bang-bang Postat August 22, 2011 Share Postat August 22, 2011 voi unde va schimbati cauciucurile ? stie cineva ....ceva prin zona? n-as vrea sa ma car cu 2 cauciucuri pe moto tot orasu ..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
big_boy Postat August 22, 2011 Share Postat August 22, 2011 (editat) voi unde va schimbati cauciucurile ? stie cineva ....ceva prin zona? n-as vrea sa ma car cu 2 cauciucuri pe moto tot orasu ..... Eu merg pentru orice este legat de moto la Fabio... Gasesti numarul de contact aici: http://motoechipamente.ro/ Editat August 22, 2011 de big_boy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pachemon Postat August 22, 2011 Share Postat August 22, 2011 voi unde va schimbati cauciucurile ? stie cineva ....ceva prin zona? n-as vrea sa ma car cu 2 cauciucuri pe moto tot orasu ..... sau la bex motors in spate la opel gtt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat August 23, 2011 Share Postat August 23, 2011 Imi vand motorul, asa ca dragi titanisti, daca auziti pe cieva ca doreste un motor cu toate consumabilele schimbate si care functioneste ireprosabil, contactati-ma cu incredere. Multam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alegz78 Postat August 25, 2011 Share Postat August 25, 2011 gata prieteni, mi-am luat in sfarsit un alt motor...un cbr f4 batranel din '99...cand am timp sper sa vin si eu la locul de intalnire de la metrou titan ca sa va cunosc...pana atunci as dorii niste informatii...unde gasesc in zona la noi un mecanic bun si ieftin, daca mai exista asa ceva...pana acum am mers la ciolpani la geo,dar as dorii pe cineva mai aproape...va multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat August 25, 2011 Share Postat August 25, 2011 gata prieteni, mi-am luat in sfarsit un alt motor...un cbr f4 batranel din '99...cand am timp sper sa vin si eu la locul de intalnire de la metrou titan ca sa va cunosc...pana atunci as dorii niste informatii...unde gasesc in zona la noi un mecanic bun si ieftin, daca mai exista asa ceva...pana acum am mers la ciolpani la geo,dar as dorii pe cineva mai aproape...va multumesc. Mergi la Fabio. Datele le gasesti pe motoechipamente.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alegz78 Postat August 25, 2011 Share Postat August 25, 2011 cine mai are honda cbr 600 f4 '99?! Am niste nelamuriri privind racirea! Ms...alegzander78@yahoo.com.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat August 25, 2011 Share Postat August 25, 2011 Intra acia si vezi ce zic bajetii. /index.php?/topic/77978-detinatori-de-honda-cbr-600f/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alegz78 Postat August 25, 2011 Share Postat August 25, 2011 Intra acia si vezi ce zic bajetii. /index.php?/topic/77978-detinatori-de-honda-cbr-600f/ ms ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat August 27, 2011 Share Postat August 27, 2011 HAI LA SUPERMOTO, SE LASA CU PETRECERE DUPA CURSA LA AMCKART http://www.motocicli...o-la-bucuresti/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raga Postat Septembrie 2, 2011 Share Postat Septembrie 2, 2011 "Titan-este" cineva azi sau lasam catalogul sa se umple de absente? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Septembrie 5, 2011 Share Postat Septembrie 5, 2011 "Titan-este" cineva azi sau lasam catalogul sa se umple de absente? Sa se umple,oricum multi sunt exmatriculati de peste un an . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
septimiu JFK Postat Septembrie 7, 2011 Share Postat Septembrie 7, 2011 dupa o mica vacanta prin tari mai frumoase mm intors Vineri vin s semnez prezenta dc nu ploo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Septembrie 7, 2011 Share Postat Septembrie 7, 2011 la ce ora,ca pe seara plec la munte si sunt cu rotile de scandal... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Legnakrad. Postat Septembrie 7, 2011 Share Postat Septembrie 7, 2011 hai ca vin si eu vineri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pachemon Postat Septembrie 7, 2011 Share Postat Septembrie 7, 2011 la sapte vineri? daca se mai aduna din vechea garda poate opresc si eu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan_pustan Postat Septembrie 7, 2011 Share Postat Septembrie 7, 2011 as veni si eu vineri...prima data...pentru ca am fost 3 luni pe bara din cauza unei domnisoare care nu s-a asigurat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Legnakrad. Postat Septembrie 7, 2011 Share Postat Septembrie 7, 2011 as veni si eu vineri...prima data...pentru ca am fost 3 luni pe bara din cauza unei domnisoare care nu s-a asigurat. tine minte, la sapte vineri? daca se mai aduna din vechea garda poate opresc si eu... 'vechea garda' nu mai exista de mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CatalinC Postat Septembrie 8, 2011 Share Postat Septembrie 8, 2011 da , dar fara femei , si cu ele , tot e rau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Legnakrad. Postat Septembrie 8, 2011 Share Postat Septembrie 8, 2011 da , dar fara femei , si cu ele , tot e rau hai diseara la joia moto ! n-am fost in viata mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pachemon Postat Septembrie 9, 2011 Share Postat Septembrie 9, 2011 mai e valabila adunarea?!?!?! sa stiu daca ma opresc.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzu_liv Postat Septembrie 9, 2011 Share Postat Septembrie 9, 2011 Sa se umple,oricum multi sunt exmatriculati de peste un an . De ce? Pe mine azi ma treceti prezenta! Ne vdm acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CatalinC Postat Septembrie 10, 2011 Share Postat Septembrie 10, 2011 hai diseara la joia moto ! n-am fost in viata mea am fost eu odata , e plictisitor mai ales daca nu cunosti pe nimeni ti-ai luat guma ?? ce faci in weekendul 24 -25 te bagi la o plimbare ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Septembrie 10, 2011 Share Postat Septembrie 10, 2011 Deci maine 10:30 meeting la Amc . Racerii, tastaturistii,mobristii ocazionali,spargatorii de seminte e asteptati .Am zis . P.S : Ca sa nu ziceti voi ca sunt baiat rau si nu ma implic in fenomenu moto . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mikidude Postat Septembrie 13, 2011 Share Postat Septembrie 13, 2011 daca vreau sa-mi vand motoreta pot sa scriu aici sau trebe topic nou? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate