GON Postat Iulie 29, 2011 Share Postat Iulie 29, 2011 la ce ora? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gianni_83 Postat Iulie 29, 2011 Share Postat Iulie 29, 2011 incepand cu ora 7... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan_pustan Postat Iulie 29, 2011 Share Postat Iulie 29, 2011 fratilor, am si eu o handa cbf 500 si am dat-o unui amic, care a intrat intr-un gard, si mi-a facut o paguba de 300euro, el n-a patin nimic, dar acum nu vrea sa-mi dea banii, ce ma sfatuiti sa fac omule, eu cand mi-am dat motocicleta altuia, acela care o conducea avea ori un motor personal (daca o facea cu a mea, mi-l dadea p-al lui pana mi-o repara), sau avea masina ( la fel si in cazul asta) sau pur si simplu am vrut sa fac un bine ( in caz de ceva, pe banii mei). Dar suzuki gs 500 daca e sa cada, nu are radiator care sa se sparga, avea deja semne de cazaturi si pare sa fie destul de rezistent. urmeaza sa-i pun un crash bar finutz. Prietenul tau merita cea mai lunga injuratura posibila si taiat legatura cu el. N-ai ce sa-i faci daca e tzaranoi...sau poate chiar n-are bani iar tu trebuia sa stii asta cand i-ai dat motorul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nice_sun_man Postat Iulie 29, 2011 Share Postat Iulie 29, 2011 Vine careva la o plimbare mai lunga maine/poimaine? N-am mai iesit demult si chiar am chef Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
septimiu JFK Postat Iulie 31, 2011 Share Postat Iulie 31, 2011 saluatere, bine ai revenit pe forum @)) de plimbare mai lunga am si eu chef pe mine m-ar coafa sa merem pana la Sighisoara plimbare de o zi, mers cel putin mediu deci fara mobre cu un singur piston sau cu pompa de benzina infundata eu am programu lejer deci propuneti voi o zi iar eu ma conformez o plimbare buna si o bere rece din Sighisoara ... abia astept Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nice_sun_man Postat August 1, 2011 Share Postat August 1, 2011 Ne auzim dupa ce ma mai obisnuiesc cu motorul pe care il am la dispozitie, momentan sunt rupt dupa plimbarile din wknd. Este un miar pregatit pt curse, suspensiile sunt ingrozitor de tari - simti orice pietricica infima de pe sosea, orice gropita pare un crater urias, franele te-arunca in gat si evident seaua este fara pic de burete pe ea, lesini dupa o de ora de mers. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Legnakrad. Postat August 1, 2011 Share Postat August 1, 2011 daca vreti plimbarica uitati-va aici /index.php?/topic/666145-plimabareala-de-weekend-propuneri/#entry2916996 pare chiar interesant de mult vreau sa fac drumul ala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat August 1, 2011 Share Postat August 1, 2011 da ce bre, astia cu mobre cu un singur piston nu fac fata zici matale? alo, domnu cu miaru' preparat de curse: vezi ca ai gresit circuitul frate, seteaza-ti motoreta pentru strada ca o sa te trezesti in boscheti si nu o sa sti de ce sau mai bine iti iei un scuter si p-aia o lasi pentru circuit, unde isi face treaba la adevarata ei valoare. ps: da, eu merg cu scuteru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nice_sun_man Postat August 1, 2011 Share Postat August 1, 2011 Nu mi-as mai cumpara motor din mai multe motive. Unul din ele este ca nu am timp sa merg de mai mult de 10x pe an si al doilea e ca n-are niciun rost sa tin ceva in fata blocului de dragul hotilor sau vandalilor,care imi fura ba o oglinda, ba un semnal, ba mi-l trantesc pe jos si stau sa repar carene, vopsesc, etc cum s-a tot intamplat dealungul timpului. Evident, toate astea aici in intersectie la Dristor, la strada, unde e circulat si la 4 dimineata. Anul trecut nu puteam sa dorm noptile de cat suna pagerul de la alarma, acuma stii ce bine dorm? Asa ca mai bine inchiriez sau iau moca de la prieteni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat August 2, 2011 Share Postat August 2, 2011 Sesiune amc duminica 07.08 incepand cu ora 10 . Doritorii e invitati . Poate domnu sun_man ca tot are motocicleta potenta . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat August 2, 2011 Share Postat August 2, 2011 daca vreti plimbarica uitati-va aici /index.php?/topic/666145-plimabareala-de-weekend-propuneri/#entry2916996 pare chiar interesant de mult vreau sa fac drumul ala Daca te pasioneaza, eu si cu o gasca mare de prieteni vom face TA si TF weekendul viitor. Vineri-duminica, amanunte aici: /index.php?/topic/653336-intrunire-kle-istii-friends-2011/page__p__2820427#entry2820427 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Legnakrad. Postat August 2, 2011 Share Postat August 2, 2011 Daca te pasioneaza, eu si cu o gasca mare de prieteni vom face TA si TF weekendul viitor. Vineri-duminica, amanunte aici: /index.php?/topic/653336-intrunire-kle-istii-friends-2011/page__p__2820427#entry2820427 din pacate nu pot. Am o nunta care este sambata si tre sa fac act de prezenta. Drum bun si sa imi spuneti si mie cum e drumul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orlyy9 Postat August 2, 2011 Share Postat August 2, 2011 Primiti si fara motor?!Pentru ovatii si fluieraturi din tribune.Si berea cine o da? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat August 2, 2011 Share Postat August 2, 2011 Primiti si fara motor?!Pentru ovatii si fluieraturi din tribune.Si berea cine o da? Berea o dai tu,ca tot esti doritor..si da,se accepta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MihaiVdv Postat August 3, 2011 Share Postat August 3, 2011 Daca fac rost de niste genunchere vin si eu...Da` o sa merg mai batraneste ca nu am materialul necesar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat August 3, 2011 Share Postat August 3, 2011 Daca fac rost de niste genunchere vin si eu...Da` o sa merg mai batraneste ca nu am materialul necesar Genunchere te servesc eu pt amc daca nu ai de unde. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MihaiVdv Postat August 3, 2011 Share Postat August 3, 2011 Genunchere te servesc eu pt amc daca nu ai de unde. Promit sa nu cad cu ele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat August 3, 2011 Share Postat August 3, 2011 Promit sa nu cad cu ele Da ce,banii tai nu sunt buni ? Ai id-ul de mess in profil pt a intra in posesia lor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat August 3, 2011 Share Postat August 3, 2011 Daca ajung Duminica, vin si eu. Cocos mai am o pereche de blugi care nu-mi mai trebuie, imi imprumuti si mie jenuncherele? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nice_sun_man Postat August 3, 2011 Share Postat August 3, 2011 Sesiune amc duminica 07.08 incepand cu ora 10 . Doritorii e invitati . Poate domnu sun_man ca tot are motocicleta potenta . Ti-o dau tie cu placere, sa-ti depasesti limitele , eu prefer sa ma dau pe strada, batraneste Te sun daca nu plec la mare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat August 4, 2011 Share Postat August 4, 2011 Daca ajung Duminica, vin si eu. Cocos mai am o pereche de blugi care nu-mi mai trebuie, imi imprumuti si mie jenuncherele? Coco hai draq acasa,vad ca a inceput sa iti placa,ca am vb o vorba si acum vaz ca nu mai vii ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
copilash Postat August 4, 2011 Share Postat August 4, 2011 Buna! Merge cineva la intrunirea moto de la Buzau? /index.php?/topic/665808-mousaios-bike-fest-2/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat August 4, 2011 Share Postat August 4, 2011 Coco hai draq acasa,vad ca a inceput sa iti placa,ca am vb o vorba si acum vaz ca nu mai vii ! Vin domne, recuperez niste bani pt Serres si vin ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Legnakrad. Postat August 4, 2011 Share Postat August 4, 2011 Buna! Merge cineva la intrunirea moto de la Buzau? /index.php?/topic/665808-mousaios-bike-fest-2/ daca anuntai si tu mai din timp Sesiune amc duminica 07.08 incepand cu ora 10 . Doritorii e invitati . Poate domnu sun_man ca tot are motocicleta potenta . Ora 10 ?? matinalilor !! Daca fac rost de bani vin si eu ca am vazut ca ti-am purtat noroc ultima oara cand am fost Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GabiButon Postat August 5, 2011 Share Postat August 5, 2011 Coco hai draq acasa,vad ca a inceput sa iti placa,ca am vb o vorba si acum vaz ca nu mai vii ! Cocos, fă-mi si mie rost de o mobra si vă insotesc Promit sa nu o trantesc! Serios vorbesc Vă fac si poze multe dacă sunte-ti cuminti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate