alexutzza Postat Iulie 19, 2008 Share Postat Iulie 19, 2008 da ... nush dak stii exact unde e curba aia lunga de la real ... cum vii de la mall .... eram pe banda 2 .... si eram aplecat .... aveam cam 60 .... si mi-a taiat calea unu cu o duba fiat ducato cred ... oricum era o duba mare .... si .... m-am panicat cand l-am vazut k e la 1 metru de mine si a pus si frana .... atunci am blocat rotile .... fara sa vreau .... si fiind aplecat ... m-am tavalit pana am intrat sub unu cu un peugeot 307 .... aoleo... duamne..de asta zic sa fim noi atenti mereu..ca altii.....clar nu sunt pt noi.. uff... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GabiButon Postat Iulie 19, 2008 Share Postat Iulie 19, 2008 uff...nasol...si ..cum esti?nu erai echipat complet?la amckart asa cereau aia.... Nu, nu m-am dus sa ma dau. Aveam geaca, casca si manusi. Acolo a vrut gasca sa mergem. Apropo, aveti mare grija pe centura. Din cauza caldurii s-au format in asfalt santuri de la rotile masinilor mari. Te fura destul de urat acele santuri. Daca stau bine sa ma gandesc ... cred ca a fost una din cauzele principale ptr. care am cazut. Am stat tot timpul cu aceasta teama de la intrarea pe centura (a voblat de cateva ori). Abia asteptam sa ajung. salve si eu stau in titan (codrii neamtului mai exact) ... posesor de GSX 600 F deocamdata pieton .... motorul a suferit un mic accident acum 2 saptamani .... in fatza la real ..... a luat o tranta cam naspa din cauza unui bou cu o dubitza .... care a si fugit .... si m-a lasat cu motoru pe picioru stang (am genunchiul cam varza ) am reparat ce am putut la el pana acum ...... mai trebuie sa ii iau capac stanga si ulei si sa ii repar putin carena si e gata de drum cand va mai intalniti pe undeva .... poate imi dati si mie de stire Id mess : youdontreallyloveme@yahoo.com nu ... nu il stiam personal ... dar am mai vazut motoru ... ii stiam pe restu care erau pe acolo cu motoare .... adik tipu cu firebalde si ala cu gsxr.... .... mare pacat de el .... eu eram in 311 cand am vazut accidentu .... sad salve! Codrii Neamtului? pai suntem vecini. Relativ Eu stau in spatele sectiei 13 politie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maddok Postat Iulie 19, 2008 Share Postat Iulie 19, 2008 atunci ar trebui sa il stii pe mifla sta la sectia 13 ... are un ER-6N cand e gata motoru meu ne vedem toti la o plimbare de seara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pachemon Postat Iulie 19, 2008 Share Postat Iulie 19, 2008 la revenirea din "plimbarea la mare" care am facut-o aceste zile cat am lipsit am aflat de Teo. necaz . vad figuri noi bine ati venit... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maddok Postat Iulie 19, 2008 Share Postat Iulie 19, 2008 la revenirea din "plimbarea la mare" care am facut-o aceste zile cat am lipsit am aflat de Teo. necaz . vad figuri noi bine ati venit... bine te-am gasit serban here sper sa ne vedem in curand .... trebuie sa repar motoru si ies pe asfalt sa va vad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexgrp Postat Iulie 20, 2008 Share Postat Iulie 20, 2008 sta cineva pe la morarilor? in ultima vreme au inceput sa mai apara motoare pe aici,nou pe aici este cineva cu un fazer rosu si inca cineva care sta la costin georgian cu un er 6 n,care sunteti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Iulie 20, 2008 Share Postat Iulie 20, 2008 la revenirea din "plimbarea la mare" care am facut-o aceste zile cat am lipsit am aflat de Teo. necaz . vad figuri noi bine ati venit... Bine v-am gasit si multumim de primire Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefan_cb750 Postat Iulie 21, 2008 Share Postat Iulie 21, 2008 la revenirea din "plimbarea la mare" care am facut-o aceste zile cat am lipsit am aflat de Teo. necaz . vad figuri noi bine ati venit... Bine v-am gasit si multumim de primire Cred ca la NOI, astia mai NOI ca tine se referea... Tu vad ca esti destul de veche Asadar, bine ati revenit, bine v-am gasit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Iulie 21, 2008 Share Postat Iulie 21, 2008 Cred ca la NOI, astia mai NOI ca tine se referea... Tu vad ca esti destul de veche Asadar, bine ati revenit, bine v-am gasit! ) Eu sunt veche da' pe alt topic....aici nu prea ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kawalin Postat Iulie 21, 2008 Share Postat Iulie 21, 2008 ) Eu sunt veche da' pe alt topic....aici nu prea ) veche esti de la 50 de ani in sus... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Iulie 21, 2008 Share Postat Iulie 21, 2008 veche esti de la 50 de ani in sus... cine vorbea....) vedem noi la paintball Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Iulie 21, 2008 Share Postat Iulie 21, 2008 (editat) veche esti de la 50 de ani in sus... "shu, ca aici eu comand, daca nu vreau eu sa iesi cu noi, nu iesi, da?!" (a se lua ca o gluma, kawalin stie...) Editat Iulie 21, 2008 de ravenitza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
passtefan Postat Iulie 21, 2008 Share Postat Iulie 21, 2008 parca era o recomandare sa se foloseasca messengerul pt chestii personale ca anumiti sunt sensibili si sunt deranjati ? nu se aplica tuturor membrilor acest lucru ? este cineva mai presus de lege in cavalerie ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Iulie 21, 2008 Share Postat Iulie 21, 2008 parca era o recomandare sa se foloseasca messengerul pt chestii personale ca anumiti sunt sensibili si sunt deranjati ? nu se aplica tuturor membrilor acest lucru ? este cineva mai presus de lege in cavalerie ? mda...here we go again... bye bye people! ride safe! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Catalin de pe forum Postat Iulie 21, 2008 Share Postat Iulie 21, 2008 parca era o recomandare sa se foloseasca messengerul pt chestii personale ca anumiti sunt sensibili si sunt deranjati ? nu se aplica tuturor membrilor acest lucru ? este cineva mai presus de lege in cavalerie ? buna, buna asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefan_cb750 Postat Iulie 21, 2008 Share Postat Iulie 21, 2008 Mi se pare mie, sau este cam liniste pe aici? Ceva subiecte de conversatie...? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nice_sun_man Postat Iulie 22, 2008 Share Postat Iulie 22, 2008 Cine se duce la Sighisoara ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unucuktm Postat Iulie 22, 2008 Share Postat Iulie 22, 2008 Salut, oameni buni ! Dupa cativa ani de nedumeriri, lamuriri, certitudini, indoieli, vise, cosmaruri, incurajari, descurajari, sfaturi, atentionari, amenintari, rugaminti, promisiuni, juraminte, angajamente ferme, un contract si trei ani de viitoare sclavie ... am in sfarsit motocicleta mea . Primul pas pe scara experientei l-am facut deja (ocolire scuter...frana fata...blocat roata...ghips mana stanga) si chiar am tras si prima concluzie: echipamentul trebuie purtat si la 40 de grade afara Acum am timp sa mai citesc povete pe forum (care sunt binevenite, dar pana nu dai tu cu capu' nu stii cum e) si sa ma bag si eu in seama ca sunt de prin Titan ca si voi si cred ca pe toti ne doare mana cand ne-o rupem ... deci avem niste lucruri in comun. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
YAUDOI2TREI Postat Iulie 22, 2008 Share Postat Iulie 22, 2008 SALUT,MA NUMESC MARTIN SI SUNT DIN SALAJAN. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefan_cb750 Postat Iulie 22, 2008 Share Postat Iulie 22, 2008 Bine ati venit! Sa auzim numai de bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Casper Postat Iulie 22, 2008 Share Postat Iulie 22, 2008 bagam vineri o plimbare?! a?a?a? bineinteles dupa ce stam ceva si de vorba... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
YAUDOI2TREI Postat Iulie 22, 2008 Share Postat Iulie 22, 2008 bagam vineri o plimbare?! a?a?a? bineinteles dupa ce stam ceva si de vorba... SUNT DE ACORD,LA 19:00 NU? LA TITAN 2? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Casper Postat Iulie 22, 2008 Share Postat Iulie 22, 2008 (editat) da...VINERI la 19:00 la titan iesirea din parc! pana acum suntem 3...mai strangem inca 3...si facem parada sau poate tragem o fuga pana aici... :D:D Editat Iulie 22, 2008 de Casper Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Iulie 22, 2008 Share Postat Iulie 22, 2008 Bogdan: daca ajunge kitul de lant pana vineri seara, in weekend merg la Sighisoara. Pt restul: wow ce de persoane noi! Ma bucur. Intalnirea ramane in fiecare vineri la gura de metrou Titan, cea din parc, intre orele 19-20. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Iulie 22, 2008 Share Postat Iulie 22, 2008 Oki....s-ar putea ca vineri sa vin pe jos,..macar sa va cunosc... Am cazut azi cu motoreta si mi-am spart capacul de la ulei...bine,plus oglinda stanga tandari si carena.... dc nu reusesc sa le fac pana vineri,o sa vin macar sa va vad. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate