OKN Postat Iulie 24, 2008 Share Postat Iulie 24, 2008 Salutare Caut o pompa de frana fata (cu tot cu maneta)pt kawa zx6r `98...daca ma puteti ajuta si pe mine va rog Va multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EMIL-ZX6R Postat Iulie 24, 2008 Share Postat Iulie 24, 2008 te pot ajuta cu pompa,levier, recipientul pt lichidul de frina,plus cele 3 furtune fata.da-mi te rog un nr de tel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ady_viteza Postat Iulie 24, 2008 Share Postat Iulie 24, 2008 Nu am testat. Posibil.Se aude bine si este foarte scurta.Am si stickere de pus pe ea cu diverse firme.Am pus si foto.O dau eventual si la schimb cu ceva specific moto pt ca nu am ce face cu ea.0727364388 Emil tot cu galagia ai ramas? Pe busa ce evacuare ai mai pus? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Iulie 25, 2008 Share Postat Iulie 25, 2008 Deformare profesionala!Parca tie ti-a trecut... !!Nu cred.Full sistem race Yoshimura cu finala carbon triovala(bineinteles scurtata cu 16 cm si modificata total la interior). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan.c. Postat Iulie 28, 2008 Share Postat Iulie 28, 2008 http://www.ninja6zone.com/forums/showthread.php?t=1354 Ce spuneti? Ceva meseriasi pe aici ?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnson Postat Iulie 29, 2008 Share Postat Iulie 29, 2008 Eu nu as recomanda sa pui faza scurta pe ambele faruri, se dubleaza consumul de curent, ceea ce va solicita mai mult alternatorul si releul de incarcare. In afara de asta va creste consumul si vor scadea performantele, dar f posibil sa nu se simta asta. Cu ocazia intalnirii de la Brasov, in zona de campare a grupului din Piatra Neamt, veti putea admira ultimile creatii ale constructorului cu sange verde, zx10 si zx6 modele 2008, dar si modele mai vechi care au facut istorie, 636, zx7, vn drifter 1500 si 800, clasic tourer etc. La intrare ar trebui scris: oras infratit cu Akashi Japan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan.c. Postat Iulie 29, 2008 Share Postat Iulie 29, 2008 Da, ai perfecta dreptate, dar, totusi, majoritatea merg cu faza lunga aprinsa ziua, deci ar consuma mai mult ca mine cu doua faze scurte aprinse. Eu nu merg cu faza lunga deoarece folosesc butonul de flash-uri, iar cu faza lunga aprinsa nu as mai putea. Pana la urma e chestie de gusturi treaba cu ambele faruri aprinse. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnson Postat Iulie 29, 2008 Share Postat Iulie 29, 2008 Singurul avantaj pe care il vad eu, e ca nu iti mai atrage toata lumea atentia, ca ti s-a ars un bec. Cand ai faza lunga aprinsa, tot 2 becuri ard, este acelasi lucru ca la conversia respectiva, ca si consum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aalpine1 Postat Iulie 30, 2008 Share Postat Iulie 30, 2008 http://www.ninja6zone.com/forums/showthread.php?t=1354 Ce spuneti? Ceva meseriasi pe aici ?! ce inventie, ce genii, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Judas Iscariot Postat August 3, 2008 Share Postat August 3, 2008 (editat) Salut! Am de vanzare un cadru de bord second-hand pentr un Kawasaki ZX-6R, generatie 1998-1999. Piesa este intr-o stare buna, nelovita, neindoita/fara rupturi. Pretul este de 220 RON, mai mult decat echitabil. Poate are nevoie cineva de el.. Contact: 0722 94 77 62 - Radu Mail/YM Judass_iscariot (@)yahoo.com Editat August 3, 2008 de Judas Iscariot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KIDROCK Postat August 8, 2008 Share Postat August 8, 2008 pe mine ma tenteaza sa ii pun fata de 2003 dar nu stiu cat de mult trebuie modificat.Astept parerile voastre Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnson Postat August 8, 2008 Share Postat August 8, 2008 Posibil sa te coste cam cat ar fi diferenta pt unul chiar din 2003. Daca iti place asa mult, scapa de aia veche si baga banii in modelul asta, va arata groaznic, nu se pastreaza proportiile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat August 8, 2008 Share Postat August 8, 2008 pe mine ma tenteaza sa ii pun fata de 2003 dar nu stiu cat de mult trebuie modificat.Astept parerile voastre Modificarile sunt mari si costa enorm. Farul si carena fata sunt destul de scumpe. Daca tot vrei sa faci ceva schimari de look - fa la codita - pune-i de 2003-2004. Arata super. Hai ca o sa caut exact ce a facut un om si cum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KIDROCK Postat August 8, 2008 Share Postat August 8, 2008 survolaj prietene,cat m-am tinut sa te intreb de problema asta cu prima ocazie cand te vad,si azi am palavragit aiurea de toate kkturile numai de treaba asta nu te-am intrebat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat August 9, 2008 Share Postat August 9, 2008 Salutari la toata lumea ! Fericit posesor de zx6r model 2001. Extrem de multumit de ea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KIDROCK Postat August 10, 2008 Share Postat August 10, 2008 sa o stapanesti foarte sanatos si kilometrii cat mai multi fara incidente.O sa vezi ca e cal bun si fidel,si daca ii vorbesti frumos trece si Transalpina ps : super tare poza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat August 10, 2008 Share Postat August 10, 2008 Salutari la toata lumea !Fericit posesor de zx6r model 2001. Extrem de multumit de ea. Sa ai grija de ea si ea de tine. Frumoasa motoreta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aalpine1 Postat August 10, 2008 Share Postat August 10, 2008 pe mine ma tenteaza sa ii pun fata de 2003 dar nu stiu cat de mult trebuie modificat.Astept parerile voastre mai bine ti-ai luat un 2003-2004 ............... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KIDROCK Postat August 10, 2008 Share Postat August 10, 2008 de unde mihnea bani de 2003 2004 ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat August 10, 2008 Share Postat August 10, 2008 de unde mihnea bani de 2003 2004 ??? Si pentru codita iti trebuie de 2003-2004 - deci alti bani. Iti recomand de la HotBodiesRacing undertailul. Mi-l voi lua in iarna aceasta pentru motorisca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat August 11, 2008 Share Postat August 11, 2008 Multumesc pentru urari si aprecieri. Ma ajuta cineva cu recomandare service roti (schimbat cauciucuri + echilibrare) mai aproape de zona Berceni? Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KIDROCK Postat August 12, 2008 Share Postat August 12, 2008 iti recomand autozone vis-a-vis de McDonalds Rock'n Roll pe Berzei.Super meserie baietii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat August 12, 2008 Share Postat August 12, 2008 iti recomand autozone vis-a-vis de McDonalds Rock'n Roll pe Berzei.Super meserie baietii Multumesc, tocmai i-am sunat, ma duc saptamana asta la ei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aalpine1 Postat August 12, 2008 Share Postat August 12, 2008 de unde mihnea bani de 2003 2004 ??? chiar vrei sa iti raspund la aceasta intrebare ? nu te apuca de surubareli ieftine......... decat bani dati pe tot felul de plastice mai bine iti iei carene de fibra si te dai pe circuit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Boriss_s Postat August 13, 2008 Share Postat August 13, 2008 salutare, aveti idee, un rezervor indoit (infundat de la o lovitura de pumn in partea superioara langa busonul de benzina) se poate repara... adus la forma initiala, sau trebuie schimbat ? recomandati-mi si mie, va rog, o persoana, un service, unde pot schimba uleiul din furca si semeringurile. multam' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate