Yorgo Postat Noiembrie 29, 2008 Share Postat Noiembrie 29, 2008 apropo...vezi ca spunea ceva furia blonda(ralucone) de baut la "Fara Nume" acolo pe armeneasca...asa ca poate ne vedem mai pe seara Daca mai iesiti pe undeva sapt viitoare da si tu un tar pe mobil sau un buzz pe mess ca ma plictisesc in casa si nu-mi place sa beau vin fiert de unul singur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shumy001 Postat Noiembrie 30, 2008 Share Postat Noiembrie 30, 2008 copilasi, vine iarna, asa ca am un anuntz umanitar, pt cine nu are unde sa tzina mobra si nu gaseste un garaj daca va intreseaza sa o bagati la curte (la 2 minute de ursu) nu ezitazi, indraznitzi, gasim noi pe acolo un coltzisor ......... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pachemon Postat Noiembrie 30, 2008 Share Postat Noiembrie 30, 2008 LA MULTI ANI! andreilor si andreelor de pe motocilete (inclusiv mie)... nu uitati sa puneti graul la incoltit diseara ... si sa va si rodreasca pana la revelion. asa de bine sa ne mearga tuturor la anul care vine! va imbratisez cu drag! eu, pachemon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Noiembrie 30, 2008 Share Postat Noiembrie 30, 2008 La multi ani!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Noiembrie 30, 2008 Share Postat Noiembrie 30, 2008 La multi ani Andrelelor si Andrelilor ! La multi ani Pachemoane,sa ne traiesti si sa te bucuri de ala micu ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R4z0r Postat Noiembrie 30, 2008 Share Postat Noiembrie 30, 2008 la multi ani sfintilor ca stiu ca sunteti multi aici la titan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GabiButon Postat Noiembrie 30, 2008 Share Postat Noiembrie 30, 2008 La multi ani! Cine ma insoteste maine la "marea adunare nationala" ? La 12- 12:30 se strang mobrele la academia militara. Se anunta vreme buna nu se anunta nimeni ? hmmm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Noiembrie 30, 2008 Share Postat Noiembrie 30, 2008 Pas, nu ma omor cu astfel de "parade"... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Noiembrie 30, 2008 Share Postat Noiembrie 30, 2008 Pas, nu ma omor cu astfel de "parade"... Sa-ti fie rusine... ! Recunoaste in fata marii adunari nationale ca nu participi pt ca n-ai stegulet tricolor sa-ti pui pe mobra... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GabiButon Postat Noiembrie 30, 2008 Share Postat Noiembrie 30, 2008 (editat) pana maine dimineata mai e timp de razgandit ... ideea e sa ajungem acolo. Nu ne tine nimeni cu forta Pachemon, te bagi ... am reusit si eu sa repar mobra si nu am cu cine iesii Editat Noiembrie 30, 2008 de gabibuton Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Noiembrie 30, 2008 Share Postat Noiembrie 30, 2008 Sa-ti fie rusine... ! Recunoaste in fata marii adunari nationale ca nu participi pt ca n-ai stegulet tricolor sa-ti pui pe mobra... rusinica sa imi fie...nu vreau sa creez discutii, dar prefer sa iau o punga de pe jos si sa o pun la gunoi, decat sa sarbatoresc romania! Iubesc pamantul si natura din romania dar urasc mentalitatea romaneasca! pana maine dimineata mai e timp de razgandit ... ideea e sa ajungem acolo. Nu ne tine nimeni cu forta Pachemon, te bagi ... am reusit si eu sa repar mobra si nu am cu cine iesii ma indoiesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GabiButon Postat Noiembrie 30, 2008 Share Postat Noiembrie 30, 2008 singurul motiv ptr. care tin neaparat sa merg >>> vreau sa fac o ultima cura de zgomot de motor pe anul asta. Din cauza accidentului nu prea am avut parte ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luci03 Postat Decembrie 1, 2008 Share Postat Decembrie 1, 2008 singurul motiv ptr. care tin neaparat sa merg >>> vreau sa fac o ultima cura de zgomot de motor pe anul asta. Din cauza accidentului nu prea am avut parte ... Pana la urma ai pus Two brothers slip-on pe ea ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GabiButon Postat Decembrie 1, 2008 Share Postat Decembrie 1, 2008 nop:( Nu mai sunt finante. Dar, vine ea primavara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Decembrie 1, 2008 Share Postat Decembrie 1, 2008 nop:( Nu mai sunt finante. Dar, vine ea primavara Nu te potolesti ! Cauti reumatismul ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Decembrie 1, 2008 Share Postat Decembrie 1, 2008 .........................mobra sa se vada si din fata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pachemon Postat Decembrie 1, 2008 Share Postat Decembrie 1, 2008 numai pentru faptul ca am spalat-o si e curata ... si apoi oasele mele nu mai tin la frig. da ziceau astia la meteo ca primavara vine devreme la anu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R4z0r Postat Decembrie 3, 2008 Share Postat Decembrie 3, 2008 si sus cu titanul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Decembrie 3, 2008 Share Postat Decembrie 3, 2008 sus mafia, jos patria...sau cum era aia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Decembrie 3, 2008 Share Postat Decembrie 3, 2008 @ripper: Fain rau prinsa poza aia de a iesit asa elegant Sketchu. Nice Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Decembrie 3, 2008 Share Postat Decembrie 3, 2008 @ripper: Fain rau prinsa poza aia de a iesit asa elegant Sketchu. Nice `tzam fain. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Decembrie 3, 2008 Share Postat Decembrie 3, 2008 `tzam fain. de bine ce ma bucuram ieri, azi nu am mai iesit cu motorul...e ceata prea aiurea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Decembrie 3, 2008 Share Postat Decembrie 3, 2008 (editat) de bine ce ma bucuram ieri, azi nu am mai iesit cu motorul...e ceata prea aiurea. am vazut pe un tip cu un africa twin, pe ceata...lasa don`shoara ca o sa mai fie vreme buna. Mobra mea e tot in service avantajul ca nu am nici mobra nici masina, am tras niste betii, in fiecare vineri de la halloween incoa, si uneori si sambata Editat Decembrie 3, 2008 de alex ripper Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Decembrie 3, 2008 Share Postat Decembrie 3, 2008 (editat) Vineri se anunta petrecere in Bikers Otopeni, cine vine de prin Cavalerie?! Mos Nicolae ? umple ghetutele in Biker?s Club !!! ?pe 5 decembrie incepand cu ora 21.00, toate ghetutele se aliniaza in Biker?s Club sa le umple Mosul cu bunatati, dulciuri si portocale... asta desigur, daca ati fost cuminti!!! Cele mai lustruite ghetute primesc bonus!!! P.S. S-ar parea ca Mosul sa aibe mai multe surprize...asadar va dam un indiciu: sansele cresc pentru cei punctuali!!! Editat Decembrie 3, 2008 de ravenitza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Decembrie 4, 2008 Share Postat Decembrie 4, 2008 Aloooo...Titanistii mai traiti mah?Dati si voi un semn ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate