septimiu_21 Postat August 7, 2008 Share Postat August 7, 2008 (editat) pai am fost doar 3 titani la arc...am stat cam 1 h si au plecat spre ursu cred....eu am mai ramas k mi-am gasit grupul de geseristi care sunt vreo 10 in tot Buc in rest cred k ne vedem vineri ...........Ne vedem vineri la intalnire...poate mergem in bikers in otopeni. ........... e f frumos in bike...otopeni, eu am fost prima oara acum o saptm si mi-a placut deci..ma bag la o plimbarica pana acolo....si acolo au o papicaaaa Editat August 7, 2008 de septimiu_21 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ruen Postat August 7, 2008 Share Postat August 7, 2008 am stat, am baut un suc, dupa care am venit la Ursu ai am mancat o pita si am baut o bere rece:)imi pare rau ca nu ai venit si tu si doru. in cateva saptamani o sa apar si eu pe o mobra... pana atunci, asa pieton daca ma anuntati din timp , o pizza as fi mancat aseara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefan_cb750 Postat August 7, 2008 Share Postat August 7, 2008 Ne vedem vineri la intalnire...poate mergem in bikers in otopeni. Mergem, mergem... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
big_boy Postat August 7, 2008 Share Postat August 7, 2008 vineri seara miting impotriva primariei, pt decizia interzicerii motocicletelor pe timp de noapte, in parcarea magazinului Billa din dr.taberei la orele 22.30 Ne strangem sa mergem mai multi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maddok Postat August 8, 2008 Share Postat August 8, 2008 (editat) deci in seara asta la 7 la metrou la titan da ? :bounce: Editat August 8, 2008 de maddok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefan_cb750 Postat August 8, 2008 Share Postat August 8, 2008 deci in seara asta la 7 la metrou la titan da ? :bounce: DA! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bikeritza Postat August 8, 2008 Share Postat August 8, 2008 pana la urma c facem azi, lume? dam o fuga pana in bikers otopeni? contati si p mene azi la 7 la titan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marat Postat August 8, 2008 Share Postat August 8, 2008 (editat) E vreo sansa sa mai vad si eu pe cei 2, 3 , 5 care tineau anul trecut de 6 la metrou la parc pentru a nu se pierde "gasca"? Poate se mobilizeaza si vin astazi la intalnire...nu ca nu mi-ar fi simpatici cei noi...dar cred ca e pacat sa dispara "vechiturile" Editat August 8, 2008 de Marat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maddok Postat August 8, 2008 Share Postat August 8, 2008 acum ma bag in dush si la 7 sunt la titan mergem in otopeni deci ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bikeritza Postat August 8, 2008 Share Postat August 8, 2008 mergem in otopeni deci ??? din c am inteles, da, acolo s mere azi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat August 8, 2008 Share Postat August 8, 2008 Frumoasa plimbarea pana in Bikers otopeni, gasca foarte de treaba, ma bucur ca am mai cunoscut si azi membri noi, mi-a facut placere...ne vedem curand. Poate vineri daca nu plec din bucuresti. weekend placut! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pachemon Postat August 8, 2008 Share Postat August 8, 2008 s-au strans pana acum la gasca 210 lei pentru ionut. va multumesc! luni ma duc la banca sa-i trimit... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vulturul argintiu Postat August 8, 2008 Share Postat August 8, 2008 s-au strans pana acum la gasca 210 lei pentru ionut. va multumesc! luni ma duc la banca sa-i trimit... sper sa nu-ti platesti la banca rata lunara din ei - sa faci poze cand bagi banii - ACUM CHIAR GLUMESC OMULE !!!! dc mai trebuie mai facem rost, spune si ..... gasim noi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maddok Postat August 9, 2008 Share Postat August 9, 2008 plimbarea de azi ... super faza cu politia ... si mai super ) am intalnit si eu oameni noi .... si oameni pe care ii stiam deja ma bucur ca am putut sa particip si eu la strangerea banilor pentru ionutz , si sper ca suma de bani stransa sa il ajute pe el si sotia lui sa treaca putin mai usor peste greutatile aparute .... eu sincer as vrea sa donez sange pentru el .... am grupa 0 si deci este okay .... mai este cineva care ar putea sa faca acest gest ??? poate ne organizam sa mergem mai multi .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bikeritza Postat August 9, 2008 Share Postat August 9, 2008 A demisionat regina , ravenitza !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Traiasca regina , bikeritza !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ???? cei cu mene?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kawalin Postat August 9, 2008 Share Postat August 9, 2008 (editat) ???? cei cu mene?? asta-i tare! nu stiu daca ai facut-o intentionat sau nu... dar a picat super bine! a fost fain ieri in bikers! ne mai intalnim! Editat August 9, 2008 de Kawalin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdancbr Postat August 9, 2008 Share Postat August 9, 2008 (editat) s-au strans pana acum la gasca 210 lei pentru ionut. va multumesc! luni ma duc la banca sa-i trimit... Eu zic ca daca ar strange mai multe comunitati si aici ma refer la ceilalti bikeri din celelalte cartiere care se strang si ei (militari,rahova,dorobanti) ar fi ceva Ieri am fost prima oara la intalnire (eu neavand motocicleta m'am agatat de maddok ) si mi-a placut super mult Editat August 9, 2008 de bogdancbr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat August 9, 2008 Share Postat August 9, 2008 pai dati si voi un semn pe topicul Pantelimon(arilor) ca noi ne strangem multi seara, si in general nu facem mai nimic. si vorba ceea, suntem vecini si ar fi bine sa ne cunoastem. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R4z0r Postat August 9, 2008 Share Postat August 9, 2008 pai dati si voi un semn pe topicul Pantelimon(arilor) ca noi ne strangem multi seara, si in general nu facem mai nimic. si vorba ceea, suntem vecini si ar fi bine sa ne cunoastem. buna idee hai miercuri sa ne intalnim toti intr-un loc sa mergem toti la arc ce zici? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat August 9, 2008 Share Postat August 9, 2008 tinem legatura... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Legnakrad. Postat August 9, 2008 Share Postat August 9, 2008 a fost hazoasa rau faza cu politistu saracu se balbaia de numa numa cand a vazut ca am oprit toti mi'a parut bn sa-i cunosc pe cei nou veniti si in legatura cu pantelimonu...tipati si ne intalnim eu is in..vacantaaa !!!!! finaly )) vineri inainte de intalnire am dat si eu ultimu examen...off...credeam ca nu mai trece Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
septimiu_21 Postat August 10, 2008 Share Postat August 10, 2008 (editat) ???? cei cu mene??A demisionat regina , ravenitza !!!!!!!!!!!!!!!!!!!Traiasca regina , bikeritza !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ..in primul rand cine se intituleaza regina ??! ..ori face parte din familia regala....ori e un titlu "nobiliar" de origine rroma mai avem putin si avem si cavaleri ..curtezane... inchizitori nu stiu cine demisioneaza sau nu....poate imi spuneti si mie .......iar despre cei nou veniti ..haideti sa ne cunoastem ..intrati si voi in gasca prin prezenta la intruniri si plimbarile noastre si apoi postati ce va taie mintea..dar si atunci in cunostiinta de cauza ...in rest asfalt uscat tuturor Editat August 10, 2008 de septimiu_21 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefan_cb750 Postat August 10, 2008 Share Postat August 10, 2008 (editat) Si mie mi-a parut bine Presupun ca vreti si niste poze... daca tot am facut... Aaaaa.... uitasem, asta pentru Ravenitza... Editat August 10, 2008 de stefan_cb750 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vrajitoru_23 Postat August 10, 2008 Share Postat August 10, 2008 (editat) vreau si eu sa imi iau A-ul(am B-ul).....stau in republica, in cartierul de case.....cand a fost intalnirea?......sper sa vin si eu la o urmatoare intalnire....sa imi fac o idee de ce motor "sa ma iau"....vreau zzr 600, dar ma intreb daca nu e prea mic pt mine(am 1,88m si 85kg)...prea mic ca dimensiuni ca puterea e mare, poate prea mare....mi-ar placea sa va vad......nu am citit prea mult din topicul asta(bv, e mare;) )(frumoase poze) apropo de regine si chestii de gen, vreti sa fiu eu Merlin al cavaleriei voastre?....offf ce mult imi doresc sa am motor, sa am parte de libertate, sa pot calatorii unde vreau fara sa am problema timpului (am mers pe scuter si a fost placut, dar pe o motocicleta) Editat August 10, 2008 de vrajitoru_23 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GaGauTa Postat August 11, 2008 Share Postat August 11, 2008 (editat) oho, a fost ceva lume vineri... la ora aia eram pe Transfagarasan, fugeam de vijelie ne vdm vineri Editat August 11, 2008 de GaGauTa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate