MCMISU Postat Mai 15, 2009 Share Postat Mai 15, 2009 Da, incepand cu ora 19 pana la 20. Ne vedem acolo diseara, misca-ti fundu!Eu nu stiu exact cand apar, dar de venit tot vin. mai exact se poate??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat Mai 15, 2009 Share Postat Mai 15, 2009 mai exact se poate??? ce anume??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Mai 15, 2009 Share Postat Mai 15, 2009 mai exact se poate??? iete aci : click me!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Mai 15, 2009 Share Postat Mai 15, 2009 (editat) Ai o concurenta buna /index.php?...t=0&start=0 dar s-ar putea sa-l depasesti la capitolul costumatie Pe vremuri de criza, solutii de criza... mai exact se poate??? Statia de metrou titan, gura din parc. Phiu...deja mi-a intrat in reflex aceasta fraza, si noaptea in somn iete aci : click me!!! Harta o gasesti in linkul pus de alex. ps: sefu poza ta indica urmatoarea statistica: P5140003.jpg ( 804.95K ) Number of downloads: 26 Editat Mai 15, 2009 de ravenitza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Mai 15, 2009 Share Postat Mai 15, 2009 vin sigur, mai bine asa? a fost vreodata misto ? Tu cu rautatile tale Da,a fost . pe vremea cand tu nu mergeai acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat Mai 15, 2009 Share Postat Mai 15, 2009 Tu cu rautatile tale Da,a fost . pe vremea cand tu nu mergeai acolo. Rautacioasa mica - si cand ma gandesc ca ti-am pus lantu la mobra Ce naiba e clubu ala, PLM? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Mai 15, 2009 Share Postat Mai 15, 2009 Da,a fost . pe vremea cand tu nu mergeai acolo. asta inseamna ca ar trebui sa fie misto, avand in vedere ca eu nu prea calc pe acolo. plus ca spre dezamagirea ta, mai treceam in iron si inainte sa ajungi sa ma stii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Mai 15, 2009 Share Postat Mai 15, 2009 Rautacioasa mica - si cand ma gandesc ca ti-am pus lantu la mobra Ce naiba e clubu ala, PLM? Nu-s rautacioasa ,bre Asa ma stii tu pe mine? asta inseamna ca ar trebui sa fie misto, avand in vedere ca eu nu prea calc pe acolo. plus ca spre dezamagirea ta, mai treceam in iron si inainte sa ajungi sa ma stii. Stiu foarte bine,pisoi, cand mergeai tu in iron si cand nu,dar chestiile astea le vorbim pe mess daca vrei, nu stam sa ne-nvartim in jurul cozii pe forum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Mai 15, 2009 Share Postat Mai 15, 2009 Stiu foarte bine,pisoi, cand mergeai tu in iron si cand nu,dar chestiile astea le vorbim pe mess daca vrei, nu stam sa ne-nvartim in jurul cozii pe forum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zar Postat Mai 15, 2009 Share Postat Mai 15, 2009 de baut bem cu alcool doar cand nu suntem cu mobrele si ca sa vezi cam cati ne stangem,sa fie o zi frumoasa afara si o sa fi uimit placut surprins as spune! uimit as ramane daca ati fi vre-o2-3 pe 29 vin sa fac prezenta! sa nu ma uimiti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
big_boy Postat Mai 15, 2009 Share Postat Mai 15, 2009 azi (sambata) la ora 10 dimineata va astept la o tura de campie....pana acum se pare k o sa facem ceva gen bucuresti~calarasi~bulgari~giurgiu~buc Se merge lejer,fara limita de timp sau recorduri de doborat! As prefera sa va anuntati sa stiu ce si cum....ma gasiti pe id-ul dode.bogdan sau la nr 0766.800.912 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kayne Postat Mai 15, 2009 Share Postat Mai 15, 2009 @drc: breh, as fi venit azi, dar dupa cum iti explicam, am fost la romexpo sa amenajam locatia... pe la 0120 am ajuns acasa... la cat am muncit acolo, ati putea sa veniti ca merita.. o sa fie show de show!!! deci nu uitati! maine si poimaine, STUNT MOTO la ROMEXPO!!! is concurenti de prima mana, si da, si al nostru Cozo! @alisuca: io o sa ajung maine si la Apashu la evenimentul cela, ca na, a man gotta do what a man gotta do... sper sa'mi puna cineva pai in bere, ca nu mai pot misca mainile.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alisuca Postat Mai 16, 2009 Share Postat Mai 16, 2009 Deci toata lumea prezenta diseara, ceee bineee Eu o sa fiu acolo de pe la 5-6, cand apareti va astept la un suc si la poze La Stunt nu pot sa ajung decat maine, dar sunt convinsa ca o sa am ce sa vad si atunci.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Mai 16, 2009 Share Postat Mai 16, 2009 Cititi asta, e despre Femei Goale!!! Pozele maine, acum am plecat. Pentru cine vrea sa mearga la Apasu, ne vedem diseara la ora 20 la statia de metrou titan. (aseara era oprita trecerea spre apasu dinspre regie, asa ca tre sa o luati pe iuliu maniu si apoi dreapta) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Mai 16, 2009 Share Postat Mai 16, 2009 Bre, da' stiu ca ati strans ceva gasca aseara.Inclusiv incepatoarea canina. Bravos! PS: Sebi tradeaza monsteristii sau doar sta in zona? FREE SYMBOLIC!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stefan33 Postat Mai 16, 2009 Share Postat Mai 16, 2009 Cititi asta, e despre Femei Goale!!!Pozele maine, acum am plecat. Pentru cine vrea sa mearga la Apasu, ne vedem diseara la ora 20 la statia de metrou titan. (aseara era oprita trecerea spre apasu dinspre regie, asa ca tre sa o luati pe iuliu maniu si apoi dreapta) Am studiat. Bun material! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Mai 16, 2009 Share Postat Mai 16, 2009 Deci toata lumea prezenta diseara, ceee bineee Eu o sa fiu acolo de pe la 5-6, cand apareti va astept la un suc si la poze La Stunt nu pot sa ajung decat maine, dar sunt convinsa ca o sa am ce sa vad si atunci.. maine e finala,cu siguranta vei avea ce sa vezi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
virus.infected Postat Mai 16, 2009 Share Postat Mai 16, 2009 incerc sa ajung si eu la titan la ora 20.00 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nipplelutz Postat Mai 16, 2009 Share Postat Mai 16, 2009 nu e cam tarziu la 8 ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
secretarul Postat Mai 16, 2009 Share Postat Mai 16, 2009 nush ce sa zic .asha sa hotarat cred de comun acord ps daca nu apar modificari ramane 20.00 titan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Mai 16, 2009 Share Postat Mai 16, 2009 (editat) Hotarati voi ora ca eu nu mai sunt sigura ca pot veni. Sorry! Pozele: Poze Editat Mai 16, 2009 de ravenitza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nipplelutz Postat Mai 16, 2009 Share Postat Mai 16, 2009 Hotarati voi ora ca eu nu mai sunt sigura ca pot veni. Sorry! daca nu mai vii tu..nu mai are nici un farmec..ma duc sa imi dau foc la motor.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Mai 16, 2009 Share Postat Mai 16, 2009 daca nu mai vii tu..nu mai are nici un farmec..ma duc sa imi dau foc la motor.. Ai nevoie de gaz? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nipplelutz Postat Mai 16, 2009 Share Postat Mai 16, 2009 Ai nevoie de gaz? FUNNY haideti lume la 7 ...inclusiv ravenitza(chiar daca e fata) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dya Postat Mai 16, 2009 Share Postat Mai 16, 2009 sa aveti bani la voi; cica e 200 mii intrarea ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate