Ravenitza Postat Iunie 4, 2009 Share Postat Iunie 4, 2009 iese cineva mai tarziu la plimbare ? un suc la ursu ? clatite ? Bre hai la Ursu pe la 8.30 in colo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Iliescu Eugen Postat Iunie 4, 2009 Share Postat Iunie 4, 2009 Re 2 All La multi ani Kayne!!! De mine nu scapi ca stiu unde sa te gasesc asa ca nu scapi de "dat bere" chiar daca o faci pe mortul.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vrajitoru_23 Postat Iunie 4, 2009 Share Postat Iunie 4, 2009 (editat) mda....vad ca lumea zice ca a luat pastile de vrut...si vad ca vreti motoare cel putin interesante(sa nu zic foarte scumpe:D)....io vreau doar un amarat de zzr (400 - 600) pe care nu mi-l permit inca ....apropo, unde imi gasesc un sponsor? vineri ma primiti cu bicla? , ca pentru moment doar astfel de roti (2) imi permit:D Editat Iunie 4, 2009 de vrajitoru_23 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Iunie 4, 2009 Share Postat Iunie 4, 2009 mda....vad ca lumea zice ca a luat pastile de vrut...si vad ca vreti motoare cel putin interesante(sa nu zic foarte scumpe:D)....io vreau doar un amarat de zzr (400 - 600) pe care nu mi-l permit inca:((....apropo, unde imi gasesc un sponsor?) vineri ma primiti cu bicla?), ca pentru moment doar astfel de roti (2) imi permit:D Succes cu motorul sa iti iei in sfarsit... Desigur ca te primim si cu bicla, nu ai fi nici primu nici ultimu care a venit cu bicicleta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
virus.infected Postat Iunie 4, 2009 Share Postat Iunie 4, 2009 hai ca incerc sa vin la ursu ... sa bem un juice Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iustys Postat Iunie 4, 2009 Share Postat Iunie 4, 2009 da' ce e la metrou ala acolo?bar??????bere are? ok...multumesc frumos...o sa vin si eu.... :D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
septimiu JFK Postat Iunie 4, 2009 Share Postat Iunie 4, 2009 prezent si eu maine.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat Iunie 4, 2009 Share Postat Iunie 4, 2009 Cu albastru, misto...sa se potriveasca cu nuanta de SuperMembru. pe bune chiar as vrea una ...numai ca in real life nu stiu cam cat costa....mda....vad ca lumea zice ca a luat pastile de vrut...si vad ca vreti motoare cel putin interesante(sa nu zic foarte scumpe....io vreau doar un amarat de zzr (400 - 600) pe care nu mi-l permit inca ....apropo, unde imi gasesc un sponsor? credite tata...majoritatea avem banii de dat avem datorii de achitat pe multi ani.... sau bicla pana cresti si tu mare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vrajitoru_23 Postat Iunie 4, 2009 Share Postat Iunie 4, 2009 (editat) credite tata...majoritatea avem banii de dat avem datorii de achitat pe multi ani.... sau bicla pana cresti si tu mare nu pot sa imi fac credit ca imi faceam...am contract limitat la munca.....chiar m-as fi "riscat" pentru un motor cu un credit, dar nu pot...nu imi permite mogulu cu contractele lui de k.k.t.... Editat Iunie 4, 2009 de vrajitoru_23 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R4z0r Postat Iunie 5, 2009 Share Postat Iunie 5, 2009 la capitolul vrut eu nu sunt pretentios sau la capitolul putut... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dya Postat Iunie 5, 2009 Share Postat Iunie 5, 2009 (editat) Gsxr NUUU!!!! ravenitza here Editat Iunie 5, 2009 de dya Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Iunie 5, 2009 Share Postat Iunie 5, 2009 Gsxr NUUU!!!! ravenitza here Sa vezi ce bataie iti iei ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dya Postat Iunie 5, 2009 Share Postat Iunie 5, 2009 (editat) Ravenitza aici: Diseara ii aduc lui Razvan un lant antifurt, daca mai vrea cineva sa imi lase un PM pe forum. /index.php?showtopic=372077 Sa vezi ce bataie iti iei ! unde? Editat Iunie 5, 2009 de dya Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Iunie 5, 2009 Share Postat Iunie 5, 2009 Ravenitza aici:Diseara ii aduc lui Razvan un lant antifurt, daca mai vrea cineva sa imi lase un PM pe forum. /index.php?showtopic=372077 unde? Iar ma fortzezi sa zic cate ceva... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unucuktm Postat Iunie 5, 2009 Share Postat Iunie 5, 2009 da e plecare la mare la vama veche ne`am strans cativa ... primiti si un supermoto in gasca de vama ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat Iunie 5, 2009 Share Postat Iunie 5, 2009 nyt + ravenitza= Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R4z0r Postat Iunie 5, 2009 Share Postat Iunie 5, 2009 Gsxr NUUU!!!! ravenitza here de ce? vrei sa iti iei tu si nu vrei sa fie 2 la fel nyt + ravenitza= Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DragosTE Postat Iunie 5, 2009 Share Postat Iunie 5, 2009 la ce ora e intalnirea azi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dya Postat Iunie 5, 2009 Share Postat Iunie 5, 2009 ravenitza: nyt + ravenitza= sa vezi bataie ce iti iei azi! de ce? vrei sa iti iei tu si nu vrei sa fie 2 la fel As lua unul ca sa nu mai fie al lui nyt asa unic, unul identic... la ce ora e intalnirea azi? Intre orele 19-20 la statia de metrou titan gura din parc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Iunie 5, 2009 Share Postat Iunie 5, 2009 (editat) nyt + ravenitza= Gelosule! Zi pe bune acuma ca nu te roade invidia Editat Iunie 5, 2009 de switch Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat Iunie 5, 2009 Share Postat Iunie 5, 2009 ravenitza:sa vezi bataie ce iti iei azi! sau....raven and nyt are sitting in a tre...K I S S I N G!!!! P.S.acum o ajuti pe dya sa ajunga SUPER MEMBRA??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R4z0r Postat Iunie 5, 2009 Share Postat Iunie 5, 2009 la ce ora e intalnirea azi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dya Postat Iunie 5, 2009 Share Postat Iunie 5, 2009 (editat) P.S.acum o ajuti pe dya sa ajunga SUPER MEMBRA??? dc ma,se castiga vreun premiu? invidiosule Editat Iunie 5, 2009 de dya Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kayne Postat Iunie 5, 2009 Share Postat Iunie 5, 2009 multumesc din inima fanilor... in adevar am sarbatorit in cel mai pur stil Tanga si da, v'am asteptat la bar in Jamaica cu multa bautura pana m'am facut eu intr'un mare si n'ati aparut nici unu.. asta e... si la anu e o zi... in alta ordine de idei nu ajung azi la intalnire din motive de ridicat o imprimanta industriala si blocat spatele.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Iunie 5, 2009 Share Postat Iunie 5, 2009 revin cu intrebarea.... imi imprumuta cineva un motor????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate