Baiazid Postat Iunie 14, 2004 Share Postat Iunie 14, 2004 Mi-am luat moto.. honda Cb450. Mica si obraznica. Nu am poze momentan .. dar la arc miercuri .... daca nu ploua.... vin cu ea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Iunie 14, 2004 Share Postat Iunie 14, 2004 Felicitari, domnu' .Dar ai grija ca trebe udat sa nu se rupa Daca stau sa ma gandesc, nu cred ca am vreo poza cu tine si motoru tau, dar se rezolva Km multi si fara probleme, sa te bucuri de ea! P.S.: ...si nu mai da motorul pe la toti maniacii sa il incerce Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lao Postat Iunie 14, 2004 Share Postat Iunie 14, 2004 S-o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea! Haideti mah baieti,sariti si voi cu un aparat foto,s-o vedem si noi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lupu Postat Iunie 16, 2004 Share Postat Iunie 16, 2004 S-o stapanesti sanatos man! Da' tot mai buna e Nipra (la arat, desigur) !! S-o aduci sa vada si ochiu' nostru! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bhairava Postat Iunie 16, 2004 Share Postat Iunie 16, 2004 bine-ashea ! sa traiesti si sa te bucuri de ea fara incidente. a, si mue rossi, da ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Iunie 17, 2004 Autor Share Postat Iunie 17, 2004 Pot sa zic ca am facut ieri cu ea 130Km. Si asta in BUC. Sunt foarte multumit de ea. E mica si perversa. Cum ii dai de manetzica.... cum decoleaza. Tin sa le multumesc prietenilor mei care au testat-o (sub influenta alcoolului evident ) si mi-au laudat-o. Mai trebuie sa il corupem pe Demostene!!! Si .. multumesc pt urari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin Smokey Postat Iunie 17, 2004 Admin Share Postat Iunie 17, 2004 E tare faina, s-o stapanesti sanatos. Vezi cum e omul: ieri e comunist convins, se da peste cap (cu motorul ) si isi ia japoneza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin Smokey Postat Iunie 17, 2004 Admin Share Postat Iunie 17, 2004 Mai trebuie sa il corupem pe Demostene!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zahei Postat Iunie 17, 2004 Share Postat Iunie 17, 2004 frumoasa motoreta, s-o stapanesti sanatos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fester Postat Iunie 17, 2004 Share Postat Iunie 17, 2004 Draguta foc, sunte-ti un cuplu reusit . Mult noroc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falco Postat Iunie 18, 2004 Share Postat Iunie 18, 2004 E tare frumusica, s-o stapanesti sanatos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neamih Postat Iunie 19, 2004 Share Postat Iunie 19, 2004 ahaaaaaaaa eu te-am vazut in trafic!! iti amintesti nu? de ce n-ai zis cai noua???? aniway, s-o stapanesti sanatos! si la multi km! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Iunie 23, 2004 Autor Share Postat Iunie 23, 2004 ahaaaaaaaa eu te-am vazut in trafic!! iti amintesti nu? de ce n-ai zis cai noua???? aniway, s-o stapanesti sanatos! si la multi km! Salut . Eram la semafor ... si nu am apucat sa zic ca e noua Ai un motor super sa stii. Daca te vedea Axa caruia ii plac astfel de motoare .... nu scapai. Te purica pana la sange cu intrebari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Iunie 23, 2004 Autor Share Postat Iunie 23, 2004 Mai Baiazide, te-am vazut cu fiara pe Stefan Cel Mare, am urlat, am dat cu pietre, te-am luat la ochi cu flinta, NIMIC ! Si am remarcat ca iti schimbase-si racheta !Felicitari pentru achizitie si s-o stapanesti sanatos TUN ! Poate iesim la o bere la brotacei. Vine si Zahei si Axa cu Scame ca stam toti in zona. Si cica mai e un endurist chiar deasupra ap. lui Masli. ps. intreba Masli de tine. Ce-ti mai face meduza aia de pisica ? Pai hai diseara la ARC sa ma ochesti bine cu flinta. Promit ca nu ma misc Meduza aia de pisica? Se uita la acvariu ca la TV. Lasa numai bale pe geam. E nesanatoasa rau. Ia-o si pe Masli la arc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulian_florea Postat Iunie 23, 2004 Share Postat Iunie 23, 2004 P.S.: ...si nu mai da motorul pe la toti maniacii sa il incerce Felicitari.Sa iti mearga 100.000 de km fara sa se strice nimic.E mesto motorashu.Chiar mi-a placut. @AXA:Ce vrei sa zici .Eu am mers super incet cu ea (de aia a durat si asa de mult). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dobrescu Postat Iunie 23, 2004 Share Postat Iunie 23, 2004 Mi-am luat moto.. honda Cb450. Mica si obraznica. Si tu Brutus!!! Poate te dau baietii jos din functie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pavel Postat Iunie 23, 2004 Share Postat Iunie 23, 2004 Bravo, felicitari pentru achizitie! Sa iti traiasca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Iunie 23, 2004 Autor Share Postat Iunie 23, 2004 Si tu Brutus!!!Poate te dau baietii jos din functie! Nu ma dau jos ca ... toata conducerea planuieste sa se dea cu dusmanul: nihon no motorbaiku -> adic motor japonez Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ares666 Postat Iunie 24, 2004 Share Postat Iunie 24, 2004 Nu ma dau jos ca ... toata conducerea planuieste sa se dea cu dusmanul: nihon no motorbaiku -> adic motor japonez s-o crezi tu... Comunist pana la moarte... (sau pana la salariu suficient pt japo) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lupu Postat Iulie 20, 2004 Share Postat Iulie 20, 2004 Desi sunt comunist pana la moarte, tot imi iau japo cand fac varsta regulamentara, dar NIPRA n-o dau NICI MORT!!! E BELEA !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate