Ravenitza Postat Aprilie 28, 2008 Share Postat Aprilie 28, 2008 Merci frumos amuzanta faza oricum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Legnakrad. Postat Aprilie 28, 2008 Share Postat Aprilie 28, 2008 pai haideti se mergem impreuna, toti titanii care vin in vama veche de 1 mai sa ne strangem si sa merem impreuna.io ma 'chinui' sa strang lume pe topicul cu vama veche /index.php?...0&start=100 eu vin ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R4z0r Postat Aprilie 28, 2008 Share Postat Aprilie 28, 2008 paste fericit 2 all Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Aprilie 29, 2008 Share Postat Aprilie 29, 2008 (editat) Din pacate, dupa multe sfaturi, noi ne-am format un grup care pleaca Joi, 1 mai 2008, la ora 4:00 noaptea spre mare, astfel incat sa nu prindem aglomeratie deloc pe autostrada sau la intrare in statiuni. Viteza de croaziera in jur de 120 km/h, momentan suntem 5 persoane si o masina. Cine vrea sa ni se alature e asteptat cu draga inima sa imi dea un add pe mess: raven30hell, pentru a stabili locul de intalnire. Noi o sa ramanem in 2 mai cort sau cazare, nu ne-am decis, dar venim si in Vama Veche. Distractie placuta cavalerilor in orice imprejurimi! Editat Aprilie 29, 2008 de ravenitza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulianera Postat Aprilie 30, 2008 Share Postat Aprilie 30, 2008 8.30 la benz. mol la intrare pe A2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoRocker Postat Aprilie 30, 2008 Share Postat Aprilie 30, 2008 Din pacate, dupa multe sfaturi, noi ne-am format un grup care pleaca Joi, 1 mai 2008, la ora 4:00 noaptea spre mare, astfel incat sa nu prindem aglomeratie deloc pe autostrada sau la intrare in statiuni. Viteza de croaziera in jur de 120 km/h, momentan suntem 5 persoane si o masina. Cine vrea sa ni se alature e asteptat cu draga inima sa imi dea un add pe mess: raven30hell, pentru a stabili locul de intalnire. Noi o sa ramanem in 2 mai cort sau cazare, nu ne-am decis, dar venim si in Vama Veche. Distractie placuta cavalerilor in orice imprejurimi! imbracati-va gros si eu tot 8:30 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
big_boy Postat Aprilie 30, 2008 Share Postat Aprilie 30, 2008 have fun!!!!sper sa prindeti vreme buna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
septimiu_21 Postat Aprilie 30, 2008 Share Postat Aprilie 30, 2008 eu as prefera sa plec cu grupu de 8 30 asta din cauza orei postati si voi va rog care mege de la 4 si care 8 30 ca sa stim si noi cu cine mergem .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Catalin de pe forum Postat Aprilie 30, 2008 Share Postat Aprilie 30, 2008 pentru cei ce nu vor la mare. /index.php?showtopic=203108 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzu_liv Postat Aprilie 30, 2008 Share Postat Aprilie 30, 2008 la 8 30 ma bag si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ametist Postat Aprilie 30, 2008 Share Postat Aprilie 30, 2008 ploua fratilor tot weekend-ul in aproape toata tara, inclusiv pe litoral! bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Aprilie 30, 2008 Share Postat Aprilie 30, 2008 ploua fratilor tot weekend-ul in aproape toata tara, inclusiv pe litoral!bafta and what...?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Aprilie 30, 2008 Share Postat Aprilie 30, 2008 ravenutza..... da'o naibii de treaba. la ora aia dormi de rupi. si e nasol dar deh... mai bine te bagi putin intre masini, intre coloane si dormi mai mult. ne vedem pe acolo!!! p.s. si corect care e faza cu ploaia??? n'ai mers pe ploaie cu moto sau care'i faza??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Mai 3, 2008 Share Postat Mai 3, 2008 La 5 plecam de la mine, nu am obligat pe nimeni, am o groaza de motive pentru care plecam la acea ora. Poze 1 mai 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lope Postat Mai 3, 2008 Share Postat Mai 3, 2008 ma bag ca musca-n.....dar nu este deloc placut sa mergi pe ploaie si nici funny, cel putin la viteza mare..... ori risti sa te rupi de asfalt ori de frig... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ametist Postat Mai 4, 2008 Share Postat Mai 4, 2008 and what...?! din partea mea puteti merge pe ploaie pana in Tibet!! e treaba fiecaruia cat de masochist este! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aileea Postat Mai 4, 2008 Share Postat Mai 4, 2008 buna tuturor......tot citesc topicul asta de cateva zile..si acum sunt si mai nerabdatoare sa-mi iau permisul .....pt ca vreau sa ma intalnesc si eu cu voi vinerea la titan. Motorul l-am luat acum cateva zile...dar inca nu am terminat scoala; sper ca in maxim o luna sa-mi iau si permisul. Locuiesc langa complexul Matei Ambrozie si am o honda cbr 600. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motocic Postat Mai 4, 2008 Share Postat Mai 4, 2008 (editat) frumoasa motocicleta, aileeo, sa o stapanesti sanatoasa si fara incidente neplacute! si succes la examen! ravenitzo, imi plac poznele, mai ales asta: http://picasaweb.google.ro/raven30hell/1Ma...226601896116290 Editat Mai 4, 2008 de fannyflint Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Mai 4, 2008 Share Postat Mai 4, 2008 Eu astept cu nerabdare sa vad poze de la baietii care au fost la Bulgari! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pachemon Postat Mai 4, 2008 Share Postat Mai 4, 2008 (editat) sa va dau si io o veste buna!!!! am inceput sa ma inteleg cu iubitele: a mea de acasa a inceput scoala de moto si aia din parcare ne plimba cu teama la inceput.... Editat Mai 4, 2008 de pachemon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulianera Postat Mai 5, 2008 Share Postat Mai 5, 2008 poze Vama si Seawolves Bikers Party 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pachemon Postat Mai 5, 2008 Share Postat Mai 5, 2008 avertisment /index.php?...p;#entry1165017 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kayne Postat Mai 5, 2008 Share Postat Mai 5, 2008 auzi breh pokemoane, matale nu stai pe langa scoala 112? ca am vaga senzatie ca te'am vazut si de 1mai cu fata (eram 3 motoare care shurubaream intr'o parcare) si azi pe la 7-8 plecand hai hui.. intersectia sterlian mihale cu patulului.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pachemon Postat Mai 6, 2008 Share Postat Mai 6, 2008 (editat) ala ala is si erau primi mei metrii calare daia am si dat un claxon scurt sa nu cumva sa fac alta prostie ca am claxonat si ma uitam inainte. nu stiu daca s-a vazut si morcovu' Editat Mai 6, 2008 de pachemon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Mai 6, 2008 Share Postat Mai 6, 2008 Vineri daca nu ploua ne vedem ca de obicei, da?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate