Enduristul Postat Septembrie 10, 2008 Share Postat Septembrie 10, 2008 Si iata ce a iesit.....pe scurt. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LaurBalaur Postat Septembrie 11, 2008 Share Postat Septembrie 11, 2008 De ce nu ai asteptat pana sambata ca mergeam si eu, asa esti tu mai grabit In weekend am avut treaba, nu puteam sa merg, de aia plecat vineri singur de nebun... ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rados Postat Septembrie 12, 2008 Share Postat Septembrie 12, 2008 sal am un amic bogdan 0722748422 sta la valea ialomitei si cauta un garaj unde sa isi tina moto bineinteles contra cost , daca aveti un loc in garaj si vreti sa il ajutati dati un telefon . eu unul sunt norocos stau la parcul de linga gradinita si am 2 intrari la bloc asa ca tin moto in scara . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kidda Postat Septembrie 12, 2008 Share Postat Septembrie 12, 2008 Cei care doresc sa vina la parastasul Elei si al lui Traian, dar nu stiu sa ajunga pe str. Agnita, sunt asteptati maine la ora 11.00 la Arc. La ora 11.30 maxim se pleaca. Daca aveti intrebari/nelamuriri ma puteti contacta la nr de tel: 0721.667.667-Silvia /index.php?showtopic=136150 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kidda Postat Septembrie 12, 2008 Share Postat Septembrie 12, 2008 Cei care doresc sa vina la parastasul Elei si al lui Traian, dar nu stiu sa ajunga pe str. Agnita, sunt asteptati maine la ora 11.00 la Arc. La ora 11.30 maxim se pleaca. Daca aveti intrebari/nelamuriri ma puteti contacta la nr de tel: 0721.667.667-Silvia /index.php?showtopic=136150 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rollie Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 Salutare! stie cineva un garaj de inchiriat in DRUMUL TABEREI ? MERCI ANTICIPAT! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lope Postat Septembrie 25, 2008 Share Postat Septembrie 25, 2008 CHOPPER ACADEMY organizeaza pe 11 Octombrie END OF SEASON PARTY la APASU BAR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scorpioanca Postat Septembrie 27, 2008 Share Postat Septembrie 27, 2008 Salutare! stie cineva un garaj de inchiriat in DRUMUL TABEREI ? MERCI ANTICIPAT! Si eu sunt in cautare de garaj in Dr. Taberei. Chiar nu stie nimeni? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrisLuca Postat Septembrie 27, 2008 Share Postat Septembrie 27, 2008 Incercati la parcarea subterana Dalli de pe Bd-ul Timisoara. 150 Ron/luna . . . este cam plin dar cred ca ne mai putem inghesui. Paza, caldura, garaj mare (bun sa dezmortesti motoreta la iarna cand nu poti sa iesi cu ea). Eu o tin aici de vreo 2 ani si sunt foarte multumit, mai ales ca poti sa-ti repari motoreta inauntru cu toate ca este o regula care interzice asta, doamnele de acolo sunt foarte de treaba. Am tinut si eu un motor intr-un garaj din ala de beton, si pe langa ca era super frig iarna, era si umiditate mare de imi rugineau toate chestiile pe el, asa ca am renuntat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Septembrie 27, 2008 Share Postat Septembrie 27, 2008 (editat) CHOPPER ACADEMY organizeaza pe 11 Octombrie END OF SEASON PARTY la APASU BAR Barul asta e deschis non stop? Editat Septembrie 27, 2008 de Enduristul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rollie Postat Septembrie 28, 2008 Share Postat Septembrie 28, 2008 Incercati la parcarea subterana Dalli de pe Bd-ul Timisoara. 150 Ron/luna . . . este cam plin dar cred ca ne mai putem inghesui. Paza, caldura, garaj mare (bun sa dezmortesti motoreta la iarna cand nu poti sa iesi cu ea). Eu o tin aici de vreo 2 ani si sunt foarte multumit, mai ales ca poti sa-ti repari motoreta inauntru cu toate ca este o regula care interzice asta, doamnele de acolo sunt foarte de treaba.Am tinut si eu un motor intr-un garaj din ala de beton, si pe langa ca era super frig iarna, era si umiditate mare de imi rugineau toate chestiile pe el, asa ca am renuntat. Merci pt informatie! am sa ma duc luni sa vad daca mai au locuri ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hebe5p1n Postat Septembrie 30, 2008 Share Postat Septembrie 30, 2008 /index.php?showtopic=272830 daca vi se pare interesant, comentati ... mie mi se pare si din pacate nici noi motociclistii nu prea apreciem! multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sacal Postat Octombrie 10, 2008 Share Postat Octombrie 10, 2008 careva in seara asa la parc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aalpine1 Postat Octombrie 22, 2008 Share Postat Octombrie 22, 2008 parca "egzista" un toping pt asaceva........ dar daca tot ai postat....... - depinde.........; (sunt mai mici cam cu 500-700 eur, nu cu 1000-2000 eur, ca sa nu mai punem legalizatul documentelor si etc documentelor pe care trebuie sa le ai ca sa o inmatriculezi pe RO) - hmmmmmmmmmm pe o roata asta (ce are ?), deci acolo sunt numai uameni corecti ca isi iau moto (ascutitori sau supermoto) ca sa se duca pana la piata si inapoi (nu se duc la circuitele alea multe de langa ei, nu alearga pe drumurile alea bune, etc); - imi cumpar si eu carte service din RO, uimestema cum intretin italieni moto de 10 ori mai bine ca la noi; - si cum ai tu siguranta asta ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Octombrie 22, 2008 Share Postat Octombrie 22, 2008 parca "egzista" un toping pt asaceva........ dar daca tot ai postat....... - depinde.........; (sunt mai mici cam cu 500-700 eur, nu cu 1000-2000 eur, ca sa nu mai punem legalizatul documentelor si etc documentelor pe care trebuie sa le ai ca sa o inmatriculezi pe RO) - hmmmmmmmmmm pe o roata asta (ce are ?), deci acolo sunt numai uameni corecti ca isi iau moto (ascutitori sau supermoto) ca sa se duca pana la piata si inapoi (nu se duc la circuitele alea multe de langa ei, nu alearga pe drumurile alea bune, etc); - imi cumpar si eu carte service din RO, uimestema cum intretin italieni moto de 10 ori mai bine ca la noi; - si cum ai tu siguranta asta ? mai...tu nu stii ca reclama e sufletul comertului.El are o strategie de marketing aici.Daca pune cineva botu inseamna ca i-a reusit. Oricum nu cred ca va intra pe fiecare topic pe care a postat ca sa citeasca comentariile(cred ca a postat pe toate paginile) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hebe5p1n Postat Octombrie 23, 2008 Share Postat Octombrie 23, 2008 o sa va rog macar sa cititi multumesc /index.php?showtopic=282095 ne vedem maine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shark_iulian_003@yahoo.com Postat Octombrie 27, 2008 Share Postat Octombrie 27, 2008 Caut spre inchiriere un garaj racordat la curent electric. Ofer maxim 50 euro. Asigur garantie pt plata curentului electric. Multumesc ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrashTestPilot Postat Octombrie 28, 2008 Share Postat Octombrie 28, 2008 caut si eu garaj in dr taberei eventual in aproprierea strazilor valea argeslui ialomitei... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Noiembrie 1, 2008 Share Postat Noiembrie 1, 2008 Drumul Taberei si alte zone au sarbatorit HALOWEEN in Bikers Otopeni. Roxana, nu am nici o poza cu tine...nu stiu cum naiba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavantu Postat Noiembrie 7, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 7, 2008 Slaba prezentza la park doar NUCLEUL e adevarat a fost putin cam rakoare insa.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rdk Postat Noiembrie 8, 2008 Share Postat Noiembrie 8, 2008 si NUCLEUL asta a venit iar pieton? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aalpine1 Postat Noiembrie 10, 2008 Share Postat Noiembrie 10, 2008 (editat) nu mai, a venit insotit de motocicleta a aparut si victima la park......... Editat Noiembrie 10, 2008 de aalpine1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnyebravo Postat Noiembrie 11, 2008 Share Postat Noiembrie 11, 2008 uite nucleul ... la ruse Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavantu Postat Noiembrie 11, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 11, 2008 (editat) si NUCLEUL asta a venit iar pieton? Rdku noi ne miscam cd e vorba de organizare suntem foarte parolisti...bine unii dintre noi, dar e vorba aia daca vrei sa ai prieteni ii accepti si cu defecte. Cred ca ma mut in bulgaria Editat Noiembrie 11, 2008 de Cavantu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lupdesign Postat Noiembrie 13, 2008 Share Postat Noiembrie 13, 2008 INCHIRIEZ GARAJ ZONA DRUMU TABEREI LA PARTER DE BLOC, INCALZIT, ALARMA, PT 3 MOBRE, 100 RON/LUNA BUCATA, EDY 0726909014 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate