punkz Postat Iunie 1, 2009 Share Postat Iunie 1, 2009 Hihi am luat sala azi 20/20 dar m-au programat la poligon abia pe 17 . Oricum pana atunci am timp sa strang banii sa repar motorul ca tre sa-i iau intinzator si lant de distributie si nu mai am bani. (stie cineva de unde le pot lua mai ieftin?) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Iunie 1, 2009 Share Postat Iunie 1, 2009 Poate are nevoie cineva: /index.php?showtopic=372077 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Iunie 1, 2009 Share Postat Iunie 1, 2009 (editat) Hihi am luat sala azi 20/20 dar m-au programat la poligon abia pe 17 .Oricum pana atunci am timp sa strang banii sa repar motorul ca tre sa-i iau intinzator si lant de distributie si nu mai am bani. (stie cineva de unde le pot lua mai ieftin?) incearca la MyMoto in Cotroceni. Au preturi bune. Eu de acolo imi iau piesele de schimb. bafta la poligon. Editat Iunie 1, 2009 de alex ripper Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Iunie 1, 2009 Share Postat Iunie 1, 2009 (editat) ... Editat Iunie 1, 2009 de alex ripper Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Iunie 1, 2009 Share Postat Iunie 1, 2009 (editat) ... Editat Iunie 1, 2009 de alex ripper Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pachemon Postat Iunie 1, 2009 Share Postat Iunie 1, 2009 in vara asta stau pe bara dar ma bucur ca o voi trece in viata. am avut accident de moto... si nu va doresec sa treceti prin ce am trecut eu. bafta si aveti grija la indicatoarele cedeaza trecerea! apropo am nevoie de o pedala de schimbator vitese si un suport aripa roata fata dreapta eftine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Iunie 1, 2009 Share Postat Iunie 1, 2009 in vara asta stau pe bara dar ma bucur ca o voi trece in viata. am avut accident de moto... si nu va doresec sa treceti prin ce am trecut eu. bafta si aveti grija la indicatoarele cedeaza trecerea! apropo am nevoie de o pedala de schimbator vitese si un suport aripa roata fata dreapta eftine. WTF??? Esti bine, defapt cat de cat bine? Ce ai patit? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Iunie 1, 2009 Share Postat Iunie 1, 2009 in vara asta stau pe bara dar ma bucur ca o voi trece in viata. am avut accident de moto... si nu va doresec sa treceti prin ce am trecut eu. bafta si aveti grija la indicatoarele cedeaza trecerea! apropo am nevoie de o pedala de schimbator vitese si un suport aripa roata fata dreapta eftine. Detaliaza un pic ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pachemon Postat Iunie 1, 2009 Share Postat Iunie 1, 2009 sunt bine de tot. nu am nimic decat durere ca am motorul julit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ciciu Postat Iunie 1, 2009 Share Postat Iunie 1, 2009 bine ca esti aici si mai scri,fieru se repara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Iunie 1, 2009 Share Postat Iunie 1, 2009 sunt bine de tot. nu am nimic decat durere ca am motorul julit Phiu m-ai speriat... Asta e cel mai important Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pachemon Postat Iunie 1, 2009 Share Postat Iunie 1, 2009 fierul se inlocuieste plasticul se repara... urmare maine seara va povestesc cum "n-am vazut-o" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allexx_2 Postat Iunie 2, 2009 Share Postat Iunie 2, 2009 sunt bine de tot. nu am nimic decat durere ca am motorul julit Nasol, sanatate ca fierul se repara. fierul se inlocuieste plasticul se repara... urmare maine seara va povestesc cum "n-am vazut-o" Asteptam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
YAUDOI2TREI Postat Iunie 2, 2009 Share Postat Iunie 2, 2009 Pachemoane sa fii sanatos, treci peste asta ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zar Postat Iunie 2, 2009 Share Postat Iunie 2, 2009 Deci nu e combinație când nu plouă, nu ies pozele bine. Aparatu meu e idiot, noi am fost mult mai mulți azi, dar nu i-a prins pe toți.Pozele de azi... super baieti! vin sa fac si vinerea viitoare prezenta! vinerea asta nu pot ca ma duc la tuzla sa fac un salt cu parasuta! se mai baga cineva? dar repede ca trebuie programare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Iunie 2, 2009 Share Postat Iunie 2, 2009 super baieti! vin sa fac si vinerea viitoare prezenta! vinerea asta nu pot ca ma duc la tuzla sa fac un salt cu parasuta! se mai baga cineva? dar repede ca trebuie programare! Eu as vrea sa sar cu parasuta, dar tre fac cursul... cred ca la anul cu instructorul meu personal iubit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Iunie 2, 2009 Share Postat Iunie 2, 2009 imi imprumuta si mie cineva un motor pt cateva ore? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nice_sun_man Postat Iunie 2, 2009 Share Postat Iunie 2, 2009 fierul se inlocuieste plasticul se repara... urmare maine seara va povestesc cum "n-am vazut-o" Asa e. Noi sa fim sanatosi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allexx_2 Postat Iunie 3, 2009 Share Postat Iunie 3, 2009 ce-i cu linistea asta aici??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kayne Postat Iunie 3, 2009 Share Postat Iunie 3, 2009 pai na.. al aio ala io.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Iunie 3, 2009 Share Postat Iunie 3, 2009 imi imprumuta cineva un moto pt acest weekend??? pls? il aduc inapoi cu rezervorul plin de bere:D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vrajitoru_23 Postat Iunie 3, 2009 Share Postat Iunie 3, 2009 imi imprumuta cineva un moto pt acest weekend??? pls? il aduc inapoi cu rezervorul plin de bere:D nu se baga nimeni ca iei bere d-aia ieftina la 2 L Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Iunie 3, 2009 Share Postat Iunie 3, 2009 observ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nipplelutz Postat Iunie 3, 2009 Share Postat Iunie 3, 2009 imi imprumuta cineva un moto pt acest weekend??? pls? il aduc inapoi cu rezervorul plin de bere:D stii tu..femeia si motoru.. hai..poate femeia.. dar motoru.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pachemon Postat Iunie 3, 2009 Share Postat Iunie 3, 2009 ti-o dau eu dar n-are schinbator de viteze... asa ca daca o aduci cu unu nou la schimb ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate