switch Postat Martie 5, 2009 Share Postat Martie 5, 2009 Io am zis ca vin Va aduc umbrele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shumy001 Postat Martie 5, 2009 Share Postat Martie 5, 2009 Io am zis ca vin Va aduc umbrele da....si noi ne luam ochelari de soare si costume de baie..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Martie 6, 2009 Share Postat Martie 6, 2009 Mai vad ca ploaia s-a mai retras asa ca daca pana diseara nu mai ploua o sa vin si eu sigur. Mai rosie ca focul, ca m-am revopsit roscata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Martie 6, 2009 Share Postat Martie 6, 2009 vin si eu. ajung pe la 6 - 6:30 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Martie 6, 2009 Share Postat Martie 6, 2009 vin si eu. ajung pe la 6 - 6:30 bro ce cauti asa devreme...hai de la 7... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spideru Postat Martie 6, 2009 Share Postat Martie 6, 2009 Stati mai nu luati viteza inca...sa vedem cum e vremea...ca nimanui nu-i place sa stea ca o curca plouata in mijlocul strazii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shumy001 Postat Martie 6, 2009 Share Postat Martie 6, 2009 deci, daca nu ploua la orele 19. ok ne dem acolo deci, daca nu ploua la orele 19. ok ne dem acolo ,, ne vedem"..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Martie 6, 2009 Share Postat Martie 6, 2009 Stati mai nu luati viteza inca...sa vedem cum e vremea...ca nimanui nu-i place sa stea ca o curca plouata in mijlocul strazii. Vin si eu... A ramas pt 7? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Martie 6, 2009 Share Postat Martie 6, 2009 Vin si eu... A ramas pt 7? da. dar u treb sa cumperi bilet la intrare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mesterila Postat Martie 6, 2009 Share Postat Martie 6, 2009 Cred k ma bag si eu daca nu ploua...mortii ei de vreme Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spideru Postat Martie 6, 2009 Share Postat Martie 6, 2009 Bine ba...ma bag si eu daca nu ploua...iar facem echipa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Martie 6, 2009 Share Postat Martie 6, 2009 da. dar u treb sa cumperi bilet la intrare Treb sa-mi fac mutatia la cineva cateva zile pe luna...Clar treb sa-mi gasesc o don'soara motoretizta in titan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Martie 6, 2009 Share Postat Martie 6, 2009 gixx hai ca te primim azi sa nu zici ca suntem rai:p eu as avea pofta de o mini tura ..... un mihailesti, snagov ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Martie 6, 2009 Share Postat Martie 6, 2009 Bre eu nu vin la plimbarica ca stau prost cu banii si nici vremea nu e prea superba... Dar vin la titan la ora 7...apoi dau o fuga in Regie la o clatita, poate veniti si voi. Va tzuca Ravenitza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
big_boy Postat Martie 6, 2009 Share Postat Martie 6, 2009 Eu ma gandeam la un Belciugatele... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Martie 6, 2009 Share Postat Martie 6, 2009 Sau la ursu..e jam sesion... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Martie 6, 2009 Share Postat Martie 6, 2009 Sau la ursu..e jam sesion... I'm in, dupa clatite evident Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Martie 6, 2009 Share Postat Martie 6, 2009 I'm in, dupa clatite evident iupii...zdranganesc si eu un pic chitara... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stefan33 Postat Martie 6, 2009 Share Postat Martie 6, 2009 Sint NEW pe-aici si nu m-am putut abtine sa VA SALUT! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Martie 6, 2009 Share Postat Martie 6, 2009 haide la metrou sa ne saluti;) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Martie 6, 2009 Share Postat Martie 6, 2009 (editat) Sint NEW pe-aici si nu m-am putut abtine sa VA SALUT! Uelcom ! Editat Martie 6, 2009 de Nyt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R4z0r Postat Martie 6, 2009 Share Postat Martie 6, 2009 Sint NEW pe-aici si nu m-am putut abtine sa VA SALUT! pai nu te abtine si zi si de unde esti. cu alte cuvinte prezinta-te si tu ca sa te salutam si noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
big_boy Postat Martie 6, 2009 Share Postat Martie 6, 2009 F tare plimbarea:D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nipplelutz Postat Martie 6, 2009 Share Postat Martie 6, 2009 F tare plimbarea:D indeed haide ravenitza..unde's pozele..stiu ca mori de nerabdare sa le pui.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vrajitoru_23 Postat Martie 6, 2009 Share Postat Martie 6, 2009 iupii...zdranganesc si eu un pic chitara... mmm....chitarist:)...poate facem schimb de experienta... adica sa ma inveti ca eu chiar zdrangan:)) poate ajungi si eu vreodata la clatitele alea ca prea le laudati:D.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate