crugar09 Postat Octombrie 30, 2010 Share Postat Octombrie 30, 2010 K, VOI FII LA OPEN PUB, MARLITA ESTI INVITAT NORMAL, EXISTA SEARA FARA TARAN. VA ASTEPT. DUPA ERA 6 SEARA VOI FII ACOLO Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MRL Postat Octombrie 30, 2010 Share Postat Octombrie 30, 2010 eu zic sa mi-o iei inainte si incearca sa ne suge rezi alta locatie,open pab nu-i de tine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Octombrie 30, 2010 Share Postat Octombrie 30, 2010 (editat) K, VOI FII LA OPEN PUB, MARLITA ESTI INVITAT NORMAL, EXISTA SEARA FARA TARAN. VA ASTEPT. DUPA ERA 6 SEARA VOI FII ACOLO E deja fara 5 minute. Ai ajuns? Iar daca Marlita este invitat normal, restul sunt anormali, sau cum vine treaba? Editat Octombrie 30, 2010 de alex ripper Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
O-bli-O Postat Octombrie 30, 2010 Share Postat Octombrie 30, 2010 K, VOI FII LA OPEN PUB, MARLITA ESTI INVITAT NORMAL, EXISTA SEARA FARA TARAN. VA ASTEPT. DUPA ERA 6 SEARA VOI FII ACOLO Unchiuleeeee,vezi ca ai intrat in gura omului!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MRL Postat Octombrie 30, 2010 Share Postat Octombrie 30, 2010 Unchiuleeeee,vezi ca ai intrat in gura omului!!!! da nepoate!nu vezi ca ne-a luat pe toti in gura si nu vrea sa ne mai dea drumul?!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
O-bli-O Postat Octombrie 30, 2010 Share Postat Octombrie 30, 2010 da nepoate!nu vezi ca ne-a luat pe toti in gura si nu vrea sa ne mai dea drumul?!! Asta inseamna ca-i place!!!! Taci din gura ca e bine..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Octombrie 30, 2010 Share Postat Octombrie 30, 2010 (editat) Crugar is known as the shark because from time to time he eats a man. P.S. E 18:04...o fi ajuns la Open prohab? Editat Octombrie 30, 2010 de alex ripper Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
O-bli-O Postat Octombrie 30, 2010 Share Postat Octombrie 30, 2010 Crougar is known as the shark because from time to time he eats a man. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat Octombrie 30, 2010 Share Postat Octombrie 30, 2010 Oblio - io o sa fiu costumat in......................... Survolaj! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdant Postat Octombrie 30, 2010 Share Postat Octombrie 30, 2010 Salut baieti, Dat fiind ca e vremea frumoasa si nu ati bagat inca mobrele la iernat vreau sa va rog urmatoarele: Maine (31.10.2010) la ora 16:00 ma voi casatori la Biserica Kretzulescu (biserica rosie dintre Sala Palatului si Magazinul Muzica) si v-as ruga taaareee muuuult sa veniti in numar cat mai mare si sa faceti galagie cat mai mai mare cu mobrele. Va multumesc mult! Bogdan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Octombrie 30, 2010 Share Postat Octombrie 30, 2010 (editat) da nepoate!nu vezi ca ne-a luat pe toti in gura si nu vrea sa ne mai dea drumul?!! Marlitza, ai dar de dreaq! sa nu te vlaguiasca asta mic de tot! nepuate, nu sari sa-ti ajutzi unchiu'? Editat Octombrie 30, 2010 de DKWraith2Anen Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
O-bli-O Postat Octombrie 30, 2010 Share Postat Octombrie 30, 2010 Oblio - io o sa fiu costumat in......................... Adica o sa te costumezi in.......nimic???? Survolaj! Mesaj completat Marlitza, ai dar de dreaq! sa nu te vlaguiasca asta mic de tot! nepuate, nu sari sa-ti ajutzi unchiu'? Cum sa nu.... Sunt prezent aici! Sa-l tina de.......vorba pana maine cand ajung si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Octombrie 30, 2010 Share Postat Octombrie 30, 2010 Cand ma gandesc cat de mica e lumea asta moto ))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Octombrie 30, 2010 Share Postat Octombrie 30, 2010 Cand ma gandesc cat de mica e lumea asta moto ))))) Corectie : lumea moto e mare, dar e plin de oameni "mici". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Octombrie 30, 2010 Share Postat Octombrie 30, 2010 Crugar ,primul pas spre comunicare : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Octombrie 30, 2010 Share Postat Octombrie 30, 2010 estetz' rau cu bietu' crugar... cauta si iel nijte consolare ji intzelegere, satanijti-lor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexxa Postat Octombrie 30, 2010 Autor Share Postat Octombrie 30, 2010 exista anti-feministi pe topicul creat de o fata .... ohau... si nici macar nu observa ce trist, si nu mai fiti mha rai .... ahhhh ... da asa cum zice mai sus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Octombrie 30, 2010 Share Postat Octombrie 30, 2010 (editat) Stii ce le spun eu astora ca tine frustrati de faptul ca o femeie e moderatoare: SMIORC! sinucide-te daca nu poti suporta gandul!Pupici! Mesaj completat exista anti-feministi pe topicul creat de o fata .... ohau... si nici macar nu observa ce trist,si nu mai fiti mha rai .... ahhhh ... da asa cum zice mai sus ce rautati... Editat Octombrie 30, 2010 de DKWraith2Anen Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexxa Postat Octombrie 30, 2010 Autor Share Postat Octombrie 30, 2010 pot sa-ti spun doar :PPPPPPPPPPPPPP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Legnakrad. Postat Octombrie 31, 2010 Share Postat Octombrie 31, 2010 mama de unde l-ati cules si pe asta frate . Cum a fost aseara ?? eu am dormit ca un animalutz de la 16 pana la 7 acum ( Mesaj completat omg am devenit super membru ! =)) oh my god ce forumist sunt ???!! acum sunt motociclist adevarat :X Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoRocker Postat Octombrie 31, 2010 Share Postat Octombrie 31, 2010 omg am devenit super membru ! =)) oh my god ce forumist sunt ???!! acum sunt motociclist adevarat :X feliciteiÂşăn, pe viitor nu-ti mai pune tel pe silent Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Legnakrad. Postat Octombrie 31, 2010 Share Postat Octombrie 31, 2010 feliciteiÂşăn, pe viitor nu-ti mai pune tel pe silent my bad Mesaj completat o iesire mica azi ? e frumos rau afara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orlyy9 Postat Octombrie 31, 2010 Share Postat Octombrie 31, 2010 Hai sa ne vedem si noi cati suntem din balta alba, cum aratam, starea civila (ca sa nu se creeze confuzii), varsta, ocupatia,ce motor avem sau vrem sa ne luam, poze cu noi si motorul (asa ca sa stim cine trece pe strada), in ce zona mai exact locuim, locuri de intalnire, etc. .......asa ca sa aflam si noi cum arata si sa aflam si noi mai multe despre cei care "ambaleaza" motoarele pe la noi prin cartier. O sa incep eu: Alexa, 22 ani, casatorita si am si un baietel frumos, fac sc. moto acum si am un minsk (de 3 ani), zona: Str. Liviu Rebreanu intre piata ramnicul sarat si intersectia cu parcul si poze: minsk-ul meu eu, sotul, si bebitul asfalt uscat !!!!! Cam asa a inceput acest forum :Zona Titan:Balta Alba,Dristor,Sector3,cred ca ideia a fost uita si sensul sa pierdut,nimeni nu mai vine la intalniri toti scriem mai bine sau mai rau pe aici si cam atat.Acum inteleg dece multi nu mai vin la intalniri sau nu mai scriu,nimeni nu se lupta pentru a uni acest grup care nu mai exista si curand si forum va muri.Poate sarbatorile care vor veni ne vor face mai buni si mai corecti fata de noi ca nu avem ce pierde dar avem mult de castigat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OveR Postat Octombrie 31, 2010 Share Postat Octombrie 31, 2010 Ba io cred ca tu ai baut cam mult aseara ce dracu ai devenit sentimental , aproape ca mi-a dat o lacrima Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Octombrie 31, 2010 Share Postat Octombrie 31, 2010 Cam asa a inceput acest forum :Zona Titan:Balta Alba,Dristor,Sector3,cred ca ideia a fost uita si sensul sa pierdut,nimeni nu mai vine la intalniri toti scriem mai bine sau mai rau pe aici si cam atat.Acum inteleg dece multi nu mai vin la intalniri sau nu mai scriu,nimeni nu se lupta pentru a uni acest grup care nu mai exista si curand si forum va muri.Poate sarbatorile care vor veni ne vor face mai buni si mai corecti fata de noi ca nu avem ce pierde dar avem mult de castigat. Din pacate, lumea se mai schimba, apar alte prioritati pentru fiecare, etc... Daca v-ati da mai mult interes, s-ar putea reface grupul, dar, tine de voi. ca o concluzie : ramane la latitudinea voastra cine intra si cine iese din grup, atata vreme cat in orice grup oamenii se schimba... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate