Nyt Postat Decembrie 15, 2009 Share Postat Decembrie 15, 2009 La Multi Ani Big_boy !! Tinerete...tinerete.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Decembrie 15, 2009 Share Postat Decembrie 15, 2009 La multi ani vecinu'! Multi km superbi si multa sanatate Bogdan! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexgrp Postat Decembrie 16, 2009 Share Postat Decembrie 16, 2009 La multi ani Bogdan ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Decembrie 16, 2009 Share Postat Decembrie 16, 2009 La Multi Ani secretarule ! P.S : Mama cate berii sunt de primit in martie ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
septimiu JFK Postat Decembrie 16, 2009 Share Postat Decembrie 16, 2009 La Multi Ani omule sa ai parte de cele mai frumoase mobre si femei ...si sanatate si $$$$ sa le intretii 1000d ani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Decembrie 17, 2009 Share Postat Decembrie 17, 2009 Va invit in cazul in care nu ati vazut topicul, maine seara (vineri) la petrecerea Mosociclistilor, incepand cu orele 21:00 Iron City (Strada Blanari, nr 21) cu bratele pline de mici bucurii. De la jucarii, hainute, rechizite, carti pana la dulciuri, toate vor fi sortate si impartite in pachete pentru copiii de la: 1.Mia’s Children in comuna Rosu la 2 km de Bucuresti 2.Casa Roxana 3.Adapostul de zi si de noapte pentru copiii strazii din Ferentari Poate ne vedem acolo la o bere! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GabiButon Postat Decembrie 18, 2009 Share Postat Decembrie 18, 2009 Dragi compatrioti, chiar daca zapada este cat casa, Buton tot se da cu mobra SBK 09 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexgrp Postat Decembrie 18, 2009 Share Postat Decembrie 18, 2009 Dragi compatrioti, chiar daca zapada este cat casa, Buton tot se da cu mobra SBK 09 Haha misto rau jocul pe xbox,cred ca arata f bine grafica dar nu se observa pe filmarea asta...pacat ca din unele perspective nu mi s-a parut chiar real jocul,de exemplu atunci cand dai inferioara in timp ce esti f aplecat si nu cazi sau atunci cand te lovesti de ceilalti si inca ramai stabil... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Carpe diem Postat Decembrie 19, 2009 Share Postat Decembrie 19, 2009 Dragi compatrioti, chiar daca zapada este cat casa, Buton tot se da cu mobra SBK 09 Dragi tovarashi in ale datului cu mobra pe soselele patriei, datorita plangerilor primite la redactie din partea baietilor de dorobanti cu privire la acest joc.....am decis sa va propun o alternativa...macar asta e safe.......http://www.youtube.com/watch?v=0tsW0ldIpt0 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Decembrie 21, 2009 Share Postat Decembrie 21, 2009 Dragi compatrioti, chiar daca zapada este cat casa, Buton tot se da cu mobra SBK 09 bre, 35 km/h top speed pe 16-12-2009, pe la orele 22 si ceva, fix, cu cioaparu' lu' madam! acilea, pa campia libertatzii, duceam mobra la iernat!!! cel mai lung voblaj in "slow motion"!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GabiButon Postat Decembrie 21, 2009 Share Postat Decembrie 21, 2009 bre, 35 km/h top speed pe 16-12-2009, pe la orele 22 si ceva, fix, cu cioaparu' lu' madam! acilea, pa campia libertatzii, duceam mobra la iernat!!! cel mai lung voblaj in "slow motion"!!! Spre rusinea mea, fata de anul trecut, acum n-am mai iesit Ma multumesc deocamdata cu SBK-ul Mesaj completat Haha misto rau jocul pe xbox,cred ca arata f bine grafica dar nu se observa pe filmarea asta...pacat ca din unele perspective nu mi s-a parut chiar real jocul,de exemplu atunci cand dai inferioara in timp ce esti f aplecat si nu cazi sau atunci cand te lovesti de ceilalti si inca ramai stabil... Unde am dat eu inferioara in timp ce eram aplecat ma ? Nu recunosc nimic. Calitatea este proasta, da ... e filmat cu telefonul. Alta varianta nu am Mesaj completat Dragi tovarashi in ale datului cu mobra pe soselele patriei, datorita plangerilor primite la redactie din partea baietilor de dorobanti cu privire la acest joc.....am decis sa va propun o alternativa...macar asta e safe.....http://www.youtube.com/watch?v=0tsW0ldIpt0 bun, bun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allexx_2 Postat Decembrie 21, 2009 Share Postat Decembrie 21, 2009 Dragi tovarashi in ale datului cu mobra pe soselele patriei, datorita plangerilor primite la redactie din partea baietilor de dorobanti cu privire la acest joc.....am decis sa va propun o alternativa...macar asta e safe.......http://www.youtube.com/watch?v=0tsW0ldIpt0 Cam tras de par... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Carpe diem Postat Decembrie 21, 2009 Share Postat Decembrie 21, 2009 Cam tras de par... Mai si baietii de pe Dorobanti sunt cam trasi de par.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Decembrie 22, 2009 Share Postat Decembrie 22, 2009 Dragi tovarashi in ale datului cu mobra pe soselele patriei, datorita plangerilor primite la redactie din partea baietilor de dorobanti cu privire la acest joc.....am decis sa va propun o alternativa...macar asta e safe.......http://www.youtube.com/watch?v=0tsW0ldIpt0 La ce slide-uri face ala in joc ..zici ca e Dkw-ul la 35 la ora ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mesterila Postat Decembrie 22, 2009 Share Postat Decembrie 22, 2009 Olaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Decembrie 22, 2009 Share Postat Decembrie 22, 2009 Aloha! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GabiButon Postat Decembrie 22, 2009 Share Postat Decembrie 22, 2009 Bum! bum! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Decembrie 22, 2009 Share Postat Decembrie 22, 2009 La ce slide-uri face ala in joc ..zici ca e Dkw-ul la 35 la ora ! bre, ieo am ratat pietonii si mashinile din trafic! n-am nimerit nici macar unu'... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Decembrie 22, 2009 Share Postat Decembrie 22, 2009 bre, ieo am ratat pietonii si mashinile din trafic! n-am nimerit nici macar unu'... Daca erai la Carmageddon sau la Flatout nu luai nici un punct...ultimul ieseai. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Decembrie 22, 2009 Share Postat Decembrie 22, 2009 Daca erai la Carmageddon sau la Flatout nu luai nici un punct...ultimul ieseai. daca baga editia de iarna la Flatout, rup tot!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Decembrie 22, 2009 Share Postat Decembrie 22, 2009 daca baga editia de iarna la Flatout, rup tot!!! Editia de iarna pt bikeri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
norbi_bidi Postat Decembrie 23, 2009 Share Postat Decembrie 23, 2009 Va rog semnati petitia de mai jos... Salvati o rasa, Va multumesc http://www.petitieonline.ro/petitie-p22164044.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Carpe diem Postat Decembrie 25, 2009 Share Postat Decembrie 25, 2009 Craciun fericit si un an nou cu cat mai mult asfalt uscat si fara evenimente va doresc la toti...Sa fiti iubiti si sa aveti grija de mobrele voastre ca si ele sa aiba grija de voi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ciciu Postat Decembrie 25, 2009 Share Postat Decembrie 25, 2009 craciun fericit . daca mai tine asa afara ne vedem la intrunire vineri la metrou Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexgrp Postat Decembrie 26, 2009 Share Postat Decembrie 26, 2009 craciun fericit . daca mai tine asa afara ne vedem la intrunire vineri la metrou Eu am iesit azi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate