENTRU ... CATEODATA O SINGURA CLIPA DE FERICIRE.... DACA AS MURI DUPA O TURA CU UN MOTOR POATE NU MI_AR PAREA RAU...DAR SA APUC SA MA BCUR DE ACEASTA CLIPA>>>DAR ASA>>> NU .... EU UNUL VOI RAMANE POATE CU INIMA MOTOCICLIST>>> AVETI GRIJA DE VOI>>> ...si nu vreau sa fiu rau...insa de prima darata iam dorit sanatate maxima baiatului...inasa cand am auzit de un edem cerebral.si de coma... am stiut ca nu se va termina bine.... asa au mai patit multi de aiaic.. ..multi ce au ramas in cele din urma decat cu un simplu si dureros RIP si poate cu o casca la picioare... iar cu adunarile astea ... si cu condusul pe ultimul drum ...nu prea sunt deacord... dupa ce sarmanul trup neinsufletit este dus la groapa... unii se striang la o berica... si poate si la mai mult.... distrasctie la maxim ..asta vad uniii din reuniunile astea... in fine bafta la maxim... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maryus Postat Martie 17, 2007 Share Postat Martie 17, 2007 ... RIP... MA POATE CONDAMNA ORICINE... EU RENUNT LA ACESTA PASIUNE... PENTRU MINE VA RAMANE DOAR UN VIS FRUMOS ... O PASIUNE PREA FRUMOASA>>> SI PREA SCUMPA PENTRU A O PUTEA SATISFACE>>> ESTE UN PRET PREA MARE PLATIT PENTRU ... CATEODATA O SINGURA CLIPA DE FERICIRE.... DACA AS MURI DUPA O TURA CU UN MOTOR POATE NU MI_AR PAREA RAU...DAR SA APUC SA MA BCUR DE ACEASTA CLIPA>>>DAR ASA>>> NU .... EU UNUL VOI RAMANE POATE CU INIMA MOTOCICLIST>>> AVETI GRIJA DE VOI>>> ...si nu vreau sa fiu rau...insa de prima darata iam dorit sanatate maxima baiatului...inasa cand am auzit de un edem cerebral.si de coma... am stiut ca nu se va termina bine.... asa au mai patit multi de aiaic.. ..multi ce au ramas in cele din urma decat cu un simplu si dureros RIP si poate cu o casca la picioare... iar cu adunarile astea ... si cu condusul pe ultimul drum ...nu prea sunt deacord... dupa ce sarmanul trup neinsufletit este dus la groapa... unii se striang la o berica... si poate si la mai mult.... distrasctie la maxim ..asta vad uniii din reuniunile astea... in fine bafta la maxim... Pai si ce sa faca oamenii? sa posteasca? vrei sa vezi motociclisti cu muschi mancand coliva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KristaKe Postat Martie 17, 2007 Share Postat Martie 17, 2007 RIP Dumnezeu sa-l ierte! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vaida_alexandru Postat Martie 20, 2007 Share Postat Martie 20, 2007 cuvintele nu-si mai au rostul aici , viatza atarna de un fir subtire si gata sa se rupa la cea mai mik adiere , DUMNEZEU SA TE ODIHNEASCA !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sacal Postat Martie 20, 2007 Share Postat Martie 20, 2007 cine stie, poate e o lume mai buna dincolo... l-am cunoscut cand eram la national, ne-a facut poze pentru motoromania. un tip de nota 10, extrem de sociabil. pana acum nu am stiut ca e el, abia azi am vazut poza. imi pare atat de rau ca nu am putut veni la inmormantare... condoleante familiei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdannlb Postat Martie 20, 2007 Share Postat Martie 20, 2007 pana la urma viata este cel mai scump lucru pe care-l putem avea ... de fapt nu scump .. ci nepretuit. invingator e cel care ramane in viata .. de cand te nasti, lupti in fiecare clipa, chiar daca nu-ti dai seama, sa ramai in viata .. respiri, mananci, bei, lucrezi, faci sport .. toate astea au legatura directa cu viata .. un cuvant asa de mic, cu o incarcatura atat de mare! pacat de acest baiat, a pierdut lupta mult prea devreme .. sincere condoleante familei!!! :D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nicky_yo Postat Mai 3, 2007 Share Postat Mai 3, 2007 (editat) Death isn’t anything anyone wants to think about, yet it is part of living this life.This "phase" of live is the harsh awakening of what we are destined for, what we should be living for. Rest in peace, Nic... MAY ANGELS LEAD YOU IN HEAVEN ! Poza pe care o avem noi doi are si va avea intotdeauna un loc special in inima mea ... Editat Mai 3, 2007 de nicky_yo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate