Alexxa Postat Ianuarie 18, 2010 Autor Share Postat Ianuarie 18, 2010 Stand-Up Comedy si Schachuri Bine ati venit in compania umorului de buna clitate, alaturi de actori cunoscuti si talentati. Rafinamentul gusturilor, umorului si al muzicii in ambianta deosebita Berestroika, o imbinare perfecta a artelor. Miercuri, 20. ianuarie, incepand cu orele 20:00, avem placerea sa va invitam alaturi de noi, in deosebita atmosfera Berestroika, sa savurati mancarurile si berea noastra. Va vor delecta cu umor de calitate actorul Lucian Ianus si actrita Maria Magdalena Chihaia, cu un spectacol de Stand-up Comedy si Schachuri rafinat. Deoarece este o seara deosebita, pentru a va asigura o vizionare cat mai placuta, va rugam sa confirmati participarea dumneavoastra rezervand la numarul de telefon : 0735 087 802 sau prin intermediul siteului nostru http://www.berestroika.ro/rezervari/ Va asteptam cu deosebita placere, Echipa Berestroika va astept rezervarea este gratuita , insa obligatorie pentru ca sunt locuri limitate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Ianuarie 19, 2010 Share Postat Ianuarie 19, 2010 bre, at'z muritara? sau hibernatzi? nici macar pe forum nu va mai datzi? chill, ca nu ie polei pa topic! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Ianuarie 19, 2010 Share Postat Ianuarie 19, 2010 va astept rezervarea este gratuita , insa obligatorie pentru ca sunt locuri limitate Bre da tu esti matroana patroana pe acolo de faci atata publicitate sau cunosti pe careva pe acolo ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Ianuarie 19, 2010 Share Postat Ianuarie 19, 2010 iese careva cu moto? Nyt, te bagi la o tura? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Ianuarie 19, 2010 Share Postat Ianuarie 19, 2010 iese careva cu moto? Nyt, te bagi la o tura? Ma bag eu cu un 1000RR de dimensiuni mici, pe pista biroului de la munca....(adica cu macheta) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Ianuarie 19, 2010 Share Postat Ianuarie 19, 2010 eu preferam afara dar nah, e bine si asa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Ianuarie 19, 2010 Share Postat Ianuarie 19, 2010 Bre da tu esti matroana patroana pe acolo de faci atata publicitate sau cunosti pe careva pe acolo ? ie Pi.aRu' d'acolo, bre! ca tuot va planjeatz' ca nu mai iashte carciumi deozebite! ajea ca bagatzi uokiu' ji p'acolo! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Ianuarie 19, 2010 Share Postat Ianuarie 19, 2010 @ Jhon : Man nu pot sa te incurc acum , prin martie in schimb cu placere ! @Dkw : Deci sa inteleg ca shefu are bautura moca daca aduce ceva clienti ? @all : Care mai doreste ,care mai pofteste de o bauta organizata sambata asta sa se anunte aici ,care este ,iar in urma reply-urilor hotaram si o locatie ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Ianuarie 19, 2010 Share Postat Ianuarie 19, 2010 @all : Care mai doreste ,care mai pofteste de o bauta organizata sambata asta sa se anunte aici ,care este ,iar in urma reply-urilor hotaram si o locatie ! Asa cu tupeu sefu! Eu as veni, daca nu plec...i'm in! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rotila Postat Ianuarie 19, 2010 Share Postat Ianuarie 19, 2010 Cand alegeti locatia ,sa nu uitati si de noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Ianuarie 19, 2010 Share Postat Ianuarie 19, 2010 @Dkw : Deci sa inteleg ca shefu are bautura moca daca aduce ceva clienti ? bre, nu'j... da' sigur ai o bere moka la doo cuNparate! Mesaj completat mno... daca ma tzine chefu' de shurubareala vreo 5 zile, cre'ca scot mobra la o tura pe zapada... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MRL Postat Ianuarie 19, 2010 Share Postat Ianuarie 19, 2010 sefu,stii ca nu te lasam la greu!asteptam locatia!cautam sofer? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dublu JACK Postat Ianuarie 19, 2010 Share Postat Ianuarie 19, 2010 Intalnirea Titanistilor este in fiecare vineri intre orele 19-20 la statia de Metrou Titan, gura din parc. Dar asta indata ce vine primavara.Majoritatea din noi avem motoarele trase pe dreapta, asteptam caldurica am inteles, multumesc ptr info. auziti bre, de acolo de la intalnire, cat faceti pana in VAMA? ie timp? io ma duc sa mai mestesugaresc cate ceva la mobre si mai vb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Ianuarie 19, 2010 Share Postat Ianuarie 19, 2010 (editat) pentru cei ce muncesc la patron.. .Catre toti angajatii societatii/firmei: > > > > In urma implementarii noii politici de personal, in cursul lunii ianuarie, va trebui sa treceti pe la Dep. de Resurse Umane unde vi se vor recolta 2 ml de sange si 20 g de scaun. > > Dorim sa stabilim, prin analize specifice de laborator, daca aveti munca in sange sau va c**ati pe ea. > > > > Conducerea Editat Ianuarie 19, 2010 de DKWraith2Anen Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Ianuarie 19, 2010 Share Postat Ianuarie 19, 2010 In urma dezbaterilor prelungite in forul forumistilor gay motociclistilor Titanisti s-a ajuns la concluzia ca intalnirea va avea loc Sambata 23.01.2010 orele 21:00 in clubul Alter Ego ! Ca locatie acesta se afla la intersectia strazilor Vulturilor cu Traian mai exact pe strada Vulturilor nr.35A . Acestea fiind zise va multumesc pt dezinteresul atentia acordata si ne vedem acolo ,care este !! Prezenta obligatorie! Am zis! (Ravenitza) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Ianuarie 19, 2010 Share Postat Ianuarie 19, 2010 shefu, s-a notat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Ianuarie 19, 2010 Share Postat Ianuarie 19, 2010 shefu, s-a notat! Pai ATI face bine! Me prezenta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stefan33 Postat Ianuarie 19, 2010 Share Postat Ianuarie 19, 2010 In urma dezbaterilor prelungite in forul forumistilor gay motociclistilor Titanisti s-a ajuns la concluzia ca intalnirea va avea loc Sambata 23.11.2010 orele 21:00 in clubul Alter Ego ! Ca locatie acesta se afla la intersectia strazilor Vulturilor cu Traian mai exact pe strada Vulturilor nr.35A . Acestea fiind zise va multumesc pt dezinteresul atentia acordata si ne vedem acolo ,care este !! Prezenta obligatorie! SPIDERE. ne bagam? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Ianuarie 19, 2010 Share Postat Ianuarie 19, 2010 Pai ATI face bine! Radeon? prefer Bliss Gainward ! venim, bre, venim! sa bea ji ieo o bere-doo , iar mandra un suc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dublu JACK Postat Ianuarie 19, 2010 Share Postat Ianuarie 19, 2010 In urma dezbaterilor prelungite in forul forumistilor gay motociclistilor Titanisti s-a ajuns la concluzia ca intalnirea va avea loc Sambata 23.11.2010 orele 21:00 in clubul Alter Ego ! Ca locatie acesta se afla la intersectia strazilor Vulturilor cu Traian mai exact pe strada Vulturilor nr.35A . Acestea fiind zise va multumesc pt dezinteresul atentia acordata si ne vedem acolo ,care este !! Prezenta obligatorie! Daca intalnirea este abia la data de 23.11 .2010, eu nu am sa ma grabesc sa ajung.......... sa mai traim pana atunci ptr mine este prea departe termenul. daca sunt liber si ma primiti, poate ajung si eu sa va cunosc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Ianuarie 19, 2010 Share Postat Ianuarie 19, 2010 Daca intalnirea este abia la data de 23.11 .2010, eu nu am sa ma grabesc sa ajung.......... sa mai traim pana atunci ptr mine este prea departe termenul. daca sunt liber si ma primiti, poate ajung si eu sa va cunosc. Am corectat eu, Sefu e mai....o fi indragostit nu mai stie in ce luna este. Hai hai, toti!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Ianuarie 19, 2010 Share Postat Ianuarie 19, 2010 ideea ierea sa aibe totzi timp sa-sh' faca timp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vrajitoru_23 Postat Ianuarie 20, 2010 Share Postat Ianuarie 20, 2010 m-ati ametit cu datele voastre.......spuneti fratilor ca e sambata acum la ora 9 seara, a trebuit sa ma duc 2 pagini in urma sa inteleg toata discutia legata de data la un moment dat ma intrebam daca nu cumva intra in faliment barul pana ajungeti voi sa beti o bere=)), zic voi ca nu stiu daca ma primiti si pe mine (sunt convins ca ma primiti dar nu stiu daca pot veni:D) ar trebui sa va urez ceva legat de zapada asta abundenta.....Spor la inotat! (cred ca e cel mai bine:))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mesterila Postat Ianuarie 20, 2010 Share Postat Ianuarie 20, 2010 P......oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooolaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!! :D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orlyy9 Postat Ianuarie 20, 2010 Share Postat Ianuarie 20, 2010 Ok,ne vedem acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate