allexx_2 Postat Noiembrie 12, 2009 Share Postat Noiembrie 12, 2009 numai tu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Noiembrie 13, 2009 Share Postat Noiembrie 13, 2009 Olaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!! iar ma mut in titan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexgrp Postat Noiembrie 13, 2009 Share Postat Noiembrie 13, 2009 Azi vine cineva la metrou? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Noiembrie 13, 2009 Share Postat Noiembrie 13, 2009 Azi vine cineva la metrou? As veni eu, numa' sa mai ies din casa, ca de trei zile zac la pat.. Tuma' ce-am scapat de gripa aia porcoasa.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexgrp Postat Noiembrie 13, 2009 Share Postat Noiembrie 13, 2009 O sa trec si eu pe la 7-7,15...poate mai gasesc pe cineva pe acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GabiButon Postat Noiembrie 16, 2009 Share Postat Noiembrie 16, 2009 ia de priviti :} Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Noiembrie 16, 2009 Share Postat Noiembrie 16, 2009 ia de priviti :} ejti off-topic... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cnairda Postat Noiembrie 19, 2009 Share Postat Noiembrie 19, 2009 ca sa nu mai rasfoiesc zeci de pagini: in ce zile si pe la ce ore e adunarea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orlyy9 Postat Noiembrie 19, 2009 Share Postat Noiembrie 19, 2009 LA PRIMAVARA VINEREA ORA 19:15 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Noiembrie 20, 2009 Share Postat Noiembrie 20, 2009 care era ieri dp masa, prin zona statiei de metrou 1 decembrie ,cu o vitezana , si o plimba pe una fara casca si fara geaca normala macar(sarmana fata ) ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Noiembrie 20, 2009 Share Postat Noiembrie 20, 2009 care era ieri dp masa, prin zona statiei de metrou 1 decembrie ,cu o vitezana , si o plimba pe una fara casca si fara geaca normala macar(sarmana fata ) ? Eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Noiembrie 20, 2009 Share Postat Noiembrie 20, 2009 Eu. pe tine te-as recunoaste dintr-o mie plus ca tipu' ala avea ochii albastrii .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Noiembrie 20, 2009 Share Postat Noiembrie 20, 2009 pe tine te-as recunoaste dintr-o mie plus ca tipu' ala avea ochii albastrii .. Atunci yo eram ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Noiembrie 20, 2009 Share Postat Noiembrie 20, 2009 Atunci yo eram ! nu prea te vad pe tine cu pasagere ,mai ales fara casca si mai mult dezbracate dect imbracate . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Noiembrie 20, 2009 Share Postat Noiembrie 20, 2009 nu prea te vad pe tine cu pasagere ,mai ales fara casca si mai mult dezbracate dect imbracate . Adica vrei sa spui ca fomeile nu s-ar dezbraca pentru el?? Urât, foarte urât!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Noiembrie 20, 2009 Share Postat Noiembrie 20, 2009 Adica vrei sa spui ca fomeile nu s-ar dezbraca pentru el?? Urât, foarte urât!! Adica vroiam sa spun ca el nu ar duce pe vremea asta pasagera pe una care avea doar o bluza pe ea(nici macar geaca) ,iar casca ciu ciu.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Noiembrie 20, 2009 Share Postat Noiembrie 20, 2009 nu prea te vad pe tine cu pasagere ,mai ales fara casca si mai mult dezbracate dect imbracate . Adica vroiam sa spun ca el nu ar duce pe vremea asta pasagera pe una care avea doar o bluza pe ea(nici macar geaca) ,iar casca ciu ciu.... Eu iti garantez ca ar duce, poate din intamplare...Dar sigur era Sefu' calare pe veioza, si in maini mileul...iar in spate pasagera misterioasa si pitzi pe deasupra. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Noiembrie 20, 2009 Share Postat Noiembrie 20, 2009 Eu iti garantez ca ar duce, poate din intamplare...Dar sigur era Sefu' calare pe veioza, si in maini mileul...iar in spate pasagera misterioasa si pitzi pe deasupra. nu cred mah ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Noiembrie 20, 2009 Share Postat Noiembrie 20, 2009 nu cred mah ... chiar tre sa iti dovedesc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Noiembrie 20, 2009 Share Postat Noiembrie 20, 2009 chiar tre sa iti dovedesc? as vrea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Noiembrie 20, 2009 Share Postat Noiembrie 20, 2009 as vrea Da sefu ar fi capabil...exemplu: daca as avea nevoie ca prin intamplare sa ma duca si pe mine 50 m, un bloc mai incolo distanta, sunt sigura ca m-ar lua si fara casca si echipament. In plus l-am vazut facand asta....na ca l-am turnat. Imi primesc pedeapsa Sefu cu responsabilitate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Noiembrie 20, 2009 Share Postat Noiembrie 20, 2009 Da sefu ar fi capabil...exemplu: daca as avea nevoie ca prin intamplare sa ma duca si pe mine 50 m, un bloc mai incolo distanta, sunt sigura ca m-ar lua si fara casca si echipament. In plus l-am vazut facand asta....na ca l-am turnat. Imi primesc pedeapsa Sefu cu responsabilitate da mah,dar nu se pune ,ca pt 50 de m nici tu nu cred ca te-ai urca la oricine in spate pe o vreme urata cnd n-ai aderenta si iti nenorocesti sanatatea dezbracata asea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Noiembrie 21, 2009 Share Postat Noiembrie 21, 2009 da mah,dar nu se pune ,ca pt 50 de m nici tu nu cred ca te-ai urca la oricine in spate pe o vreme urata cnd n-ai aderenta si iti nenorocesti sanatatea dezbracata asea Sa nu crezi niciodata ca, cunosti oamenii... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Noiembrie 21, 2009 Share Postat Noiembrie 21, 2009 Sa nu crezi niciodata ca, cunosti oamenii... nici nu se pune problema Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orlyy9 Postat Noiembrie 21, 2009 Share Postat Noiembrie 21, 2009 Nyt tu nu zici nimic fetele astea isi dau cu părerea despre tine.Poate mai facem un meci de pinpong. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate