cehu' Postat Decembrie 18, 2007 Share Postat Decembrie 18, 2007 sambata seara era beuta .. dar n'am dat de tine si in seara asta e vii? dap... sambata am beut ca porcii ....iarna e cavaleria betiva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prafuit Postat Decembrie 18, 2007 Share Postat Decembrie 18, 2007 Va prezint ce mai mica chopperista din Romania. Sa alaturat de noi vineri 14.12.2007 noapte la ora 23.27. Zeynep Birke OZTURK ( Zey-na ). O sa mai dureze pana cand poate se conduca un cruiser de 1.800. Sa-ti traisca!!! Ma bucur nespus pt tine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Policeman Postat Decembrie 19, 2007 Share Postat Decembrie 19, 2007 Va multumesc din suflet pentru urarile. Cu speranta de a ne vede la curant. salutari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dunloop Postat Decembrie 20, 2007 Share Postat Decembrie 20, 2007 Mai Titanilor eu vreau sa va urez tot ce se poate ura de sarbatorile care azi-maine trec peste noi! Eu am intrat in pauza motociclistica obligat-fortzat de o autobetoniera care avea indicele de frecare cu asfaltul exagerat de mult mai mare fata de al cailor de sub mine, dar asta este... Eu sunt teribil de recunoscator ca fizicul meu a scapat neasteptat de usor. Plasticele si ghidonul le voi inlocui pana la sfarsitul lui ianuarie, asa ca ne vom vedea prin primavara. Ol za best! Sarbautori vesele! ...si drum aderent daca n-aveti lantzuri! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Decembrie 20, 2007 Share Postat Decembrie 20, 2007 bine ca nu ai patit ceva grav, fierul se face! Sarbatori fericite si implinite iti doresc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flooriin Postat Decembrie 20, 2007 Share Postat Decembrie 20, 2007 Va prezint ce mai mica chopperista din Romania. Sa alaturat de noi vineri 14.12.2007 noapte la ora 23.27. Zeynep Birke OZTURK ( Zey-na ). O sa mai dureze pana cand poate se conduca un cruiser de 1.800. Sa-ti traiasca omule! Si voi alaturi de ea! Craciun Fericit tuturor! P.S. Reapar si eu in curand Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Decembrie 20, 2007 Share Postat Decembrie 20, 2007 Va prezint ce mai mica chopperista din Romania. Sa alaturat de noi vineri 14.12.2007 noapte la ora 23.27. Zeynep Birke OZTURK ( Zey-na ). O sa mai dureze pana cand poate se conduca un cruiser de 1.800. sa'ti traiasca omule. cu adev acum esti cel mai fericit de pe pamant. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legnakrad Postat Decembrie 21, 2007 Share Postat Decembrie 21, 2007 sa'ti traiasca chiar ma intrebam ce e cu tine ca nu te'am vazut de o groaza de timp.. vezi baga niste pile la mosh sa'i aduca o casca d jucarie sa se obisnuiasca sa nu mearga fara protectii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad_ivan Postat Decembrie 22, 2007 Share Postat Decembrie 22, 2007 Va prezint ce mai mica chopperista din Romania. Sa alaturat de noi vineri 14.12.2007 noapte la ora 23.27. Zeynep Birke OZTURK ( Zey-na ). O sa mai dureze pana cand poate se conduca un cruiser de 1.800. Sa va traiasca si va bucurati de ea! Iar voua dragutzelor si uratzilor va doresc Craciun fericit si sa va aduca Mosu' tot ce va doriti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legnakrad Postat Decembrie 23, 2007 Share Postat Decembrie 23, 2007 Sa va traiasca si va bucurati de ea! Iar voua dragutzelor si uratzilor va doresc Craciun fericit si sa va aduca Mosu' tot ce va doriti. multe panarame Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Decembrie 23, 2007 Share Postat Decembrie 23, 2007 bah, ziceai ca te faci baiat cuminte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ametist Postat Decembrie 23, 2007 Share Postat Decembrie 23, 2007 multe panarame vecine, alea le iei singur, nu-l manji pe Mos!! Craciun Fericit tuturor si sa ne vedem cu bine in anul ce bate la usa!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SRJN Postat Decembrie 23, 2007 Share Postat Decembrie 23, 2007 Ce faceti de revelion??? Eu deocamdata nu fac nimic. Daca implica multa bere sunt omul vostru! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Decembrie 24, 2007 Share Postat Decembrie 24, 2007 Este un party in barul Iron City de revelion special pentru motociclisti, pentru 150 ron, bautura si mancare. Detalii sunt pe Urban. Craciun fericit coechipierilor din Cavaleria de Titan! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EnePeLaGene Postat Decembrie 24, 2007 Share Postat Decembrie 24, 2007 pt toti motoristele si motoristii pe care ii stiu si inca nu ii stiu,sa va aduca Mosu asta mare tot ce va doriti...si la cat mai multi km fara nici cea mai mica problema ps:poate iesim odata vacanta asta la cativa litrii de vin fiert Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Decembrie 24, 2007 Share Postat Decembrie 24, 2007 da da da, si cand te cheama lumea nu vii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prafuit Postat Decembrie 24, 2007 Share Postat Decembrie 24, 2007 Sa fiti sanatosi si aveti mare grija la excese Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tudvio Postat Decembrie 24, 2007 Share Postat Decembrie 24, 2007 (editat) SARBATORI FERICITE va urez voua TITANILOR !!! Editat Decembrie 24, 2007 de tudvio Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Decembrie 24, 2007 Share Postat Decembrie 24, 2007 ps:poate iesim odata vacanta asta la cativa litrii de vin fiert sa carecumva s ate prind ca data viit ma refuzi .. ca by the way ... craciun fericit tuturor:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bezmetikul Postat Decembrie 24, 2007 Share Postat Decembrie 24, 2007 Sarbatori Fericite intregii Cavalerii din Titan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Decembrie 24, 2007 Share Postat Decembrie 24, 2007 salutare! ce de lume prin Titan! pana acum 2 ani (de cand m-am mutat) nu prea erau multi. am stat langa parcul Voinicelul, pe Ghe. Petrascu, langa bodega de- i spunea Colibri.va mai strangeti la Titan? poate mai gasesc din garda veche si din aia care se strangeau in Gloria cu comunistele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulianera Postat Decembrie 24, 2007 Share Postat Decembrie 24, 2007 Stim cu totii ca o viata de motociclist are multe peripetii, fie ca tin de sport extrem sau Real TV, fie ca tin de suflet sau pasiune. Iata-ne aunsi la o intersectie pentru care oricare ar fi drumul de continuat, chiar daca este asfalt cu o pista de accelerare , chiar daca este un teren accidentat sau se opreste intr-o cascada sau cladire cu o sala numa' buna de-un Trial, suntem cu totii pregatiti sa ajungem sigur pana la capat, noi si motoarele noastre. Iar daca la final vom gasi cumva pancarda pe care sa scrie “Sfarsit de drum”... atunci ne vom intinde aripile si vom zbura mai departe pana sus, acolo unde doar vulturii se avanta liberi. Sarbatori fericite tuturor motociclistilor si la cat mai multi kilometri in 2008 ! Si sa nu uitam ca pe drum toate rotile se invart in acelasi sens... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyblue Postat Decembrie 25, 2007 Share Postat Decembrie 25, 2007 Salutare regret nespus ca nu am mai putut ajunge la intrunirii vineri seara Fie ca sfintele sarbatori de iarna sa va aduca iubire, pace in suflet, fericire, sanatate si banisori ! SARBATORI FERICITE si LA MULTI ANI! Si sa ne vedem cu bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexxa Postat Decembrie 25, 2007 Autor Share Postat Decembrie 25, 2007 (editat) Sarbatori Fericite !!! Craciun Fericit !!! Sanatate multa, bafta exagerata la drum si in tot ceea ce doriti sa realizati si multa fericire ! La Multi Ani !!! Sa aveti cu totii un an plin de bucurii, impliniri, iubire si numai Asfalt Uscat. Fie ca anul ce vine sa va aduca numai drumuri bune si trafic civilizat, sa va fereasca de orice fel de incident neplacut si sa ne vedem perfect sanatosi si la anul pe vremea asa !!! PS Multumesc tuturor pentru gandurile frumoase pe care le transmiteti aici In alta ordine de idei.... petrecerea din Iron City, din motive de lipsa a bucatariei, nu va avea decat senwichuri si cipsuri (mancare) si de acea s-a redus pretul la 50 Ron/pers . exista si un separeu in care vom putea sta separat. Daca vreti sa mergeti dati PM sau SMS sau TEL mie sau intrati pe Urban Riders si vorbiti cu "Hell Rider" - Radu. @DKWraith: din pacate nu s-au mai strans la intrunire ... mai ales acum de sarbatori .... poate dupa ... Editat Decembrie 25, 2007 de mironalexa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei_r5 Postat Decembrie 25, 2007 Share Postat Decembrie 25, 2007 Sarbatori fericite! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate