dan.c. Postat Aprilie 6, 2010 Share Postat Aprilie 6, 2010 (editat) Imi vand crash pad-urile. Sunt Puig si nu necesita gaurirea carenei. http://www.bikeshop.ro/accesorii/anunturi-...zga+-91662.html De aici le-am cumparat: http://www.motorteam.ro/accesorii/lista/0/4/1/7 Editat Aprilie 6, 2010 de dan.c. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SBN Postat Aprilie 6, 2010 Share Postat Aprilie 6, 2010 Ovidiu, da 636-le 2005-2006 este cel mai umflat din clasa de 600. daca este vorba de clasa 600 din anii 05-06 asa e,ca altfel un gsx-r 01-03 este mai umflat decat 636-le. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wawessh Postat Aprilie 6, 2010 Share Postat Aprilie 6, 2010 (editat) @SBN Cred ca te inseli tu sau cei de pe site asta: http://www.motorbikes.be/en/Suzuki_GSX-R_600_2003.aspx http://www.motorbikes.be/en/Kawasaki_ZX-6R_2005.aspx Kawasaki e mai "mare". Editat Aprilie 6, 2010 de wawessh Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
higheaven Postat Aprilie 6, 2010 Share Postat Aprilie 6, 2010 daca este vorba de clasa 600 din anii 05-06 asa e,ca altfel un gsx-r 01-03 este mai umflat decat 636-le. Da, era vorba de clasa 6oo din anii 05-06 nu de micsunele. Dar daca tot insisti cu gixeru din 2oo3 observa mai jos comparatiile. Acum mai depinde doar ce intelegi tu prin "umflat" 2 kg in plus sau 10 cai in minus? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Aprilie 10, 2010 Share Postat Aprilie 10, 2010 Salutari. Am nevoie de ajutorul unuia dintre voi care are motocicleta ca a mea, si anume ZX6R-ul din 2000 - 2001. Ajutorul consta in imprumutarea carenei fata pentru a face un mulaj din fibra de sticla dupa ea. In urma unui mic incident soldat anul trecut, carena fata este irecuperabila (so I was told). Procedura prin care se executa mulajul (matrita) nu este daunatoare carenei de baza. So, care ma puteti ajuta cu o carena frontala? Evident, o sa ma simt indatoarat pe vecie Sau, poate imi indicati un loc de unde pot cumpara respectiva carena?? Caut de ceva timp si primesc numai scoruri de te i-a durerea de cap (350 - 450 eur) Si ca tot veni vorba de piese, si un alt far mi-ar prinde bine (nu ma intrebati de ce ) Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovax_r6 Postat Aprilie 10, 2010 Share Postat Aprilie 10, 2010 Salutari.Am nevoie de ajutorul unuia dintre voi care are motocicleta ca a mea, si anume ZX6R-ul din 2000 - 2001. Ajutorul consta in imprumutarea carenei fata pentru a face un mulaj din fibra de sticla dupa ea. In urma unui mic incident soldat anul trecut, carena fata este irecuperabila (so I was told). Procedura prin care se executa mulajul (matrita) nu este daunatoare carenei de baza. So, care ma puteti ajuta cu o carena frontala? Evident, o sa ma simt indatoarat pe vecie Sau, poate imi indicati un loc de unde pot cumpara respectiva carena?? Caut de ceva timp si primesc numai scoruri de te i-a durerea de cap (350 - 450 eur) Si ca tot veni vorba de piese, si un alt far mi-ar prinde bine (nu ma intrebati de ce ) Multumesc! gasesti pe bikeshop.ro amndoua la 300 euro amandoua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Aprilie 11, 2010 Share Postat Aprilie 11, 2010 gasesti pe bikeshop.ro amndoua la 300 euro amandoua Crede-ma, caut de cel putin o luna, nu numai pe bikeshop. Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan.c. Postat Aprilie 11, 2010 Share Postat Aprilie 11, 2010 Pe ebay ai cautat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat Aprilie 11, 2010 Share Postat Aprilie 11, 2010 Daca mai astepti putin - ti-o vand pe a mea...s-ar putea sa dezmembrez mobra...momentan caut un miar si in 2-3 saptamani max vedem ce si cum...Voi posta mai in detaliu ce am pe ea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan.c. Postat Aprilie 11, 2010 Share Postat Aprilie 11, 2010 E mai avantajos sa o dezmembrezi?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat Aprilie 11, 2010 Share Postat Aprilie 11, 2010 E mai avantajos sa o dezmembrezi?! Nu stiu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wawessh Postat Aprilie 11, 2010 Share Postat Aprilie 11, 2010 La ce miar te duci?Sau ce ti-ar place sa gasesti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat Aprilie 11, 2010 Share Postat Aprilie 11, 2010 La ce miar te duci?Sau ce ti-ar place sa gasesti? Nu conteaza - atata timp cat este perfect functional si cu km reali putini din anii 2004-2007 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Claw Postat Aprilie 11, 2010 Share Postat Aprilie 11, 2010 Nu conteaza - atata timp cat este perfect functional si cu km reali putini din anii 2004-2007 Tradezi cauza sau ramai verde? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cardan Postat Aprilie 11, 2010 Share Postat Aprilie 11, 2010 (editat) salut! si-a pus cineva kit dyno jet pe zx6r?ma intereseaza pretul si detalii legate de modificarea consumului,a puterii etc!astept informatii!multumesc Editat Aprilie 11, 2010 de cardan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat Aprilie 12, 2010 Share Postat Aprilie 12, 2010 Tradezi cauza sau ramai verde? Well...nu conteaza producatorul atata timp cat motorul este perfect functional salut! si-a pus cineva kit dyno jet pe zx6r?ma intereseaza pretul si detalii legate de modificarea consumului,a puterii etc!astept informatii!multumesc Ce an? Eu am pe a mea L1 Dynojet pe carburi. Se misca mult mai bine fata de kitul stock. Bineinteles am filtru K&N si un GPR ca finala. Am lucrat cam o saptamana la amestec si sincronizare...dar s-a meritat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sir. Kid Postat Aprilie 12, 2010 Share Postat Aprilie 12, 2010 sal! Ma bag si eu printre voi! Detin un zx-6r, luat de la 0, vopsit, schimbat motorul si multe altele! Bafta si asfalt uscat! kid Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sherky Postat Aprilie 12, 2010 Share Postat Aprilie 12, 2010 Salutare, Are careva idee cum sa scot din sitele unei tobe stock de ZX-4R ? Multumesc anticipat ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cardan Postat Aprilie 12, 2010 Share Postat Aprilie 12, 2010 Ce an? Eu am pe a mea L1 Dynojet pe carburi. Se misca mult mai bine fata de kitul stock. Bineinteles am filtru K&N si un GPR ca finala. Am lucrat cam o saptamana la amestec si sincronizare...dar s-a meritat. e din '98!un pret si un distribuitor!bineinteles ca si la mine va urca filtru sport ,iar pt finala ramane sa ma hotarasc!multumesc de raspuns! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Aprilie 13, 2010 Share Postat Aprilie 13, 2010 (editat) . Mesaj completat Ce an? Eu am pe a mea L1 Dynojet pe carburi. Se misca mult mai bine fata de kitul stock. Bineinteles am filtru K&N si un GPR ca finala. Am lucrat cam o saptamana la amestec si sincronizare...dar s-a meritat. cum ai reusit sa faci amestecul? mie nu-mi iese nicicum Editat Aprilie 13, 2010 de dopeman1979 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat Aprilie 15, 2010 Share Postat Aprilie 15, 2010 .Mesaj completat cum ai reusit sa faci amestecul? mie nu-mi iese nicicum Colortunere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clasic Postat Aprilie 18, 2010 Share Postat Aprilie 18, 2010 Salut baieti, daca are careva nevoie de o roata fata de ZX6R model '96 apelati la mine, am o bucata in stare foarte buna, cu tot cu discuri ca noi. Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cardan Postat Aprilie 19, 2010 Share Postat Aprilie 19, 2010 salutare din nou!cu dyno am lamurit-o(multumesc celor care au raspuns),vine cat mai repede posibil!acum am alta intrebare:a montat cineva 190 pe spate la zx6-r din '98?inta pe bascula fara problema?stock e 170,dar am vazut ca majoritatea merg pe 180!in schimb,as vrea un 190!nu prea ma pricep,vin de pe chopper!pot verifica daca masor?teoretic ar fi suficient cate 1 cm stanga/dreapta,nu?astept pareri!multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrian_zZr_600 Postat Aprilie 20, 2010 Share Postat Aprilie 20, 2010 Salutare. Daca tot l-am primit ma gandeam ca poate mai de ajutor pentru cine de pe aici cu model 2003-2004. Manualul de service ( l-am urcat pe transfer si este valabil 10 zile ): http://www.transfer.ro/storage/Kawasaki_ZX...r-a31df800f.zip Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat Aprilie 20, 2010 Share Postat Aprilie 20, 2010 salutare din nou!cu dyno am lamurit-o(multumesc celor care au raspuns),vine cat mai repede posibil!acum am alta intrebare:a montat cineva 190 pe spate la zx6-r din '98?inta pe bascula fara problema?stock e 170,dar am vazut ca majoritatea merg pe 180!in schimb,as vrea un 190!nu prea ma pricep,vin de pe chopper!pot verifica daca masor?teoretic ar fi suficient cate 1 cm stanga/dreapta,nu?astept pareri!multumesc! Mi se pare cam mult. Eu merg pe 190 pe janta de 5.5 si e un pic cozonacel, cat despre curbe etc, tragi un pic mai mult de ea sa se aplece. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate