steliadis Postat Iunie 9, 2012 Share Postat Iunie 9, 2012 (editat) Posesorii de miare sunt, in general, niste zeitati mirifice care nu se coboara la nivelul unui 125cc incepator. au coborat zei din Olimp si tu nu ai venit... rusinica Editat Iunie 9, 2012 de steliadis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Smok Postat Iunie 9, 2012 Share Postat Iunie 9, 2012 Mi scuzi, probleme cu bujia. Vinerea viitoare sper sa pot ajunge, doar stau la 2 pasi. ps: N-am vrut sa sune a ofensa formularea "zeitati mirifice" ci mai degraba a glumita. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kayne Postat Iunie 10, 2012 Share Postat Iunie 10, 2012 io am ajuns pe la 9 si nu era nimeni... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gianni_83 Postat Iunie 10, 2012 Share Postat Iunie 10, 2012 (editat) io am ajuns pe la 9 si nu era nimeni... am fosat acolo de la 7 pana aproape de 9 Editat Iunie 10, 2012 de gianni_83 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kayne Postat Iunie 10, 2012 Share Postat Iunie 10, 2012 tu pozai motoarele sau....? ps.. Anenule.. te uiti sau biem si noi ceva...? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Iunie 10, 2012 Share Postat Iunie 10, 2012 Bre, ieo's la refacere dupa un drum la mare... desi n-am beut nimic! Da' matali shezi p-in cartier, o fi greu sa ne vedem candva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kayne Postat Iunie 10, 2012 Share Postat Iunie 10, 2012 mare oboseala asta breh... si eu care credeam ca cere o bere rece.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Iunie 10, 2012 Share Postat Iunie 10, 2012 Bre, aj bea o BRRC instant, da' plec la drum, datoria ma cheama... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
steliadis Postat Iunie 10, 2012 Share Postat Iunie 10, 2012 Mi scuzi, probleme cu bujia. Vinerea viitoare sper sa pot ajunge, doar stau la 2 pasi. ps: N-am vrut sa sune a ofensa formularea "zeitati mirifice" ci mai degraba a glumita. asa a si fost Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kayne Postat Iunie 13, 2012 Share Postat Iunie 13, 2012 sa'ti traiasca DKWĂşle... acu'sunt un om fericit... rezolvat si cu RCA si cu ITP... si ce crezi..? nu mai am benzina in mobra acum... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Iunie 13, 2012 Share Postat Iunie 13, 2012 Bre, zeama se mai gaseste, bine ca s-a rezolvat cu restu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
steliadis Postat Iunie 14, 2012 Share Postat Iunie 14, 2012 ... vine maine cineva la intalnire? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biancocelleste Postat Iunie 14, 2012 Share Postat Iunie 14, 2012 (editat) Salutare! Am nevoie de sprijnul si ajutorul vostru. Lucrez la o televiziune si vreau sa fac un reportaj cu tema " motociclist in Romania". Am nevoie in acest sens de 2 baieti disponibili carora sa le pun cateva intrebari. De preferat ar fi ca unul dintre acestia sa vina cu un ss iar celalalat cu un chopper sau comunista. Eu voi merge si in poligonul ilioara sa iau imagini deci am putea sa ne vedem prin imprejurimi. Toata treaba nu va dura mai mult de 20 de minue, o sa pun cateva intrebari. Ora inca nu o stiu. Intre 2 si 4, ceva de genul. Daca se poate sa ne vedem in poligon, cel mai probabil la 2 ar fi ok se ne intalnim. Daca stiti pe cineva sau chiar voi puteti sa me ajutati, va rog dati-mi de stire pana diseara. Va multumesc! Editat Iunie 14, 2012 de biancocelleste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gianni_83 Postat Iunie 15, 2012 Share Postat Iunie 15, 2012 azi la 7,prezent Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
steliadis Postat Iunie 15, 2012 Share Postat Iunie 15, 2012 azi la 7,prezent prezent si eu dar la 7:30 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raga Postat Iunie 15, 2012 Share Postat Iunie 15, 2012 azi la 7,prezent Eeee, nici chiar la 7... Are voie omul sa mai intarzie, nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kayne Postat Iunie 17, 2012 Share Postat Iunie 17, 2012 azi cred ca reusesc sa ajung si eu... frate meleu DKW.. e prea tare Myrath!!! am rupt vecinii pana acu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Iunie 17, 2012 Share Postat Iunie 17, 2012 (editat) Stiu bre. Btw, am resuscitat VX-ul. Il bag pe vitamine, ca nu ma tin nervii cu cioparu' ... Editat Iunie 17, 2012 de DKWraith2Anen Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kayne Postat Iunie 17, 2012 Share Postat Iunie 17, 2012 rockareala punkareala frate! ce mai faci revanitzo? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Iunie 17, 2012 Share Postat Iunie 17, 2012 (editat) Na bre d-aciulea! Editat Iunie 17, 2012 de DKWraith2Anen Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Iunie 17, 2012 Share Postat Iunie 17, 2012 Sa-mi multumiti mie ca ati auzit de Myrath Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
big_boy Postat Iunie 19, 2012 Share Postat Iunie 19, 2012 Vineri o sa ajung si eu... Vreau sa trag o fuga in weekend pana la vulcanii noroiosi si eram curios daca mai sunt doritori(este la vreo 80km din cate am inteles). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
steliadis Postat Iunie 22, 2012 Share Postat Iunie 22, 2012 (editat) Vineri o sa ajung si eu... Vreau sa trag o fuga in weekend pana la vulcanii noroiosi si eram curios daca mai sunt doritori(este la vreo 80km din cate am inteles). in we asta nu pot, dar daca cumva se reprogrameaza in we urmator m-as baga si eu ne vedem vineri la locul cunoscut si BTW sunt 144 de km ps - chiar asa nu ne strangem mai multi sambata 30 iunie sa facem un drum linishtit "spre undeva" ... o sugestie ar fi vulcanii noroiosi dar nu este obligatoriu. Oricum ma gandesc la o plimbare lejera nu foarte departe... asa de imprietenire mai traieste cineva frate in sectorul 3 Editat Iunie 20, 2012 de steliadis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bakajin Postat Iunie 22, 2012 Share Postat Iunie 22, 2012 Eu stau pe Tuculescu, asta e pe langa baba novac , dar sunt mai timid Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
big_boy Postat Iunie 22, 2012 Share Postat Iunie 22, 2012 in we asta nu pot, dar daca cumva se reprogrameaza in we urmator m-as baga si eu ne vedem vineri la locul cunoscut si BTW sunt 144 de km ps - chiar asa nu ne strangem mai multi sambata 30 iunie sa facem un drum linishtit "spre undeva" ... o sugestie ar fi vulcanii noroiosi dar nu este obligatoriu. Oricum ma gandesc la o plimbare lejera nu foarte departe... asa de imprietenire mai traieste cineva frate in sectorul 3 hai azi sa aflii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate