R4z0r Postat Aprilie 20, 2010 Share Postat Aprilie 20, 2010 (editat) cauta si tu pe net osram "ie mai eftin" Editat Aprilie 20, 2010 de R4z0r Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Aprilie 21, 2010 Share Postat Aprilie 21, 2010 vad k discutati de toate lucrurile din lume iar cd se intreaba ceva legat de motociclism nu raspunde nimeni Ce va mai place sa aruncati cu vorbe in stanga si dreapta. Septimiu daca nu ti-a raspuns nimeni la intrebarea cine merge la SMAEB, nu inseamna ca nu suntem motociclisti. Poate ca multi din noi nu stim exact cand si la ce ora o sa mergem, toti avem vieti particulare pe langa motor. Si ca sa iti raspund: pe mine ma gasesti sambata si duminica acolo, aproape pana seara tarziu... Cred ca mai multe se vor discuta la titan vineri. Iar intrebari legate de motorul tau poti pune pe topicul dedicat acestuia... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Aprilie 21, 2010 Share Postat Aprilie 21, 2010 Sefa, , nu te supara dar eu nu ma consider motociclist. Ii las pe altii sa fie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Aprilie 21, 2010 Share Postat Aprilie 21, 2010 Sefa, , nu te supara dar eu nu ma consider motociclist. Ii las pe altii sa fie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alisuca Postat Aprilie 21, 2010 Share Postat Aprilie 21, 2010 Ce va mai place sa aruncati cu vorbe in stanga si dreapta. Septimiu daca nu ti-a raspuns nimeni la intrebarea cine merge la SMAEB, nu inseamna ca nu suntem motociclisti. Poate ca multi din noi nu stim exact cand si la ce ora o sa mergem, toti avem vieti particulare pe langa motor. Si ca sa iti raspund: pe mine ma gasesti sambata si duminica acolo, aproape pana seara tarziu... Cred ca mai multe se vor discuta la titan vineri.Iar intrebari legate de motorul tau poti pune pe topicul dedicat acestuia... Si eu o sa fiu acolo.. joi, vineri, sambata, duminica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
septimiu JFK Postat Aprilie 21, 2010 Share Postat Aprilie 21, 2010 (editat) Ce va mai place sa aruncati cu vorbe in stanga si dreapta. Septimiu daca nu ti-a raspuns nimeni la intrebarea cine merge la SMAEB, nu inseamna ca nu suntem motociclisti. Poate ca multi din noi nu stim exact cand si la ce ora o sa mergem, toti avem vieti particulare pe langa motor. Si ca sa iti raspund: pe mine ma gasesti sambata si duminica acolo, aproape pana seara tarziu... Cred ca mai multe se vor discuta la titan vineri.Iar intrebari legate de motorul tau poti pune pe topicul dedicat acestuia... sorry dar nu pot s ma abtin 1. imi cer scuze dc am lovit pe cineva din stanga sau din drapta cu vorbele mele...promit k nu a fost nimic premeditat 2. dc as avea doar impresia k nu vorbesc cu motociclisti ci doar cu forum.isti ... crede-ma k nu as mai pierde niciun minut pe aici ce ma enerveaza e k nu am acuzat p nimeni k nu e motociclist ... !! dar sa trecem peste 3. sunt sigur k te implici mai mult k mine in ceea ce inseamna motociclism..initiative..forumuri si de aceea t respect mai mult decat p alte pers 4. iar legat de intrebarea de motoru meu.... eu zic k pot sa pun si eu o intrebare pt cine stie si e amabil sa imi raspunda <mersi Razvan..> si nu are legatura pe ce topic o pun ( e un bec care se pune pe mai multe motoare nu doar pe al meu in special) 5. apoi nu inteleg de ce te iei d mine mai ales k esti moderator ...... nu am jignit p nimeni, nu a fost un atac la persoana...a fost doar o nemultumire a mea la adresa topicului poate dc as avea si eu peste o mie de posturi as fii mai de gasca sau " in gasca " cu voi .... atunci nu ati mai sari repede cu replici stanjenitoare care nu-si au rostul .. inca o data imi cer scuze SEFA dar asta e parerea mea, si sper k nu am suparat p nimeni q ea Editat Aprilie 21, 2010 de septimiu_J F K Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Aprilie 21, 2010 Share Postat Aprilie 21, 2010 sorry dar nu pot s ma abtin 1. imi cer scuze dc am lovit pe cineva din stanga sau din drapta cu vorbele mele...promit k nu a fost nimic premeditat 2. dc as avea doar impresia k nu vorbesc cu motociclisti ci doar cu forum.isti ... crede-ma k nu as mai pierde niciun minut pe aici ce ma enerveaza e k nu am acuzat p nimeni k nu e motociclist ... !! dar sa trecem peste 3. sunt sigur k te implici mai mult k mine in ceea ce inseamna motociclism..initiative..forumuri si de aceea t respect mai mult decat p alte pers 4. iar legat de intrebarea de motoru meu.... eu zic k pot sa pun si eu o intrebare pt cine stie si e amabil sa imi raspunda <mersi Razvan..> si nu are legatura pe ce topic o pun ( e un bec care se pune pe mai multe motoare nu doar pe al meu in special) 5. apoi nu inteleg de ce te iei d mine mai ales k esti moderator ...... nu am jignit p nimeni, nu a fost un atac la persoana...a fost doar o nemultumire a mea la adresa topicului poate dc as avea si eu peste o mie de posturi as fii mai de gasca sau " in gasca " cu voi .... atunci nu ati mai sari repede cu replici stanjenitoare care nu-si au rostul .. inca o data imi cer scuze SEFA dar asta e parerea mea, si sper k nu am suparat p nimeni q ea Eu ti-am raspuns din punctul de vedere al unei fete care merge cu motorul, care participa atunci cand poate la intalnirile din Titan, nu din prisma unui moderator sau a mai stiu eu ce. Ti-am zis ca mai bine intrebi pe topicul dedicat celor care au motor ca al tau pentru ca acolo ai sanse sa iti raspunda mai multi useri decat aici, acolo exista un trafic zilnic mai ridicat decat pe topicul asta unde nu se intra decat pe joi-vineri. Si eu am avut o groaza de intrebari legate de Hornet dar le-am pus pe topicul de Hornetisti, ei au trecut prin aceleasi "probleme/intrebari" ca si mine si stiu ce sa imi raspunda. Nu ma iau de tine ca moderator, nu am de ce. Ti-am zis parerea mea ca om, nu e frumos sa arunci cu vorbe cum ca stim sa vorbim numai ce nu e legat de motociclism. No hard feelings Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GabiButon Postat Aprilie 21, 2010 Share Postat Aprilie 21, 2010 Se incing spiritele pe aici Hai sa va mai incant ochiul cu un mic 'montajel' De data asta ATV - Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat Aprilie 21, 2010 Share Postat Aprilie 21, 2010 Unde se incing frate? Ca nu vad nimic Ravenito si ca la mine poti sa intrebi orice, oriunde si cand vrei despre moto, doar eu ti-am dat okeyu pt moto ala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R4z0r Postat Aprilie 21, 2010 Share Postat Aprilie 21, 2010 ... CE UAMENI.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat Aprilie 21, 2010 Share Postat Aprilie 21, 2010 ... CE UAMENI.... Unde unde? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Aprilie 21, 2010 Share Postat Aprilie 21, 2010 Ravenito si ca la mine poti sa intrebi orice, oriunde si cand vrei despre moto, doar eu ti-am dat okeyu pt moto ala Da ai avut mana buna, danke! Asa sa ai si cand iei miar-ul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Aprilie 22, 2010 Share Postat Aprilie 22, 2010 ... CE UAMENI.... ...ce uameni? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
septimiu JFK Postat Aprilie 22, 2010 Share Postat Aprilie 22, 2010 (editat) ... CE UAMENI.... Unde unde? ...ce uameni? ce wameni Unde unde? ...ce uameni? .......................... ........................ Editat Aprilie 22, 2010 de septimiu_J F K Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzu_liv Postat Aprilie 22, 2010 Share Postat Aprilie 22, 2010 (editat) Editat Aprilie 22, 2010 de alexutzu_liv Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stefan33 Postat Aprilie 22, 2010 Share Postat Aprilie 22, 2010 Daca ne fortam un pic, facem si noi 1000 (una mie) pagini! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
septimiu JFK Postat Aprilie 23, 2010 Share Postat Aprilie 23, 2010 Daca ne fortam un pic, facem si noi 1000 (una mie) pagini! particip si eu .... oricum mi-am propus sa devin super forum.ist asa k-i dau bataie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nice_sun_man Postat Aprilie 23, 2010 Share Postat Aprilie 23, 2010 Cine merge maine dimineata la salon si eventual apoi la o plimbare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orlyy9 Postat Aprilie 23, 2010 Share Postat Aprilie 23, 2010 Merg si eu smaeb pe la ora 11.Poate ne vedem la metro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
septimiu JFK Postat Aprilie 24, 2010 Share Postat Aprilie 24, 2010 am fost ieri si vin si azi p la 11 max 12 oricum ne vedem pe acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crugar09 Postat Aprilie 24, 2010 Share Postat Aprilie 24, 2010 Sal, pe 29 de dimineata o sa plec in vama veche, daca se mai baga cineva as fii bucuros. Hai la mare brothers! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kayne Postat Aprilie 25, 2010 Share Postat Aprilie 25, 2010 posibil sa plec si eu pe 30 spre mare.. care ar mai avea drum...? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
septimiu JFK Postat Aprilie 25, 2010 Share Postat Aprilie 25, 2010 si noi tot vineri: /index.php?...t&p=2398457 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Aprilie 26, 2010 Share Postat Aprilie 26, 2010 Cocosheii, ma ajutati sa dau veiozele gios din casa? ca le schimb domiciliu'... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Aprilie 26, 2010 Share Postat Aprilie 26, 2010 Cocosheii, ma ajutati sa dau veiozele gios din casa? ca le schimb domiciliu'... Cand doreste toar'su sa efectueze operatiunea ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate