Ravenitza Postat Iulie 3, 2012 Share Postat Iulie 3, 2012 Pt motoristii care au facebook, de prin cartier: Click pe link si like daca va place poza: http://www.facebook.com/photo.php?fbid=487970791217719&set=p.487970791217719&type=1&theater Multumesc si pupici! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Iulie 3, 2012 Share Postat Iulie 3, 2012 Asa mare dorinta pentru cursul ala ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Iulie 3, 2012 Share Postat Iulie 3, 2012 Tousche. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Iulie 3, 2012 Share Postat Iulie 3, 2012 TouchĂŠ. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Iulie 3, 2012 Share Postat Iulie 3, 2012 Asa mare dorinta pentru cursul ala ? De ce nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Iulie 3, 2012 Share Postat Iulie 3, 2012 e vorba de cursul lui Razvan de la amkart? hauuu, pazea ca incep si antrenamentele pt supermoto, apropos cursa e pe 20 ale lunii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
steliadis Postat Iulie 4, 2012 Share Postat Iulie 4, 2012 Pt motoristii care au facebook, de prin cartier: Click pe link si like daca va place poza: http://www.facebook....&type=1 Multumesc si pupici! votat, bafta multa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Iulie 4, 2012 Share Postat Iulie 4, 2012 e vorba de cursul lui Razvan de la amkart? hauuu, pazea ca incep si antrenamentele pt supermoto, apropos cursa e pe 20 ale lunii Dap. Cunoastem, abia astept cursa! votat, bafta multa Multaaam! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daniel1954 Postat Iulie 5, 2012 Share Postat Iulie 5, 2012 Salut pe toti si va propun o plimbare la Slanic Prahova, iar aici se poate face baie la strandul cu apa sarata, respectiv la Baia Verde, unde se inaugureaza Sambata si intrarea este gratuita, salinitate 800/1000, plutesti pur si simplu in apa, nu trebuie sa sti sa inoti. La Baia Baciului intrarea este 20 ron/persoana, +15 (ron salteaua si umbrela); La Baia Verde este la fel. Cazarea va gasesc la o cunostiinta, care are o curte imensa plina cu flori , gratar , o colina mica cu iarba, super... cu 50/noapte la curte conditii super, nu veti regreta. 0722661428 DAN Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GabiButon Postat Iulie 6, 2012 Share Postat Iulie 6, 2012 De vanzare geaca noua, Probiker de dama, marimea 36. Material textil, aerisiri fata\spate, mesada foarte bine realizata, protectii hard si tot felul de reglaje. 450Roni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Iulie 9, 2012 Share Postat Iulie 9, 2012 Myrath rules! Am aflat ieri de formatia asta de la DKW . Cum merge Fazeru'? Fazerul merge bine. Doar ca acum are alt proprietar. ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orlyy9 Postat Iulie 14, 2012 Share Postat Iulie 14, 2012 (editat) Ieseala Lehliu Gara Editat Iulie 14, 2012 de orlyy9 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
steliadis Postat Iulie 15, 2012 Share Postat Iulie 15, 2012 Tot de pe la Lehliu Tot de pe la Lehliu am avut si stiri de la Lehliu :-) - http://www.digi24.ro/stire/Lehiu-Gara-Motoare-ambalate-si-muzica-buna-la-cel-mai-mare-festival_30033 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Iulie 26, 2012 Share Postat Iulie 26, 2012 Mai traiejte careva p-acilisha? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Iulie 26, 2012 Share Postat Iulie 26, 2012 Momentan ne hotaram cine stinge becu'. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ulupu Postat Iulie 26, 2012 Share Postat Iulie 26, 2012 Salutare, Cristi ma numesc, detinator de vro 3 saptamani al unui Suzuki SV650 de prin 2002. Stau in zona M 1 Decembrie. Drum uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
steliadis Postat Iulie 26, 2012 Share Postat Iulie 26, 2012 accident in cartier Nu credeam, si nu -mi doream sa ajung sa scriu despre 2 accidente intr-o singura zi. Dupa ce dimineata am vazut accidentul d ela Marasesti, acum pe seara ma intorceam acasa si in fata magazinului LIDL de la capatul lui 335, am vazut al 2lea accident. O babatie cu un renault twingo parca, venea dinspre TITAN si a facut brusc stanga spre Lidl chiar daca din fata venea un motociclist. Riderul am inteles ca avea pielea julita pana la os. L-a luat salvarea. Daca nu are oase rupte probabil ca in 2 saptamani o sa fie ca nou. Problema este ca parca sunt din ce in ce mai multe accidente cu mosi si babe care fac stanga sau dreapta fara sa se asigur. Nr motorului B- - NIG (sau MIG) Mare grija in trafic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
goofy77 Postat Iulie 26, 2012 Share Postat Iulie 26, 2012 cu privire la cetateanul cu Yamaha de la Marasesti am oprit am acordat prim ajutor pana la sosirea SMURD avea clavicula rupta si picioarul dr fractura de femur julit rau cam peste tot si culmea venise propietarul loganului avariat care era parcat si il certa pe colegul ca i-a distrus masina si vine el la spital sa discute cu el . La rugamintea mea politistul care era tot cu motorul a indepartat propietarul lasandu-ne loc pentru manevrele necesare in rest la ce avea nu se pune problema de complicati . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orlyy9 Postat Iulie 26, 2012 Share Postat Iulie 26, 2012 Propun suspendarea pe timp de vara a forums' .Iarna ne pregatim ne facem vise,achiziti,tuning si vine vara......................................pauza poate la anul, ne mai antrenam :crack: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bakajin Postat Iulie 26, 2012 Share Postat Iulie 26, 2012 Sunt si eu "proaspat" detinator de BMW F650GS din toamna si stau pe Tuculescu, zona Baba Novac.....doar ca sunt mai antisocial Daca va mai intalniti intr-o seara poate vin si eu in vizita...la inceput am zis ca ma dau singur cu treaba mea pana ma mai invat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Iulie 26, 2012 Share Postat Iulie 26, 2012 Momentan ne hotaram cine stinge becu'. Da-l dreq de bec, mai rau e cu gazele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefan_cb750 Postat Iulie 27, 2012 Share Postat Iulie 27, 2012 Salutare! Am facut o aplicatie ce foloseste Google Maps pentru gasirea de colegi/vecini cu care sa sa mergeti la munca. Gasiti mai multe informatii daca accesati linkul de mai jos. Daca nu va foloseste voua, dar vi se pare interesanta, poate distribuiti linkul celor care ar putea fi interesati. www.workompanion.ucoz.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Iulie 27, 2012 Share Postat Iulie 27, 2012 Salutare, Uelcăm tu ză bout of iu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariusEL Postat Iulie 28, 2012 Share Postat Iulie 28, 2012 Salutare voua. Sunt Marius si cam de o luna detin un SV650 naked. Stau in zona Dristor. Asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Iulie 28, 2012 Share Postat Iulie 28, 2012 E o noua moda asta acum cu SV-uri ? Uelcăm. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate