OveR Postat Septembrie 5, 2009 Share Postat Septembrie 5, 2009 plm eu am cacao ala de dolce frate abia astept sa reziliez. Azi am calarit motoru tau favorit un 636 si aseara faceam drifturi cu busa cred ca de la bere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allexx_2 Postat Septembrie 5, 2009 Share Postat Septembrie 5, 2009 N-ai cu cine, niste satanisti... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Septembrie 6, 2009 Share Postat Septembrie 6, 2009 plm eu am cacao ala de dolce frate abia astept sa reziliez. Azi am calarit motoru tau favorit un 636 si aseara faceam drifturi cu busa cred ca de la bere. Busa alba fara nr de inmatriculare ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OveR Postat Septembrie 6, 2009 Share Postat Septembrie 6, 2009 (editat) Busa alba fara nr de inmatriculare ? neagra fara numar de imatriculare... model 2008 Editat Septembrie 6, 2009 de OveR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Septembrie 6, 2009 Share Postat Septembrie 6, 2009 neagra fara numar de imatriculare... model 2008 Posibil neagra,dupa 550 km intr-o zi si 2 zile de nesomn... Erai cu un zx6 verde dupa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Septembrie 6, 2009 Share Postat Septembrie 6, 2009 ba vad ca va dati in stamba de cand n-am mai dat cu ochiul pe aici si cum asa ma dinamo faci baute fara mine ... rusine.. ps: alexa la butoane Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Carpe diem Postat Septembrie 6, 2009 Share Postat Septembrie 6, 2009 ba vad ca va dati in stamba de cand n-am mai dat cu ochiul pe aici si cum asa ma dinamo faci baute fara mine ... rusine.. ps: alexa la butoane Ehhh mai rupem si noi norma...daca ploua... Azi iar motive de baut...a castigat Rossi!!!(la o adik si dak ar fi castigat Lorenzo sau Pedrosa tot as fi baut......) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OveR Postat Septembrie 6, 2009 Share Postat Septembrie 6, 2009 (editat) Posibil neagra,dupa 550 km intr-o zi si 2 zile de nesomn... Erai cu un zx6 verde dupa dap era un zx6 in haita ne duceam spre fostu drum spre mare. Tu unde ne-ai vazut ? Editat Septembrie 6, 2009 de OveR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nipplelutz Postat Septembrie 6, 2009 Share Postat Septembrie 6, 2009 help ! era cineva cu un ducati 749 , galben care a venit la intalnire. stiti id,nr tel,mess..anything? 10x Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OveR Postat Septembrie 6, 2009 Share Postat Septembrie 6, 2009 baaaai era sa fac infart cand am vazut atata scrisu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Septembrie 6, 2009 Share Postat Septembrie 6, 2009 dap era un zx6 in haita ne duceam spre fostu drum spre mare. Tu unde ne-ai vazut ? Capat fizicienilor,veneam de la mare si am facut stanga o data cu voi pe fizicienilor spre targ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Daan Postat Septembrie 6, 2009 Share Postat Septembrie 6, 2009 Ehhh mai rupem si noi norma...daca ploua... Azi iar motive de baut...a castigat Rossi!!!(la o adik si dak ar fi castigat Lorenzo sau Pedrosa tot as fi baut......) Thank you very much!!! Tocmai urmaream cursa in reluare cand ti-am citit postul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Carpe diem Postat Septembrie 7, 2009 Share Postat Septembrie 7, 2009 Thank you very much!!! Tocmai urmaream cursa in reluare cand ti-am citit postul. Scuze man...Stiu....Am omorat tot suspansul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nice_sun_man Postat Septembrie 7, 2009 Share Postat Septembrie 7, 2009 (editat) Un articol amuzant despre o idee... buna Pt cei care nu stiu de el, are si poze http://www.madone.ro/15-02-2009/Sex-pe-mot...otocicleta.html Editat Septembrie 7, 2009 de nice_sun_man Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexxa Postat Septembrie 7, 2009 Autor Share Postat Septembrie 7, 2009 (editat) vad ca din lipsa... de preocupare... tot mai multi se plictisesc si recurg la metode deocheate de amuzament .... dragut articol dar lipsit de imaginatie s-o creada ei faza cu chopperele Editat Septembrie 7, 2009 de mironalexa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allexx_2 Postat Septembrie 7, 2009 Share Postat Septembrie 7, 2009 Bine ca ai tu chopper! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexxa Postat Septembrie 7, 2009 Autor Share Postat Septembrie 7, 2009 (editat) da si sunt mandra el e cum am vrut eu prima si ultima mea iubire si cum adica nu se poate combina cu chopperele gresit Editat Septembrie 7, 2009 de mironalexa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Septembrie 7, 2009 Share Postat Septembrie 7, 2009 da si sunt mandra el e cum am vrut eu prima si ultima mea iubiresi cum adica nu se poate combina cu chopperele gresit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Septembrie 7, 2009 Share Postat Septembrie 7, 2009 calm down pipalshi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Septembrie 7, 2009 Share Postat Septembrie 7, 2009 calm down pipalshi... I AM calm.. uite ce puls stabil am: --------------------------------------------------------------------------------------------------------------- [ad infinitum] Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kernel Postat Septembrie 7, 2009 Share Postat Septembrie 7, 2009 Nu mai zice nimeni nimic? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nice_sun_man Postat Septembrie 7, 2009 Share Postat Septembrie 7, 2009 Cine e virgin ? Dar extravirgin? Ia bagati un ochi aici: http://blog.gardianul.ro/2009/08/05/%c2%ab...%bb-vezi-video/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stefan33 Postat Septembrie 7, 2009 Share Postat Septembrie 7, 2009 Uleiul de masline! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OveR Postat Septembrie 8, 2009 Share Postat Septembrie 8, 2009 Wtf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat Septembrie 8, 2009 Share Postat Septembrie 8, 2009 (editat) ............ http://www.9am.ro/stiri-revista-presei/Int...ru-omenire.html ............ Editat Septembrie 8, 2009 de Ovy_d Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate