GabiButon Postat Iunie 5, 2009 Share Postat Iunie 5, 2009 lume! lume! Ma poate directiona careva catre link-ul cu inregistrarile motogp? era un topic acum cateva zile ... nu-l mai gasesc Multumesc anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark2angel Postat Iunie 5, 2009 Share Postat Iunie 5, 2009 reparatii motoare la super preturi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Iunie 5, 2009 Share Postat Iunie 5, 2009 (editat) revin cu intrebarea.... imi imprumuta cineva un motor????? Daca nu ai bafta, vezi poate o pui de-un drive test ceva EDIT: Cine era cu VStormu negru si intreba de placute Brembo? Uite un link: http://www.brembo.com/ENG/HighPerformance-...tors/Europe.htm Editat Iunie 5, 2009 de switch Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
virus.infected Postat Iunie 6, 2009 Share Postat Iunie 6, 2009 (editat) buna dimineta ... cine are numarul de telefon al tipului cu SV650 si nr de italia care aduce echipament ?? multumesc .. Editat Iunie 6, 2009 de virus.infected Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Iunie 6, 2009 Share Postat Iunie 6, 2009 stiu ca e un tip cu Vstrom cu numere de italia care aduce echipament. adica : /index.php?showuser=44799 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Legnakrad. Postat Iunie 6, 2009 Share Postat Iunie 6, 2009 are careva chef de o plimbarica scurta inafara bucurestiului azi ? pe la 13-14 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
septimiu JFK Postat Iunie 6, 2009 Share Postat Iunie 6, 2009 (editat) ...multe alte poze de vineri aici: http://picasaweb.google.com/septimiu21/Mot...feat=directlink Editat Iunie 6, 2009 de septimiu_J F K Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
virus.infected Postat Iunie 6, 2009 Share Postat Iunie 6, 2009 care vine maine la mare ? am 2 locuri libere ... in masina ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Iunie 6, 2009 Share Postat Iunie 6, 2009 ...multe alte poze de vineri aici: http://picasaweb.google.com/septimiu21/Mot...feat=directlink Man, vezi ca da cu virgula linku ala... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R4z0r Postat Iunie 6, 2009 Share Postat Iunie 6, 2009 are careva chef de o plimbarica scurta inafara bucurestiului azi ? pe la 13-14 eu pe la 14-15 o sa plec spre Alexandria (raman acolo) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Legnakrad. Postat Iunie 6, 2009 Share Postat Iunie 6, 2009 (editat) hmm...imi surade ideea ...cati km sunt pana acolo ? le: tu late Editat Iunie 6, 2009 de Legnakrad. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Iunie 6, 2009 Share Postat Iunie 6, 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Iunie 6, 2009 Share Postat Iunie 6, 2009 Si care-i faza Gixx-ule ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Iunie 6, 2009 Share Postat Iunie 6, 2009 Cei care ati facut poze, sa nu uitati sa le puneti si aici. Ale mele o sa le atasez aici dar putin mai pe seara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Iunie 6, 2009 Share Postat Iunie 6, 2009 Si care-i faza Gixx-ule ? Pantalonii aia scurti (ai mei nu se vad) & conventia Orange Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vrajitoru_23 Postat Iunie 6, 2009 Share Postat Iunie 6, 2009 (editat) Cei care ati facut poze, sa nu uitati sa le puneti si aici. Ale mele o sa le atasez aici dar putin mai pe seara. gata sefa...la asta am lucrat pana acum....si nu zic prea mult cand zic ca am lucrat...mi-am facut cont pe picasa pozele sunt aici...si promit ca data viitoare vor fi mai bune:) : http://picasaweb.google.ro/vrajitoru.23/Ca...175994542943506 ps: ultima poza e dedicata celui care m-a rugat sa o fac:))).....nu ii stiu numele:-?? Editat Iunie 6, 2009 de vrajitoru_23 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Iunie 6, 2009 Share Postat Iunie 6, 2009 gata sefa...la asta am lucrat pana acum....si nu zic prea mult cand zic ca am lucrat...mi-am facut cont pe picasa pozele sunt aici...si promit ca data viitoare vor fi mai bune:) : http://picasaweb.google.ro/vrajitoru.23/Ca...179013411989170 1- te rog frumos nu imi spune si tu asa... 2- multumim de poze! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vrajitoru_23 Postat Iunie 6, 2009 Share Postat Iunie 6, 2009 1- te rog frumos nu imi spune si tu asa... 2- multumim de poze! bine mai sefa, pardon, elena, nu mai zic sefa:)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Iunie 6, 2009 Share Postat Iunie 6, 2009 (editat) Pantalonii aia scurti (ai mei nu se vad) & conventia Orange Nici o problema ca o sa te prindem si pe tine cocalare ! @raven :Nu mai scapi de faza cu shefa ! Editat Iunie 6, 2009 de Nyt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Iunie 6, 2009 Share Postat Iunie 6, 2009 Nici o problema ca o sa te prindem si pe tine cocalare ! @raven :Nu mai scapi de faza cu shefa ! Mda, vad... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Iunie 6, 2009 Share Postat Iunie 6, 2009 (editat) Mda, vad... Lasa, sefa, ca noi te iubim oricum... ...dar sa nu uitam: Editat Iunie 6, 2009 de switch Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Yorgo Postat Iunie 6, 2009 Share Postat Iunie 6, 2009 Salut dragilor. ..acum jum de ora am fost invoit de la servici pe ziua de azi si ma gandesc la o plimbare la munte sau la bulgari cu ramanere peste noapte..cine este interesat sau are alta idee 0720232956 sau mess marinaru2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Legnakrad. Postat Iunie 6, 2009 Share Postat Iunie 6, 2009 haideti mah nu iese nimeni la o tura pe afara ? la un biliard ceva sunt si eu liber azi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allexx_2 Postat Iunie 6, 2009 Share Postat Iunie 6, 2009 lasa ca eu am muncit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CHL Postat Iunie 6, 2009 Share Postat Iunie 6, 2009 despre ce e topicul asta ? ce v-ati propus ? am citit multe pagini si nu am inteles nimic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate