mikulinaorangina Postat Septembrie 22, 2008 Share Postat Septembrie 22, 2008 pai hai ne vedem sau nu ca si asa am treaba pana noaptea tarziu Io ma duc sa beau oricum in ciko pe la un 7 8 cand scap de job si poate va cunosc si io ca stau prin zona .... oarecum m Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
seniorJAX Postat Septembrie 22, 2008 Share Postat Septembrie 22, 2008 Deci ... se iese pe undeva in seara asta ... bem ceva? ... si asa am avut o zi de cacao la munca ... macar sa ii dau in goarna la motoreta sa ma relaxez. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
big_boy Postat Septembrie 22, 2008 Share Postat Septembrie 22, 2008 2 zile la rand am dat de tine si de bigboy in trafic...ce bine e de unii ca au timp de plimbari Dar pe tine cand te mai angrenam la o plimbarik? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R4z0r Postat Septembrie 22, 2008 Share Postat Septembrie 22, 2008 (editat) Io ma duc sa beau oricum in ciko pe la un 7 8 cand scap de job si poate va cunosc si io ca stau prin zona .... oarecum m Deci ... se iese pe undeva in seara asta ... bem ceva? ... si asa am avut o zi de cacao la munca ... macar sa ii dau in goarna la motoreta sa ma relaxez. gata am vorbit cu Nyt. TOATA LUMEA ESTE ASTEPTATA LA URSU DE LA ORA 20:15. care cu mobra care cu conserva care pe jos care are chef l.e. welkome mikulinaorangina! Editat Septembrie 22, 2008 de R4z0r Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luci03 Postat Septembrie 22, 2008 Share Postat Septembrie 22, 2008 Ne intalnim la titan la gura de metrou acolo ca sa mergem la ursu ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R4z0r Postat Septembrie 22, 2008 Share Postat Septembrie 22, 2008 Ne intalnim la titan la gura de metrou acolo ca sa mergem la ursu ?? daca vreti da dar cred ca mai bine direct acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Septembrie 22, 2008 Share Postat Septembrie 22, 2008 Dar pe tine cand te mai angrenam la o plimbarik? dupa ce termin cu restantele am sa ies din nou la plimbari...momentan numai la munca, cu treaba si acasa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luci03 Postat Septembrie 22, 2008 Share Postat Septembrie 22, 2008 Se mai pleaca la ursu ca e 20:15 ... ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Septembrie 22, 2008 Share Postat Septembrie 22, 2008 ar fi bine sa mergi in bikers, eu cred ca ii gasesti acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orlyy9 Postat Septembrie 22, 2008 Share Postat Septembrie 22, 2008 Mas pune pe asfalt sa amortizez caderea blondei,in spirit civic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dorrian Postat Septembrie 22, 2008 Share Postat Septembrie 22, 2008 Maine careva,cineva are chef de o iesire in aer liber? daca nu ploua binenteles! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adriandracul Postat Septembrie 23, 2008 Share Postat Septembrie 23, 2008 Maine careva,cineva are chef de o iesire in aer liber? daca nu ploua binenteles! zii mestere ce ai in gand ca m-ar tenta . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R4z0r Postat Septembrie 23, 2008 Share Postat Septembrie 23, 2008 Mas pune pe asfalt sa amortizez caderea blondei,in spirit civic. mare om mare caracter Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
septimiu_21 Postat Septembrie 23, 2008 Share Postat Septembrie 23, 2008 (editat) zii mestere ce ai in gand ca m-ar tenta . azi.nu pot...dar maine la arc....?? ...ne adunam la titan la 7 k sa plecam spre ARC ?? eu vin dc nu poua Editat Septembrie 23, 2008 de septimiu_21 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dany_cbr Postat Septembrie 23, 2008 Share Postat Septembrie 23, 2008 o intrebare pentru cei care m-au ajuns din urma dupa ce am plecat din Giurgiu Cu cat 200 la ora ati mers de m-ati prins din urma in apropiere de Bucuresti? Eu dupa ce am plecat am oprit la un petrom... bagat benzina... pierdut vreo 5 minute... pus manusile reising... pierdut alte 5 min (2:30 min pt fiecare mana ) mers cu vreo 70 la ora in localitati + mers intre localitati cu 160-180 la ora de imi facea capul numai asa -> Weekend-ul viitor se anunta vreme mai buna... poate facem o cheie si un siriu sambata si un amckart duminica... sau invers Da, cu 200 si in anumite zone chiar ceva mai mult eram 4 care am mers mai tare, insa eu m-am oprit la un moment dat sa "dau un telefon" si apoi i-am asteptat pe restul Din pacate nu sunt in tara weekend-ul asta, dar va doresc vreme super buna si asfalt uscat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adriandracul Postat Septembrie 24, 2008 Share Postat Septembrie 24, 2008 (editat) azi.nu pot...dar maine la arc....??...ne adunam la titan la 7 k sa plecam spre ARC ?? eu vin dc nu poua am patit beleaua... mi s a descentrat roata pe fata de la un bumper pe care nu l am vazut. vreau urget sa echilibrez si sa centrez rotile... si imi bate un piston aiurea. in concluzie nu stiu daca pot ajunge ca vreau sa scap urgent de astea Editat Septembrie 24, 2008 de adriandracul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Septembrie 24, 2008 Share Postat Septembrie 24, 2008 Fratilor azi pare sa fie cat de cat ok vremea...daca e ne vedem la 18:30 la metrou la Titan ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
septimiu_21 Postat Septembrie 24, 2008 Share Postat Septembrie 24, 2008 Fratilor azi pare sa fie cat de cat ok vremea...daca e ne vedem la 18:30 la metrou la Titan ! OK, 18:30 la Titan...ne vedem acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luci03 Postat Septembrie 24, 2008 Share Postat Septembrie 24, 2008 Fratilor azi pare sa fie cat de cat ok vremea...daca e ne vedem la 18:30 la metrou la Titan ! Hasta la Vista cocosel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dorrian Postat Septembrie 24, 2008 Share Postat Septembrie 24, 2008 Ok,ma bag si eu,18:30 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maddok Postat Septembrie 24, 2008 Share Postat Septembrie 24, 2008 18 30 la titan ! voi fi acolo ! mama ce soare e Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Yorgo Postat Septembrie 24, 2008 Share Postat Septembrie 24, 2008 Fratilor azi pare sa fie cat de cat ok vremea...daca e ne vedem la 18:30 la metrou la Titan ! Poate vin si eu la 18.30 la Titan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maddok Postat Septembrie 24, 2008 Share Postat Septembrie 24, 2008 Poate vin si eu la 18.30 la Titan vino te rog !!! ca vad ca ai moto ca al meu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Yorgo Postat Septembrie 24, 2008 Share Postat Septembrie 24, 2008 vino te rog !!! ca vad ca ai moto ca al meu hai ca vin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Legnakrad. Postat Septembrie 24, 2008 Share Postat Septembrie 24, 2008 me in Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate