O-bli-O Postat Octombrie 19, 2010 Share Postat Octombrie 19, 2010 Hai c'au animat cocosheii atmosfera. Cum ati bagat mobrele la caldura, cum ati aprins lumina p'acilea Nu a bagat nimeni mobrele bre.Doar unii incearca sa le vanda... Am aprins lumina,super oferta,au venit ajutoarele de afara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Octombrie 19, 2010 Share Postat Octombrie 19, 2010 Daca are xenoane d-alea ecologicele, si permite. bine dreq ca nu's d'alea duhovnicesti, 100 la punga!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Octombrie 19, 2010 Share Postat Octombrie 19, 2010 bine dreq ca nu's d'alea duhovnicesti, 100 la punga!!! Baietii e reisari, nu umbla cu mizerii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OveR Postat Octombrie 20, 2010 Share Postat Octombrie 20, 2010 (editat) hai care vreti gume ca am un niste seturi noi reduceri pentru cei din titan Editat Octombrie 20, 2010 de OveR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzu_liv Postat Octombrie 20, 2010 Share Postat Octombrie 20, 2010 a trecut pedeapsa..cel putin la contul asta ciudat e ca la contul meu aveam pedeapsa pana pe 16 luna asta dar se pare ca STIMABILII mi-au marit pedeapsa pana pe 31 luna asta au bostanul plin cu tarate si fum, dar'ar boalili in ei de creinoizi ce sunt trecand peste astea propun o ultima plimbare (cel putin pt mine care raman fara asigurare) sambata/duminica asta, orinde, oricine vrea...il astept cu o idee vremea va fii frumoasa si vreau sa profit poate ne mai vedem si vineri la titan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OveR Postat Octombrie 20, 2010 Share Postat Octombrie 20, 2010 DAP NE PLIMBAM PE AMC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
O-bli-O Postat Octombrie 20, 2010 Share Postat Octombrie 20, 2010 hai care vreti gume ca am un niste seturi noi reduceri pentru cei din titan Cu ce arome,nu va suparati..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jcata Postat Octombrie 20, 2010 Share Postat Octombrie 20, 2010 a trecut pedeapsa..cel putin la contul astaciudat e ca la contul meu aveam pedeapsa pana pe 16 luna asta dar se pare ca STIMABILII mi-au marit pedeapsa pana pe 31 luna asta au bostanul plin cu tarate si fum, dar'ar boalili in ei de creinoizi ce sunt trecand peste astea propun o ultima plimbare (cel putin pt mine care raman fara asigurare) sambata/duminica asta, orinde, oricine vrea...il astept cu o idee vremea va fii frumoasa si vreau sa profit poate ne mai vedem si vineri la titan din cate stiu eu tu nu mergeai pe ploaie nici vara dar acum cand este sezonul de ploaie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghitisor84 Postat Octombrie 21, 2010 Share Postat Octombrie 21, 2010 SE VINDE GEACA HARLEY DAVIDSON NOUA! /index.php?...p;#entry2643291 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OveR Postat Octombrie 22, 2010 Share Postat Octombrie 22, 2010 Cu aroma de banane , Vand pereche izmene Mesaj completat avand in vedere ca azi se face un sfert de secol de cand supravietuiesc pe planeta asta o sa dau de baut sau de mancat la titanistii care vin la intalnire intre 7-8 sa ma traga de urechi masa festiva se va tine la bodega cu clatite din regie ps: nu veniti prea multi ca oricum e criza ) mai anunt si o plimbare sambata sau duminica asta plecare ora 10 sau 11 ca sa fie mai cald traseu: Buc.-Oltenita-Giurgiu si inapoi tot pe Oltenita sau direct Buc hotarati si voi pe forum ca eu nu pot posta id meu: septimiu_21; 0752447970 " Mesaj completat Asta a zis septimiu nu eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alisuca Postat Octombrie 22, 2010 Share Postat Octombrie 22, 2010 @ Over La multi ani! ps. avem tatuaje la oferta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OveR Postat Octombrie 22, 2010 Share Postat Octombrie 22, 2010 Bai nu e ziua mea vati tampit Este mesaj de la septimiu el are contu banat si eu doar l-am postat ) Mesaj completat Mersi oricum dai cadou , in cazul asta e ziua mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat Octombrie 22, 2010 Share Postat Octombrie 22, 2010 Mai traiesti ma overe? ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alisuca Postat Octombrie 22, 2010 Share Postat Octombrie 22, 2010 Eh, in cazul asta iau LMA-ul inapoi de la tine si il dau lui Septimiu, na! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Octombrie 22, 2010 Share Postat Octombrie 22, 2010 Cocos se plange lumea de tine ca esti reisar de Magheru )))))))))))) Gata, ai inceput sa pierzi din fani,fani prosti care beau pana uita de ei dar totusi...fani! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OveR Postat Octombrie 23, 2010 Share Postat Octombrie 23, 2010 Eu racer de maghe Mesaj completat Eu sunt tata lor Mesaj completat si nu uitati ai laic to raide motocicle Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Octombrie 23, 2010 Share Postat Octombrie 23, 2010 Eu racer de magheMesaj completat Eu sunt tata lor Mesaj completat si nu uitati ai laic to raide motocicle Grezit! Era vb de celalalt cocos, Nyt-san ! ))))))))))))))))))))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Octombrie 23, 2010 Share Postat Octombrie 23, 2010 update: Suzuki VX 800... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Legnakrad. Postat Octombrie 23, 2010 Share Postat Octombrie 23, 2010 (editat) update: Suzuki VX 800... oho felicitari ! sa sara pozele ! Cocos se plange lumea de tine ca esti reisar de Magheru )))))))))))) Gata, ai inceput sa pierzi din fani,fani prosti care beau pana uita de ei dar totusi...fani! Nyt-san idolu 'la toate' magheritzele ! Editat Octombrie 23, 2010 de Legnakrad. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Octombrie 23, 2010 Share Postat Octombrie 23, 2010 'ete gloaba! tre' fatzuita o tzara, schimbat ghidonu', si alte maruntzishuri... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Octombrie 23, 2010 Share Postat Octombrie 23, 2010 (editat) poate ramane in cartier, vand gloaba gs 500 din 2006 http://www.bikeshop.ro/motociclete/anuntur...006-339446.html Editat Octombrie 23, 2010 de stulewa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OveR Postat Octombrie 24, 2010 Share Postat Octombrie 24, 2010 BAU Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Octombrie 24, 2010 Share Postat Octombrie 24, 2010 stai 'reacu potolit ca ma sparieshi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OveR Postat Octombrie 24, 2010 Share Postat Octombrie 24, 2010 marlitza bagam bagam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Octombrie 24, 2010 Share Postat Octombrie 24, 2010 marlitza bagam bagam Ce avatar avem domne Racing pe circuit noaptea...cat de nebun sa fii Cineva sa aprinda lumina!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate