Dorrian Postat August 30, 2008 Share Postat August 30, 2008 Maine iese careva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat August 30, 2008 Share Postat August 30, 2008 Aseara mi-am scos in sfarsit firele de la genunchi Am voie sa indoi genunchiu, dar am nevoie de ceva exercitii pentru ca muschii nu prea imi mai permit orice...Sper ca pana vineri sa ma pot sui pe motocicleta si sa vin la intalnire Ooo boy!! Ooo boy!!! asa raven fate bine k ai pierduc ceva plimbari pe cinste... plus k am luat masa la fitze in dorobantzi la recomandarea lui vaporash asa k dak vremea tine cu noi mai repetam,dar de data asta fara cazaturi in alta ordine de idei..... eo dak ma duc la spital.... c ma sfatuiti? le zic alora ce s-a intamplat si ca am cazut cu mobra sau mai bine inventez alta poveste? adik.... ma gandesc ca daca zic faza cu mobra, sa nu cheme aia politia pe acolo , crezand ca am facut accident sau ceva de genu asta regret sa spun k am deptate...dar asa e. tiam spus k o sa te doara a doua zi...ai grija de u si pentru cei ce nu au reusit sa ajunga ieri la intalneala cateva poze care valoreaza 1000 de posturi da stiu astea facute noaptea nu au iesit ...deh daca am telefon bun frumoase poze bre! poate data viitoare se incumeta nyt sa care si el aparatul ala smecher dupa el sa facem poze si noaptea k atunci e actiunea maxima pana atunci asfalt curat(si ala ud are farmecul lui) mobra de vanzare f jmechera toba carbon alea alea se da racing pe curbe prinde 200 si 300 in cadere libera arata bling bling are si coditza chiar ) come on care mai doreste care mai pofteste http://www.bikeshop.ro/handler.php?tip=am&...amp;zoom=1#foto :laugh: hai micii titanei viitori mocioclisti sariti pe ea ! bafta dragosh!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Yorgo Postat August 30, 2008 Share Postat August 30, 2008 Neatza! am ratat si iesirea de vinerea asta frumoase pozele sper ca vinerea viitoare sa va vad si live,nu doar in poze.si sa cunosc pe cine mai e de cunoscut Salutare fratilor! Si eu sunt din titan,sunt incepator pe moto si nou pe forum...nu prea am cu cine sa ies la plimbarici...Daca ma primiti si pe mine in gasca dati un buzz la messenger marinaru2009 Promit sa-mi iau aparatul foto cu mine si o sa postez si eu poze pe aici:P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orlyy9 Postat August 31, 2008 Share Postat August 31, 2008 intrarea este libera (intra cine vrea si iese cine poate) Salutare fratilor! Si eu sunt din titan,sunt incepator pe moto si nou pe forum...nu prea am cu cine sa ies la plimbarici...Daca ma primiti si pe mine in gasca dati un buzz la messenger marinaru2009 Promit sa-mi iau aparatul foto cu mine si o sa postez si eu poze pe aici:P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceFlower Postat August 31, 2008 Share Postat August 31, 2008 Care dintre voi vrea sa iasa azi. Prin Bucuresti, pe langa bucuresti, nu conteaza. da-ti un semn de viata ceva si iesim. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Legnakrad. Postat August 31, 2008 Share Postat August 31, 2008 Care dintre voi vrea sa iasa azi. Prin Bucuresti, pe langa bucuresti, nu conteaza. da-ti un semn de viata ceva si iesim. eu o sa plec acum sa beau o cafelutza pe undeva pe aici ma duc prin biker's sau jack nu stiu..daca vrei tipa dar acusica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdancbr Postat August 31, 2008 Share Postat August 31, 2008 pana acum s'au anuntat vreo 2-3 ....dar pe seara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat August 31, 2008 Share Postat August 31, 2008 Faine pozele..multumim fotografilor nostri profesionisti...am ajuns vedeta..care este ! Data viitoare vin si eu cu al meu...ca sa facem treaba ! PUPA (pt pitzi-ul meu R4ZOR ) ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dorrian Postat August 31, 2008 Share Postat August 31, 2008 ma bag si eu,unde?la ce ora? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bikeritza Postat August 31, 2008 Share Postat August 31, 2008 cik in jur d 8 la titan..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdancbr Postat August 31, 2008 Share Postat August 31, 2008 Diseara la 8 eu cu bikeritza vom fi prezenti la titan ...care vi ne gasim acolo (eu ma duc cu ea sa ne plimbam in parc) =)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bikeritza Postat August 31, 2008 Share Postat August 31, 2008 aileea, c faci u fata??? PUPA ))) Diseara la 8 eu cu bikeritza vom fi prezenti la titan ...care vi ne gasim acolo (eu ma duc cu ea sa ne plimbam in parc) =)) ca 2 porumbei ))) PUPA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdancbr Postat August 31, 2008 Share Postat August 31, 2008 O sa plec mai devreme sa ma duc sa iau niste flori (tot de prin IOR'e) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bikeritza Postat August 31, 2008 Share Postat August 31, 2008 O sa plec mai devreme sa ma duc sa iau niste flori (tot de prin IOR'e) oooo imi aduci si flori d camp???? c romantic )) :X:X:X:X:X:X Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aileea Postat August 31, 2008 Share Postat August 31, 2008 aileea, c faci u fata??? PUPA ))) ca 2 porumbei ))) PUPA eu ma fac ca muncesc!!! Sunt la serviciu...ies la ora 24...ca ma bagam si eu la o plimbarica prin IOR....daca nu deranjam porumbeii Eu fac o plimbarica prin Bucuresti dupa ora 24...daca nu dormiti si aveti chef....un PM va rog.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Edward21 Postat August 31, 2008 Share Postat August 31, 2008 Vin si eu ) Facem intrecere care aduce cele mai frumoase flori...am eu unele de plastic prin casa =)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bikeritza Postat August 31, 2008 Share Postat August 31, 2008 ca ma bagam si eu la o plimbarica prin IOR....daca nu deranjam porumbeii Eu fac o plimbarica prin Bucuresti dupa ora 24...daca nu dormiti si aveti chef....un PM va rog.. nu e fata )) t faceam si p u porumbitza si p ovy la fel, da cu conditia sa vina cu flori la u..... ahh am inteles.... u t dai numa dupa 24, faci curse alea alea ... las k t stim noi ))) t duci in dorobanti acolo la fitze si t dai ))) Vin si eu ) Facem intrecere care aduce cele mai frumoase flori...am eu unele de plastic prin casa =)) moaaaa preferatele mele :X:X:X:X: bogdancbr vezi k ai concurenta )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Edward21 Postat August 31, 2008 Share Postat August 31, 2008 Are si praf daca vrei il las acolo ) miros a Nicolae ceausescu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bikeritza Postat August 31, 2008 Share Postat August 31, 2008 Are si praf daca vrei il las acolo ) miros a Nicolae ceausescu ahhh de vis...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdancbr Postat August 31, 2008 Share Postat August 31, 2008 (editat) Am intuitia cu mine nu e panica =)) @Edward vezi sa nu iti rupi si celalalt picior...(accidental) Editat August 31, 2008 de bogdancbr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Edward21 Postat August 31, 2008 Share Postat August 31, 2008 Deobicei in ultimile 3 saptamani cand ma inalnesc cu o am obiceiul ''prost''sa ascund florile in gips ) dar de data asta le voi tine in mana Am intuitia cu mine nu e panica =)) @Edward vezi sa nu iti rupi si celalalt picior...(accidental) Promit ca am sa merg pe trotuar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aileea Postat August 31, 2008 Share Postat August 31, 2008 nu e fata )) t faceam si p u porumbitza si p ovy la fel, da cu conditia sa vina cu flori la u..... ahh am inteles.... u t dai numa dupa 24, faci curse alea alea ... las k t stim noi ))) t duci in dorobanti acolo la fitze si t dai ))) moaaaa preferatele mele :X:X:X:X: bogdancbr vezi k ai concurenta )) ovy e prin bacau la ora asta...si mai bine sa nu va deranjam Noi asteptam sa se blocheze toate semafoarele pe rosu in Dorobanti si abia apoi ne dam... hai ca iar sunt OFFTOPIC si se convinge Andrei R5 ca sunt obraznica plimbare placuta...si ne mai vedem pe la ursu serile astea.. Cum era?? PUPA?????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bikeritza Postat August 31, 2008 Share Postat August 31, 2008 ovy e prin bacau la ora asta...si mai bine sa nu va deranjam Noi asteptam sa se blocheze toate semafoarele pe rosu in Dorobanti si abia apoi ne dam... hai ca iar sunt OFFTOPIC si se convinge Andrei R5 ca sunt obraznica plimbare placuta...si ne mai vedem pe la ursu serile astea.. Cum era?? PUPA?????? aoleu..... c face p acolo??? poi atunci.... d fapt voi le-ati blokt.... )) k sa puteti sa va dati.. ati taiat firele asa k in filme si pac.... toate pe rosu acu poti sa fi offtopic k nu e andrei_r5 p net deci merge, da sa vezi dupaia cand t prinde si vede c ai scris...... iar te cearta ))) PUPA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdancbr Postat August 31, 2008 Share Postat August 31, 2008 Ar trebuie "PUUPA" pus in semnatura fiecaruia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Edward21 Postat August 31, 2008 Share Postat August 31, 2008 Ar trebuie "PUUPA" pus in semnatura fiecaruia Buna imi dai si mie id-ul tau? ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate