passion_islife Postat Iunie 27, 2011 Share Postat Iunie 27, 2011 Care are chef de o plimbarica acum? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GON Postat Iunie 27, 2011 Share Postat Iunie 27, 2011 Salutare, Sunt nou p'aici si dornic de plimbari ... so, ma primiti in gasca voastra? iese cineva in seara asta? ... eu stau in Vitan! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rooxus Postat Iunie 27, 2011 Share Postat Iunie 27, 2011 La Mec Dristor, la 18:30 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alinbugnar Postat Iunie 27, 2011 Share Postat Iunie 27, 2011 La Mec Dristor, la 18:30 in ce zi? ia zi ce cadouri de casa noua ai primit? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rooxus Postat Iunie 27, 2011 Share Postat Iunie 27, 2011 Ma scuzati, sunt cu capul in nori. Tocmai m`am intors de la mec sa va scriu ca am gresit ora =))) Era defapt acuma!! ..so..oferta este inca valabila )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GON Postat Iunie 27, 2011 Share Postat Iunie 27, 2011 pffff ... deja iesisem ... acum m-am intors ca se cam innorase poate maine seara! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Iunie 27, 2011 Share Postat Iunie 27, 2011 Salutare, Sunt nou p'aici si dornic de plimbari ... so, ma primiti in gasca voastra? Bine ai venit ! in fiecare vine la gura de metrou Titan2 ( cea din parc nu din intersectie) intre 19 si 20:30. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Iunie 27, 2011 Share Postat Iunie 27, 2011 Salutare, Sunt nou p'aici si dornic de plimbari ... so, ma primiti in gasca voastra? Bine ai venit ! in fiecare vine la gura de metrou Titan2 ( cea din parc nu din intersectie) intre 19 si 20:30. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
septimiu JFK Postat Iunie 28, 2011 Share Postat Iunie 28, 2011 dc e vreun titanist care m poate ajuta cumpar noi sau f putin folositi pantaloni/combinezon moto cu slaydere, masura ~50,51,52; de calitate si de firma.Septimiu0752447970 sau poate imi recomandati unde sa merg. THX PS: prefer ofertele nu scorurile din magazine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MihaiVdv Postat Iunie 28, 2011 Share Postat Iunie 28, 2011 Caut si eu pe cineva cu stander-fata sa vad cum sunt discurile strambe Sau o idee cum sa ridic roata fata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat Iunie 28, 2011 Share Postat Iunie 28, 2011 Caut si eu pe cineva cu stander-fata sa vad cum sunt discurile strambe Sau o idee cum sa ridic roata fata. Vii o data pe la mine si nu-ti trebuie stander fata Septimiule - ai inceput sa pui jenunchiu pe jos de ai nevoie de pantaloni? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MihaiVdv Postat Iunie 28, 2011 Share Postat Iunie 28, 2011 (editat) Vii o data pe la mine si nu-ti trebuie stander fata Septimiule - ai inceput sa pui jenunchiu pe jos de ai nevoie de pantaloni? Tu esti scump bre ...lasa-ma sa sper ca e rahatu ala vopsit putin stramb si ca o sa ma plimb cu mobra vara asta (si fara sa mai am emotii ca dau peste lume pe trecere) @ DKWraith2Anen O sa incerc asa ca oricum vroiam sa ii dau putin jos carenele laterale... Editat Iunie 28, 2011 de k-2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Iunie 28, 2011 Share Postat Iunie 28, 2011 Caut si eu pe cineva cu stander-fata sa vad cum sunt discurile strambe Sau o idee cum sa ridic roata fata. o pui pe cricul lateral si bagi o naveta de bere/suc (goala) sub mobra, cat mai aproape de roata fatza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat Iunie 28, 2011 Share Postat Iunie 28, 2011 o pui pe cricul lateral si bagi o naveta de bere/suc (goala) sub mobra, cat mai aproape de roata fatza. Nu e naked dkwule Mai intai sa dea jos carenele ca sa nu le sparga Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Iunie 28, 2011 Share Postat Iunie 28, 2011 Nu e naked dkwule pai, , propteste naveta pe coturile de la galerii. sau asta nu are gaura pe sub? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MihaiVdv Postat Iunie 28, 2011 Share Postat Iunie 28, 2011 pai, , propteste naveta pe coturile de la galerii. sau asta nu are gaura pe sub? O sa dau carenele jos desi am o gaura de toata frumusetea de la un caine ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Iunie 28, 2011 Share Postat Iunie 28, 2011 O sa dau carenele jos desi am o gaura de toata frumusetea de la un caine ... vad ca ai crash pad-uri. poti folosi o capra metalica auto pozitionata sub crash pad-ul de pe dreapta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat Iunie 28, 2011 Share Postat Iunie 28, 2011 Din poze vad o albastreala putina pe discul drept. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alinbugnar Postat Iunie 29, 2011 Share Postat Iunie 29, 2011 Caut si eu pe cineva cu stander-fata sa vad cum sunt discurile strambe Sau o idee cum sa ridic roata fata. cum sa ridici roata fata iti spun, dar cum sa verifici discurile din mers nu am idee Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
septimiu JFK Postat Iunie 29, 2011 Share Postat Iunie 29, 2011 (editat) Vii o data pe la mine si nu-ti trebuie stander fata Septimiule - ai inceput sa pui jenunchiu pe jos de ai nevoie de pantaloni? pana acum nu puneam genunchiul jos ca nu aveam slaydere si pt k nu consider necesar sa racai asfaltul .. oricat de mult te lasi pe curve dar am avut o f.mica cazatura si am zis sa trec la echipament adecvat .. mai mult pt protectia mea si nu pt a da cu genunchii pe jos Editat Iunie 29, 2011 de septimiu_J F K Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GON Postat Iunie 29, 2011 Share Postat Iunie 29, 2011 bine ca se mai nasc noi moto/forumisti ca vechii vad ca au murit de anul trecut si pana acum salutare intalnirile importante: 1. in fiecare miercuri la Arcul de triumf la intrarea in parc se strange lume din tot Bucurestiul intre orele 19 si 20-21 2. intalnirea noastra in fiecare vine la gura de metrou Titan2 ( cea din parc nu din intersextie) intre 19 si 20:30 mai sunt multe locuri de intalnire ... daca scotocesti forumul o sa le gasesti asfalt uscat salutare, sa inteleg ca in seara asta este intalnire la Arcul de triumf? sunt nou pe forum si as vrea sa vin si eu (binenteles daca ma primiti)! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oancealex Postat Iunie 29, 2011 Share Postat Iunie 29, 2011 Haidi salutare.M-am mai prezentat eu anul trecut pe aici ,cand ziceam ca vreau sa-mi iau mobra.Eh, mi-am luat.Un zx4r din 94 , de care sunt foarte multumit.Ma numesc Alex si stau in Baba Novac , langa restaurantul chinezesc.Care imi spune si mie de unde sa-mi iau placute de frana? Multam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
septimiu JFK Postat Iunie 29, 2011 Share Postat Iunie 29, 2011 faina si buna mobra dc ai grija de ea in continuare ai grija la placute sa cumperi ce trebuie .. sunt placute moi-tari-stock si diferenta e considerabila intre ele locurile de intalnire recomandabile sunt multe ... 1. in fiecare miercuri la Arcul de triumf la intrarea in parc se strange lume din tot Bucurestiul intre orele 19 si 20-21 2. intalnirea noastra in fiecare vine la gura de metrou Titan2 ( cea din parc nu din intersextie) intre 19 si 20:30 si lista poate continua ... bafta si asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GabiButon Postat Iunie 30, 2011 Share Postat Iunie 30, 2011 (editat) Caut si eu pe cineva cu stander-fata sa vad cum sunt discurile strambe Sau o idee cum sa ridic roata fata. las-o bre ca merge asa Ucigas de caini ce esti! ) Hai sa-ti dau un GSR frumos Lasa dreaku carenatele astea, is urate rau Care are de vanzare un card de memorie CF ... cel putin 8GB si viteza cat de cat buna, un minim 133X 0766569300 Gabi Editat Iunie 30, 2011 de GabiButon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MihaiVdv Postat Iunie 30, 2011 Share Postat Iunie 30, 2011 las-o bre ca merge asa Ucigas de caini ce esti! Hai sa-ti dau un GSR frumos Lasa dreaku carenatele astea, is urate rau A trecut o luna de atunci si nu mi-a cazut nimic in cap ) ...Sunt frumoase carenatele da` doar cand au carenele intregi .Si vreau sa ma orientez spre SM ca viitoare mobra, pe langa asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate