blondu ij Postat Aprilie 5, 2007 Share Postat Aprilie 5, 2007 pentru toti care pleaca din buc si nu ajung vineri sarbatori fericite iar pentru cei care ramin in buc astept propuneri de plimbari simbata sau duminica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dunloop Postat Aprilie 5, 2007 Share Postat Aprilie 5, 2007 Eu plec vineri, sper ca inainte de 12 , deci va doresc sarbatori fericite si sa fiti sanatosi Felicitari celor cu carnete si/sau motoare nou venite sau repuse in functziune! Ne vedem cand ne intalnim! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ametist Postat Aprilie 5, 2007 Share Postat Aprilie 5, 2007 pe nimeni important ) a fost cineva sambata la Italia Motors? hai mey neo, pey, noi restul, nu suntem importanti sau cum!? imi place cum a iesit motoreta! s-o stapanesti sanatos si sa te bucuri la maxim de ea! planuri de Pasti nu am asa ca ne vom vedea vineri la o sueta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tudvio Postat Aprilie 5, 2007 Share Postat Aprilie 5, 2007 daca esti cine cred eu ca esti...inseamna ca am facut scoala moto impreuna vom vedea cand ne intalnim intr-o vineri... mi-ar placea sa-l cunosc in sfarsit si pe pepsiman ca tot am vb noi atata pe mess de cizmele alea pe care nu le-am mai luat de vinerea asta ce sa zic...sunt aproape sigura ca o sa fiu plecata din bucuresti asa ca va urez pe de acum paste fericit tuturor ne vedem atunci cand vii de unde esti plecata salutare sunt Marius , si stau in Dristor langa benzinaria mol , si tocmai mi am luat un cbr F3, pt discutii cu vecinii las un id cristea_armany salutare marius cred ca iti stiu motorul daca e cel parcat in benzinarie eu stau un pic mai jos pe istriei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Aprilie 5, 2007 Share Postat Aprilie 5, 2007 yupiiiiii azi a plecat din germania fetitza mea!!! saptamana viitoare cred ca ma duc sa o iau de la sibiu poate cu inca putina ambitie din partea mea...iau si permisul pana pe 1 mai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neo Postat Aprilie 5, 2007 Share Postat Aprilie 5, 2007 hai mey neo, pey, noi restul, nu suntem importanti sau cum!? imi place cum a iesit motoreta! s-o stapanesti sanatos si sa te bucuri la maxim de ea! planuri de Pasti nu am asa ca ne vom vedea vineri la o sueta! mai draga am inteles ca a fost vineri dar el spunea de sambata si am incercat o gluma dar a iesit ruseasca:)) multumesc mult pentru urari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexxa Postat Aprilie 5, 2007 Autor Share Postat Aprilie 5, 2007 frumoasa... chiar tre sa vin neaparat maine sa-ti vad fieruta ... sa vedem... poate arata mai bine in realitatwe... a si fieruta lu' blondu... a inteles ca vine si el .... pana atunci... asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ametist Postat Aprilie 5, 2007 Share Postat Aprilie 5, 2007 mai draga am inteles ca a fost vineri dar el spunea de sambata si am incercat o gluma dar a iesit ruseasca:)) multumesc mult pentru urari bine mai draga Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
diadri Postat Aprilie 6, 2007 Share Postat Aprilie 6, 2007 Salut pe tata lumea, n-am mai putut venii si la celelalte intruniri.......dar cu siguranta vin dupa pasti......azi plec cu motoru la valcea, si n-am cum sa vin. Paste fericit la toata lumea......si nu in ultimul rand felicitari noilor motociclisti, si bafta celor care au examene. Bafta la toata lumea si.....ASFALT USCAT. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei_r5 Postat Aprilie 6, 2007 Share Postat Aprilie 6, 2007 /index.php?showtopic=90401 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fLorinelu Postat Aprilie 6, 2007 Share Postat Aprilie 6, 2007 Salutare aveti un 125-ist printre voi...numele meu este florin am 17 ani si un Rieju rs2 125 .Stau in spatele liceului Cuza.Pana pe la jumatatea verii motorul il tin in cartierul 23 august la curte si ma voi plimba mai mult in weekenduri. Asfalt uscat si sa auzim de bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kayne Postat Aprilie 7, 2007 Share Postat Aprilie 7, 2007 Salutare! Io mi's Vlad, 27 ani in curand, calaret de motoretele altora momentan din motive de vanatoare de banci... (adica ele ma vaneaza pe mine... ) ) relativ vecin cu blondu' , in speta stau pe stelian mihale langa scoala 112 ... Asfalt uscat tuturor si abia astept sa ne vedem la beri si iesiri.. p.s. paste fericit, ca se impune urarea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexxa Postat Aprilie 7, 2007 Autor Share Postat Aprilie 7, 2007 pentru noii veniti: Bine a-ti venit printre noi pentru cei ce si-au luat de curand carnet: Felicitari!!! pentru totata lumea: Paste fericit!!! Sanatate si un sezon fara incidente neplacute!!! Numai bine!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tudvio Postat Aprilie 7, 2007 Share Postat Aprilie 7, 2007 pentru noii veniti: Bine a-ti venit printre noi pentru cei ce si-au luat de curand carnet: Felicitari!!! pentru totata lumea: Paste fericit!!! Sanatate si un sezon fara incidente neplacute!!! Numai bine!!!! multumesc mult Alexa! va multumesc la toti pentru primirea de care am avut parte! va urez la toti PASTE FERICIT !! ASFALT USCAT !! si sa avem parte de cat mai multe intalniri de acum inainte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ametist Postat Aprilie 7, 2007 Share Postat Aprilie 7, 2007 welcome guys !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyblue Postat Aprilie 7, 2007 Share Postat Aprilie 7, 2007 Va utez la toti Paste Fericit si tot ce este mai bine sa aveti parte numai de bucurii si toate visele sa vi-se indeplinesca Si nu in ultimul rand asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei_r5 Postat Aprilie 8, 2007 Share Postat Aprilie 8, 2007 Hristos a inviat ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Aprilie 8, 2007 Share Postat Aprilie 8, 2007 Adevarat A Inviat! Paste fericit tuturor si aveti grija ce ciocniti zilele astea Raven. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexxa Postat Aprilie 8, 2007 Autor Share Postat Aprilie 8, 2007 Adevarat a Inviat!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tudvio Postat Aprilie 8, 2007 Share Postat Aprilie 8, 2007 Hristos a inviat ! Adevarat A Inviat !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DHL Postat Aprilie 8, 2007 Share Postat Aprilie 8, 2007 Adevarat a inviat! M-am plimbat si azi pe campurile din jurul lacului Stefanesti. De pe 25 apr sper sa ne intalnim pe asfalt. Pana atunci... numai enduro. Paste fericit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fLorinelu Postat Aprilie 8, 2007 Share Postat Aprilie 8, 2007 Hristos a inviat ! Adevarat a inviat ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legnakrad Postat Aprilie 8, 2007 Share Postat Aprilie 8, 2007 hello new guys sal florin..pe tine te cunosc. adevarat a'nviat. Scuze ca nu am putut sa stau vineri dar promisesem ceva si am zis sa ma tin de cuvant. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neo Postat Aprilie 8, 2007 Share Postat Aprilie 8, 2007 adevarat a inviat Bun venit celor noi,si toate cele bune tuturor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legnakrad Postat Aprilie 9, 2007 Share Postat Aprilie 9, 2007 stie careva unde gasesc un antifurt ieftin si bun plz ? am nevoie sa cumpar maine ca mi s'a bulit asta p care il aveam X( sa fie bun dar pana in 1 milion Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate