Sergiu 30 Postat Septembrie 11, 2009 Share Postat Septembrie 11, 2009 ma io numa nu inteleg cum dreq le rupeti asa repede... ???? toti puneti genunchii jos in oras???? la sens giratoriu zgariati asfaltul cu scaritele de le rupeti? pe "batrana doamna" le rupeam numai daca dadeam cu ciocanul pe ele. dar ce ma tot intreb eu atata ce ne putem astepta de la motociclete de 160 de kile. undeva tre sa fie ceva neiregula. tot ziceti pe aici ca acuma motocicletele sunt la fel de fiabile ca alea din anii 90 de 200 de kile. bullshit. mai mult plastic si mai putin metal. in caz de cazatura fie si de pe scarita..crapa blocul motor la ele. honde de 155 de kile si kawasaki-uri de 160...yamahe de 160 suzuki la fel... oare de ce crapa la cea mai mica problema?? oare de ce? fiindca au scos 40 de kg de pe ele de asta...si au inlocuit alea 40 de kile cu plastic mult si ieftin si cu cat mai putin metal solid. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yedutz Postat Septembrie 11, 2009 Share Postat Septembrie 11, 2009 ma io numa nu inteleg cum dreq le rupeti asa repede...???? toti puneti genunchii jos in oras???? la sens giratoriu zgariati asfaltul cu scaritele de le rupeti? pe "batrana doamna" le rupeam numai daca dadeam cu ciocanul pe ele. dar ce ma tot intreb eu atata ce ne putem astepta de la motociclete de 160 de kile. undeva tre sa fie ceva neiregula. tot ziceti pe aici ca acuma motocicletele sunt la fel de fiabile ca alea din anii 90 de 200 de kile. bullshit. mai mult plastic si mai putin metal. in caz de cazatura fie si de pe scarita..crapa blocul motor la ele. honde de 155 de kile si kawasaki-uri de 160...yamahe de 160 suzuki la fel... oare de ce crapa la cea mai mica problema?? oare de ce? fiindca au scos 40 de kg de pe ele de asta...si au inlocuit alea 40 de kile cu plastic mult si ieftin si cu cat mai putin metal solid. KAWA mea e din 99 si are 204 kg.Deci nu e chiar atat de usoara.Cum s-a rupt? Simplu!Am cazut cu ea si s-a dus pe asfalt vreo 10 m pe partea dreapta. RESPECT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan.c. Postat Septembrie 11, 2009 Share Postat Septembrie 11, 2009 Si la mine tot din cazatura. M-am gandit si eu la varianta cu sudatul dar parca nu m-as risca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
disabled_Cata Postat Septembrie 11, 2009 Share Postat Septembrie 11, 2009 Vand toba Scorpion pentru 636 si schimb oglinzi mici carbon cu oglinzi normale. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu 30 Postat Septembrie 11, 2009 Share Postat Septembrie 11, 2009 asa mai inteleg. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Toxicomanu Postat Septembrie 12, 2009 Share Postat Septembrie 12, 2009 (editat) Cata, ce e asa mica toba aia? Eu am tot scorpion pe a mea si e ... ditamai furnalu L.E: acum am vazut ca ai 636 2005 my bad Editat Septembrie 12, 2009 de Toxicomanu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
higheaven Postat Septembrie 14, 2009 Share Postat Septembrie 14, 2009 Esti un norocos.http://www.bikeshop.ro/accesorii/anunturi-...bat+-68427.html Si eu sunt norocos cu anuntul asta. Cautam ceva de mult timp. merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black_wolf Postat Septembrie 15, 2009 Share Postat Septembrie 15, 2009 postez si aici ca poate rezolv cumpar motor de 636 din 2002 pe carburi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
higheaven Postat Septembrie 15, 2009 Share Postat Septembrie 15, 2009 Am de vanzare un stop spate original cu led-uri pentru 636 - 05-06, ca nou, impecabil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kon_robi Postat Septembrie 17, 2009 Share Postat Septembrie 17, 2009 Iar eu... Cine are suportul de scarita, pilot, pe partea stanga pentru 636 2005? PM sau telefon ca il cumpar pe loc daca e un pret cinstit. DAN - 0744.471.874 E sudat,dar e sudat bine ! daca te intereseaza, la un pret foarte cinstit lasa-mi un mesaj! daca nu atunci sper sa gasesti alta ! Asfalt uscat ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan.c. Postat Septembrie 17, 2009 Share Postat Septembrie 17, 2009 Nu am pus la indoiala sudura. Este vorba pur si simplu de paranoia. Nu vreau sa risc pentru 100-200 lei in plus. Daca ar fi sa ma razgandesc il pot suda si eu pe al meu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TR-Axy Postat Septembrie 18, 2009 Share Postat Septembrie 18, 2009 am si yo 2 intrebari.. din ce an sa bagat injectie la zx6r? si furca upside down ce care a fost primu an? sal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat Septembrie 18, 2009 Share Postat Septembrie 18, 2009 am si yo 2 intrebari..din ce an sa bagat injectie la zx6r? si furca upside down ce care a fost primu an? sal 2003 Ambele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan.c. Postat Septembrie 19, 2009 Share Postat Septembrie 19, 2009 http://cgi.ebay.com/ebaymotors/GPR-Steerin...sQ5fAccessories Eu imi iau niste scarite de la el. Sper sa il conving sa trimita in Romania. Daca vrea cineva amortizorul sa spuna, poate dam comanda impreuna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
disabled_Cata Postat Septembrie 19, 2009 Share Postat Septembrie 19, 2009 iau eu amortizorul 100%. Depinde cat urca pretul, vrei sa plusezi in locul meu te rog? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan.c. Postat Septembrie 20, 2009 Share Postat Septembrie 20, 2009 Cata, ai PM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Newguy Postat Septembrie 24, 2009 Share Postat Septembrie 24, 2009 acum in iarna vreau si eu sa imi iau un 636 intre ani 2003-2005 puteti sa imi spuneti si mie detali desspre el 1. de ce ar fi dificil de condus 2. de ce ar fi usor de condus 3. avantaje dezavantaje ms pt cei ce posteaza salut :-h Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kowalski Postat Septembrie 24, 2009 Share Postat Septembrie 24, 2009 (editat) Daca intereseaza pe cineva un costum de piele dintr-o bucata marca alpinestars in stare perfecta dati-mi un pm, este verde si pretul se negociaza de la 300 de euro, altii vand geci la banii astia. PS marimea este 52, eu am 188 si 82 de kg, imi vine la fix insa motorul meu este rosu si nu da prea bine la terase Editat Septembrie 24, 2009 de Kowalski Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan.c. Postat Septembrie 24, 2009 Share Postat Septembrie 24, 2009 Pune poze cu el te rog. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
higheaven Postat Septembrie 25, 2009 Share Postat Septembrie 25, 2009 (editat) http://cgi.ebay.com/ebaymotors/GPR-Steerin...sQ5fAccessoriesEu imi iau niste scarite de la el. Sper sa il conving sa trimita in Romania. Daca vrea cineva amortizorul sa spuna, poate dam comanda impreuna. L-ai convins? Era foarte bun pretul pt amortizor. L-am ratat pt. ca a scris ala gresit amortizor: "dampener" Editat Septembrie 25, 2009 de higheaven Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan.c. Postat Septembrie 25, 2009 Share Postat Septembrie 25, 2009 Nu a vrut sa se mai complice sa trimita in Romania, pentru ca deja avea licitatii din State, atat pentru amortizor cat si pt scarite. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
disabled_Cata Postat Septembrie 25, 2009 Share Postat Septembrie 25, 2009 Dane, daca te vedem in urmatoarea luna cu amortizor GPR, putem sa aruncam cu pietre dupa tine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan.c. Postat Septembrie 25, 2009 Share Postat Septembrie 25, 2009 Am amortizor de vreo 3 luni. Eu de la tip vroiam sa cumpar niste scarite racing,reglabile, tot la 100$. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
disabled_Cata Postat Septembrie 25, 2009 Share Postat Septembrie 25, 2009 Am amortizor de vreo 3 luni. Eu de la tip vroiam sa cumpar niste scarite racing,reglabile, tot la 100$. Ai scapat, foarte tare motorul, daca mai gasesti amortizor te rog eu anunta-ma. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kowalski Postat Septembrie 25, 2009 Share Postat Septembrie 25, 2009 Pune poze cu el te rog. Uite si pozele:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate